-
Auto-banned
Αρχικά δημιουργήθηκε από HORNET600F
3. Ρυθμίζεται σε 2 θέσεις. Δεν ξέρω σε ποια θέση τη δίνει το εργοστάσιο, κάπου υπάρχει ένα αρθρο στο moto.gr που εξηγεί πως γίνεται η αλλαγή.
Η ρύθμιση γίνεται αντιστρέφοντας τα καβαλέτα πάνω στην τιμονόπλακα και μερικά σχήματα του hymador μπορούν να γίνουν λίγο πιο κατατοπιστικά. Το εργοστάσιο όμως παραδίδει το μηχανάκι στην πιο κοντινή στον οδηγό θέση..
-
Auto-banned
-
-
Auto-banned
Αρχικά δημιουργήθηκε από stevelo
Που μπορώ να τα βρώ αυτά τα καβαλέτα;
Δεν γνωρίζω που μπορούν να βρεθούν γμτ, τα βρήκα από ένα ποστ του φίλου ewsd εδώ αλλά δεν είχε δώσει περισσότερες πληροφορίες..
Αν τα δείξουμε στον Γιάννη (binzis) φαντάζομαι ότι μπορεί να τα φτιάξει, θαύματα κάνει αυτό το παιδί!
-
Παιδιά σας ανεβάζω κάποιες φώτο να δείτε μια προέκταση μπροστινού φτερού. Ίσως κάποιον να ενδιαφέρει.
-
2
-
3
-
4
-
Auto-banned
Ομορφότατο!
-
Workaholic...
Καλοτάξιδο το εργαλείο.
Καλώς όρισες στην παρέα των cbfάδων.
-
Auto-banned
-
Workaholic...
Μου έστειλε μηνυματάκι το παλικάρι ρε Μάκη, γι'αυτό μπήκα.
και από εμένα.
Όλα γίνονται.
-
Auto-banned
-
Παιδιά τι να πω. Η αλληλεγγύη που υπάρχει εδώ μέσα από όλα τα παιδιά είναι φανταστική. Κι επειδή είμαι λίγο μεγαλούτσικος κι επειδή έρχονται και εκλογές, για λίγο σκέφτηκα πως θα ήταν η κοινωνία μας, αν στην καθημερινότητά μας ενεργούσαμε όπως σε αυτό το φόρουμ. Και ξαφνικά ξύπνησα βλέποντας την κυρία με BMW X5 ναχει παραβιάσει το STOP και να έρχεται κατ επάνω μου!!! Απεφάνθη πως της έκλεισα το δρόμο!!!!!!
Να είστε καλά βρε Παιδιά και να προσέχετε με τις αγαπημένες σας.
-
Τι εγινε Σταυρο???// καλα εισαι??? Τι λες???
Κανόνες δημοσιεύσεων
- Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
- Δεν μπορείτε να απαντήσετε
- Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
-
- Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
- Τα smilies είναι ΟΝ
- Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
- Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
- Ο κώδικας HTML είναι OFF