Κρυφοκουτάκηδες.........
Κρυφοκουτάκηδες.........
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από Lio5
Κρυφοκουτάκηδες.........![]()
εχετε δικιο...
ferrari, lamborghini μλκιες ολα...
τα beverly επειδη ειναι δικυκλα ειναι πολυ καλυτερα...
και τα transalp kai ta vstrom, poθ ειναι και πιο γρηγορα απο φερραρι(σε τελικη)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
εχετε δικιο...
ferrari, lamborghini μλκιες ολα...
τα beverly επειδη ειναι δικυκλα ειναι πολυ καλυτερα...
και τα transalp kai ta vstrom, poθ ειναι και πιο γρηγορα απο φερραρι(σε τελικη)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Έλα δεν πειράζει δεν έγινε και τίποτα απλά είσαι φανεροκουτάκιας .Μην τρελαίνεσαι είναι κι'άλλοι σαν εσένα :rotflmao:
Για να σε προλάβω ,όχι, αν μου χάριζαν ένα δεν θα έπαιρνα
Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
Για να σε προλάβω ,όχι, αν μου χάριζαν ένα δεν θα έπαιρνα![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν κατάλαβα φίλος γιατί η απορία;Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
![]()
![]()
![]()
![]()
Το ΤΟΥΟΤΑ μου χωράει πιο πολλά πράγματα για να κουβαλήσω την οικογένεια και πιο φτηνά
Το αφήνω κανα μήνα ακούνητο και παίρνει μπρος με την μια
Όσο για τα γκάζια έχω μηχανή
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
Για να σε προλάβω ,όχι, αν μου χάριζαν ένα δεν θα έπαιρνα
αυτο μου θυμιζει το ανεκδοτο με το yugo και τον συνεργιατζη...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλα νταξ, μη λεμε και οτι θελουμε...ειναι σα να λες οτι αμα σου την επεφτε η σκλεναρικοβα δε θα την πηδαγες γιατι δε μαγειρευει και δε πλενει πιατα![]()
![]()
![]()
τωρα βεβαια αμα νομιζεις οτι το χορνετ εχει περισσοτερα γκαζια απο τη 430, οκ, πασο...
![]()
![]()
![]()
τα αυτοκινητα δε σταματανε στα toyota 20ετιας με μεγαλο πορτμπαγκαζ...ειναι σα να λες οτι δε σ'αρεσουν οι μηχανες επειδη τα παπακια τα 50ρια ειναι χελωνες
ΥΓ:περα απο το οτι εγω εχω ξαναδηλωσει οτι μου αρεσουν και τα αμαξια, ειδικα αυτα με καλο στησιμο, καλο ειναι να εχουμε αισθηση του καλου και να μπορουμε να το εκτιμησουμε αναλογως...
δε νομιζω να υπαρχει καποιος που να μην τον ενθουσιαζουν οι μηχανες, και να του δειξεις μια 1098 και να σου πει οτι ειναι μλκια...
τωρα να λεμε οτι αν μας την χαριζαν κιολας δε θα την περναμε, μονο ανεκδοτο μπορει να ειναι
Μην ''λες'' πράγματα που δεν έχω ''πει''Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
Δεν ξέρω αν το Hornet έχει πιο πολλά γκάζια απο την Ferrari και δεν με ενδιαφέρει ,τώρα εσύ με το XT ειναι λογικό να σου λείπει το γκάζι.
Το αμάξι δεν είναι 20 ετίας είναι 4
Έχω διαφορετική άποψη και νομίζω έχω το δικαίωμα να προτιμώ την οδηγική απόλαυση της μοτό
(εστω και του ΧΤ ) απο το κάθε ένα αυτοκίνητο.
Κουτάκιας δεν είμαι ,δεν ήμουν και δεν ξέρω αν θα γίνω ,εσύ είσαι, ΟΚ δεν με χαλάει καθόλου γούστο σου και καπέλο σου .
αυτά
πω πωωω πεσαμε σε σκληρο μηχανοβιο ρπμ![]()
![]()
![]()
προσοχη με το γκαζι του χορνετ με παθεις καμια αποκολληση αμφιβλιστροειδους απο την επιταχυνση
![]()
![]()
![]()
τεσπα, αμα σου την χαριζαν, μη την παρεις...
αλλα και αμα σε περασει σε καμια στροφη που εχεις μπει με ολα κατω και την τελεια γραμμη απο εξωτερικη κανα αμαξι με τα ψωνια στο πορτπαγκαζ, κανε πως κοιτας αλλου...
Εκτός τόπου και χρόνουΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
αλλα και αμα σε περασει σε καμια στροφη που εχεις μπει με ολα κατω και την τελεια γραμμη απο εξωτερικη κανα αμαξι με τα ψωνια στο πορτπαγκαζ, κανε πως κοιτας αλλου...
Για πες γιατί πρέπει να κάνω κάτι τέτοιο;
Έλα έχω χρόνο
den einai kaθολου εκτος τοπου και χρονου...
το καλο πρεπει να εισαι σε θεση να το εκτιμεις...
δε μπορεις να λες οτι τα αμαξια ειναι μλκιες επειδη εχεις ενα οικογενιακο μεσαιο 4ετιας, διετιας, ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ αμα σ'αρεσει πιο καλα και να εχεις στο μυαλο σου τη desmosedici, ουτε να λες οτι ειναι μλκιες οι μηχανες επειδη σκεφτεσαι ενα σκουτερακι 50αρι 15ετιας και πας να το συγκρινεις με μια Lamborghini...
και επεισης δε μπορω να καταλαβω αυτο το κολλημα που εχουν καποιοι και νομιζουν οτι πρεπει να διαλεξουν ενα στρατοπεδο, αυτοκινητα VS μηχανες...
και τα δυο ωραια ειναι, εγω προσωπικα, θα σε ξενερωσω τωρα πολυ μιας και σου αρεσουν μονο οι μηχανες, μ'αρεσουν και τα σκαφη, τα αεροπλανα, τα ελικοπτερα, τα τρακτερ(εχουν πολυ πλακα), τα ποδηλατα...επισης θα ηθελα για την εμπειρια να οδηγησω και ενα φορτηγο καποια στιγμη...
το προβλημα με τα αμαξια δεν ειναι οτι ειναι αργα...απλα παραειναι ακριβα, ενω οι μηχανες για καλη μας τυχη, ειναι πολυ πιο οικονομικες και προσιτες σε ολους...
πότε έγινε αυτό;Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
den einai kaθολου εκτος τοπου και χρονου...
το καλο πρεπει να εισαι σε θεση να το εκτιμεις...
δε μπορεις να λες οτι τα αμαξια ειναι μλκιες επειδη εχεις ενα οικογενιακο μεσαιο 4ετιας, διετιας, ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ αμα σ'αρεσει πιο καλα και να εχεις στο μυαλο σου τη desmosedici, ουτε να λες οτι ειναι μλκιες οι μηχανες επειδη σκεφτεσαι ενα σκουτερακι 50αρι 15ετιας και πας να το συγκρινεις με μια Lamborghini...
Σε όποιον αρέσουν καλώς ,εμένα ΔΕΝ μου αρέσουν όχι είναι μαλακίες
Υπάρχει πρόβλημα; Ππρέπει οπωσδήποτε να είμαι σε τρια τέσσερα ''στρατόπεδα'' επειδή το λες εσύ;
Σε πειράζει αν είμαι σε ένα δυο ,αλλά όχι στα αυτοκίνητα ;
Υ.Γ. Τα κουτιά δεν μου αρέσουν ,σε μερικούς όμως απο εμάς είναι απαραίτητα αυτό είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις;
οκ
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Ιεροσυλία να συγκρίνετε Viper με Ferrari...Ντροπή...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.stifora.gr/article.php?id=5790
Viper ή Ferrari; Και τα δύο!
Αν σας ταλανίζει αυτό το ερώτημα τότε πολύ απλά θα εκπλαγείτε μόλις ακούσετε πως η επόμενη Viper θα φοράει κινητήρα από Ferrari! Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάτι επίσημο και περιοριζόμαστε σε φήμες αλλά σίγουρα αναμένεται να εντυπωσιάσει.
Το περίεργο της υπόθεσης είναι αυτό δεν συνέβη για πρωτοτυπία αλλά λόγω του ότι δεν έχει πωληθεί ακόμα η Viper και βρίσκεται υπό την επίβλεψη της Fiat. Ξεχάστε -κατά πάσα πιθανότητα- τον θηριώδη V10 της Dodge και ετοιμαστείτε για κάτι πιο light. Λογικά θα επιλεχθεί ένας οκτακύλινδρος του ομίλου.
Συνεπώς, δεν αποκλείεται να δούμε περισσότερα ιταλικά στοιχεία, όπως σασί κιβώτιο και τα σχετικά από Maserati ή Ferrari. Είδωμεν.
Accipere quam facere praestat injuriam