Συμφωνο μαζι σου 100%, απλα μου τη σπαει που μερικοι εδω μεσα σου βγαζουν την εντυπωση οτι κινουνται ΠΑΝΤΑ μεσα στα ορια ταχυτητων(δηλ σε μια κηφισιας στις 4 το πρωι δεν θα πανε πανω απο π.χ. 115χμ που τα εχεις με μια πρωτη στο κιβωτιο και μεσα σε 80 μετρα). Ρε παιδια ολοι κανουμε λαθη, απλα καποιοι τα κανουν καθε μερα και καποιοι πιο σπανια.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ρε τι ειναι αυτα που γραφετε?ειστε με τα καλα σας???? ποσων ειστε???? 3????
ξερετε ποσες φορες μου εχει πεταχτει κρυμμενο πιτσιρικι στην μεση του δρομου? τι να προσεξω? την κρυσταλλινη σφαιρα μου?? και με 10 να πηγαινω αν πεταχτει στο ενα μετρο θα το χτυπησω...ειναι θεση αδυνατον να το αποφυγω...σε συγκεκριμενη περιπτωση εχω φαει και τα μουτρα μου για να μην το σκοτωσω...ειχε πιασει την παρλα η ηλιθια η μανα του με μια φιλη της κι αυτο ειχε κρυφτει πισω απο αμαξι και πεταχτηκε ξαφνικα στην μεση του δρομου...το παιζε ανετη μεχρι που της ειπα τι λουλουδια αρεσουν στο μωρο για να του πηγαινει στον ταφο οταν πια το πατησουν...εκλαιγε η ηλιθια με μαυρο δακρυ...ενημερωτικα λιακο πηγαινα με 30...φυσικα αν το χτυπουσα θα φταιγα ε?
και απειρες αλλες φορες που το καθε κοιμισμενο γιδι πεταγεται στην μεση του δρομου απο το πουθενα σαν να μην υπαρχει αυριο...μαλακισμενες γκομενες με τα κινητα σκουλαρικι,κουστουματοι με χαρτοφυλακες και χιλιοι δυο αλλοι αυτοχειρες...και δεν μιλω για διαβασεις...μιλω για την μεση του πουθενα...
εσυ λιακο που λες να προσεχουμε ,ειλικρινα θα θελα να βλεπα τι θα λεγες αν σου πεταγοταν ενας πεζος στην μεση της παραλιακης οδου,καβαλωντας την μπαριερα,νυχτα στα 5 μετρα...πιστευω ακραδαντα οτι θα θεωρουσες οτι αν τον χτυπουσες οτι θα εφταιγες εσυ...σωστα?το ιδιο θα λεγαν και οι δικοι σου αν εσυ σκοτωνοσουν μετα απο τουμπα λογω προσπαθειας αποφυγης του μαλακα...
ειπαμε οκ...προσεχουμε...και κοβουμε σε φαναρια και διαβασεις...αλλα ελεος...να υπαρχει και μια λογικη σε αυτα που γραφουμε...
Νομιζω πως το κοκκινο και το πρασινο μαθαινουμε να τα ξεχωριζουμε πολυ πριν τα 5-6? μας χρονια. σιγουρα πολυ πριν μπει ο δασκαλος οδηγησης στη ζωη μας.οχι στα 37......