Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 119

Θέμα: ΨαΧνω Βαση Γι Βιντεοκαμερα

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    Καταλαβα τι λες...
    ακόμα και με παλιά κάμερα , βάζεις την bullet cam όπου γουστάρεις χωρίς να φοβάσια ζημιές κραδασμούς κλπ...
    Σωστά κατάλαβες. Εγώ χρησιμοποιούσα μια παλιά βιντεοκάμερα, από τις πρώτς DV που είχαν βγει, είχε φάει τα ψωμιά της και τότε το έβλεπα ότι δεν πειράζει και να πάθει κάτι..... Έλα όμως που τώρα που έπαθε (από κραδασμούς και κουνήματα ΣΤΑΝΤΑΡ), έμεινα χωρίς κάμερα και δεν παίζουν λεφτά για καινούργια!

Πλέον παίζουν στην αγορά και με 300? αξιοπρεπέστατες κάμερες αλλά..........συνήθως δεν έχουν video-in και πρέπει να πας πιο πάνω σε κατηγορία τιμής για να βρεις. Δλδ 400-500........

Με όλα αυτά με βάλατε στο τριπάκι να φτιάξω μια κατασκευή για το Τρανσαλπ..

Όμως:

-Ούτε βίδες υπάρχουν στην τάπα του ντεπόζιτου
    -Ούτε με μαγνητική η με βεντούζες μπορώ να κάνω κάτι αφού έχω το Bagster.

Σκέφτομαι λοιπόν να φτιάξω τη βάση ώστε να πατάει καλά στο ντεπόζιτο προσθέτοντας 4 ποδαράκια επικαλυμμένα με λάστιχο που να το αγκαλιάζουν σχεδόν ολόκληρο και κολλώντας του με κάποιον τρόπο 4 λουράκια που θα ασφαλίζουν στις υποδοχές του Bagster για το tankbag κρατώντας το σταθερό και καθισμένο στη θέση του.

Πριν ξεκινήσω: !!!

Η κάμερά μου γράφει σε DVD. Ξέρει κανείς αν υπάρξει κανένα πρόβλημα στην εγγραφή με τους κραδασμούς της μηχανής και του δρόμου;;

Η κάμερα έχει φοβερή ευστάθεια στην εγγραφή, το θέμα είναι τι γίνεται πάνω στη μοτό ;;

Ευχαριστώ προκαταβολικά !

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Με όλα αυτά με βάλατε στο τριπάκι να φτιάξω μια κατασκευή για το Τρανσαλπ..

Όμως:

-Ούτε βίδες υπάρχουν στην τάπα του ντεπόζιτου
    -Ούτε με μαγνητική η με βεντούζες μπορώ να κάνω κάτι αφού έχω το Bagster.

Σκέφτομαι λοιπόν να φτιάξω τη βάση ώστε να πατάει καλά στο ντεπόζιτο προσθέτοντας 4 ποδαράκια επικαλυμμένα με λάστιχο που να το αγκαλιάζουν σχεδόν ολόκληρο και κολλώντας του με κάποιον τρόπο 4 λουράκια που θα ασφαλίζουν στις υποδοχές του Bagster για το tankbag κρατώντας το σταθερό και καθισμένο στη θέση του.

Πριν ξεκινήσω: !!!

Η κάμερά μου γράφει σε DVD. Ξέρει κανείς αν υπάρξει κανένα πρόβλημα στην εγγραφή με τους κραδασμούς της μηχανής και του δρόμου;;

Η κάμερα έχει φοβερή ευστάθεια στην εγγραφή, το θέμα είναι τι γίνεται πάνω στη μοτό ;;

Ευχαριστώ προκαταβολικά !

Αν η κάμερα σου γράφει σε DVD ξέχνα την βάση πάνω στην μηχανή. Δεν πρόκειται να γράψεις τπτ και κατά 99% θα κάνεις ζημιά στην κάμερα σου. Αν έχει video-in τότε παίρνεις μια bullet cam, την συνδέεις με το κατάλληλο καλώδιο με την κάμερα που την έχεις σε τσαντάκι πάνω σου, βάζεις την bullet cam κυριολεκτικά όπου γουστάρεις πάνω στη μηχανή με ταινία και είσαι έτοιμος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Αν η κάμερα σου γράφει σε DVD ξέχνα την βάση πάνω στην μηχανή. Δεν πρόκειται να γράψεις τπτ και κατά 99% θα κάνεις ζημιά στην κάμερα σου. Αν έχει video-in τότε παίρνεις μια bullet cam, την συνδέεις με το κατάλληλο καλώδιο με την κάμερα που την έχεις σε τσαντάκι πάνω σου, βάζεις την bullet cam κυριολεκτικά όπου γουστάρεις πάνω στη μηχανή με ταινία και είσαι έτοιμος!
    Θα το κοιτάξω κι έτσι, νομίζω πως έχει !

Λυπάμαι γιατί με πιάσανε τα μερακλήκια μου αλλά αυτή η λύση είναι πολύ πιο εύκολη !

Ευχαριστώ και καλές εγγραφές !

Αν έχει video-in τότε παίρνεις μια bullet cam, την συνδέεις με το κατάλληλο καλώδιο με την κάμερα που την έχεις σε τσαντάκι πάνω σου, βάζεις την bullet cam κυριολεκτικά όπου γουστάρεις πάνω στη μηχανή με ταινία και είσαι έτοιμος!
    Φίλε μου stako, στα χαρακτηριστικά της κάμερας στη σελίδα της Sony λέει αυτό:

"Αναλογική είσοδος Video και S-video "

Είναι αυτό που νομίζω ;;

Πάρε και το λινκ της Sony

Φίλε μου stako, στα χαρακτηριστικά της κάμερας στη σελίδα της Sony λέει αυτό:

"Αναλογική είσοδος Video και S-video "

Είναι αυτό που νομίζω ;;

Πάρε και το λινκ της Sony

Πρέπει να είσαι οκ καθώς στις τεχνικές προδιαγραφές λέει

Είσοδος S-Video
    Ναι

OMG 1250????? κοστίζει αυτή η κάμερα?????

Τόσο λέει στο ηλεκτρονικό κατάστημα τους................!

Ε αυτό έλειπε να μην έχει SVideo-In.......

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Ναι μια χαρά είσαι ,
    αρκεί να βρούμε κάνα site με φτηνές (εγχρωμες κατα προτίμηση) και καλη ανάλυση bullet cams...

είμαι στο ψάξιμο...

OMG 1250????? κοστίζει αυτή η κάμερα?????
    Τόσο λέει στο ηλεκτρονικό κατάστημα τους................!
    Ε αυτό έλειπε να μην έχει SVideo-In.......
    1180 νομίζω, (δεν θυμάμαι ακριβώς) την πήρα πριν ένα μήνα απο κατάστημα στα Χανιά.

Άντε τώρα να βρω αυτά τα bullet cam στην Κρήτη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    Ναι μια χαρά είσαι ,
    αρκεί να βρούμε κάνα site με φτηνές (εγχρωμες κατα προτίμηση) και καλη ανάλυση bullet cams...
    είμαι στο ψάξιμο...
    Ξεκινάω κι εγώ Λάμπρο.

Μόλις έχω νεότερο σου λέω !

1180 νομίζω, (δεν θυμάμαι ακριβώς)
    Άκυρο !!

1099 ! Μαζί με θήκη και 2 DVD 1180 ευρώ.

Παιδιά bullet cam θα βρείτε καλύτερα από internet, google it λίγο και θα βρείτε διάφορα.

Παίζουν διάφορες ποιότητες και είδη, από "γυμνές" (και πολύ μικρές) με σχετικά χαμηλή ποιότητα και κόστος 60?, μέχρι "κανονικές" με ευρυγώνιο πάνω και ανάλυση 480 γραμμές με κόστος 200-250?.

Όσο για την διάθεση για πατέντα μην ανησυχείς, κι εδώ μπορείς να παίξεις..... Πχ μπορείς να πάρεις 4 bullet cams και έναν "μείκτη" εικόνας και να γράφεις ταυτόχρονα από 4 κάμερες. Χωρίζει η εικόνα στα 4, φαντάσου ένα σταυρό στην εικόνα με κάθε κάμερα να έχει την γωνία της, ή μπορεί να εναλλάσει ανα 10 sec πχ την εικόνα από κάθε κάμερα. Αν ψάξετε για μείκτη μην τρομάξετε από το κόστος, οι πρώτοι που είχα βρει κόστιζαν 500-1500? (ήταν για security systems και τα χτυπάνε εκεί), ποιο μετά είχα βρει και κάτι φτηνούς όμως, θέλει καλό ψάξιμο.

Φαντάσου να έχεις εικόνα από ρεζερβουάρ μπροστά με όργανα και δρόμο, από πίσω, από κοντά στην ανάρτηση και από κάτω δεξιά πχ.............. Καλό???

Α μέχρι και ασύρματες κάμερες μπορείτε να βάλετε....... Όρεξη για πατέντα και έξοδα να έχετε............

Φαντάσου να έχεις εικόνα από ρεζερβουάρ μπροστά με όργανα και δρόμο, από πίσω, από κοντά στην ανάρτηση και από κάτω δεξιά πχ.............. Καλό???
    Α μέχρι και ασύρματες κάμερες μπορείτε να βάλετε....... Όρεξη για πατέντα και έξοδα να έχετε............
    Μαγικό όλο αυτό !

Θέλει όμως πολύ ψάξιμο.. δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος εδώ να συμβουλεύσει, να προτείνει, να επιδείξει, να βρει τις κατάλληλες λύσεις..

Επαρχία με τα καλά αλλά και τα κακά της.

Την ιδέα όμως μου την έβαλες !

Μαγικό όλο αυτό !

Θέλει όμως πολύ ψάξιμο.. δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος εδώ να συμβουλεύσει, να προτείνει, να επιδείξει, να βρει τις κατάλληλες λύσεις..

Επαρχία με τα καλά αλλά και τα κακά της.

Την ιδέα όμως μου την έβαλες !

Δεν είναι δύσκολο να το κάνεις, όλα τα βρίσκεις από net.

Συνδέεις απλά τις κάμερες στο μείκτη με τα κατάλληλα καλώδια, συνδέεις και το μείκτη με την κάμερα και γράφεις. Δεν νομίζω να μπλέξεις ιδιαίτερα.....

Δεν είναι δύσκολο να το κάνεις, όλα τα βρίσκεις από net.
    Συνδέεις απλά τις κάμερες στο μείκτη με τα κατάλληλα καλώδια, συνδέεις και το μείκτη με την κάμερα και γράφεις. Δεν νομίζω να μπλέξεις ιδιαίτερα.....
    Στην πράξη είναι πολύ εύκολο !

Το θέμα είναι να καταφέρει κάποιος να βρει όλα αυτά που χρειάζονται για την υλοποίηση και να πετύχει και τη συμβατότητα μεταξύ τους.. είναι πολύ δύσκολο για κάποιον που δεν είναι γνώστης του αντικειμένου.

Θα το ψάξω όμως και θα ρωτήσω φίλους που ίσως γνωρίζουν περισσότερα για το συγκεκριμένο πρότζεκτ !

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Κάντε λίγο υπομονή και ετοιμάστε να βάλετε χέρι στην τσέπη...

Βρήκα μερικές Dome Cameras
    Ασπρόμαυρες 1 30$,
    Εγχρωμες
    1 50$, (CMOS) 2 25$, (CMOS) 3 38$, (CCD)

Βρήκα μερικές Bulletcams σε καλές τιμές εδώ

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ψάχνω για βάση πινακίδας
    από Toumpas στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2011, 15:05
  2. Ψαχνω Gsxr600......---->
    από Todi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2004, 12:34
  3. ΨαΧνω ΜηΧανημα