Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 107

Θέμα: για τον βλακα με το monster...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    ...βρέ τον μπαγλαμά, με το fm...onster ήθελα να πώ...

:rotflmao:

Re: για τον βλακα με το monster...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ανεβαινω που λετε με το παπι (fmx),
    Δεν έπρεπε κατά την γνώμη μου να το ανοίξεις στις Αντιπαραθέσεις.
    Έπρεπε να μπει τουλάχιστον στις Γενικές και αν γινόταν και να καρφωθεί...
    Τέτοιος άθλος πρέπει να φθάσει τις 20 σελίδες τουλάχιστον.

Γιατί ;

Έκατσες και ασχολήθηκες για να γράψεις το κατόρθωμα-ένεση αδρεναλίνης σου.
    Δεν μπορεί,δεν σε έχω (απ τα γραπτά σου) για άτομο που έχει την ανάγκη της αυτοεπιβεβαίωσης.
    Τι πρέπει να σου πω εγώ που το διάβασα γιατί παρ όλο που αποφεύγω τις Αντιπαραθέσεις,
    βλέποντας ότι είσαι εσύ ο δημιουργός λέω θα είναι κάτι σοβαρό-ενδιαφέρον και έκατσα να το διαβάσω ;
    Μπράβο είσαι χεράς ;
    Μπράβο δε χαρίζεις σε κανένα ;
    Μπράβο είσαι εσύ και ο Nightrider ;

Ή για χαβαλέ το πόσταρες για να γελάσουμε
    (για κακόγουστο μΕ κάνει εμένα,αλλά καρφί δε σου καίγεται,Ι know και μαζί σου), ή για τσιγκλίσεις κάποιους (όχι εμένα σίγουρα).
    Αν τπτ από αυτά δεν ισχύει,τότε αν θες δικαιολόγησε τον λόγο ύπαρξης του. Ακόμα και με π.μ.

Γιατί είμαι βέβαιος πως
    παρόλο που οι περισσότεροι εδώ μέσα (αλλά κι εκεί έξω-βάζοντας κι εμένα μέσα φυσικά),στο παρελθόν έχουμε κάνει κάτι παρόμοιο με το δικό σου,
    δεν θα ήθελες τέτοια ποστ να τα διαβάζουν πιτσιρικάδες και να βγάζουν λάθος συμπεράσματα και μιμητισμούς.

Πρέπει επιτέλους να κρατήσουμε για την πάρτι μας την (όπως την καταλαβαίνει ο καθένας με το μυαλό του) "μοτοσυκλετιστική μαγκιά του" ,
    ασ την κρατάμε για τους κολλητούς μας,όχι για τα φόρα που τα διαβάζουν οι πολλοί και αυτοί που τώρα ξεκινάν το καβάλημα στο καλάμι της μοτό.

Για μένα εάν το έβαζες στο "σε είδα ΙΙ" θα είχε πιο πολύ πλάκα,τώρα απλά είναι για κλωτσές.

Δεν έχω να χωρίσω τπτ μαζί σου,τα duc τα γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι κ.ο.κ.
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    αχ ρε κωλε να μη σε πετυχω εκει εξω με το δικο μου το παπι !!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    αχ ρε κωλε να μη σε πετυχω εκει εξω με το δικο μου το παπι !!!!!
    Mε την μπαγκαζιέρα πάνω εννοείται Γιώργο ε???
    Εγώ με το παπί με την μπαγκαζιέρα, γεμάτη με ψώνια super market, και το innova ασερβάριστο και να πατινάρει, στα 230-240 του έκανα το σλιπ (δεν θυμάμαι καλά μπορεί να ήταν και μποξεράκι) στρίμινγκ και του έφυγα του μπαγάσα....

Re: Re: για τον βλακα με το monster...

Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
    Δεν έπρεπε κατά την γνώμη μου να το ανοίξεις στις Αντιπαραθέσεις.
    Έπρεπε να μπει τουλάχιστον στις Γενικές και αν γινόταν και να καρφωθεί...
    Τέτοιος άθλος πρέπει να φθάσει τις 20 σελίδες τουλάχιστον.

Γιατί ;

Έκατσες και ασχολήθηκες για να γράψεις το κατόρθωμα-ένεση αδρεναλίνης σου.
    Δεν μπορεί,δεν σε έχω (απ τα γραπτά σου) για άτομο που έχει την ανάγκη της αυτοεπιβεβαίωσης.
    Τι πρέπει να σου πω εγώ που το διάβασα γιατί παρ όλο που αποφεύγω τις Αντιπαραθέσεις,
    βλέποντας ότι είσαι εσύ ο δημιουργός λέω θα είναι κάτι σοβαρό-ενδιαφέρον και έκατσα να το διαβάσω ;
    Μπράβο είσαι χεράς ;
    Μπράβο δε χαρίζεις σε κανένα ;
    Μπράβο είσαι εσύ και ο Nightrider ;

Ή για χαβαλέ το πόσταρες για να γελάσουμε
    (για κακόγουστο μΕ κάνει εμένα,αλλά καρφί δε σου καίγεται,Ι know και μαζί σου), ή για τσιγκλίσεις κάποιους (όχι εμένα σίγουρα).
    Αν τπτ από αυτά δεν ισχύει,τότε αν θες δικαιολόγησε τον λόγο ύπαρξης του. Ακόμα και με π.μ.

Γιατί είμαι βέβαιος πως
    παρόλο που οι περισσότεροι εδώ μέσα (αλλά κι εκεί έξω-βάζοντας κι εμένα μέσα φυσικά),στο παρελθόν έχουμε κάνει κάτι παρόμοιο με το δικό σου,
    δεν θα ήθελες τέτοια ποστ να τα διαβάζουν πιτσιρικάδες και να βγάζουν λάθος συμπεράσματα και μιμητισμούς.

Πρέπει επιτέλους να κρατήσουμε για την πάρτι μας την (όπως την καταλαβαίνει ο καθένας με το μυαλό του) "μοτοσυκλετιστική μαγκιά του" ,
    ασ την κρατάμε για τους κολλητούς μας,όχι για τα φόρα που τα διαβάζουν οι πολλοί και αυτοί που τώρα ξεκινάν το καβάλημα στο καλάμι της μοτό.

Για μένα εάν το έβαζες στο "σε είδα ΙΙ" θα είχε πιο πολύ πλάκα,τώρα απλά είναι για κλωτσές.

Δεν έχω να χωρίσω τπτ μαζί σου,τα duc τα γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι κ.ο.κ.
    a man builds one thousand bridges and sucks one dick...they don't call him a bridge builder,but a cock sucker...(woody harelson)...

κανω quote εσενα ,αλλα απευθυνομαι σε οσους "αφορισαν"...

εν ολιγοις λοιπον,μετα απο αυτο το ποστ ο reinmeister εγινε απο σοβαρος καραγκιοζης...

βασικα το εβαλα για να δω αντιδρασεις...ημουν ειλικρινα πολυ περιεργος να δω πως θα το βλεπατε,χαρακτηριζατε...

ημουν σε θεση να δεχθω μπινελικωμα,του στυλ,μην τρεχεις,δημοσιος δρομος και τα γνωστα που γραφονται σε τετοιες περιπτωσεις αλλα ελεος...

το πιασατε απο τα μαλλια και το σκισατε σαν ξεκωλο σε ξενοδοχειο...

ο ενας μου λεει οτι κοιμαμαι επειδη παω με + 40 αναμεσα απο αυτοκινητα... (δεν σχολιαζω καν εδω)...

εσυ μου λες για αυτοεπιβεβαιωσεις...

ρε σεις συνελθετε...απο που πηγαζουν τετοια αυθαιρετα συμπερασματα? ακου αυτοεπιβεβαιωση...

δηλαδη ,το να θελει καποιος να κερδιζει,κανοντας παραλληλα τον χαβαλε του αυτοματως χαρακτηριζεται junkie αυτοεπιβεβαιωσης?

για ονομα του θεου...με αυτο το σκεπτικο δηλαδη οσοι θελουν να ειναι πρωτοι σε οτι κανουν,απο την δουλεια τους μεχρι τον χαβαλε τους,ειναι ατομα με χαμηλη αυτοεκτιμηση...ρε συ...

περαν αυτων...

πιστεψε με,τα πιτσιρικια που διαβαζουν δεν θα γινουν ουτε καλυτεροι μοτοσυκλετιστες,ουτε χειροτεροι διαβαζοντας για μια κοντρα του reinmeister...

οτι ειναι να κανουν,θα το κανουν ανεξαρτητα απ οτι εγραψα εγω...

το να γραφουμε εδω μεσα μονο τα καθως πρεπει δεν λειτουργει αποτρεπτικα...λειτουργει αποστειρωτικα...κλεινεις δηλαδη το μωρο σε μια φουσκα προστασιας πιστευοντας οτι θα παραμεινει εκει για ολη του την ζωη...και μολις βγει και την δει παθαινει πολιτισμικο σοκ και λεει "τι μαλακιες μου τσαμπουναγανε αυτοι εδω..."

καλο ειναι να γραφεται η πραγματικοτητα ως εχει σε ολες της τις εκφανσεις...να περιγραφεται η πραγματικοτητα ως εχει...

να γινονται ολων των ειδων τα σχολια και ο καθενας να κρινει με το δικο του σκεπτικο...

αν εχεις οντως δωσει βαση στα γραφομενα μου εδω μεσα γενικοτερα,θα ειχες προσεξει οτι ποτε δεν ειπα "μην τρεχετε" σε τετοιου ειδους θρεντς ,αλλα "τρεξτε οσο οι συνθηκες και οι ικανοτητες σας το επιτρεπουν"

εγω λειτουργω με το σκεπτικο του οτι οι νεοι θα μαλακιστουν ως εκ των πραγματων...οποτε,μια και δεν μπορω να τους αποτρεψω απο αυτο,τουλαχιστον θα τους κανω να μαθουν πως να το κανουν με την μεγαλυτερη δυνατη ασφαλεια...

το μη χειρων βελτιστο που ειχα αναφερει κατι σελιδες πριν...

το συγκεκριμενο θρεντ δεν προασπιζει τιποτα...ηταν απλως μια εντονη βολτα μου...

αν καποιοι πιστευετ οτι δεν εχει θεση εδω ,πατατε report και παει στα ταρταρα...δεν θα παρεξηγηθω...

απλως μην βγαζετε αυθαιρετα συμπερασματα...

υ.γ. τρουπη,ανοιξε τωρα θρεντ με στοιχημα ,ποσα πιανει η παπια σου καταβαση συγγρου...

frankly my dear, i dont give a damn...

καταρχας, αν όντως πήγες μέχρι φιλαδελφεια που λες, θα έπρεπε να το βάλεις στα ταξιδιωτικά, με φωτογραφίες, σημεία ενδιαφέροντος κλπ κλπ.....

μια εκδρομή πήγε το παιδί και του τη βγάλατε ξυνή ...

αντε ρε, και στην επόμενη σου εύχομαι να πληρώσεις και διόδια!!! να δεις δρόμους φίλε, θα πάθεις σοκ!!! μέχρι λαμία πλέον, όλο άσφαλτος σου λέω!!!

μην αποθαρρύνετε τον κόσμο ρεεεεε!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    καταρχας, αν όντως πήγες μέχρι φιλαδελφεια που λες, θα έπρεπε να το βάλεις στα ταξιδιωτικά, με φωτογραφίες, σημεία ενδιαφέροντος κλπ κλπ.....

μια εκδρομή πήγε το παιδί και του τη βγάλατε ξυνή ...

αντε ρε, και στην επόμενη σου εύχομαι να πληρώσεις και διόδια!!! να δεις δρόμους φίλε, θα πάθεις σοκ!!! μέχρι λαμία πλέον, όλο άσφαλτος σου λέω!!!

μην αποθαρρύνετε τον κόσμο ρεεεεε!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    εχει εδω κοντα διοδια? που καλε?

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    εχει εδω κοντα διοδια? που καλε?

Ωχ!Το έμαθε
    Κανείς δεν μπορεί να κρατήσει το στόμα του κλειστό στις μέρες μας....

To Yπουργείο Μεταφορών του moto.gr προειδοποιεί

Η ΚΟΥΛΑΜΑΡΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

You BETA believe...

Αντουάν,
    σταμάτα να παίζεις με χαζά παιδάκια που καβαλάνε άσχετα μπρίκια, σταμάτα να τονε μΠαίζεις με εγωκεντρικά θρεντάκια αυτοεπιβεβαίωσης και εξύψωσης της χαμηλής σου αυτοεκτίμησης εκδiκητικό και βάρβαρο κάθαρμα και ετοιμάσου να αρπάξεις πολλές κλωτσιές, γιατί...

...ΑΓΟΡΑΣΑ ΛΑΔΙΑ ΤΟΡΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΩ ΟΣΟΝΟΥΠΩ. :rotflmao:

Έτσι και:
    1. κάψει λάδι (έστω και σταγόνα)
    2. βαράει το μοτέρΙ σύσσωμο
    3. κοπανήσει το κιβώτιο
    4. δεν μου δώσει 10 άλογα
    5. δεν μπέφτουν οι γυναίκες με μιά ματιά
    6. δεν χάσω άμεσα 10 κιλά

ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ, ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ...

ξεχασες τα +10 κατω σε δυναμομετρο της αρεσκειας σου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Αντουάν,
    σταμάτα να παίζεις με χαζά παιδάκια που καβαλάνε άσχετα μπρίκια, σταμάτα να τονε μΠαίζεις με εγωκεντρικά θρεντάκια αυτοεπιβεβαίωσης και εξύψωσης της χαμηλής σου αυτοεκτίμησης εκδiκητικό και βάρβαρο κάθαρμα και ετοιμάσου να αρπάξεις πολλές κλωτσιές, γιατί...

...ΑΓΟΡΑΣΑ ΛΑΔΙΑ ΤΟΡΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΩ ΟΣΟΝΟΥΠΩ. :rotflmao:

Έτσι και:
    1. κάψει λάδι (έστω και σταγόνα)
    2. βαράει το μοτέρΙ σύσσωμο
    3. κοπανήσει το κιβώτιο
    4. δεν μου δώσει 10 άλογα
    5. δεν μπέφτουν οι γυναίκες με μιά ματιά
    6. δεν χάσω άμεσα 10 κιλά

ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ, ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ...

κοίτα να δείς φιλαράκι .... αν ακούς τον κατα φαντασίαν μηχανικό το πιο πιθανό είναι να:

1. κάψει λάδι (μέχρι σταγόνα)
    2. ακολούθως να κοπανήσει κιβώτιο
    3. το μοτερ να βαρέσει σύσσωμο μια κα καλή
    4. να χάσεις κάμποσα κιλά απο το σπρώξιμο που θα ακολουθήσει
    5. για τις γυναίκες, μην ανησυχείς ... μετά το σπρώξιμο, δε θα χρειάζεται καν ματιά ...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    κοίτα να δείς φιλαράκι .... αν ακούς τον κατα φαντασίαν μηχανικό το πιο πιθανό είναι να...
    Και ξέρεις ποιά είναι η πλάκα...?

ότι μάλλον θα γλυτώσει τσι φάπες ο άσχετος μηχανικός σου... :rotflmao:

(δείχνουν να πηγαίνουν όλα καλά...)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Re: Re: Re: για τον βλακα με το monster...

a man builds one thousand bridges and sucks one dick...they don't call him a bridge builder,but a cock sucker...(woody harelson)...

υγραθηκα...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI

Re: Re: Re: Re: για τον βλακα με το monster...

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    υγραθηκα...
    αληθεια ?

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. για τον φιλαρακο με την busa
    από b_bong12 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2006, 18:16
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2005, 23:33
  3. Τι να πω για τον τύπο με το CBR το πρωί;
    από NLS στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2004, 04:49