Τα "υγρά" του οδηγού της θα ήταν. :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
Νομίζω το ένα κάπου έσταζε πάντως![]()
:rotflmao:
οχι δεν εννοω τις τιμες...εννοω την αξιοπιστια του συνολου και την προσοχη που πρεπει να υφισταται πανω σε αυτον τον τομεα...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Aν εννοείς τις τιμές των προϊόντων της συμφωνώ. Στο αγωνιστικό "γήπεδο" δεν τα πάει άσχημα πάντως και αυτό βοηθάει και στις πωλήσεις. Σε κάποια site διάβασα για 1700 τεμάχια Factory πουλημένα, ενώ στην Ελλάδα έχει πουλήσει ήδη 35 (!!).
Για νέο ιταλικό μηχανάκι που έχει 20.000? και κυκλοφορεί λίγους μήνες είναι πολύ καλά νομίζω.
το factory θεωρειται ειδικο μηχανακι και θα πουλαγε οπως και να χε...στα μαζικης παραγωγης της σειρας ειναι το θεμα τι θα γινει...εκει θα φανουν οι πωλησεις...
frankly my dear, i dont give a damn...
Οι πωλήσεις φαίνονται στη σούμα των ?...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
το factory θεωρειται ειδικο μηχανακι και θα πουλαγε οπως και να χε...στα μαζικης παραγωγης της σειρας ειναι το θεμα τι θα γινει...εκει θα φανουν οι πωλησεις...
35 V4 έχουν 675.000?
Βάλε ότι το 95% θα σκάσει + 2.250 για Evo Map & Acrapovic...
Μας κάνει κανένα 750.000 ή 125 Strada ή 90 Dorsoduro κλπ κλπ
Not bad....
Αναλογικά με άλλα SS πχ είναι σαν να πουλήθηκαν 60 gixxer σε 5 μήνες.
ελεος ρε μλκ...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Οι πωλήσεις φαίνονται στη σούμα των ?...
35 V4 έχουν 675.000?
Βάλε ότι το 95% θα σκάσει + 2.250 για Evo Map & Acrapovic...
Μας κάνει κανένα 750.000 ή 125 Strada ή 90 Dorsoduro κλπ κλπ
Not bad....
Αναλογικά με άλλα SS πχ είναι σαν να πουλήθηκαν 60 gixxer σε 5 μήνες.![]()
μου φυγε το μακαρονι απο την μυτη...γαμω τα επιχειρηματα...
![]()
![]()
![]()
Σαν πολύ συχνά δεν τρώς μακαρόνια με τη μύτη ρε? Κανα δυο φορές το ΄χεις γράψειΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ελεος ρε μλκ...![]()
μου φυγε το μακαρονι απο την μυτη...γαμω τα επιχειρηματα...
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
πλακα πλακα...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Σαν πολύ συχνά δεν τρώς μακαρόνια με τη μύτη ρε? Κανα δυο φορές το ΄χεις γράψει![]()
:rotflmao::rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
παντως αν θελουν να χτυπησουν τον ιαπωνα με αξιωσεις στο γηπεδο του (supersports) πρεπει να σοβαρευτουν...
Ρε μην με κάνεις και γράφω τέτοια......
Ποια αξιοπιστία Ιάπωνα;
Εκτός κι αν μιλάς για τα Τζαπάν μηχανάκια που φτιάχνουν ακόμα στην Ιαπωνία..... κι όχι στην Ιταλια/Βραζιλία/Ζουαζηλάνδη κλπ...![]()
@Βύρωνα: ρε μλκα 5 μπιέλες σε παρουσίαση; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
@Βύρωνα: ρε μλκα 5 μπιέλες σε παρουσίαση; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Ποιές 5 ? 5 έσπασαν στη ζμΠίστα.
Και οι 30 είχαν ρωγμή![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Φευ....![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
γαμώ!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
"No production bikes have been produced yet, so this problem should remain an isolated problem on these 30 launch bikes."
Νταξ ρε παιδια πως κάνετε έτσι,δεν έσπασαν και τα 30,μόνο τα 5,δηλαδή έλεος μη τα ισοπεδώνουμε όλα...:rotflmao:
![]()
![]()
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Kαλα το ειδα απο κοντα το Factory ( οχι το απλο ) και μου ετρεξαν τα σαλιαΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Το "απλό" V4 θα παρουσιαστεί το Σαββατοκύριακο επίσημα στην πίστα της Imola. Ιδιο μοτέρ με το Factory, φθηνότερες αναρτήσεις (Showa-Sachs) και υποθέτω λιγότερα carbon. Για τις ζάντες δεν γράφει τίποτα, αλλά συνήθως οι εκδόσεις R έχουν χυτές αλουμινίου αντί των forget του Factory.οι ανθρωποι ειναι 10 χρονια μπροστα απο τους αλλους
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Kαλα το ειδα απο κοντα το Factory ( οχι το απλο ) και μου ετρεξαν τα σαλιαοι ανθρωποι ειναι 10 χρονια μπροστα απο τους αλλους
![]()
Δηλαδη σε 10 χρονια θα μπιελαρουν και τα αλλα μηχανακια;![]()
Ρε ξεκολλατε λέμεΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Δηλαδη σε 10 χρονια θα μπιελαρουν και τα αλλα μηχανακια;![]()
Μαλακία χοντρή έγινε με κάποια παρτίδα και υποθέτω ότι κάποιος/κάποιοι θα κλαίνε τη δουλειά τους με την ρόμπα που έγιναν.![]()