Πανέμορφο.
Ευχαριστώ που μου ξύπνησες την διάθεση να ανακαλύψω λίγο περισσότερο την Ελλάδα.
Να' σαι καλά.![]()
Πανέμορφο.
Ευχαριστώ που μου ξύπνησες την διάθεση να ανακαλύψω λίγο περισσότερο την Ελλάδα.
Να' σαι καλά.![]()
Πολύ ωραίο ταξιδιωτικό.
Πανέμορφες εικόνες, τρελλή φύση.
Να'σαι καλά φίλε. Και στα επόμενα με υγεία!!![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Μας έδωσες ιδέες και μας ταξίδεψες κι εμάς!!!
Να'σαι καλά!!![]()
Πανεμορφη βολτα το cbf μετραει και δεν μασαει
Στα αμεσα σχεδια και δικης μου τσαρκας
Καλες βολτες να εχεις![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Tρομερές εικόνες απ'την πανέμορφη Ελλάδα μας! Ευχαριστούμε Γιώργο!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Έκτακτα! Πολύ ωραία, μπράβο
(Στην Καλεντίνη κουράστηκες και σου έγειρε το κάδρο;)
Ωραίες φωτογραφίες! Πάντα τέτοια..![]()
safety doesn't happen by accident
![]()
![]()
![]()
ωραιος!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αντε και δεν εχεις αλυσιδες.Που πας με τετοια λαστιχα???
Την επομενη φορα προτεινω διαδρομη απο συρρακο η απο καλαρυτες για μικρο περιστερι.
35 χλμ χωμα στο ισως πιο ακατοικητο μερος της περιοχης.Μονο καλοκαιρι βεβαια.Το πολυ
πολυ να σε φανε οι σκυλοι.Πρεπει να κανουμε ενα αφιερωμα στον ελληνικο ποιμενικο.Οσο
ανεβαινεις σε υψομετρο τοσο μεγαλωνει και το μεγεθος τους.
Στο ματσουκι απο εκεινη την ωραια κατηφορα ανεβοκατεβηκες?
![]()
![]()
![]()
...φαντάζεσαι CBF με τρακτερωτά;Αρχικά δημιουργήθηκε από vulcan
![]()
![]()
![]()
Αντε και δεν εχεις αλυσιδες.Που πας με τετοια λαστιχα???
Την επομενη φορα προτεινω διαδρομη απο συρρακο η απο καλαρυτες για μικρο περιστερι.
35 χλμ χωμα στο ισως πιο ακατοικητο μερος της περιοχης.Μονο καλοκαιρι βεβαια.Το πολυ
πολυ να σε φανε οι σκυλοι.Πρεπει να κανουμε ενα αφιερωμα στον ελληνικο ποιμενικο.Οσο
ανεβαινεις σε υψομετρο τοσο μεγαλωνει και το μεγεθος τους.
Στο ματσουκι απο εκεινη την ωραια κατηφορα ανεβοκατεβηκες?
![]()
![]()
![]()
![]()
Τη διαδρομή προς Περιστέρι την έχω κάνει πριν κάμποσα χρόνια με το Pegaso που είχα και είναι πράγματι καταπληκτική, μάλιστα είχα κάνει και διανυκτέρευση σε ένα σημείο με φοβερή θέα στη λίμνη των Ιωαννίνων. Το καλοκαίρι ίσως την ξανακάνω με το CBF, συνήθως είναι καλοπατημένο το χώμα από εκεί τέτοια εποχή.
Στο Ματσούκι ανεβοκατέβηκα εκείνη την ωραία κατηφόρα που απαξ και το χάσεις, θα βαρεθείς να μετράς τούμπες...![]()
![]()
Στην Καλεντίνη το πρώτο μου μέλημα ήταν να σταθώ όρθιος στη λάσπη που έφτανε για πλάκα πάνω από τον αστράγαλο... :oΑρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Έκτακτα! Πολύ ωραία, μπράβο
(Στην Καλεντίνη κουράστηκες και σου έγειρε το κάδρο;)
Ωραίες φωτογραφίες! Πάντα τέτοια..![]()
...οπότε έχεις απόλυτο δίκιο για το κάδρο. Τα περισσότερα έτσι βγήκαν και βαρέθηκα να τα ισιώσω![]()
Σχεδόν κανένα μοτοσακό δε μασάει (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) σε ήπιες συνθήκες, όλα μια ιδέα είναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Πανεμορφη βολτα το cbf μετραει και δεν μασαει
Στα αμεσα σχεδια και δικης μου τσαρκας
Καλες βολτες να εχεις![]()
Νά'σαι καλά![]()
Κρίμα που δεν έτυχε να την ευχαριστηθείς σε μια τέτοια βόλτα...Αρχικά δημιουργήθηκε από theodorestamoul
...και βλέπουμε το ταξιδιωτικό σου. Και πράγματα ξυπνάνε μέσα μας. Γι αυτούς που θέλουμε να είμαστε διαρκώς κοντά τους, αλλά και στην απουσία τους γίνονται ωραία πράγματα. Φιλιά από το νησί και φωτιές αναμένες για Ταξιδιωτικά με dinghi αυτήν την φορά και με μικρά σκαφάκια σε φιλικά νερά !
Εύγε
Όταν με το καλό μπορέσεις, θα σε περιμένει![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Γειά σου ρε Γιώργο!!! Ωραίο ταξιδάκι, μπράβο ρε φίλε... ξέφυγες!!!!
Στο επανιδείν!!!![]()
Άντε, και στην επόμενη με το Ηπειρώτικο ΜπουλούκιΑρχικά δημιουργήθηκε από teneres
Μπράβο ρε Γιώργο !!!![]()
![]()
![]()
Οι photos άπίστευτες !!!![]()
![]()
![]()
.....και πάλι μπράβο !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τα σχόλιά σας, να είμαστε πάντα στα δυό μας πόδια κύριοι και όλα τα άλλα γίνονται.
Κάθε εξόρμηση μας γεμίζει τα πνευμόνια και το μυαλό, γεμίζοντάς μας τις μπαταρίες για να τα βγάλουμε περα με την καθημερινότητα, ο καθένας από τη δική του σκοπιά με τις υποχρεώσεις και τα προβλήματά του.
Αν μπορώ να πώ κάτι σαν επίλογο, αυτό θα ήταν άφοβα το "βγείτε έξω".
Η ζωή είναι "εκεί έξω", μακριά από τις μικρότητες της καθημερινότητας και την υστερία της πόλης. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν, μόνο θέληση ή μη.
Νά είστε όλοι καλά![]()
![]()
![]()