Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 77

Θέμα: Γιατί αγόρασα bmw!!!!!!

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από boldor900f
    [B]

Σε ευχαριστω ,και εσυ να χαιρεσαι το ΧΧ σου φιλε, να ειναι καλοταξιδο και παντα ορθιος.
    Η επιλογη σου σιγουρα ειναι παρα πολυ καλη .Το ΧΧ ειναι απο τις καλυτερες sport touring μοτο
    Τωρα οσο αναφορα την αξιοπιστια των bmw δεν νομιζω οτι θα υπαρξει κανεις που θα πει οτι ποτε δεν παθαινουν τιποτα,βλαβες βγαζουν ΟΛΑ τα μηχανακια,απλα ειναι θεμα επιλογων η αγορα τους,εξαρτατε παντα τι θες και τι περιμενεις απο ενα καινουργιο μηχανακι που θελεις να αγορασεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της boldor900f
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από G/S
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από boldor900f

Σε ευχαριστω ,και εσυ να χαιρεσαι το ΧΧ σου φιλε, να ειναι καλοταξιδο και παντα ορθιος.
    Η επιλογη σου σιγουρα ειναι παρα πολυ καλη .Το ΧΧ ειναι απο τις καλυτερες sport touring μοτο
    Τωρα οσο αναφορα την αξιοπιστια των bmw δεν νομιζω οτι θα υπαρξει κανεις που θα πει οτι ποτε δεν παθαινουν τιποτα,βλαβες βγαζουν ΟΛΑ τα μηχανακια,απλα ειναι θεμα επιλογων η αγορα τους,εξαρτατε παντα τι θες και τι περιμενεις απο ενα καινουργιο μηχανακι που θελεις να αγορασεις.
    Αν βρεθείς ποτέ κοντά στο Λουτράκι να τα πούμε.

Και πάλι καλορίζικη!
    gate 7
    red or dead

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από G/S
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από boldor900f

Ναι όλα τα μηχανάκια βγάζουν βλάβες, αλλά το θέμα είναι στα πόσα χιλιόμετρα...

Τα νέα BMW βγάζουν βλάβες ακριβές και σημαντικές στα γρήγορα, τα παλιά σαν αυτό που εχω αποκλειόταν να βγάλουν σοβαρή βλάβη πριν τις 100.000 χιλιόμετρα.

Καλά χιλιόμετρα να έχεις και σου εύχομαι να μην εχεις βλάβες!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Thumbs up

Διαφήμηση BMW στον Kαναδά .σεπτέμβριος 1965 με θέμα το νόημα της ζωής!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	happy.jpg 
Προβολές:	668 
Μέγεθος:	83,7 KB 
ID:	179234

Thumbs up

Ενα σκίτσο που απεικονίζει την νέα 1200 g/s

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	r1250gs%20oberdan%20abajo.jpg 
Προβολές:	655 
Μέγεθος:	68,3 KB 
ID:	179240

Αρχικά δημιουργήθηκε από G/S
    Όπως ο τύπος τις προάλλες με το 1200 που με κοίταξε υποτιμητικά όταν με είδε δίπλα του με το 650 και τον χαιρέτησα,λέγοντάς μου να πάω να αγοράσω μια σαν τη δικιά του γιατί BMW λέγονται μόνο όσες έχουν boxer κινητήρα και άξονα...έριξα πολύ γέλιο με το μ@λ@κ@....

Tυποι σαν αυτον παραπανω απλα φιλε μου πηραν αυτη την μηχανη για επιδειξη και για μουρη,και οχι απο ΑΓΑΠΗ για την μηχανη τους και τις μοναδικες στιγμες που νοιωθουμε ολοι μας οδηγωντας ανεξαρτητου μαρκας και μοντελου.Τετοιους τυπους δεν θα τους δεις σε ερημιες και λασπωμενους. και πιθανοτατα το μεγαλυτερο ταξιδι τους θα ηταν μεχρι την χαλκιδα για κανα ουζακι!!Να χαιρεσαι το μηχανακι που εχεις και ασε τον κοσμο να λεει,ο μονος που ξερει τι αγορασε και γιατι εισαι εσυ.
    Φιλαράκι με το που διαβασα αυτο το Post νομίζω οτι άκουσα ένα click μέσα μου να κλειδώνει στην αποφαση οτι τελικά θα το πάρω εκείνο το μηχανακι που είδα και το ερωτευτηκα με την πρώτη ματιά ... και εξηγώ αμέσως τι εννοώ

Καταρχας είμαι 29-30 δίπλωμα δεν έχω (τώρα θα πάω να βγάλω) και αν εξαιρέσεις κάτι scooterakia στα 17μου και κάτι παράνομα νοικιασμένα πενηντάρια στα νησιά εμπειρία απο μηχανές δεν έχω... Έχοντας όμως τα μυαλά μέσα στο κεφάλι μου και σκεφτόμενος οτι η μηχανή είναι ελευθερία και δεν πρέπει να με περιορίζει κατέληξα στο BMW F650 gs την στιγμή που ενα φιλαράκι μου πιπιλάει το μυαλό να πάρω Beverly 500 (( (Το οποίο είναι και πιο ακριβο σε μεταχειρησμένο)

Και ερωτώ σαν πρώτη μηχανή να επιλέξω την ευκολία και την άνεση του Beverly ή την ομορφιά , το στυλ , τις συγκινήσεις , και την κ**λα του BMW

Εγώ πάντως γέρνω προς το δευτερο ...

Λεωφορειολωριδάκιας
    Geia xara

Gia poio F650 les, an ennoeis to kainourgio pou einai 800cc den to exw kabalhsei alla edw mesa 8a breis polles gnwmes.

An ennopeis ta F650gs pou htan 650cc kai shmera legontai G650gs mporw na sou pw oti einai poly kalh periptwsh gia prwth "megalh" mhxanh. Monokylindro fthno sth synthrhsh sxetika, den kaiei poly benzinh, (to diko mou 3,6-3,8 lt sta 100km sthn polh mesa) kai eukolo sthn kinhsh.

Gnwmh mou oti einai ok gia "neo" anabath..

Kales agores file.

Αρχικά δημιουργήθηκε από JohnSim25
    Φιλαράκι με το που διαβασα αυτο το Post νομίζω οτι άκουσα ένα click μέσα μου να κλειδώνει στην αποφαση οτι τελικά θα το πάρω εκείνο το μηχανακι που είδα και το ερωτευτηκα με την πρώτη ματιά ... και εξηγώ αμέσως τι εννοώ

Καταρχας είμαι 29-30 δίπλωμα δεν έχω (τώρα θα πάω να βγάλω) και αν εξαιρέσεις κάτι scooterakia στα 17μου και κάτι παράνομα νοικιασμένα πενηντάρια στα νησιά εμπειρία απο μηχανές δεν έχω... Έχοντας όμως τα μυαλά μέσα στο κεφάλι μου και σκεφτόμενος οτι η μηχανή είναι ελευθερία και δεν πρέπει να με περιορίζει κατέληξα στο BMW F650 gs την στιγμή που ενα φιλαράκι μου πιπιλάει το μυαλό να πάρω Beverly 500 (( (Το οποίο είναι και πιο ακριβο σε μεταχειρησμένο)

Και ερωτώ σαν πρώτη μηχανή να επιλέξω την ευκολία και την άνεση του Beverly ή την ομορφιά , το στυλ , τις συγκινήσεις , και την κ**λα του BMW

πλακα κανεις ,ετσι?
    συγκρινεις μια μοτοσυκλετα με πατινι....ολα τα σκουτερ ειναι πατινια με μικρα ροδακια και οδικη συμπεριφορα......πατινιου....
    εννοειται το BMW...
    αλλα να μου πεις περι ορεξεως, κολοκυθοπιτα

Αρχικά δημιουργήθηκε από JohnSim25

Καλημέρα φίλε μου , προσωπική μου αποψη είναι να πάρεις το BMW γιατί εχει πολύ μεγαλύτερες δυνατοτητες απο το BEVERLY ,θα σε ταξιδέψει εντός και εκτός ελλάδας σε ασφαλτο και χώμα με 2 ατομα και αποσκευές ,είναι πολύ οικονομικό στην κατανάλωση και στα service και ειναι αξιόπιστο.Νομίζω οτι αν πάρεις BEVERLY θα το βαρεθείς σύντομα.Οποια και να ειναι η επιλογή σου ευχομαι καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθιος

Νέο μέλος
    Καλημέρα φίλε μου , προσωπική μου αποψη είναι να πάρεις το BMW γιατί εχει πολύ μεγαλύτερες δυνατοτητες απο το BEVERLY ,θα σε ταξιδέψει εντός και εκτός ελλάδας σε ασφαλτο και χώμα με 2 ατομα και αποσκευές ,είναι πολύ οικονομικό στην κατανάλωση και στα service και ειναι αξιόπιστο.Νομίζω οτι αν πάρεις BEVERLY θα το βαρεθείς σύντομα.Οποια και να ειναι η επιλογή σου ευχομαι καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθιος

+1000:smilea:

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Γιατί αγόρασα BMW;

Πριν ξεκινήσω να πω ότι κ για μένα είναι η πρώτη μεγάλη μηχανή. Όλο scooter-άκια, 125άρια
    κ λίγο 250 οδηγούσα.
    Η ιδέα μου ήταν να κινηθώ στα 600cc κ αμφιταλαντευόμουνα μεταξύ Street κ On-Off.
    Οι φίλοι μου με τα street επένεναν να πάρω street κ αντίστοιχα το ίδιο συνέβαινε με τα
    On-Off. Μόνο ένας μου είπε : "Σε βλέπω με κανα F650 Dakar"
    :rotflmao: :rotflmao: (γέλια, πολλά γέλια από όλους, αν κ αυτός το εννοούσε).

Πέρα από τις απλές βόλτες-γνωριμίες με τα μηχανάκια των φίλων-γνωστών άρχισα να πηγαίνω
    κ να δοκιμάζω διάφορα κ από τις 2 κατηγορίες για να καταλήξω. Πολύ σημαντικό για μένα
    ήταν τα χρήματα μιας κ ήθελα τη μηχανή μου καινούρια (αρκετά με τα μεταχειρισμένα, τα
    δανεικά κ τα νοικιασμένα..... επιτέλους ένα ολοκαίνουριο, δικό μου μηχανάκι).

Δοκίμασα πολλά, αλλά κανένα δε μου έκανε εκείνο το κλικ.

Κ πάνω στην απογοήτευση μου λέει ο αδερφός μου (street-άκιας) γιατί δε δοκιμάζεις κ
    καμιά μπέμπα ;;;;
    Άμεση αντίδρασή μου : σιγά μη πάρω BMW, άσε που είναι κ πανάκριβες....

Τέλος πάντων, δεν είχα να χάσω τίποτα, οπότε πήγα στην αντιπροσωπεία....
    1η άσχημη εντύπωση τα παράξενα φώτα, που δε μ' άρεσαν ποτέ όταν τα έβλεπα στο δρόμο
    κ η ακόμα πιο παράξενη τοποθέτηση των διακοπτών των φλας.

Από χαρακτηριστικά όμως με κάλυπταν κ με το παραπάνω (μιλάω για τα F650GS(2 κύλινδρο)
    κ F800GS)). Λίγο όμως η εμφάνιση, λίγο η τιμή, άστα.

Κ πάνω που κάνω τη στροφή να φύγω, βλέπω σε μια γωνιά ένα κόκκινο G650GS........
    Γυρίζω να το περιεργαστώ καλύτερα....
    Μάσκα όμορφη, φως κανονικό, διακόπτης των φλας στη σωστή θέση.... μωρέ, λέω, είναι BMW;;;
    Ναι μου απαντάνε, 650cc, μονοκύλινδρο, η νεότερη έκδοση του F650GS του μονοκύλινδρου.
    Ρωταω την τιμή... Κοντά στα 7 χιλιάρικα.
    Και πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει ; ....... 0,0 ! Καινούριο είναι !
    Δεν είναι δυνατόν, κάνω.

Να μην πολυλογώ, κάθομαι πάνω..... τέλεια αίσθηση....
    Στο σπίτι, τις επόμενες ώρες, μέρες αρχίζω κ το σκέφτομαι σοβαρά. Ψαχνόμαστε με τα φιλαράκια
    για πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα, χρηστικότητα, αξιοπιστία, το πόσο θα με βολέψει κ
    αν είναι το κατάλληλο για μένα κλπ κλπ.

Τελικά κατέληξα ότι θα πάρω αυτό!
    Το ψάχνω κ περισσότερο με τις τιμές (από άλλες αντιπροσωπείες) κ τελικά μου κόστισε
    λιγότερο σε χρήματα απ' όσο είχα υπολογίσει, συν την προσφορά της BMW με το 10% σε
    δώρα. Ξεκινώ τις διαδικασίες κ μέσα σε 1 βδομάδα είχα τη δικιά μου, ολοκαίνουρια μπέμπα !!!!
    :a07:
    Ποιος να το φανταζόταν!

(Το οδηγώ κοντά ένα χρόνο τώρα κ είμαι πολύ ευχαριστημένος.)
    Φύγαμε...

Bladerunner Το avatar του/της siraxanz
    Πήρα BMW 1150gs γιά να ταξιδεύω πιό άνετα και πιό ασφαλώς
    με δυό λόγια σαν μιά αναβάθμιση από το αξιοπρεπέστατο αφρικα που είχα.
    Ξαναπήρα πρόσφατα adv1200, γιατί πέρασα 9 όμορφα χρόνια με το 1150
    και ελπίζω τα ίδια κ καλύτερα με το νέο μοτό!
    ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από foogr01
    [B]Γιατί αγόρασα BMW;

Να ειναι παντα καλοταξιδη φιλε μου και να εχεις καλα χιλιομετρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από siraxanz
    Πήρα BMW 1150gs γιά να ταξιδεύω πιό άνετα και πιό ασφαλώς
    με δυό λόγια σαν μιά αναβάθμιση από το αξιοπρεπέστατο αφρικα που είχα.
    Ξαναπήρα πρόσφατα adv1200, γιατί πέρασα 9 όμορφα χρόνια με το 1150
    και ελπίζω τα ίδια κ καλύτερα με το νέο μοτό!
    Εύχομαι με το νέο σου BMW να εχεις ακόμα πιο όμορφα χρόνια και χιλιόμετρα

Bladerunner Το avatar του/της siraxanz
    Εύχομαι με το νέο σου BMW να εχεις ακόμα πιο όμορφα χρόνια και χιλιόμετρα

tnx φίλε τις που θα τις πιούμε?
    ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί θα πάρω Bmw
    από BLACKGAS στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 198
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2011, 09:34
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2009, 23:00
  3. Ρε ΓμΤΠτνΜου Γιατι Σταματησατε;
    από NLS στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2003, 06:32