Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 118

Θέμα: Λιγο απο την βολτα για επιδαυρο κυριακη πρωι!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Εσύ τι θα συμβούλευες να κάνει ο πιτσιρικάς που θα σε πετύχει στην καφετέρια κάτω στο λιμανάκι και
    θα σε ρωτήσει τι πρέπει να κάνει για να βελτιωθεί η οδήγηση του και η τεχνική του.

Να μάθει το πάνω-κάτω με κλειστά μάτια στο κομμάτι ιχθυοτροφείο-λιμανάκι ή
    να αρχίσει τα css και τα TD στα Μέγαρα και εκεί μέσα να ρωτάει τους έμπειρους στην πίστα πίνοντας τον καφέ του;

Γιατί εντάξει εσύ (και εγώ)την γλίτωσες αλλά ο πιτσιρικάς που τώρα ξεκινά να καβαλάει και σε διαβάζει (δυστυχώς κατά την γνώμη μου),
    μπορεί να μην είναι τόσο τυχερός και φάει τα μούτρα του και το χειρότερο να εμβολίσει και κανέναν παράλληλα.
    Και για φαντάσου να είσαι εσύ αυτός που θα διασταυρωθεί μαζί του στο αντίθετο στο κατέβα πριν την διασταύρωσή...

Έχω μεγάλη περιέργεια να δω τι θ απαντήσεις,
    γιατί έχει αρχίσει να μου γίνεται κουραστικό το ύφος σου αλλά και οι απόψεις σου
    σε όσα ποστς σου είναι σχετικά με το θέμα γΛήγορος,άσε που στεναχωριέμαι κιόλας.
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Και μόνο το ότι συζητάμε για το αν είναι σωστό ή όχι να τρέχει κάποιος έτσι στους δρόμους,να το ανεβάζει στο youtube και να κρίνουμε εμείς εδώ αν στρίβει καλά ή αν τρέχει αρκετά για μένα είναι τουλάχιστον τραγικό.Τέτοιες συμπεριφορές απλά δεν νομίζω πως αρμόζουν εδώ...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Και μόνο το ότι συζητάμε για το αν είναι σωστό ή όχι να τρέχει κάποιος έτσι στους δρόμους,να το ανεβάζει στο youtube και να κρίνουμε εμείς εδώ αν στρίβει καλά ή αν τρέχει αρκετά για μένα είναι τουλάχιστον τραγικό.Τέτοιες συμπεριφορές απλά δεν νομίζω πως αρμόζουν εδώ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	mother_teresa_costume218.jpg 
Προβολές:	163 
Μέγεθος:	44,3 KB 
ID:	178085

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
    Εσύ τι θα συμβούλευες να κάνει ο πιτσιρικάς που θα σε πετύχει στην καφετέρια κάτω στο λιμανάκι και
    θα σε ρωτήσει τι πρέπει να κάνει για να βελτιωθεί η οδήγηση του και η τεχνική του.

Να μάθει το πάνω-κάτω με κλειστά μάτια στο κομμάτι ιχθυοτροφείο-λιμανάκι ή
    να αρχίσει τα css και τα TD στα Μέγαρα και εκεί μέσα να ρωτάει τους έμπειρους στην πίστα πίνοντας τον καφέ του;
    Άλλο αυτό. Κι εγώ έκανα μαθήματα και θα ξανακάνω. Δεν είμαι κατά των μαθημάτων ή της πίστας. Αλλά δεν τα κάνω για να τα εφαρμόζω στην πίστα. Τα κάνω για να το απολαμβάνω περισσότερο (και με μεγαλύτερη ασφάλεια) στο δρόμο.

Γιατί εντάξει εσύ (και εγώ)την γλίτωσες αλλά ο πιτσιρικάς που τώρα ξεκινά να καβαλάει και σε διαβάζει (δυστυχώς κατά την γνώμη μου),
    μπορεί να μην είναι τόσο τυχερός και φάει τα μούτρα του και το χειρότερο να εμβολίσει και κανέναν παράλληλα.
    Και για φαντάσου να είσαι εσύ αυτός που θα διασταυρωθεί μαζί του στο αντίθετο στο κατέβα πριν την διασταύρωσή...
    Είπα και στο προηγούμενο ποστ ότι αν κάποιος βασίζει τη ζωή του σε "ποστς", δε θα νιώσω ιδιαίτερες τύψεις αν πάθει κάτι. Υπάρχουν γονείς, σχολεία. Δε θα βάλω εγώ μυαλό στον καθένα. Απόψεις ανταλλάζουμε. Είναι όπως τα αμερικανάκια που σκοτώνονται με το πιστόλι του μπαμπά και κατηγορούν τα video games.

Έχω μεγάλη περιέργεια να δω τι θ απαντήσεις,
    γιατί έχει αρχίσει να μου γίνεται κουραστικό το ύφος σου αλλά και οι απόψεις σου
    σε όσα ποστς σου είναι σχετικά με το θέμα γΛήγορος,άσε που στεναχωριέμαι κιόλας.
    Ποστάρω γιατί έχω να πω κάτι διαφορετικό. Μπορώ κι εγώ να λέω τις ίδιες μαλακίες που ακούμε από τον παππού της γειτονιάς και τη θείτσα Μαριώ και να με συμπαθούν όλοι και να είμαι ευτυχισμένος. Αλλά 1ον δε δίνω δεκάρα και 2ον δεν έχει πλάκα αν λέμε όλοι τα ίδια. Ο αντίλογος κρατάει αυτές τις κοινότητες ζωντανές.

Και σημείωσε ότι δεν είμαι καν γρήγορος. Όπως είπα, κουβέντα κάνουμε.
    Life begins at 45°.

Μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι ευτυχώς ή δυστυχώς αυτό το forum το διαβάζουν και παιδάκια των 15-16 χρονών που συνεχώς ρωτάνε τί μηχανάκι να πάρω κι εμείς που τους λέμε να μην πάρουν μηχανάκι μεγάλο γιατί θα είναι ανευθυνότητα.Αυτά που προβάλουμε εμείς εδώ που είμαστε και 10 χρόνια τουλάχιστον,μεγαλύτεροι δε δείχνουν ανευθυνότητα;Όταν προσπαθούμε να πείσουμε τον άλλον ότι δεν πάει αρκετά γρήγορα και δεν στρίβει αρκετά (σε δημόσιο δρόμο έτσι;; δεν τον αναγκάζουμε να πάει να τρέξει παραπάνω;Πόσο ανεύθυνο είναι αυτό;Φανταστείτε ένας από αυτούς τους Rossi του δημοσίου δρόμου να πέσει πάνω,όχι σε εσάς,σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.Τί θα λέτε τότε;

Devils,αυτή είναι η απάντησή μου στην ειρωνία σου...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fotisdragon
    [Bέκανα μαθήματα και θα ξανακάνω. Δεν είμαι κατά των μαθημάτων ή της πίστας. Αλλά δεν τα κάνω για να τα εφαρμόζω στην πίστα. Τα κάνω για να το απολαμβάνω περισσότερο (και με μεγαλύτερη ασφάλεια) στο δρόμο.[/B]
    Δηλαδή εσύ Blitz κάνεις μαθήματα στη πίστα για να μπορείς να πηγαίνεις τάπα στο δρόμο;
    "Πολύ συχνά αναρωτιέμαι για τους ντελιβεράδες. Είναι φανταστικοί αναβάτες. Θα σε προσπεράσουν στο βρεγμένο, στην κίνηση, στο πλακόστρωτο, τα καταφέρνουν παντού και είναι πάντα γρήγοροι. Πίστευω πως μερικοί απο αυτούς χαραμίζουν το ταλέντο τους, στη πράξη μερικοί μπορεί να είναι πιο γρήγοροι απο μένα!"
    - V. Rossi, What if I had never tried it -

...Φταίω εγώ μετά αν παραγγέλνουν πίτσες αλλά φτάνουν καλτσόνε???

Δε μου αρέσει η λέξη "τάπα". Προτιμώ "γρηγορότερα και ασφαλέστερα". Ποιο είναι το νόημα των μαθημάτων δηλαδή? Μαθαίνεις να οδηγείς καλύτερα για να κάνεις ταχύτερα γυρολόγια? Ο ορισμός του αποτυχημένου "μοτοσυκλετιστή". Εκτός αν είσαι αγωνιζόμενος.
    Life begins at 45°.

Δε μου αρέσει η λέξη "τάπα". Προτιμώ "γρηγορότερα και ασφαλέστερα". Ποιο είναι το νόημα των μαθημάτων δηλαδή? Μαθαίνεις να οδηγείς καλύτερα για να κάνεις ταχύτερα γυρολόγια? Ο ορισμός του αποτυχημένου "μοτοσυκλετιστή". Εκτός αν είσαι αγωνιζόμενος.

Μαθαίνεις να πηγαίνεις ασφαλέστερα με τον ρυθμό που πήγαινες πριν,αν αυξήσεις τον ρυθμό αντίστοιχα θα πέσει και η ασφάλεια.Ταχύτητα και ασφάλεια είναι αντιστρόφως ανάλογα...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Μαθαίνεις να πηγαίνεις ασφαλέστερα με τον ρυθμό που πήγαινες πριν,αν αυξήσεις τον ρυθμό αντίστοιχα θα πέσει και η ασφάλεια.Ταχύτητα και ασφάλεια είναι αντιστρόφως ανάλογα...
    Αν δεν οδηγήσεις γρήγορα, δε θα μάθεις να οδηγείς ποτέ. Κάποιος που πηγαίνει με 300, οδηγεί άνετα στα 200. Κάποιος που οδηγεί με 100, είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ στα 120. Πίστεψέ με, στο δρόμο δίπλα μου, προτιμώ τους πρώτους.
    Life begins at 45°.

Αν δεν οδηγήσεις γρήγορα, δε θα μάθεις να οδηγείς ποτέ. Κάποιος που πηγαίνει με 300, οδηγεί άνετα στα 200. Κάποιος που οδηγεί με 100, είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ στα 120. Πίστεψέ με, στο δρόμο δίπλα μου, προτιμώ τους πρώτους.

Αυτά που λες ισχύουν θεωρητικά αλλά παύουν να ισχύουν όταν έχεις να κάνεις με απλή φυσική
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος
    Δε μου αρέσει η λέξη "τάπα". Προτιμώ "γρηγορότερα και ασφαλέστερα". Ποιο είναι το νόημα των μαθημάτων δηλαδή? Μαθαίνεις να οδηγείς καλύτερα για να κάνεις ταχύτερα γυρολόγια? Ο ορισμός του αποτυχημένου "μοτοσυκλετιστή"
    Εχεις κανει ποτε μαθηματα???

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι ευτυχώς ή δυστυχώς αυτό το forum το διαβάζουν και παιδάκια των 15-16 χρονών...........
    ελα μωρε ηρακλη με τον καθωσπρεπισμο...τα ιδια παιδια ειναι που ακουνε οτι τα μηχανακια ειναι σκοτωστρες,που ακουνε για 3000 νεκρους το χρονο,που βλεπουνε πλανα στην τηλεοραση η τα βιωνουνε απο κοντα πολλες φορες.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ελα μωρε ηρακλη με τον καθωσπρεπισμο...τα ιδια παιδια ειναι που ακουνε οτι τα μηχανακια ειναι σκοτωστρες,που ακουνε για 3000 νεκρους το χρονο,που βλεπουνε πλανα στην τηλεοραση η τα βιωνουνε απο κοντα πολλες φορες.

Γιωργό δεν μπορώ να βλέπω το ίδιο forum που κάποτε είχε αναλάβει μια σημαντική πρωτοβουλία να κάνει ενημέρωση παιδιών στο σχολείο για τη χρήση του εξοπλισμού,να μιλάει για 300άρες στο δρόμο και γόνατα κάτω στην Επίδαυρο.Είναι ειρωνικό,δε το βλέπεις;Όλοι ξέρουμε τον Ιαβέρη,ξέρουμε τις απόψεις του...Αν έβλεπες τον Ιαβέρη να βγαίνει και να λέει για παντιλίκια και κόντρες στα Λιμανάκια,τί συμπέρασμα θα έβγαζες;Όλοι τρέχουμε (κι εγώ φυσικά) αλλά το κάνω σε δρόμο που έχω τον ελάχιστο δυνατό κίνδυνο και στο φινάλε δε το τραβάω βίντεο και το ανεβάζω στο φόρουμ...Ποιός ο λόγος;
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Όσο "λάθος" ή "σωστό" είναι να προβάλεις high speed - όλα κάτω videos από Επίδαυρο (Αγ. Ιωάννη Ρώσσο και λοιπά "πιστάκια") άλλο τόσο "λάθος" ή "σωστό" είναι να λες "μην τρέχεις, η ταχύτητα σκοτώνει"...

Στην πρώτη περίπτωση δίνεις το "κακό" παράδειγμα και προτρέπεις κάποιον/α να ακολουθήσει με αμφίβολα έως τραγικά αποτελέσματα...
    Στη δεύτερη προκαλείς την έμφυτη αντιδραστικότητα και προκαλείς κάποιον/α να αποδείξει το αντίθετο με αμφίβολα έως τραγικά αποτελέσματα...

Στην τελική δεν αλλάζουν και πολλά...

Είναι αποκλειστική ευθύνη του καθενός μας να φροντίζει τον εαυτό του, να γνωρίζει (όσο γίνεται) τις οδηγικές δυνατότητές του, να προσπαθεί να βελτιωθεί, να ενδίδει/αντιστέκεται στις προκλήσεις και να δέχεται τις ευθύνες που του αναλογούν σε κάθε περίπτωση...

Αν κάποιος/α έχει μυαλό και δε δέχεται/μπορεί να αναλάβει τις ευθύνες του, πρόβλημά του.

Το μυαλό στο κεφάλι μας λοιπόν και το κεφάλι μας στο κράνος μας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    άλλο τόσο "λάθος" ή "σωστό" είναι να λες "μην τρέχεις, η ταχύτητα σκοτώνει"...

Συμφωνώ με μία μικρή παραλλαγή,η ταχύτητα σκοτώνει όταν δεν ξέρεις πού να τρέξεις και ένας επαρχιακός δρόμος με εποχιακούς τουρίστες,τυφλές εξόδους στροφών,ένας δρόμος που έχει ανεβάσει τον αριθμό των threads στο "Στραβά και ανάποδα" δεν είναι ο κατάλληλος...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εντυπώσεις από την βόλτα το ΣΚ
    από panagiotispapa στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2007, 22:44
  2. παει κανεις απο πατρα βολτα την κυριακη;
    από sotiris68 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 14/03/2007, 21:21
  3. Κυριακη πρωι Χαλκιδα και πηδαμε απο την γεφυρα