Αν και αριστερος θα ψηφισω οικολογους, παροτι δεν με εκφραζουν τα προσωπα που το
αποτελουν θελω να στειλω ενα μυνημα διαμαρτυριας για το περιβαλλον και αντιθεσης
μου με την πολιτικη ζωη και την καταντια της.
Αν και αριστερος θα ψηφισω οικολογους, παροτι δεν με εκφραζουν τα προσωπα που το
αποτελουν θελω να στειλω ενα μυνημα διαμαρτυριας για το περιβαλλον και αντιθεσης
Αστα ειναι τραγικο οταν διαβασεις του Πλατωνα Πολιτεια, ειναιΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
A ρε Πλάτωνα με την ουτοπία (Πολιτεία) σου...
3000 και βάλε χρονάκια τα ίδια και τα ίδια...
σαν να βλεπεις το ιδιο εργο με αλλα κοστουμια.Αμαξια και
κινητα λοιπουν.![]()
Πεστα αγορι μου... ετσι...!!! αλλα την εχει διαβασει κανεις απο αυτους και εμας ολους?Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
A ρε Πλάτωνα με την ουτοπία (Πολιτεία) σου...
3000 και βάλε χρονάκια τα ίδια και τα ίδια...
Στην τελικη ουτε την "Φαρμα των ζωων" δεν εχουμε διαβασει τετοια ζωα που ειμαστε...![]()
αντε γεια...![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
στις ευρωκλογες ΚΚΕ, στις προηγούμενες ΠΑΣΟΚ, στις προπροηγούμενες ΝΔ, σ' αυτές το σκέφτομαι...
Χτυπα δεξι τοιχο με ΛΑΟΣ και στις μεθεπομενες ξαναγκελάρεις προς τα αριστερα :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από motzin
στις ευρωκλογες ΚΚΕ, στις προηγούμενες ΠΑΣΟΚ, στις προπροηγούμενες ΝΔ, σ' αυτές το σκέφτομαι...
Συμφωνω με όλα τα παραπάνω που λές και επαυξάνω αν θέλεις..
Ωστοσο ας πάρουμε το παραδειγμά σου. Αν εσύ σκατώνεις την εφαρμογή, στην γυρίζω 1 στην γυρίζω 2 και αν στο τέλος αν πάρουμε την περίπτωση ότι δεν μπορείς να κάνεις την δουλεία τότε πάω σε άλλον (αποδεχόμενος το γεγονός οτι έχασα και κάποια χρήματα και χρόνο με την περιπτωση σου).
Τα ίδια και με έναν μάστορα που δεν σέβεται την περιουσία μου. Πάω σε άλλον. Τα ίδια και με κάθε μία απο τις καθημερινές δραστηριοτητές μας.
Τί γίνεται όμως όταν έχεις δόκιμάσει τους επίσημους. Πας στο μαστοράκο της γειτονίας με την ματσόλα και το σφυρί? Και πές οτι αυτός ξέρει 5 πράγματα για το μοντέλο σου. Ξερεί για όλα τα μοντέλα και για όλες τις εταιρίες? Και τώρα που χρειαζεσαι πλέον και διαγνωστικά? θα έχει τα πάντα και θα κάνει τα πάντα?
Στα μέρη μου ξέρεις τι κάνουν? Σου τάζουν οτι μπορούν να κάνουν τα πάντα και όταν το αφήσεις θα τ΄ρεξουν στον επίσημο για τα δύσκολα ακομη και αν είναι στην δίπλα πόλη...
Ελπίζω να πίανεις το συλογισμό μου...
Γι αυτό σου λέω..θέλω να ακούσω κάποια πρόταση και όχι ισοπεδοτικές λογικές (και δεν αναφερομαι στο σκεπτικο το δικό σου).. Μεχρί τότε όμως δεν μπορώ να δεχτώ ετσι απλα την φράση "σκατά στο κεφάλι σας"..
Quod me nutrit... me destruit.....
Βεβαια εγω σκεφτομαι και την επιλογη να αλλαξω αντιπροσωπο και να παω Αυστρια.....Αρχικά δημιουργήθηκε από (Mostra)damoS
Συμφωνω με όλα τα παραπάνω που λές και επαυξάνω αν θέλεις..
Ωστοσο ας πάρουμε το παραδειγμά σου. Αν εσύ σκατώνεις την εφαρμογή, στην γυρίζω 1 στην γυρίζω 2 και αν στο τέλος αν πάρουμε την περίπτωση ότι δεν μπορείς να κάνεις την δουλεία τότε πάω σε άλλον (αποδεχόμενος το γεγονός οτι έχασα και κάποια χρήματα και χρόνο με την περιπτωση σου).
Τα ίδια και με έναν μάστορα που δεν σέβεται την περιουσία μου. Πάω σε άλλον. Τα ίδια και με κάθε μία απο τις καθημερινές δραστηριοτητές μας.
Τί γίνεται όμως όταν έχεις δόκιμάσει τους επίσημους. Πας στο μαστοράκο της γειτονίας με την ματσόλα και το σφυρί? Και πές οτι αυτός ξέρει 5 πράγματα για το μοντέλο σου. Ξερεί για όλα τα μοντέλα και για όλες τις εταιρίες? Και τώρα που χρειαζεσαι πλέον και διαγνωστικά? θα έχει τα πάντα και θα κάνει τα πάντα?
Στα μέρη μου ξέρεις τι κάνουν? Σου τάζουν οτι μπορούν να κάνουν τα πάντα και όταν το αφήσεις θα τ΄ρεξουν στον επίσημο για τα δύσκολα ακομη και αν είναι στην δίπλα πόλη...
Ελπίζω να πίανεις το συλογισμό μου...
Γι αυτό σου λέω..θέλω να ακούσω κάποια πρόταση και όχι ισοπεδοτικές λογικές (και δεν αναφερομαι στο σκεπτικο το δικό σου).. Μεχρί τότε όμως δεν μπορώ να δεχτώ ετσι απλα την φράση "σκατά στο κεφάλι σας"..
Αλλα δεν θα ηταν πολυ αντρικιο ετσι?
Mostra...
Πιστευω οτι τα μεγαλα κομματα μπορουν και εχουν τα μεσα να αλλαξουν πολυ γρηγορα τα πραγματα. Αλλα πρεπει να απαγκιστρωθουν απο τα πρωτοπαλλικαρα που εχουν στους κορφους τους.
Δυσκολο πολυ....
Απο την αλλη η μονη ελπιδα είναι να αλλαξει η αριστερα. Μονο ετσι μπορουμε να υπολογισουμε σε
ενα πιο λαοφιλες πολιτικο τοπιο. Δυσκολο και αυτο... Αντι να συσπειρωνονται, τρογονται ακομα και στην διασπαση τους.
Δεν υπαρχουν επιλογες το ξερω και ολοι το συνειδητοποιούν. Αλλα πρεπει για αρχη τουλαχιστο να υπαρξει αντιδραση και οχι αποχη. Να δουμε πως θα κινηθουν τοτε και μετα αποφασιζουμε για το επομενο βημα.
Στο μεταξυ ας αρχισουμε να φροντιζουμε και λιγο για τον διπλα μας. Να παρατησουμε τον τσαμπουκα και τον εγωισμο. Εχω μιλησει ηδη πολυ γι αυτο σε αλλο τοπικ.
αααπ ο Καφετζοπουλος εμενα μου λεει κατι...αλλα δεν φτανει παλι ρε φιλε...σκεφτομαι σοβαρα τα ιδια με σενα...μηπως να πιναμε κανα καφεδακοτσιπουρομπυροκρασοουισκακι να ξεθυμεναμε εστω...?Αρχικά δημιουργήθηκε από objecto
Στην τελικη μου κανει και η Κανελλη η Λιανα, ναιιιι (γνωριζει και την Ελληνικη εστω ρε φιλε...) αλλα ΚΚΕ...? ελεος δηλαδη με τους κολλημενους... αυτη πως και κολλησε εκει με προβληματιζει...
Γενικα υπαρχουν προσωπα που κατι λενε αλλα ανηκουν σε κομματα που θα επρεπε οι ιδιοι να εχουν παρει δρομο απο καιρο...τι να πω?
θα ψηφισω παντως....
μηπως να κατεβασουμε και μεις κανα κομμα δικο μας? οι κυνηγοι καλυτεροι ειναι δηλαδη?
που παμε ρε? που παμε?![]()
![]()
:hypnotize
![]()
![]()
βούρτσες μπλε... αγχώθηκα τώρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από objecto
Χτυπα δεξι τοιχο με ΛΑΟΣ και στις μεθεπομενες ξαναγκελάρεις προς τα αριστερα :rotflmao:![]()
Lucky Louk
Γαμωτη και γω δεν μπορω να πιστεψω πως η "προοδευτικη αριστερα" είναι η πιο
αρτηριοσκληρωμενη απο ολες. Οταν βλεπω δε τον Σκυλακο νομιζω οτι θα σκασει
ο Ραμπο να τον σκοτωσει. Σαν KGB είναι ο κερατας.
Καννελη γουσταρω και γω σαν πρωτη σκεψη, ειναι απιθανη επιχειρηματολογος
δεν καταφερνεις να της παρεις γυρο, λεει σωστα πραγματα, θυμαται παααρα πολλα
αλλα ειμαι λιγο επιφυλακτικος για το κατα ποσο δεν ειναι show ολα αυτα.
Εχουμε γινει και ολοι τοσο καχυποπτοι.
Μπας και να προσλαβουμε τους infamous bastards να καθαρισουν για μας?
πραγματικος "γυρολογος" των κομματωνΑρχικά δημιουργήθηκε από motzin
στις ευρωκλογες ΚΚΕ, στις προηγούμενες ΠΑΣΟΚ, στις προπροηγούμενες ΝΔ, σ' αυτές το σκέφτομαι...με μεγαλη εμπειρια απο οτι καταλαβαινω...σκεψου τι εμεινε...σκεψου και τους αλλους και καλη τυχη...
![]()
τουλαχιστον ρε φιλε εισαι ειλικρινης...![]()
![]()
Μας κανανε καχυποπτους και συνομοσιολογους, αλλα show ηταν και θα ειναι παντα...Αρχικά δημιουργήθηκε από objecto
Lucky Louk
Γαμωτη και γω δεν μπορω να πιστεψω πως η "προοδευτικη αριστερα" είναι η πιο
αρτηριοσκληρωμενη απο ολες. Οταν βλεπω δε τον Σκυλακο νομιζω οτι θα σκασει
ο Ραμπο να τον σκοτωσει. Σαν KGB είναι ο κερατας.
Καννελη γουσταρω και γω σαν πρωτη σκεψη, ειναι απιθανη επιχειρηματολογος
δεν καταφερνεις να της παρεις γυρο, λεει σωστα πραγματα, θυμαται παααρα πολλα
αλλα ειμαι λιγο επιφυλακτικος για το κατα ποσο δεν ειναι show ολα αυτα.
Εχουμε γινει και ολοι τοσο καχυποπτοι.
Εγω και Συνασπισμο εχω ψηφισει (οχι δεν ντρεπομαι που το λεω) αλλα τι να πω ρε φιλε...απογοητευση και εκει...μαγαζακι με μιζερια και γκρινια χωρις οραμα και ονειρα παει μπροστα? μπααα...
Το φοβερο ειναι οτι παρατηρω οτι ετσι και δεν ηξερα τι παιζεται πραγματικα θα κοντευαν να με πεισουν κατι Βελοπολοι και "τζουτζουκοι"...![]()
![]()
(το παιζουν φανταστικα το παιχνιδι στην TV και εμεις οπως ειπα ουτε την φαρμα των ζωων δεν εχουμε διαβασει ακομα για να οσμιστουμε την πραγματικοτητα... εεεερρε γλεντια δηλαδη...
)
ΣΥΝ και γω τις προπροηγουμενες αλλα τελικα ειναι για τα μπαζα και αυτοι. Αμα δεν συνερθουν δεν τους ξαναψηφιζω.Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Μας κανανε καχυποπτους και συνομοσιολογους, αλλα show ηταν και θα ειναι παντα...
Εγω και Συνασπισμο εχω ψηφισει (οχι δεν ντρεπομαι που το λεω) αλλα τι να πω ρε φιλε...απογοητευση και εκει...μαγαζακι με μιζερια και γκρινια χωρις οραμα και ονειρα παει μπροστα? μπααα...
Το φοβερο ειναι οτι παρατηρω οτι ετσι και δεν ηξερα τι παιζεται πραγματικα θα κοντευαν να με πεισουν κατι Βελοπολοι και "τζουτζουκοι"...![]()
![]()
(το παιζουν φανταστικα το παιχνιδι στην TV και εμεις οπως ειπα ουτε την φαρμα των ζωων δεν εχουμε διαβασει ακομα για να οσμιστουμε την πραγματικοτητα... εεεερρε γλεντια δηλαδη...
)