Σελίδα 5 από 14 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 209

Θέμα: Αλλα ηθη αλλα εθιμα θαυμαστε φωτο

Kαι εμείς. Όταν η αφεντιά μου και λοιποί Έλληνες οδηγούσαμε (έστω και παπί) στην Αγγλία βάση νόμου έπρεπε με πλήρη εξάρτηση και το αυτό κάναμε. Εδώ, οι περισσότεροι εκ των ιδίων με παντόφλα-βερμούδα και το τριχωτό του στήθους να ανεμίζει καλοκαιριάτικα πάνω στα GS
    +100000000000000

Ο άνθρωπος μπορεί να μην είναι τουρίστας αλλά ντόπιος και να ξέρει καλύτερα τις συνθήκες εκεί και τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι.
    Το θέμα είναι η ασφάλεια του παιδιού.Ακόμη και το κράνος που φοράει η μικρή νομίζω είναι τεράστιο.
    " Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
    Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"

Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    παιδια δεν εχω.εχω βαλει σκοπο σε κανα δυο χρονια να κανω.οταν σκεφτομαι οτι θα αποκτησω παιδακια ,σκεφτομαι επισης οτι δεν θελω να ειμαι αλλος ενας τυπικος ελληνας γονεας,υποχονδριος ,με παρωπιδες ,με κολληματα και στερεοτυπα που εχω "κληρονομησει'' απο τον προπαππου μου.
    οπως λεει και ο τιτλος του thread "αλλα ηθη αλλα εθιμα..".ο ανθρωπος δηλωνει location στο avatar του Ν.Αφρικη και απο οτι καταλαβαινω κατι παραπανω ξερει για την μαυρη ηπειρο.οποτε ερχομαστε στα στερεοτυπα που λεγαμε και το μεταφερω στα ελληνικα δεδομενα...
    οι γονεις αποφασιζουν να πανε καπου που ΘΕΩΡΟΥΝ οτι ειναι επικινδυνα και αφηνουν τα παιδια στους παππουδες μεσα σε τεσσερεις τοιχους στην τσιμεντουπολη.
    πιστευω οτι τα παιδια μας δεν ειναι αναγκαστικα δεμενα με μας .ειναι ελευθεροι ανθρωποι και αυτοι.υποχρεωση μας ειναι να τους παρεχουμε τα βασικα οταν ειναι μικρα και δεν μπορουν να τα καταφερουν , ωστε να μεγαλωσουν οσο πρεπει και να μπορουν να φροντιζουν μονα τους τον εαυτο τους.
    το βασικο παντος ειναι οτι ο καθενας μεγαλωνει τα παιδια του οπως νομιζει αυτος.και ολοι εσεις οι παραπανω με παιδια που φοβοσαστε για αυτα καλα κανετε ,αλλα διακρινω οτι προσπαθητε να μας επιβαλετε την αποψη σας.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    αλλα διακρινω οτι προσπαθητε να μας επιβαλετε την αποψη σας.
    Εγώ διακρίνω μια απαξιωτική αντιμετώπιση και σχόλια για εμένα και τον georgeous που είπαμε την (αντίθετη) γνώμη μας.

Μέχρι και οικογενειακό ψυχογράφημα μας έκανε ο Captain....

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Πολλες φορες αναρωτιεμαι αν οι περισσοτεροι απο δω μεσα γευονται τα πραγματικα συναισθηματα που κερδιζεις απ'την συμβιωση με μια μοτοσυκλετα.
    Όμορφα....
    Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει το camping στη Χειλιαδού (ή οπου είναι) με το θέμα που συζητάμε. Το έχω ξαναγράψει άλλωστε ότι το γιό μου τον ανεβάζω στη μηχανή. Extreme πράγματα (αφήνοντας την ασφάλεια στην τύχη) δεν κάνω μαζί του προς απόκτηση "εμπειριών".
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δεν κάθομαι να διαβάσω τα σχόλια, είμαι σίγουρος οτι κυμαίνονται στα γνωστά μοτίβα περι παιδιού, εξοπλισμου και όλων αυτών των συμπαραμαρτούντων γκρίνιας που πηγάζει κυρίως όχι απο οτι δε θέλετε να παρετε τα παιδιά σας σε τέτοιες βόλτες, αλλα στην Ελλάδα δε θα βρείτε γυναίκα/μανα/γκομενα να σας ακολουθήσει (ουτε καν να σας συμπαρασταθεί)....

Οπότε καθήστε θαυμάστε τα πολλά κιλά @@ που έχουν οι τύποι και τις φοβερές φωτό. Τα υπόλοιπα ειναι για εσωτερική κατανάλωση.

σωπα ρε????? παει το ονειρο μου να βρω συνταξιδιωτη.....σκατα.Θα μεινωωω μοονηη και ερημηηηηηη

ξεκολλα βρε συ καπετανιο τι ειναι αυτα που λες?
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Βασικά είσαι αλλού νυχτωμένος
    Και τα παιδιά μας θέλουμε να πάρουμε μαζί, και να τους προσφέρουμε εμπειρίες θέλουμε. Το θέμα είναι, να είναι αυτός ο σκοπός και όχι το να πλασαριστούμε στα φόρα ως άνθρωποι με πολλά κιλά @@ εισπράτοντας σχόλια του τύπου "Τι έκανες ρε Θεε ???" εις βάρος της ασφάλειας του παιδιού.
    Όπως θα χαρακτήριζες κάποιον που ξεκινάει με πλαστικό 4μετρο να πάει Αμοργό με πιτσιρίκι μαζί που φοράει σωσίβιο απ΄το Jumbo, έτσι ακριβώς χαρακτηρίζω κάποιον που δένει ένα πιτσιρίκι πίσω του για να διασχίσει την Αφρική με μοτό.

Μου ήρθε στο μυαλό ένα εντυπωσικό ταξιδιωτικό που δημοσίευσε το ΜΟΤΟ πριν 2-3 χρόνια με ένα ζευγάρι που πήγε διακοπές στο Αφγανιστάν με μοτό. Αφού τους λήστεψαν (μόνο, και πάλι καλά και δεν τους πήδηξε κανένας λόχος) αντάρτες, αφού τους έγδυσαν και τους εξευτέλισαν Αμερικανοί, και αφού τσίμπησαν και μια σφαίρα εν κινήσει από ελεύθερο σκοπευτή ευτυχώς πάνω στη μηχανή, το έβαλαν στο περιοδικό για να δούμε πόσα κιλά @@ έχουν.
    Ασχημο πράγμα η ματαιοδοξία Captain. Και πολύ περισσότερο όταν χρησιμοποιείς και ανύποπτους για να την ανεβάσεις.

ΥΓ: Και επειδή πολλά τραγούδια λένε έξω απ΄το χορό, ρώτησε κάποιους κοινούς μας φίλους, πόσες μέρες έμεινε ο μεγάλος μου γιός στο νοσοκομείο όταν κατά την διάρκεια παιχνιδιού μας με το φουσκωτό, κάτι μπήκε στο πόδι του στη θάλασσα. Το τραύμα ήταν διαμέτρου 1mm (!!) και σε 2 ώρες δεν μπορούσε να περπατήσει....
    Εκεί να δω πόσα κιλά @@ θέλεις για να προλάβεις την σηπτική αρθρίτιδα που μας είπαν ότι υπάρχει.
    Εννοείται ότι δεν κρατάς το παιδί στη γυάλα. Απ΄την άλλη είναι ανεπίτρεπτο να αφήνεις τόσα πράγματα στη τύχη όταν έχεις παιδι μαζί σου.

ΥΓ2: Σοφιανέ μην παρεξηγείς την άποψη μου. Αλλο πράγμα αυτό που κάνεις με την κόρη σου και μαγκιά σου, και άλλο το να ψάχνεται κάποιος κάνοντας το παιδι του αερόσακκο και οδηγώντας σαν παλαβός για να μην τους πιάσει η νύχτα με τα λιοντάρια παρέα.

+750 Βυρωνα σε οτι εχεις πει σε αυτο το θρεντ
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    σωπα ρε????? παει το ονειρο μου να βρω συνταξιδιωτη.....σκατα.Θα μεινωωω μοονηη και ερημηηηηηη

εμ κι εσύ τι σηκώθηκες κι έφυγες όταν σου μάρσαρε το DR.....

το ρεζουμέ είναι ένα. ο τύπος δεν έχει χωρίσει!

Άποψη λέγεται

Αλλα πάλι αφού δεν είμαι πατέρας ουτε (εγώ πότε θα γίνω; ) μάνα, δεν μπορώ να ξέρω... Μόνο οι γονείς κατέχουν την αλήθεια σε ότι αφορά τα παιδια, εμείς τα γεροντοπαλήκαρα το μπουλο
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Άποψη λέγεται

Αλλα πάλι αφού δεν είμαι πατέρας ουτε (εγώ πότε θα γίνω; ) μάνα, δεν μπορώ να ξέρω... Μόνο οι γονείς κατέχουν την αλήθεια σε ότι αφορά τα παιδια, εμείς τα γεροντοπαλήκαρα το μπουλο
    καλο! η αποψη σου λοιπον ειναι οτι δεν μπορεις να βρεις γυναικα που να θελει να δεσει το 7χρονο παιδι της με ζωνες πανω σε μια μηχανη φοροντας βερμουδα και τι σερτ περνωντας απο ποταμια γκρεμους λιονταρια και υαινες , ταξιδευοντας ωρες ατελειωτες με πτωσεις (το παιδι δεμενο ετσι????πχ αν υπηρχε μια στις 10 να αντιδρασει η να κανει μια κωλοτουμπα η οτιδιποτε οοοοοοοοχι εκει πεφτει ο μπαμπας πλακωνει το παιδι πλακωνει η μηχανη και τα 2 ωραια )

τοτε....αν αυτη ειναι η αποψη σου....ναι εχεις δικιο συμφωνω δεν θα βρεις κατι τετοιο τουλαχιστον ευκολα

απο την αλλη εσυ που εισαι μεσα στο φορουμ και στις παρεες θα επρεπε να ξερεις καλυτερα για γκομενες/ γυναικες κλπ που ακολουθουν και καταλαβαινουν τον μοτουσυκλετισμο . Σε περιμενα ποιο ανοιχτομυαλο σε αυτο το θεμα.Τουλαχιστον εσυ εχεις γνωρισει και καμμια 10ρια μηχανοβιες.....να μου το ελεγε αυτο καποιος ασχετος οκ.....

τι λες ? εχω παρα πολυ αδικο ?

τι λες ? εχω παρα πολυ αδικο ?
    εξαρτάται...

(κάπου σε έχασα )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Τα καλύτερα έρχονται Το avatar του/της christostr
    Εγώ έχω ένα γιο 17 χρονών. Στα διάφορα ταξίδια μου σε όλα τα βουνά της Ελλάδας (έχω γυναίκα που δεν με ακολουθεί σε δύσκολες βόλτες, αλλά με καταλαβαίνει απόλυτα) και μέχρι τα 14 του δεν τον έπαιρνα μαζί μου. Όποτε το παρακάνω στο δρόμο, ο γιος μου μου έρχεται στο μυαλό και κάνω κράτει. Εγώ δεν θα έπαιρνα το ρίσκο να κάνω αυτά που είδα να κάνει ο τυπάκος. Τον χαίρομαι αλλά δεν τον ζηλεύω. Δεν το μετάνιωσα που έπραξα έτσι μέχρι τώρα.Και πιστέψτε με ούτε εγώ αλλά ούτε ο γιος μου είμαστε αποστειρωμένοι και γενικότερα μαλθακοί. Μάλιστα σκοπεύουμε να κάνουμε μεγάλα ταξίδια παρέα! Εγώ έτσι το είδα. Δεν ξέρω αν είναι σωστό αλλά έτσι το είδα και σας παραθέτω την άποψή μου!
    Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    από το ταξιδιοτικό...

''This is the first time I ride with Peanut (the Kid) and the luggage all together and my first impression is that it is hellova cramped.
    I’m having to resort to the pannier position, one testicle each side of tank. ''

:rotflmao: :rotflmao:
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

Όμορφα....
    Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει το camping στη Χειλιαδού (ή οπου είναι) με το θέμα που συζητάμε. Το έχω ξαναγράψει άλλωστε ότι το γιό μου τον ανεβάζω στη μηχανή. Extreme πράγματα (αφήνοντας την ασφάλεια στην τύχη) δεν κάνω μαζί του προς απόκτηση "εμπειριών".
    Η πρωτη φωτoγραφια ειναι συνεχεια της δευτερης.

Δλδ. εγω βαζω τον γιο μου πανω για να αποκτησω εμπειριες?

Τεσπα ρε Βυρωνα ετσι κ'αλλιως ο καθεις κανει οτι καταλαβαινει.

Το θεμα ειναι τεραστιο και μονο απο κοντα θα μπορουσα να σου πω την αποψη μου.

Και μονο που σε ενα τετοιο ταξιδιωτικο δεν υπαρχει ουτε μια αρνητικη απαντηση απ'τους χρηστες που απαντησαν,και εμεις μεσα σε 5-6 μυνηματα ,κρινουμε κ κατακρινουμε την πραξη αυτων τον γονιων ,εμενα μου λεει πολλα.

Παρατηρωντας απο τι βλεπω γυρω μου σαν χωρα, εμεις εμαστε οι πονηροι ασχετα αν εχουμε την χειροτερη παιδεια,πολιτικη,αθληση,γραφειοκρατια,παροχες,ασφαλι η κτλ.κτλ., και ολοι οι αλλοι ειναι οι μαλακες.

Φιλουμπες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Η πρωτη φωτoγραφια ειναι συνεχεια της δευτερης.

Δλδ. εγω βαζω τον γιο μου πανω για να αποκτησω εμπειριες?

Τεσπα ρε Βυρωνα ετσι κ'αλλιως ο καθεις κανει οτι καταλαβαινει.

Το θεμα ειναι τεραστιο και μονο απο κοντα θα μπορουσα να σου πω την αποψη μου.

Και μονο που σε ενα τετοιο ταξιδιωτικο δεν υπαρχει ουτε μια αρνητικη απαντηση απ'τους χρηστες που απαντησαν,και εμεις μεσα σε 5-6 μυνηματα ,κρινουμε κ κατακρινουμε την πραξη αυτων τον γονιων ,εμενα μου λεει πολλα.

Παρατηρωντας απο τι βλεπω γυρω μου σαν χωρα, εμεις εμαστε οι πονηροι ασχετα αν εχουμε την χειροτερη παιδεια,πολιτικη,αθληση,γραφειοκρατια,παροχες,ασφαλι η κτλ.κτλ., και ολοι οι αλλοι ειναι οι μαλακες.

Φιλουμπες.
    Να πιστέψω τώρα δηλαδή ότι θα ξεκίναγες ταξίδι 3000 χιλ στην αφρική με μοτό και το παιδί δικάβαλο σε αυτά τα χώματα που δείχνουν αυτές οι φωτογραφίες.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    ρε σεις δεν χώρισε ο άνθρωπος! ΕΧ είναι το μηχανάκι του.
    όσο για το παιδί,αν μπείτε στον κόπο να διαβάσετε το ταξιδιωτικό ολόκληρο θα δείτε ότι κάπου κάνετε λάθος.
    για παράδειγμα,λέει η Εύη τι θα γίνει αν το παιδί το πάρει ο ύπνος στη μηχανή.
    τα γράφει ο άνθρωπος (ο οποίος δείχνει να είναι πολύ συγκροτημένος και φιλοσοφημένος) μεσα στο ταξιδιωτικο του.
    χώρια ότι έχει φροντίσει απο πριν για την ασφάλεια του παιδιού του.
    και πέσανε και κοιμηθήκανε και ...και ... και...
    Διαβάστε το ταξιδιωτικό!θα εκπλαγείτε και θα αναθεωρήσετε!!!

εκτός απο την τεράστια εμπειρία & το σίγουρα δυνατότερο δέσιμο με τους γονείς του,το παιδί μόνο να κερδίσει έχει απο το ταξίδι αυτό!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    το οτι στις φωτο που εχουμε δει, τα παιδια φορανε μονο ενα κρανος και κατα τα αλλα ειναι εκτεθειμενα εμενα με προβληματιζει

ξερουμε ολοι ποσο ευπαθη ειναι τα παιδια.

στις διαδρομες που κανουν οι τυποι, η πτωση ειναι κατι παραπανω απο σιγουρη

ειναι πολυ ευκολο να πλακωσει η μηχανη ή ο πατερας το παιδι, και το παιδι να σπασει ευκολα οτιδηποτε..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σελίδα 5 από 14 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ
    από blueangel στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2009, 16:18
  2. ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΗΘΗ Κ ΕΘΙΜΑ
    από ΜΠΙΦΑΣ στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2007, 17:40