Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 93

Θέμα: Διαφορές Cbf600s 2009 Vs 2008

Αρχικά δημιουργήθηκε από HORNET600F
    3. Ρυθμίζεται σε 2 θέσεις. Δεν ξέρω σε ποια θέση τη δίνει το εργοστάσιο, κάπου υπάρχει ένα αρθρο στο moto.gr που εξηγεί πως γίνεται η αλλαγή.
    Η ρύθμιση γίνεται αντιστρέφοντας τα καβαλέτα πάνω στην τιμονόπλακα και μερικά σχήματα του hymador μπορούν να γίνουν λίγο πιο κατατοπιστικά. Το εργοστάσιο όμως παραδίδει το μηχανάκι στην πιο κοντινή στον οδηγό θέση..

Έχω ακόμα μια πρόταση για τα καβαλέτα, αποστάτες που να μπορούν να φέρουν το τιμόνι πιο κοντά σε σένα (βλέπε φωτό).

Μην ξεχνάτε και τον binzis που σε κάτι τέτοια κάνει θαύματα!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	lenkererh_l[1].jpg 
Προβολές:	294 
Μέγεθος:	19,2 KB 
ID:	173856

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Έχω ακόμα μια πρόταση για τα καβαλέτα, αποστάτες που να μπορούν να φέρουν το τιμόνι πιο κοντά σε σένα (βλέπε φωτό).

Μην ξεχνάτε και τον binzis που σε κάτι τέτοια κάνει θαύματα!

Που μπορώ να τα βρώ αυτά τα καβαλέτα;
    Σήμερα πέρασα στο CBF μου αυτό http://www.motoraid.eu/shop/popup_im...D=2069&image=0
    Είναι πολύ ωραίο, αλλά χρειάστηκε να κάνω 2 μικρές τρύπες για να στερεωθεί με στριφώνια. Θα ανεβάσω φωτο να το δείτε.
    Στο μεταξύ είμαι στο ψάξημο πίσω φτερού, και μάλλον θα καταλήξω στο άβαφο (αλλά μαύρο) της ermax. Είδα το puig σε ένα 1000αρι ενός φίλου, αλλά δείχνει (και είναι πολύ φτηνιάρικο.
    Το ermax που είδα στη μηχανή του makis206 είναι φοβερό. Κομψότατο και ποιοτικό.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stevelo
    Που μπορώ να τα βρώ αυτά τα καβαλέτα;
    Δεν γνωρίζω που μπορούν να βρεθούν γμτ, τα βρήκα από ένα ποστ του φίλου ewsd εδώ αλλά δεν είχε δώσει περισσότερες πληροφορίες..

Αν τα δείξουμε στον Γιάννη (binzis) φαντάζομαι ότι μπορεί να τα φτιάξει, θαύματα κάνει αυτό το παιδί!

Παιδιά σας ανεβάζω κάποιες φώτο να δείτε μια προέκταση μπροστινού φτερού. Ίσως κάποιον να ενδιαφέρει.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	5.jpg 
Προβολές:	153 
Μέγεθος:	79,6 KB 
ID:	178023

Ομορφότατο!

Καλοτάξιδο το εργαλείο.
    Καλώς όρισες στην παρέα των cbfάδων.

Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
    Καλοτάξιδο το εργαλείο.Καλώς όρισες στην παρέα των cbfάδων.
    Βρε βρε κι ότι που σε χρειαστήκαμε....

Γιαννιό ρίξε μια ματιά στους αποστάτες των καβαλέτων παραπάνω να δεις αν μπορεί να γίνει κάτι για τον φίλο stevelo που θέλει το τιμόνι πιο κοντά σ'αυτόν..;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Βρε βρε κι ότι που σε χρειαστήκαμε....

Γιαννιό, ρίξε μια ματιά στους αποστάτες των καβαλέτων παραπάνω να δεις αν μπορεί να γίνει κάτι για τον φίλο stevelo που θέλει το τιμόνι πιο κοντά σ'αυτόν..

Μου έστειλε μηνυματάκι το παλικάρι ρε Μάκη, γι'αυτό μπήκα.
    και από εμένα.

Όλα γίνονται.

Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
    Μου έστειλε μηνυματάκι το παλικάρι ρε Μάκη, γι'αυτό μπήκα.
    και από εμένα.
    Όλα γίνονται.
    Μας έχεις γίνει απαραίτητος τι να κάνουμε τώρα;

Παιδιά τι να πω. Η αλληλεγγύη που υπάρχει εδώ μέσα από όλα τα παιδιά είναι φανταστική. Κι επειδή είμαι λίγο μεγαλούτσικος κι επειδή έρχονται και εκλογές, για λίγο σκέφτηκα πως θα ήταν η κοινωνία μας, αν στην καθημερινότητά μας ενεργούσαμε όπως σε αυτό το φόρουμ. Και ξαφνικά ξύπνησα βλέποντας την κυρία με BMW X5 ναχει παραβιάσει το STOP και να έρχεται κατ επάνω μου!!! Απεφάνθη πως της έκλεισα το δρόμο!!!!!!
    Να είστε καλά βρε Παιδιά και να προσέχετε με τις αγαπημένες σας.

Παλαιό μέλος
    Τι εγινε Σταυρο???// καλα εισαι??? Τι λες???

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF