Ναι ρε Αντυ. Το ξέχασα αυτό, όπως και το Λιχτενστάϊν. :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Το Μονακό.....???????![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Εμμ....όπου δεν πίπτει λόγος.......Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Είχαμε την ποιτάνα την Κενωνία, τώρα θα έχομε και την ποιτάνα την Ανάγκη.....![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Παιδιά παραδείγματα έδωσα και μάλιστα απο την ιστορία μας... και για την αναφορά και μόνο... τρόπον τεινά Απολυταρχικό λέμε... οχι Απολυταρχικό.
Τρόπον τεινά απολυταρχικό έχει το πολίτευμα των ΗΠΑ όπου η διαταγή προέδρου είναι κάτι σαν εθνικό διάταγμα (ανεξάρτητα αν περνάει απο Κογκρέσσο και Γερουσία).
Και οχι.. δεν θέλω να γίνω Αμερικανός στην θέση του Αμερικανού... αλλά βλέποντας οτι ενα σύστημα όπως υπάρχει εκεί λειτουργεί (με τα όποια σίγουρα προβλήματα του) πολύ καλύτερα απο το "δήθεν δημοκρατικό" που έχω εδώ, τότε επιλέγω αυτό που δουλεύει ( ;;; ) εδώ;
Υπάρχει κανείς να το αμφισβητεί;... φέρτε μου εσείς παράδειγμα πότε χώρα με "Απόλυτο δημοκρατικό πολίτευμα" όπως το νοούμε στην Ελλάδα πήγε μπροστά!!!
Προσωπικά δεν ξέρω καμία... αντίθετα ξέρω ήδη μία που έχει πάει φούντο και ζώ σε αυτήν.
Μου θυμίσει το "πλαστό" ρητό του Ισοκράτη περί Δημοκρατίας και Αυθαιρεσίας-ασυδοσίας.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Μπορούν μια χαρά.....για δοκίμασε όμως να αναδιοργανώσεις π.χ. τον ΟΤΕ.....???Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Οι οποίες δεν μπορούν να εφαρμοσθούν και εδώ; (ρητορικό, δεν περιμένω -τη γνωστή- απάντηση)
Θα επανεκλεγείς.....????
για να εφαρμοστουν στην ελλαδα, πρεπει να αλλαξει ριζικα η ζωη των ελληνων, και προφανως οι ελληνες δεν θελουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Οι οποίες δεν μπορούν να εφαρμοσθούν και εδώ; (ρητορικό, δεν περιμένω -τη γνωστή- απάντηση)
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Η Νορβηγία....Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Υπάρχει κανείς να το αμφισβητεί;... φέρτε μου εσείς παράδειγμα πότε χώρα με "Απόλυτο δημοκρατικό πολίτευμα" όπως το νοούμε στην Ελλάδα πήγε μπροστά!!!
Gandalf
εγω ποτε δεν καταλαβα το θεμα "επιδοτηση".![]()
γιατι δλδ να επιδοτεισαι για κατι που κανεις τοσα χρονια? για να παραγεις περισσοτερο και καλυτερο προϊον. π@παρια.
απο τοτε που παιχτηκαν τα πρωτα "πακετα". ναι τα λεγομενα Ντελορ. χαλασε ολη η επαρχια.
βιλες χτιστηκαν, μερσεντικα αγοραστηκαν, λουλουδοπολεμοι στα μπουζουκτζιδικα γινοντουσαν και αλλα τετοια ομορφα πραγματα...
στηριξη οικονομικη και του γαϊδαρου οι πορδες. αν εχεις κυριε μπορεις να πας μπροστα και να δημιουργησεις χωρις επιδοτηση.
μαθανε τωρα ολοι.
στανη εχεις? επιδοτηση.
χωραφι εχεις? επιδοτηση.
τυροπιταδικο θες ν'ανοιξεις? επιδοτηση.
δεν μου γ@μιεστε?![]()
τοσοι και τοσοι ειναι αυτοδημιουργητοι και με απεραντες περιουσιες. και χωρις επιδοτησεις.
αυτοι τι εκαναν δλδ και πετυχαν?
μηπως στα πρωτα χρονια εκαναν το σκατο τους παξιμαδι και μετα σιγα σιγα με το επιχειρηματικο τους πνευμα πηγαν μπροστα?
αν εχεις ανοιξε και τυροπιταδικο και σουβλατζιδικο και αρμεξε και τα γελαδια σου και κανε οτι γουσταρεις. χωρις τα λεφτα των αλλων ομως...
περνουν τα φραγκα (παλιοτερα πολυ συχνο φαινομενο) και χωρις ελεγχο, ή με εναν απολυτως τυπικο και διαβλητο ελεγχο πουλαγαν μουρη στο χωριο και στους συγγενεις...
ακομα και τωρα ο ΟΑΕΔ εχει του κοσμου τα προγραμματα.
ειτε για νεουςεπιχειρηματιες, ειτε για τυπους που προσλαμβανουν ανεργους και το μεγαλυτερο ποσοστο του μισθου τους τα δινει το κρατος.
οχι ρε μαγκα. θες υπαλληλο για να πηγαινεις εσυ στην καφετερια και να σου κραταει αυτος την τρυπα το εσωρουχαδικο σου? πλΕρωσε τον μονος σου. οχι επειδη ειναι ο αλλος ανεργος και ψαχνει απεγνωσμενα δουλεια, τον παιρνεις με "προγραμμα" απο ΟΑΕΔ στην δουλεψη σου και το 70% του μισθου του πληρωνεται απο το κρατος.
αλλα δεν φταινε αυτοι. βεβαια. φταινε οι μ@λακες οι αλλοι που τα δινουν. αλλα και αυτοι γιατι τα δινουν? γιατι παιρνουν τα μισα απο οτι παιρνουν απο Ε.Ε...
αϊ στο διαολο λαμογια ολοι.![]()
Ίντα να σου πω...τελευταία -μπάρεμου εγώ- θέλω όλο και περισσότερο! Και με όποιον συναναστρέφομαι τα ίδια παραδεχόμαστε. Μήπως, τελικά, έχει επέλθει η εποχή για την (όποια) αλλαγή αλλά ουδείς τολμά να βγει μπροστάρης; Κάτι σαν Robin Williams και Man of the Year ένα πράμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
για να εφαρμοστουν στην ελλαδα, πρεπει να αλλαξει ριζικα η ζωη των ελληνων, και προφανως οι ελληνες δεν θελουμε
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Καλά αυτό τώρα που το είδες?Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Μην αρχίσουμε τις συνωμοσιολογίες για τους κακούς ευρωπαίους που θέλουν να αφανίσουν το ελληνικό DNA.
Δεν υπάρχει άδικο και δίκαιο στην παγκόσμια οικονομία. Εξ ορισμού είναι άδικο το σύστημα, εξ όρισμού θα επιβιώσει ο ισχυρότερος, ο ικανότερος και ο πιό λαμόγιος. Και εσύ το είπες ότι το παιχνίδι έχει κανόνες που πρέπει να παίξεις σύμφωνα με αυτούς.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Mια χαρά και με το γάντι μας τα λένε. Τους παραμυθιάζαμε με έλλειμα της τάξης του 3,7%, το ΔΝΤ τον Αύγουστο το είχε εκτιμήσει στο 5,5% (στηριζόμενη στα πέτσινα στατιστικά) και τελικά είναι κοντά στο 13%:hypnotize .
Αδικο έχουν να είναι εξοργισμένοι? Τέτοιο μαγείρεμα στα οικονομικά μεγέθη, ούτε στη Κλωνατέξ δεν είχε πέσει....
Από την άλλη δεν θα βάλω και τα κλάματα που εξαπατήθηκαν οι Ευρωπαίοι από τα ελληνικά λαμόγια. Σιγά τον πολυέλαιο. Η μαλακία είναι ότι αν είχαμε παιξει καλύτερα θα ήταν καλύτερα για εμάς.
Αν μπορούσαμε να τους κοροϊδεύουμε επ άπειρον και να εποφελούμαστε από αυτούς(όλοι σαν χώρα και όχι 5-10 μεγαλοκαρχαρίες), μακάρι να συνέβαινε κάτι τέτοιο. Δεν τιθεται θέμα ηθικής στην οικονομία. Και αυτοί με αυτούς τους όρους παίζουν. Το αίμα άλλων πίνουν και χοντραίνουν.
Απλά έχουν σύστημα και μέθοδο.
Δεν ξέρω πως να το πω πιο απλά. Για να υπάρχει σε μια χώρα ευμάρεια θα πρέπει να την στερηθεί μια άλλη. Απλά μαθηματικά είναι.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Λες η Ανάγκη να μάς κάνει Ποϊτάνες σ' αυτή τη Γκενωνία;Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Είχαμε την ποιτάνα την Κενωνία, τώρα θα έχομε και την ποιτάνα την Ανάγκη.....![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Ανάμεσα στις πρώτες χώρες σε αυτοκτονίες όμως...Κάτι θα έχει να κάνει;Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Η Νορβηγία....
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
έχουν και αυτοί τα προβλήματα τους (δες σχετικά με ιδιωτικότητα) συν το οτι ποτέ δεν ήταν στο επίκεντρο διαμαχών παγκοσμίως , ούτε φυσικά παρήγαγαν ποτέ πολιτισμό , έτσι;
Και γενικώς οι χώρες που έχουν ίχνη Σοσιαλισμού στις δομές τους (βλ. Δανία, Σουηδία κτλ. ) έχουν και αυτές τα προβλήματα τους.
Αλλά ούτε αυτές έχουν την "δημοκρατία" όπως την εννοούμε εμείς εδώ που και ο τελευταίος έχει λόγο σε κάθε νόμο. Ίσα ίσα που οι νόμοι εκεί είναι στο γράμμα για όλους (μέχρι και πολιτικούς) και οχι κατά δοκούν ερμηνεία όπως το έχουμε εμείς εδώ. Απο τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Σίγουρα όχι από απελπισία των πολιτών όμωςΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ανάμεσα στις πρώτες χώρες σε αυτοκτονίες όμως...Κάτι θα έχει να κάνει;
Από βαρεμάρα , ανία , έλλειψη έντονης σεξουαλικής ζωής μπορεί…..![]()
Γιατί δεν υπάρχουν πλέον θύματα να γίνουν πρώτα ήρωες και αμέσως μετά την εκπλήρωση των στόχων "αποδιοπομπαίοι τράγοι". Το προσωπικό συμφέρον πλέον κυβερνά εις βάρος του κοινού συμφέροντος , αδερφέ.. για αυτό.Μήπως, τελικά, έχει επέλθει η εποχή για την (όποια) αλλαγή αλλά ουδείς τολμά να βγει μπροστάρης;
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Και με όποιον συναναστρέφομαι τα ίδια παραδεχόμαστε. Μήπως, τελικά, έχει επέλθει η εποχή για την (όποια) αλλαγή αλλά ουδείς τολμά να βγει μπροστάρης;
δεν ξερω και γω τι να σου πω.
ξερω μονο οτι στα λογια ειμαστε ολοι καλοι, θα κανουμε το ενα, θα κανουμε το αλλο, και στα λογια μενουμε(οι περισσοτεροι)
(ειδα και καποιες φωτεινες εξαιρεσεις στη ζωη μου..)
το προβλημα νομιζω ειναι οτι δεν ευνοειτε καμμια συλλογικη προσπαθεια, μονο η ατομικη πρωτοβουλια..
κανε δλδ οτι μπορεις για την παρτι σου.
αν απο κει βγει και κατι καλο για το συνολο (γιατι εισαι καλη ψυχη) εχει καλος, αλλιως δεν τρεχει μια..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy