Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 74 από 74

Θέμα: Χρονομηχανή

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Ρε, δεν έψαξε κανείς το όνομα που έγραψα παραπάνω...? όλα μασημένα τα θέτε, διάολε..?

http://www.johntitor.com/

Πατήστε ''story'' και ρίχτε μια ματιά. Αυτό που εσείς ονειρεύεστε στο παρόν τόπικ, εκείνου είναι η δουλειά του.

Ηρθε από το 2036 πίσω στο '75 να πάρει στο μέλλον ενα υπολογιστή, σταμάτησε στο 2000-2001 και έκανε μερικά ποστς σε κάποια φόρουμς.
    Επισυνάπτει φωτό της χρονομηχανής, εξηγεί πως δουλεύει -από όσα μπορεί να καταλάβει, δεν είναι φυσικός ο ίδιος-.

Κάνει και κάποιες προβλέψεις και μιλάει για τον 3οΠΠ.

Η αρχή λειτουργίας της μηχανής του -όπως την περιέγραψε- επαληθεύεται από τον Χώκιν και άλλους φυσικούς...

Και μετά ξαναμιλάμε...

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Ρε, δεν έψαξε κανείς το όνομα που έγραψα παραπάνω...? όλα μασημένα τα θέτε, διάολε..?

Πατήστε ''story'' και ρίχτε μια ματιά. Αυτό που εσείς ονειρεύεστε στο παρόν τόπικ, εκείνου είναι η δουλειά του.

Ηρθε από το 2036 πίσω στο '75 να πάρει στο μέλλον ενα υπολογιστή, σταμάτησε στο 2000-2001 και έκανε μερικά ποστς σε κάποια φόρουμς.
    Επισυνάπτει φωτό της χρονομηχανής, εξηγεί πως δουλεύει -από όσα μπορεί να καταλάβει, δεν είναι φυσικός ο ίδιος-.

Η αρχή λειτουργίας της μηχανής του -όπως την περιέγραψε- επαληθεύεται από τον Χώκιν και άλλους φυσικούς...

Και μετά ξαναμιλάμε...
    το δα εγω ρε φιλε αλλα δεν υπαρχουν και τοσα στοιχεια... αν οντως συνεβει κατι τετοιο ειναι το σημαντικοτερο θεμα της ανθρωποτητας μεχρι τωρα αλλα αυτα που διαβασα σε αιρεση με οδηγουν...
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Πολλά απ τα λεγόμενά του ήδη έχουν διαψευστεί / δεν έχουν συμβεί. Οπότε...ας ονειρευόμαστε εμείς...
    (και τα περί Hawking και τα σια, λίγο Πυθαγόρειους λίγο Δημόκριτο και λίγο Πλάτωνα να έχεις διαβάσει φτάνει!)
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Μα ακόμη κι αν ισχύει so what, δεν εντυπωσιάζομαι. Πως το ταξίδι στον χρόνο θα κάνει εμένα κι εσένα καλύτερους και γιά τους εαυτούς μας και γιά τους άλλους;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Χωμάτινος
    Μα ακόμη κι αν ισχύει so what, δεν εντυπωσιάζομαι. Πως το ταξίδι στον χρόνο θα κάνει εμένα κι εσένα καλύτερους και γιά τους εαυτούς μας και γιά τους άλλους;
    ίσως αμα δω, να παραδειγματιστώ- μιμηθώ περισσότερο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Πολλά απ τα λεγόμενά του ήδη έχουν διαψευστεί / δεν έχουν συμβεί.

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    ίσως αμα δω, να παραδειγματιστώ- μιμηθώ περισσότερο
    ...
    Αυτό είναι που δεν μου αρέσει. Αν είμαι μίμος-παπαγαλάκι (δεν αναφέρομαι σ' εσένα) τότε εξαρτάται απόλυτα από αυτό που έχω μπροστά μου αν θα είμαι καλύτερος ή χειρότερος. Το θέμα είναι να το βιώνεις σαν εσωτερική ανάγκη και επιθυμία.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto

Και μετά ξαναμιλάμε...
    Ενδιαφέρον μεν, αλλά πολυ μουφα δε.
    Έξυπνος ο μπαγάσας πάντως. Έπεισε τόσο κόσμο και συζητιέται ακόμα μέχρι σήμερα.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

εχω γλαροοοο... Το avatar του/της jimmy10
    Φιλε Εχετλαιε,

γ@μ@το το threadακι που ανοιξες.

Λοιπον:

1. Θα πηγαινα στα Ιεροσολυμα για να παρακολουθησω απο κοντα τις τελευταιες στιγμες του Ιησου.
    2. Αποβαση των Αμερικανων στην Νορμανδια
    3. Στο Apollo 11 και να δω αν εγιναν ετσι τα πραγματα
    4. Την στιγμη της ανακαλυψης της φωτιας

μπορω να κρατησω λιγο παραπανω την μηχανη? Please, Please, Please......
    Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    εμενα μου φανηκε εντελως μουφα εκει που δεν μπορουσε να πει ποσο ισχυ εχουν οι επεξεργαστες στην εποχη του.και ειναι και στρατιωτικος ας πουμε με τετοια υπηρεσια...εδω μια κοπελα ρωτας σημερα και ξερει να σου πει στα ποσα τρεχει το λαπτοπ της...επισης ειναι πολυ χριστιανικο το ολο κονσεπτ...
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

εχω γλαροοοο... Το avatar του/της jimmy10
    εκτος απο τον κ. Titor, υπαρχει και το CHRONOVISOR.

χαμενο σε αλλα "υπογεια"
    Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.

Νέο μέλος Το avatar του/της sprint
    Πράγματι, πολύ ωραίο thread Εχετλαίε!!!!

Το έχω σκεφτεί πολλές φορές στο παρελθόν.

Λοιπόν…..

1 Θα πήγαινα στην αρχαία Ελλάδα κάπου σε ένα νησί, κοντά στην Αττική να κάτσω και να βλέπω τις τριήρεις να περνάνε και να «ακούω» τον ήχο της σιωπής..
    Να δω πως είναι να ζεις σε ένα κόσμο χωρίς μηχανικούς θορύβους.
    Να ακούσω μουσική από τα χέρια και το στόμα του Σιμωνίδη…

2 Στην Τροία, να δω την εποχή που όλα κρίνονταν από την σωματική ρώμη και όχι από επιτελικά σχέδια…

3 Να δω από κοντά το πολιτισμό των Ίνκας στο Μάτσου πίτσου.

Την Βαβυλώνα με τους κρεμαστούς κήπους και τα υπόλοιπα 6 θαύματα, την Βαγδάτη των χαλίφηδων…..

Θα μπορούσα να γράφω σελίδες….
    Φεύγωωωωωωωω
    img]http://www.moto.gr/forums/images/vBulletin_logo.jpg[/img]

Λεωφορειολωριδάκιας
    Εκείνο το live των Floyd στη Πομπηια και το live των Stones στο Altamo. Είμαι πεζός το ξέρω αλλά κολλήματα είναι αυτά....

Πολύ καλό θέμα ανοίξες φίλε...

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider

Και μετά ξαναμιλάμε...
    Κατι ειχα ακουσει στην τηλεοραση πριν πολυ καιρο αλλα δεν ειχα δωσει σημασια...τωρα διαβασα το λινκ που εδωσες και ειναι διασκεδαστικο το πως καποιος μπορει να παιξει και να δημιουργησει τασεις παγκοσμιως αφου εχει επεκταθει και εκτος Αμερικης.
    Γνωμη μου ειναι οτι ο τυπος σιγουρα πρεπει να εχει καποιες γνωσεις περι φυσικης και μηχανικης αλλα οχι οτι ειναι ταξιδιωτης του χρονου...εππηρεασμενος απο την ταινια "Επιστροφη στο μελλον" ειναι μαλλον και ισως βρηκε εναν εξυπνο τροπο να κινητοποιησει αρκετο κοσμο.

Πολλα απο αυτα που γραφει δεν εγιναν οπως ο 3οςΠΠ που επρεπε να γινει το 2005.
    Το πειραμα στο CERN δεν εγινε και το πιθανοτερο ειναι να μην γινει ποτε για καποιο λογω αγνωστο...το ιδιο ειχαν επιχειρησει οι Αμερικανοι πριν αρκετες δεκαετιες και με πολλα λεφτα για την εποχη αλλα στο τελος "το εκλεισαν" για λογους που δεν ειπαν.Φανταζομαι οτι στην Ελβετια ο επιταγχυντης ειναι κατα πολυ μεγαλυτερος απο αυτον στις ΗΠΑ...αλλα και αυτος δεν θα λειτουργησει

Σχετικα με τον John Titor αν ειχε βαλει και μονο εναν τυπο φυσικης που εδειχνε οτι γινεται δεν θα υπηρχαν αμφιβολιες...αν καποιος απο εμας σημερα γυρηζε πισω 70-80χρονια και εβρησκε τον Τεσλα η τον Αινσταιν η οποιονδηποτε Φυσικο (γιατι ιντερνετ δεν υπηρχε) και απλα εγραφε την περιφημη εξισωση(τι πιο απλο) πριν την συλλαβει ο οποιοσδηποτε θα ηταν ενας ακραδαντος τροπος αποδειξης.
    Παντως εχει πολυ ενδιαφερουσες αποψεις.

Σχετικα με την τεχνολογια εβαλα ενα λινκ αλλα μαλλον επειδη δεν εβαλα τιτλο περασε απαρατηρητο...ειναι απο το Εθνος με τιτλο
    > Για πρώτη φορά στον κόσμο, κινέζοι επιστήμονες δημιούργησαν πάνω στη Γη μια ηλεκτρομαγνητική "μαύρη τρύπα τσέπης", διαμέτρου μόλις 22 εκατοστών, η οποία ρουφά το γύρω της φως και το μετατρέπει σε θερμότητα...
    http://www.ethnos.gr/article.asp?cat...&pubid=7194815
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    1ον στην τροια την ωρα που γ@μιωταν η ωραια ελενε να δω τι στο διαολο ειχε το μ@υνι

της και τραβηξε τοσους στολους ......

την μερα που πηγε πρωτη φορα με γυναικα ο tai

στο μελλον .... την μερα που θα παω με αντρα να μαθω αν θα μου αρεσει

καλισπερα σας

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ