ολο δικαιολογίες εισαι ρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Ψηνόμουν αλλά έχω κάτι δουλίτσες που πρέπει να γίνουν...![]()
![]()
![]()
αντε μπας και πεισω τον nightstalker
ολο δικαιολογίες εισαι ρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Ψηνόμουν αλλά έχω κάτι δουλίτσες που πρέπει να γίνουν...![]()
![]()
![]()
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.
Η διαδρομή Βυτίνα-Δημητσάνα-Στεμνίτσα-Λαγκάδια είναι όλα τα λεφτά!!
Δεν γίνεται & Ναύπλιο μαζί amyroukai θα λιώσουμε στα χιλιόμετρα...........![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
εγω ειχα κανονισει για θεσσαλονικη π-σ-κ αλλα δυστυχως μας καναν καλοκαιρινους εχθες(μεχρι και το αυτοκινητο μας πηραν) οποτε παίζει και να με δείτε...
glider μάλλον εννοείς σας έκλεψαν; Γμτ δεν ξέρω τι λένε σε αυτές τις περιπτώσεις... Καλή δύναμη; Ελπίζω να έρθεις και να ξεφύγεις λίγο, να ξεσκάσεις.
ναι φίλε μου μας εκλεψαν
ευχαριστω,να εισαι καλα
έχεις που μουΑρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
ολο δικαιολογίες εισαι ρε...
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Καλημέρα σας απο τη δουλειά![]()
Κάπου διάβασα για την διαδρομή Λεβίδι προς στεμνίτσα και αντιπροτείνω σαν local hero το εξής εύκολο αλλά πανέμορφο :
Φθάνετε πριν το Λεβίδι απο ΕΟ κλασικά. ΠΡΟΣΟΧΗ ! Πριν το χωριό κανά 3αρι χλμ, στρίβετε ΑΡΣ προς χιονοδρομικό Μαινάλου και ανεβαίνετε. Πηγαίνοντας όλο ευθεία διασχίζετε όλο το Βουνό κατά μήκος και φθάνετε Βυτίνα μέσα απο τα έλατα και καλή άσφαλτο με ένα τεράστιο χαμόγελο ευτυχίας. Η διαδρομή είναι φανταστικήΈχω να πάω 2 χρόνια απο'κει αλλά λόγω του καλοκαιρινού φεστιβάλ που γίνεται η άσφαλτος θα είναι εντάξει.
![]()
CAGIVA ELEFANT 750
Επισυνάπτω φωτό πριν το χιονοδρομικό Μαινάλου...ο δρόμος δεν είναι και τόσο καλός...έχει λακουβες, αλλά και ss περνάει από εκεί με λίγη προσοχή βέβαια...
και μετά το χιονοδρομικό είναι ακόμα πιο όμορφα, περνάτε κυριολεκτικά μέσα από το δάσος (έχει άσφαλτο lol: ) ...έχει και κάποιες στάσεις για να αράξετε και να ξεκουραστείτε λιγάκι...
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Πάρα πολύ ωραία διαδρομή την έκανα πριν από ενάμισυ μήνα περίπου και έχει φανταστικά τοπία αλλά σε κάποια σημεία λόγω βροχών έχουν μπει στο δρόμο μερικές πετρούλες οπότε δε λέει να τρέξειςΑρχικά δημιουργήθηκε από zezes
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ.
Επειδή βλέπω οτι έχετε κάποια παράπονα για την εθνική, σας προτείνω μια εξαιρετική διαδρομή που ίσως κάποιοι να την έχετε πάει.
Ε.Ο. Κορίνθου-Τριπόλεως > Δεξιά για Νεμέα > Σκοτεινή > Κανδήλα > Λεβίδι > Δεξιά για Βυτίνα
και φτάσατε με υπέροχη διαδρομή μέσα στο έλατο και τον κάμπο της Κανδήλας. (Όσοι έχουν πάει ξέρουν)![]()
![]()
Από την άλλη θεωρώ ότι είναι μια καλή περίπτωση για να δεις κάτι διαφορετικό από κάποια πιο μονότονη διαδρομή.
Αν πάτε από εκεί καλά να περάσετε και προσοχή![]()
Μη μου τη μέρα τάρατε!
Τα τελευταία 3 χρόνια πηγαίνω κάθε χρόνο τουλάχιστον μία φορά με κουτί . Κάθε φορά το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι να είχα τη μηχανούλα μου μαζί ... ΤΕΛΟΣ . Από Λεβίδι αριστερά δεν την γνωρίζω αν και υποψιάζομαι που καταλήγει .Εγώ λέω να φτάσουμε στην ΒΥτίνα αλλά δεν μπαίνουμε μέσα στο χωριό προχωράμε ευθεία και αφήνουμε τη Βυτίνα δεξιά και πίσω μας .Στον ΚΑΜΠΕΑ (περιοχή έξω από την Βυτίνα ) στρίβουμε αριστερά για Ελάτη-Στεμνίτσα - Δημητσάνα και ο δρόμος μέχρι και τον Αύγουστο που βρέθηκα εκεί είναι οκ .
Νομίζω για να αποφασίσετε την διαδρομή (και το λέω γιατί εγώ όπου σας βρώ θα ερθω απο Πάτρα) πρέπει να ξεκινήσετε απο το φαγητόπου πρέπει να είναι σε σημείο με εύκολη και γρήγορη επιστροφή σας. Μετά βρίσκετε την διαδρομή. Το λέω γιατί ο φίλος πρότεινε για Δημητσάνα που όντως είναι πολύ όμορφα αλλά μήπως σας πέφτει λίγο μακριά;
Εκτός και αν είστε γρήγοροι και χλμφάγοι που το εύχομαι.
Εγώ απο την άλλη θα σας πετύχω κάπου στην Αχαία αν περάσετε απο 'δω.
CAGIVA ELEFANT 750
Ρε παιδιά μην μαζευουμε πολλά χλμ. γιατι το βραδυ μετα την μασα δεν θα μποπουμε να γθρισουμε!!Εγω προτεινω τη διαδρομη Βυτινα-Δημητσανα-Λαγκαδια...:smilea:
προσέχουμε για να έχουμε!...
Θα παμε να ξαπλάρουμε σε κάνα παχύ ίσκιο για καμιά ώρα και μετά θα είμαστε έτοιμοι!!!!
το έσβησα γιατί το διόρθωσα