Για να συνεχίσω την ενημέρωσή σας στο φλέγον θέμα των λαμόγιων εμπόρων που μας περιτριγυρίζουν, οφείλω να σας πω πως το χρεος που μου δημιούργησε το μαγαζί Global στην Αλεξάνδρας έχει σχεδόν εξαλειφθεί.
Μετά απο συνεχόμενα τηλέφωνα/επισκέψεις, αγγλικά/γαλλικά/αμερικάνικα και ελληνικά μπινελίκια βρέθηκαν τα χρήματα που τόσο περιέργως εκεί κάπου το καλοκαίρι "εξαφανίστηκαν". Σε περιβάλλον "bussiness as usual" τελειώνει μία υπόθεση που μου στοίχισε (ευτυχώς μόνο) 6-7 μήνες καθυστέρηση και μου έδωσε ένα σημαντικό μάθημα : να μην εμπιστεύομαι οποιονδήποτε έμπορα και να ζητάω περισσότερα εχέγγυα όταν θα κάνω μια αγορά.
Για την ιστορία πρέπει να γράψω πως οι λόγοι που οδήγησαν στην δικιά μου αλλά και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις φέτος το καλοκαίρι απο το εν λόγω μαγαζί, υποτίθετε οφείλονταν σε έναν υπάλληλο που πλέον δεν δουλεύει εκεί και απο ότι φαίνετε την έκανε λαμόγιο με διάφορες προκαταβολές για παραγγελίες που δεν ολοκλήρωσε ποτέ αλλά τα έκανε τσεπάτα, (ο κοντός ξανθός...).
Καλύτερα προς το παρόν να μην γράψω κάτι άλλο καθώς ήμουνα νιός και γέρασα με όλα αυτά.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Προσοχή στις αγορές σας και στα μετρητά σας!!!
(Για μένα ήτανε γραφτό να μην καβαλήσω καινούριο φέτος... να δούμε απο του χρόνου αν θα το ξαναπάρω απόφαση να βγω στα μαγαζιά - μόνο αντιπροσωπείες εννοείτε)
Οι δύο καταγγελίες που έκανα στον συνήγορο του καταναλωτή και την ΓΓ καταναλωτή έστειλαν κανονικά την καταγγελία μου στον έμπορα. Βέβαια δεν έχουν τίποτε να του πουν γιατί ξέρει πως όταν στριμώξουν τα πράματα θα ξεπληρώσει όποιο χρέος έχει και θα τελειώσει εκεί η υπόθεση. Γιαυτό πρόταση μου είναι να μην ανησηχούν όσοι βρίσκονται σε παρόμοια θέση με μένα, θα ξεμπλέξουν κάποια στιγμή ανάλογα με το πόση φασαρία θα κάνουν...