Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 83

Θέμα: Ατύχημα-Λίγη βοήθεια

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    ποτε εγινε αυτο ρε?????wtf?!!!

ρε το 909!!!!wow
    Πριν2 χρόνια έγινε και μη το γελάς καθόλου. Από θαύμα δεν σκοτώθηκαν άνθρωποι αφού ξεκίνησε να γκρεμίζει αυτοκίνητα, δέντρα, μηχανάκια, ταμπέλες από το ύψος της Αγροτικής στη Πηγάδα και έφτασε μέχρι τη Ζαννή πηγαίνοντας από πεζοδρόμιο σε πεζοδρόμιο.

Νομίζω ότι ο οδηγός του πέθανε τελικά.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Για να εξηγουμαστε.Χεστηκα για το ποιος εχει δικηο η αδικο.Απο τη στιγμη που μπαινεις στην βοηθητικη η στην λεωφορειολωριδα παιζεις κορωνα γραμματα με την ακεραιοτητα σου.Δεν αξιζει τον κοπο να προσπαθεις να κερδισεις μερικα μετρα και να ρισκαρεις.
    Απο κει και περα ναι το παθημα γινεται? μαθημα.Ευτυχως ο φιλος μας γλυτωσε τα χειροτερα.

...βασικα δεν μου αρεσει ο τονος σου και αυτο το ''χεστηκα''.............

....μαλλον δεν επιασες αυτο με την αλληλεγγυη που ειπα , αλλα δεν πειραζει....

.....και σιγα το ''ρισκο'' να μπεις στην βοηθητικη δηλαδης!ετσι οπως το λες το παρουσιαζεις σαν να παρεις εσωτερικη στην corkscrew απο τον rossi μεταφορικα στην λεωφορο κηφισιας!.....αυτο που επαθε το παληκαρι ειναι κατι πολυ πιο καθημερινο.

...τωρα να μου πεις: ...''και να που εγινε το κακο!'' , και εδω εχεις δικιο , αλλα υπαρχουν καλυτεροι τροποι να πεις αυτο που θες.....χωρις να θελω να σου αλλαξω την γνωμη-πες οτι νομιζεις , και μετα εγω (εσυ-οι αλλοι) αν συμφωνω θα πω την δικια μου.

Δεν θεωρω το ποστ μου off-topic....θεωρω οτι απανταω σε μια μορφη ''εσωτερικης'' αντιμετωπισης του θεματος απο μεριας μας (μοτοσυκλετιστων ετσι?)

...ακου ''χεστηκα''!
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

Παλαιό μέλος
    Συμφωνώ με τον Ζέφο.

Θέλω να πιστεύω πως ο φίλος who, απλά εκφράστηκε έτσι για να δείξει την αντικειμενικότητά του. Όμως πράγματι ήταν κακόηχο αλλά και πολύ κυνικό! Άλλωστε για να μπεί στον κόπο να γράψει κάτι, πάει να πεί πως το συμβάν δεν τον άφησε αδιάφορο.

Όσο για την αλληλεγγύη, συμφωνώ, αλλά με μέτρο! Να μην αδικούμε δηλαδή όσους δεν είναι δικυκλιστές, γιατί και εμείς δεν είμαστε πάντα άγγελοι!

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
    ...βασικα δεν μου αρεσει ο τονος σου και αυτο το ''χεστηκα''.............

....μαλλον δεν επιασες αυτο με την αλληλεγγυη που ειπα , αλλα δεν πειραζει....

.....και σιγα το ''ρισκο'' να μπεις στην βοηθητικη δηλαδης!ετσι οπως το λες το παρουσιαζεις σαν να παρεις εσωτερικη στην corkscrew απο τον rossi μεταφορικα στην λεωφορο κηφισιας!.....αυτο που επαθε το παληκαρι ειναι κατι πολυ πιο καθημερινο.

...τωρα να μου πεις: ...''και να που εγινε το κακο!'' , και εδω εχεις δικιο , αλλα υπαρχουν καλυτεροι τροποι να πεις αυτο που θες.....χωρις να θελω να σου αλλαξω την γνωμη-πες οτι νομιζεις , και μετα εγω (εσυ-οι αλλοι) αν συμφωνω θα πω την δικια μου.

Δεν θεωρω το ποστ μου off-topic....θεωρω οτι απανταω σε μια μορφη ''εσωτερικης'' αντιμετωπισης του θεματος απο μεριας μας (μοτοσυκλετιστων ετσι?)

...ακου ''χεστηκα''!

Δλδ το χεστηκα δεν τοχεις ξανακουσει.Οκ λοιπον να το κανω πιο λιανα.
    Μπαινεις στη βοηθητικη και εχεις ατυχημα.Μετα απο οτι εχει γινει διαβαζω ενα "σιγα και τι εγινε ολοι μπαινουν στην βοηθητικη" η καπως ετσι τελος παντων πραγμα που με κανει να πιστευω οτι δεν εχεις μαθει τιποτα μετα απο το ατυχημα σου.Επρεπε ναχεις σπασει τιποτα χερια ποδια και πλευρα(μακρια απ ολους μας,ξορκισμενος ο Μητσοτακης) για να καταλαβεις οτι εχεις κανει χαζομαρα?
    Αυτη σου η σταση με κανει να σκεφτομαι οτι μπορει να το επαναλαβεις.Επειδη η ανθρωπινη ζωη ειναι πανω απ ολα για μενα χεστηκα για το μηχανακι,το γερο,τις εκατερωθεν ζημιες κλπ.
    Αν δεν θεωρεις μοτοσυκλετιστικη αλληλεγγυη το να προσπαθει καποιος αγνωστος σε σενα συνανθρωπος σου,να σε ταρακουνησει για να καταλαβεις το λαθος σου παω πασσο.
    Την επομενη φορα που θα κανεις χαζομαρα και θα την ποσταρεις θα σε παρηγορησω αν και δεν πιστευω οτι αυτο θα σε βοηθησει.
    Φιλη μου ανεβαινε με παπι την Αλεξανδρας ΜΕΣΑ στον λεωφορειοδρομο.Της τοχαμε πει οτι ειναι επικινδυνο αλλα δεν καταλαβαινε τιποτα.Μια ωραια μερα καποια κυρια με κουτι θυμηθηκε οτι επρεπε να στριψει δεξια πραγμα που εκανε χωρις πολλα πολλα(φλας καθρεφτες κλπ).Μονο που στριβοντας πεταξε τη φιλη μου πανω στα κολωνακια του Αβραμοπουλου.Αποτελεσμα?Τρεις μηνες στο ΚΑΤ,λαμες,ενα γονατο σμπαραλια κι ενα κουσουρι στο δεξι ποδι forever.
    Μπορει να υπαρχουν και καλυτεροι τροποι αλλα ειλικρινα εκνευριστηκα που χαθηκε η ουσια και αναλωθηκε η κουβεντα στο ποιος φταιει (οπως ειπε κι ο Βυρωνας ρωτα εναν δικηγορο).

Οσο για τον τονο μου κανεις μεγαλο λαθος.Οπως βλεπεις βαριεμαι να βαζω τονους.:rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Την επομενη φορα που θα κανεις χαζομαρα και θα την ποσταρεις θα σε παρηγορησω αν και δεν πιστευω οτι αυτο θα σε βοηθησει.
    ...τωρα απευθυνεσαι σε δευτερο προσωπο γενικα , σε εμενα , ή σε αυτον που εβαλε το ποστ?

...για να μην τραβαει η κουβεντα πολυ σε προσωπικο επιπεδο , αναφορικα λεω οτι αυτο που σου ειπα χωριζεται σε δυο πτυχες: πρωτον στο κυριως θεμα στο οποιο διαφωνω μαζι σου καθετα διαγωνια και οριζοντια , αλλα δεν σε θιγω για τις αποψεις σου , απλα εκφραζω την αντιθεση μου , και δευτερον στον τροπο που μιλησες (και ισως εννοουνται τα κλισε τυπου ''ο γραπτος λογος παρεξηγειται ευκολα κλπ...'')

Τωρα για το ποσο καθημερινο και ανθρωπινο ειναι αυτο που συνεβησε στο παληκαρι που τρακαρε δεν εχω να παραθεσω κατι εκτος του οτι αν κινηθεις με μοτοσυκλετα συμφωνα με απολυτη πειθαρχια στον κοκ , σε εναν δρομο με μια λωριδα+βοηθητικη/ΛΕΑ θα πρεπει να ''πιασεις'' πισω απο ενα ΙΧ/ταξι/νταλικα και να πηγαινεις μαζι μεχρι την αποκαλυψη του ιωαννη.....εσυ το κανεις?...ποιος το κανει?...και ποιος ο λογος να εχεις μηχανη?...η αισθηση της ελευθεριας στην ....μιχαλακοπουλου?

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    ...τωρα απευθυνεσαι σε δευτερο προσωπο γενικα , σε εμενα , ή σε αυτον που εβαλε το ποστ?

...για να μην τραβαει η κουβεντα πολυ σε προσωπικο επιπεδο , αναφορικα λεω οτι αυτο που σου ειπα χωριζεται σε δυο πτυχες: πρωτον στο κυριως θεμα στο οποιο διαφωνω μαζι σου καθετα διαγωνια και οριζοντια , αλλα δεν σε θιγω για τις αποψεις σου , απλα εκφραζω την αντιθεση μου , και δευτερον στον τροπο που μιλησες (και ισως εννοουνται τα κλισε τυπου ''ο γραπτος λογος παρεξηγειται ευκολα κλπ...'')

Τωρα για το ποσο καθημερινο και ανθρωπινο ειναι αυτο που συνεβησε στο παληκαρι που τρακαρε δεν εχω να παραθεσω κατι εκτος του οτι αν κινηθεις με μοτοσυκλετα συμφωνα με απολυτη πειθαρχια στον κοκ , σε εναν δρομο με μια λωριδα+βοηθητικη/ΛΕΑ θα πρεπει να ''πιασεις'' πισω απο ενα ΙΧ/ταξι/νταλικα και να πηγαινεις μαζι μεχρι την αποκαλυψη του ιωαννη.....εσυ το κανεις?...ποιος το κανει?...και ποιος ο λογος να εχεις μηχανη?...η αισθηση της ελευθεριας στην ....μιχαλακοπουλου?
    Απευθυνομαι εμμεσα και στους δυο γιατι ταυτιστηκατε.
    Δεν υπαρχει προσωπικο θεμα ρε φιλε,εδω δεν γνωριζομαστε καν.Νομιζω οτι σου εξηγησα για τον "τροπο" που μιλησα.Οταν ο αλλος δεν καταλαβαινει ποσο λαθος ειναι δεν του χαιδευεις τ αυτια.Τον ταρακουνας.Αν ειναι λαθος η σωστο το κρινουν αυτοι που διαβαζουν(μαζι μ αυτους κι εσυ φυσικα).
    Επειδη ειναι καθημερινη χαζομαρα αυτο που επαθε ο φιλος μας κι επειδη διαβαζουν πολλοι εδω μεσα καλο ειναι να επισημαινονται τα λαθη.Πισω απο ταξι,ιχ κλπ δεν θα παω.Θα προσπαθησω να προσπερασω με ασφαλεια η θα αφησω ασφαλη αποσταση.Προτιμω να αργησω πεντε λεπτα απ το να μην παω καθολου.Σαντουιτς σε μπαριερες δεν θελω να γινω παντως.Καθημερινα βλεπω στην αττικη μηχανες να "προσπερνανε" απο την λεα και τρελαινομαι γιατι πανε με 140 τερμα δεξια.
    Δεν μιλησα για κοκ.Μιλησα για ανθρωπινη ζωη.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Πριν2 χρόνια έγινε και μη το γελάς καθόλου. Από θαύμα δεν σκοτώθηκαν άνθρωποι αφού ξεκίνησε να γκρεμίζει αυτοκίνητα, δέντρα, μηχανάκια, ταμπέλες από το ύψος της Αγροτικής στη Πηγάδα και έφτασε μέχρι τη Ζαννή πηγαίνοντας από πεζοδρόμιο σε πεζοδρόμιο.

o οδηγος του λεωφορειου υπεστει οξυ εμφραγμα του μυοκαρδιου και κατεληξε.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

...

το οτι δεν το κανει(ουμε) δεν σημαινει οτι ειναι και σωστο.δεν ειναι ο κριτης των παντων εγω,εσυ, ο who.κανεις δε διεκδικει το αλαθητο εκτος και αν ειναι χαζος.αυτο ομως δε σημαινει οτι το στραβο δεν το λεμε επειδη κανουμε και μεις λαθη.

.....Πισω απο ταξι,ιχ κλπ δεν θα παω.Θα προσπαθησω να προσπερασω με ασφαλεια η θα αφησω ασφαλη αποσταση......
    .....αλλα οπως και να'χει θα εισαι για 3 δευτερολεπτα εκτεθειμενος και παρανομος...γνωριζουμε πολυ καλα οτι δεν μπορουμε να ελεγξουμε ολες τις συνθηκες κατα την κινηση μας περα απο τους δικους μας χειρισμους και την καλη κατασταση της μοτο......αν σου κατσει στραβή σε αυτη τη χρονικη περιοδο που σε χωριζει με την αιωνιοτητα , και κανεις κανα λαθος και βγεις να το ποσταρεις , θα σου απαντησει ο ''who'' οτι εκανες μ@λακια και χεστηκε.......(!)
    ....αυτο λεω τοση ωρα ρε παιδι.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    το οτι δεν το κανει(ουμε) δεν σημαινει οτι ειναι και σωστο.δεν ειναι ο κριτης των παντων εγω,εσυ, ο who.κανεις δε διεκδικει το αλαθητο εκτος και αν ειναι χαζος.αυτο ομως δε σημαινει οτι το στραβο δεν το λεμε επειδη κανουμε και μεις λαθη.

....το να γραφουμε την γνωμη μας δεν το θεωρω κριτικη των παντων.

...ουτε μιλαω για μια omerta συγκαληψης και ασυδοσιας....καλο ειναι τα λεμε ολα , ακομα καλυτερο με καποια να διαφωνουμε.

Τωρα για να πω και την αμαρτια μου (και αυτο ειναι εναντιον μου πιθανως) , ισως θα επρεπε μεχρι ενα σημειο να το κανουμε!Αυτος που την παταει παντα σχεδον και βγαινει κατηγορουμενος ειναι ο μοτοσυκλετιστης......τις περισσοτερες φορες ειναι τραυματιας και οταν ερθει η ωρα να δωσει καταθεση μετα απο μερες , βλεπει ενα σχεδιαγραμμα τροχαιας βασισμενο στην φαντασια και την δημιουργικοτητα του οδηγου του αυτοκινητου και καποιων...''μαρτυρων'' , πολλες φορες εχει να κανει με αρνητικη δηλωση και να καταληγει με συνυπαιτιοτητες του ''πουθενα'' , ασφαλιστικες που δεν πληρωνουν και το χειροτερο να ειναι και σε κανα κρεβατι.....νταξ οχι παντα , αλλα πιστευω σε αυτη τη περιπτωση κατι τετοιο εχει γινει -περιπου-

.....δεν ειπα να υποστηριζουμε μοτοσυκλετιστες απαντες , τσαντακηδες , ληστες τραπεζων που διεφυγαν με μοτο μαρκας ''enduro'' ...ουτε καν ανεγκεφαλους καμικαζι στη εθνικη χωρις κρανος.

...αλλα η παραπανω περιπτωση για εμενα πληρει τις προδιαγραφες που θετω για να τον υποστηριξω!
    ....αυτα!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Κάτι καγκουρες στυλ "who" , "Trooper" , κλπ.....

Ετσι και σας πετύχω πουθενά να πηγαίνετε με 51 χλμ, σε καμμιά αριστερή με 121, και να πατάτε φρένο σε στροφή (μονο για τον trooper), θα σας ρίξω τρελλή καραμούζα και θα την κάνω sticky....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

....
    ....αυτα!
    πιο πισω εγραψα την αποψη μου για το συμβαν αυτο καθ' αυτο.το προηγουμενο μου μνμ ειχε να κανει με την κουβεντα σου με τον who και μονο.

Κάτι καγκουρες στυλ "who" , "Trooper" , κλπ.....

Ετσι και σας πετύχω πουθενά να πηγαίνετε με 51 χλμ, σε καμμιά αριστερή με 121, και να πατάτε φρένο σε στροφή (μονο για τον trooper), θα σας ρίξω τρελλή καραμούζα και θα την κάνω sticky....
    μπζηλε δεν τα διαβαζεις ολα μΕ φαινεται.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    πιο πισω εγραψα την αποψη μου για το συμβαν αυτο καθ' αυτο.το προηγουμενο μου μνμ ειχε να κανει με την κουβεντα σου με τον who και μονο.
    ...ολοι εχουμε δικιο και ολοι αδικο.....κλασσικο

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI

μα δεν γελαω για το τροχαιο.Για το 909 γελαω.

Δεν το θυμαμαι (καταλαβα που ειναι απο την φωτο)
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ???? ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
    από Alexz@nder στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2007, 12:12
  2. Ωρα για Grand αναβαθμιση....λιγη βοηθεια
    από MADKiller7 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2007, 21:41
  3. To χτυπησα λιγο.... Λιγη βοηθεια;
    από Ταξιδευτής στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 11/05/2006, 09:56
  4. Πατρα - Ορεστιαδα με Ζ750. Λιγη βοηθεια?
    από megatim στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2005, 09:23
  5. Παιδιά λίγη βοήθεια γιατί στα νομικά είμαι σκάρτος!
    από mastouri στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2004, 13:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF