Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 76

Θέμα: θεμα αξιοπιστιας

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Εχεισ δικη σου η καποιος στην δινει για μια βολτα!?
    και οι νεες απο το 2000μ.Χ εχουν προβληματα αλλα λιγοτερα..
    ΟΛΕΣ εχουν στα ηλεκτρικα.
    Όχι βρε, να, φιλοτιμήθηκε ένα παλικάρι και μου τη δίνει που και που και πάω καμία βολτούλα. Όχι πάνω απο 20-30 χιλιόμετρα. Να απο την εμπειρία μου των 2113χλμ με ducati, έβγαλα συμπέρασμα πως είναι καλές. Συμπάθα με που το παίζω εξυπνάκιας, αλλά εσύ μου φαίνεσαι ψαγμένος, γιάυτό λέω απο δώ και πέρα να σ'ακούω.

Banned

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
    Ε, αφού το πάς έτσι, τότε γιατί σε τρείς βόλτες που βγήκα με Ducati, το ένα έσπασε
    κάρτερ, το δεύτερο αφού φτάσαμε Ναύπλιο δεν ξαναπήρε ποτέ μα ποτέ μπροστά,
    και τρίτη και φαρμακερή, ανεβαίνοντας Θεσ/κη με φίλο κάτοχο 996, από το πουθενά
    τρύπησε το ψυγείο, και όχι μόνο αυτό, αλλά το μισό αντιψυκτικό είχε μπεί στο μοτέρ....
    Καταλαβαίνεις σε τί υγρά έκανε μπάνιο ο στρόφαλος και το σασμάν....
    Μακριά απ'τη δικιά μου κι ας είναι και δυό πόντους...
    Κοίτα αν έβλεπα και εγώ τέτοια πράγματα, μόνο καλή άποψη δεν θα είχα. Το Μαίο κλείνω 5 χρόνια με την monster και αυτα που είδα πάνω της τα θεωρώ, πλην ενός, φυσιολογικά, τα ξεπέρασα άμεσα, βρήκα τι τα δημιουργεί, δεν τα ξαναπαρουσίασε και μετριούντε στα δάκτυλα του ενός χεριού. Τωρα απο ομόσταβλους έχω δεί αρκετά τα οποία, στις περισσότερες των περιπτώσεων, σταμάτησαν μόλις άλλαξαν μηχανικό. Καλό είναι όταν πάς μια μοτοσυκλέτα για συντήρηση, την πέρνεις πίσω και αυτήν αγκωμαχάει και βρωντάει να ψάξεις τι συμβαίνει.Την εμπειρία απο 50 Ducati δεν την έχω, αλλά αυτά που είδα δεν μου φαίνονται παράλογα.

[i]
    Άν διάβασες καλά το πόστ μου, δεν είπα πουθενά για ducati και ούτε άν είναι
    προβληματικά.....Επειδή δεν έχεις εσύ κακές εμπειρίες (ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΤΕ) έχεις σχηματίσει
    μια Α γνώμη για τις Ιταλίδες.... Ρώτα και εδώ όμως που βλέπουμε λίγα παραπάνω μηχανάκια
    (λόγω πλυθησμού)[/B]
    Δεν είπα οτι τα βγάζεις προβληματικά, απλά ανάφερα κάποιες περιπτώσεις. Αν διαβάσεις και εσύ καλά την απάντησή μου πιστεύω οτι θα με καταλάβεις.
    [i]
    και επειδή ενδιαφέρομαι αρκετά για αγορά μιας ιταλίδας τα
    ψιλοψάχνω.... Τα πράγματα δεν είναι ούτε ζεστά αλλά ούτε κρύα.....
    απλά το μηχανάκι είναι για πιο συγκεκριμένα πράγματα και όχι all around όπως
    είναι τα Γιαπωνέζικα.... [/B]
    Αυτό ξαναπέστο!!! Μερικοί πιστεύουν οτι ένας πουσαρισμένος V2 στο max που έχει βγεί για εξυπηρετήση συγκεκριμένες απαιτήσεις, είναι για να τον πάς για καφέ και λιώνεις κρύο. Τες πα οπως το βλέπει κανείς...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
    απλά το μηχανάκι είναι για πιο συγκεκριμένα πράγματα και όχι all around όπως
    είναι τα Γιαπωνέζικα.... [/B]
    τι να πει κανεις........

με 55.000 χλμ στο SS900 του `98 και 32.000 στο Multistrada S DS μπορω να πω οτι μαλλον πρεπει να παιξω κανενα τζοκερ ....

Συζυγος
    Ducati 900 ss ie `99
    Ερωμενη
    Multistrada 1000 S DS

Banned
    Όπου να'ναι πατάω τα 70000 με τη γιαγιά monsterω και θα σας πω την τυχερή 6αδα του Jack pot...

Κι εγώ χάλια είμαι.Από τα 18 ( είμαι 32) που χρησιμοποιώ προϊόντα ιταλικών εταιρειών, ούτε ένα πρόβλημα!Θες με το aprilia,θες με την alfa romeo, θες με την ducati!

Ρε τι γκαντεμιά είναι αυτή ρε;!!!

Αλλά όπως μου λένε οι γνωστοί μου είναι καθαρά θέμα τύχης.Όλοι οι υπόλοιποι ιταλόφιλοι έχουν προβλήματα.

Λές;

Μπααααααααααααααα...

Paidia den ksero gia sas alla ego eidika me tis ducati exo panta tin idia avaria. To piso lastixo thelei allagi kathe 1500km!!!!!:rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77
    Δυστυχως οι ιταλικες δημιουργιες κουβαλουν την κακη φημη του παρελθοντος.Η κατασταση ειναι σαφως βελτιωμενη τα τελευταια χρονια..Αυτο ειναι το πορισμα μετα απο 6 Alfa Romeo,2 Fiat και μια Duc.
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

Απλά Μέλος Το avatar του/της ntinlanden
    τελικα χαλανε οι ducati? ( προσεξε οχι τα ducati!) :a13:

Πέστε τους ρε παίδες οτι χαλάνε τελικά οι Ducati γιατί μας τα πρίξαν....
    Πάρτε καποιο άλλο.Υπάρχουν δεκάδες επιλογές.Στίς Ducati κολλήσατε ? Αφήστε να τις παρουμε εμείς τίς χαλασμένες,κατεστραμένες και πάρτε εσείς τα καλά....
    Multistrada 620
    Moto Guzzi Stelvio 1200

φιλε και εγω ducati θελω να παρω

Δεν το λέω σε σενα φιλε ntinlanden.Γενικά μιλάω.Εγώ θα συμφωνήσω με τα παιδιά που λένε οτι όλα είναι θέμα μεταχείρησης,σωστού service(από σωστό συνεργείο) και σε πολυ σπάνιες περιπτώσεις θέμα ατυχίας.Αν ειναι να σου βγεί σκάρτη μια μηχανη,αυτή μπορεί να είναι η οποιαδήποτε και όχι μόνο Ducati ή Suzuki ή δεν ξέρω εγω τι άλλο.Τα εργοστάσια,έχουν φτάσει ποια σε τέτοια επίπεδα τεχνολογίας και ποιοτικού ελέγχου ,που έχουν μειώσει αρκετά τα όποια προβλήματα ίσως να υπήρχαν στο παρελθόν.
    Multistrada 620
    Moto Guzzi Stelvio 1200

ακριβως αυτο λεω και εγω οταν ειδα το cbr καινουριο 1-2 χρονου και εσπασε το μοτερ...

πιστευω πως αν παρω κατι που νομιζουμε πως ειναι εγγυηση και το βλεπω και δεν το γουσταρω
    ......

Αρχικά δημιουργήθηκε από skor-billys
    exo to multistrada tous 2003 me 21000 km. mexri ta 5000km to estrona kala kai ystera koftes olh thn ora. pao sto synergeio ka8e 5000km gia ladakia. kai ka8e 10000km gia service. kanena problhma pantos.

file epeidh exw mpei sto tripaki na parw multi!!!! an 8eleis pes mou poso stoixoizei to service sto multistrada kai an to kaneis se eksousiodothmeno synergeio h oxi.epishs ayto pou lene kati gia allagh imantes ekentroforwn ka8e posa xiliometra ginetai kai poso stoixizei?eyxaristw prokatavolika.kales voltes me to ergaleio kai panta or8ios.

Αρχικά δημιουργήθηκε από skor-billys
    exo to multistrada tous 2003 me 21000 km. mexri ta 5000km to estrona kala kai ystera koftes olh thn ora. pao sto synergeio ka8e 5000km gia ladakia. kai ka8e 10000km gia service. kanena problhma pantos.

file epeidh exw mpei sto tripaki na parw multi!!!! an 8eleis pes mou poso stoixoizei to service sto multistrada kai an to kaneis se eksousiodothmeno synergeio h oxi.epishs ayto pou lene kati gia allagh imantes ekentroforwn ka8e posa xiliometra ginetai kai poso stoixizei?eyxaristw prokatavolika.kales voltes me to ergaleio kai panta or8ios.

Ιταλικα = προβλιματικα! τελος!

Πρεπει να τα πεταξουμε ολοι και να παρουμε Ελληνικα μηχανακια!.... (ρο ενα, εξ-τι, εξαβολτο κτλ)

Αλλοι περνουν μηχανακια λογικης και αλλοι μοτοσικλετες παθους...
    My Xpression: http://www.costaspi.deviantart.com/
    www.docducatihellas.gr

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. BMW θέμα #2.1 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2004, 14:28
  2. Προβληματισμος διχως θεμα....
    από ireneepi στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2004, 13:01