ολοι κουτσα στραβα προσπαθειτε να το φερεται με το μαλακο οτι θα καταληξετε σε μια χαρλευ
![]()
![]()
![]()
ολοι κουτσα στραβα προσπαθειτε να το φερεται με το μαλακο οτι θα καταληξετε σε μια χαρλευ
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
![]()
![]()
![]()
ναι ....θα ψωνισουμε ομως απο το καλαθι
33000 ευρω το γαλακι ( με ρεζερβουαρ φουλαρισμενο!!)Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
νταξ δε λεω διαφορετικα τα μπουελ αλλα εμενα προσωπικα δε μου αρεσαν, αν και ειναι καλη η ιδεα ενος πολυ ροπατου μοτερ σε σπορ κατασκευη...
τωρα βεβαια αμα θελετε διαφορετικο, αυτο μαλιστα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
33000 ευρω το γαλακι ( με ρεζερβουαρ φουλαρισμενο!!)
![]()
![]()
αυτη ειναι μια λεπτομερεια που ΣΚΟΠΙΜΩΣ παρεληψα...
σβησε το χαλας το ονειρο
![]()
![]()
![]()
+ 1 στα παραπανωΑρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
Πραγματικα κριμα....
Εκπληκτικες μοτοσυκλετες....
Και ο Eric Buell δεν κλαφτηκε καθολου....
Αυτα ηταν λογια που βγηκαν απο πολυ βαθια....δεν θα μπορουσε να ειναι αλλιως για καποιον που αφηνει το ονειρο του στη μεση...
Απλα αναλογιστειτε τι εχει καταφερει, απο που ξεκινησε και που εφτασε αυτος και η ομαδα του...
Οποιος εχει δει τις πρωτες Buell καταλαβαινει...
Αλλα ειναι πολυ περιεργο και αποτομο....και δεν ξερω τι ποσοστο της εταιριας εχει τωρα η HD
Καποτε ειχε το 51%. Αν ισχυει ακομα, τοτε μαλλον η αποκτηση της MV pulled the plug (οπως λενε στο USA) on Buell.
Αν ο Eric εχει το μεγαλυτερο ποσοστο, τοτε η κριση....???
![]()
O σκελετος του ειναι το ντεποζητο καυσιμου.
Το πισω ψαληδι ειναι το δοχειο λαδιου.
Γιαυτο στριβει τελεια.Αλλα αμα το τρακαρεις την εκατσες.
love will save the planet,hate is a good start.
Η χαρλευ δε στριβει σαν αυτα δυστυχως.Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
O σκελετος του ειναι το ντεποζητο καυσιμου.
Το πισω ψαληδι ειναι το δοχειο λαδιου.
Γιαυτο στριβει τελεια.Αλλα αμα το τρακαρεις την εκατσες.
Αντιθετως. Υποθετω οτι ειναι λιγοτερες οι πιθανοτητες για διαρροες....
Ετσι και αλλιως με οποιοδηποτε διτροχο την εκατσες...
![]()
Ειναι πανακριβος ο σκελετος κ το αλουμηνιο που ειναι φτιαγμενος μου φενεται δεν ισιωνει, κατι τετοιο.Παντως ηταν ενας απτους λογους που δεν την πηρα.Πεστε μου αν δειτε κανα στοκ.
Κατι σαν michael jackson moy θυμιζει η ιστορια, πεθαινει κ ξαφνικα τον ακουμε ολοι.Βαλτε κ κανα κοματι του να ακουμε για δε ξερω.![]()
Κι όμως, λόγω τιμής. Πέρα του μεγάλου κόστους απόκτησης (για εμένα πάντα που είχα budget 5-6 χιλιάρικα), είναι και το γεγονός της δύσκολης μεταπώλησης. Επειδή δυστηχώς δεν είμαι ακόμα στην φάση να πάρω ότι γουστάρω χωρίς να με νοιάζει τίποτα, η Buell είναι εκτός.Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
εγώ ξέρω ότι όλοι τα θαυμάζουν, και κανείς δεν τα αγοράζει ...
αφου είναι τόσο φανταστικές, πρωτοποριακές κλπ κλπ κλπ μοτοσυκλέτες, γιατί δεν τα αγοράζει κανείς σας?
μη μου πείτε λόγω τιμής ....
Πέρα από το οικονομικό μέρος, είναι 2-3 λεπτομέρειες οι οποίες με απώθησαν λιγάκι. Το αερόψυκτο μοτέρ στο καλοκαίρι της Ελλάδας μέσα στο κέντρο της Αθήνας, οι κραδασμοί στα χαμηλά μέσα στην κίνηση και κάποια λιγότερο σημαντικά μικροπράγματα.
Αυτά βέβαια είναι ανάλογα με την χρήση της μηχανής. Εάν μπορούσα να έχω 2 μηχανάκια, το ένα θα μπορούσε άνετα να είναι Buell.
Οπως και να έχει, όποια εταιρεία και να κλείνει, σημαίνει λιγότεροι άνθρωποι να σκέφτονται, να φαντάζονται και να δημιουργούν πάνω σε 2 τροχούς, κι αυτό είναι πάντα κακό.![]()
Πολυ λυπαμαι που εκλεισε η Buell.
Ηταν να αγορασω το XB12XT αλλα μου την καθυστερησαν 7 μηνες και τσαντιστικα και την ακυρωσα. Ειχα σχετικο θεμα παρακατω.
http://www.moto.gr/forums/showthread...ighlight=buell
Ενα απο τα λαθη ηταν οτι δεν ασχοληθικαν με την Ευρωπαικη αγορα που θελουν την Sport bike μηχανες αλλα οι τιμες ηταν απογοητευτικες.
Για παραδειγμα η XB12XT ειχε εχει στο ΑΜΕΡΙΚΑ 13.000 Δολλρια (δηλαδη 9000ευρω) οταν στην αγορα της ευρωπης 13500 Ευρω και στην Ελλαδα 16200!!!!! παρακαλω και πριν 20 μερες που ημουν Ελλαδα το ριξανε στα 14200!!!!
Εγω δουλευω στην Τζεντα και θα το αγοραζα 8600 ευρω.
Ειδη του εκανα κρουση ξανα του πολιτη οτι αμα κανουν καμια προσφορα για να τα πουλησουν να με ειδοποιησει.
Παντως για την sport της BUELL ειδη εδω στην Τζεντα το εχουν 25% γυρω στα 7200 ευρω
Ενω ξερει οτι ακομα ενδιαφερομαι να την παρω δεν βαζει την Ullyses 25% κατω.
Παντως αμα μου την δωσει με 6500 ευρω απο 8500 που μου την εδινε δαγκωτο θα παω να την παρω.
Ειναι τελεια μηχανη ξεχωριζει!!!!
Κριμας παντως
προσωπικα την buell,την εβλεπα σαν αμερικανικη μοτοσυκλετα για ευρωπαικο κοινο!!!
τα μηχανακια της ηταν πολυ ομορφα,εδειχναν τσαμπουλακεμενο στυλ και ειχαν πολλες καινοτομιες...ασυμβιβαστος ο Eric...τετοιους ανθρωπους χρειαζεται η μοτοσυκλετα...κριμα...
υ.γ οχι τιποτα αλλο αλλα σιγα-σιγα οι buell ,θα ειχαν αυστριακες καρδιες...
Θεωρία της εξέλιξης δυστυχώς, ή αλλάζεις ή εξαφανίζεσαι, κρίμα πάντως ...
Τωρα μολις γυρισα απο Σαλονικα
Και σταματησα να τις χαζεψω στη βιτρινα...
Αμαρτωλες....