Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 99

Θέμα: κατολισθηση στα τεμπη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    ο τυπος ητανε υπεύθυνος για αυτο ακρηβως το εργο και θεώρησε οτι τα μετρα ασφαλειας που ειχανε κανει.......δλδ κατι σίτες για να σταματάνε της πετρες φτάνουν για την ασφαλη μετακίνηση στα τεμπη!

δικια του υπογραφή ειναι στα χαρτια οτι τα εργα επαρκουν!

τα υποστηλοματα εντωμεταξι δεν εχουν και παραπολυ καιρο που τα περασανε!! και τρυπησανε σε πολλα μερη τα τεμπη!
    Περίμενε να καταλάβω το συλλογισμό σου περί υπευθυνότητας.
    Φέρνεις ένα μάστορα στο μαγαζί σου να του δίνεις 5κ να στο βάψει.
    Την άλλη μέρα το περνάει ένα χέρι αστάρι σου παίρνει το χρήμα σου υποβάλει και ένα χαρτί ότι αρκεί το αστάρι και φεύγει.
    Ποιός είναι ο υπεύθυνος?

Φυσικά και έχει την υπογραφή του το χαρτί, όλα τα χαρτιά της εταιρείας έχουν την υπογραφή του γιατί είναι πληρεξούσιος της Κ/Ξιας.
    Αλλά υπάρχει και μια άλλη υπογραφή από την άλλη μεριά του χαρτιού, της Δ/νουσας το έργο υπηρεσίας που τον ΕΛΕΓΧΕΙ. (εάν υποθέσουμε οτι έχει σημασία κάποιο τέτοιο χαρτί που μπορεί να υπογράφτηκε παλιότερα και να υπάρχουν και ανάλογες μελέτες που την υποστηρίζουν αυτή την απόφαση)

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Περίμενε να καταλάβω το συλλογισμό σου περί υπευθυνότητας.
    Φέρνεις ένα μάστορα στο μαγαζί σου να του δίνεις 5κ να στο βάψει.
    Την άλλη μέρα το περνάει ένα χέρι αστάρι σου παίρνει το χρήμα σου υποβάλει και ένα χαρτί ότι αρκεί το αστάρι και φεύγει.
    Ποιός είναι ο υπεύθυνος?

Φυσικά και έχει την υπογραφή του το χαρτί, όλα τα χαρτιά της εταιρείας έχουν την υπογραφή του γιατί είναι πληρεξούσιος της Κ/Ξιας.
    Αλλά υπάρχει και μια άλλη υπογραφή από την άλλη μεριά του χαρτιού, της Δ/νουσας το έργο υπηρεσίας που τον ΕΛΕΓΧΕΙ. (εάν υποθέσουμε οτι έχει σημασία κάποιο τέτοιο χαρτί που μπορεί να υπογράφτηκε παλιότερα και να υπάρχουν και ανάλογες μελέτες που την υποστηρίζουν αυτή την απόφαση)

θα μαθω περισσότερα και θα σου πω,,,,παντως εγω τωσο καιρο δεν εχω ακουσει ουτε εχω δει να υπαρχει καπιος αλλος ελενγος εδω περα!!

σίγουρα αυτος φερνει την ευθηνη γιατι Κ/Ξια ειναι αλλα μονο στα χαρτια.......η ιδια εταιρία ειναι απο πισω!!!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

θα μαθω περισσότερα και θα σου πω,,,,παντως εγω τωσο καιρο δεν εχω ακουσει ουτε εχω δει να υπαρχει καπιος αλλος ελενγος εδω περα!!

σίγουρα αυτος φερνει την ευθηνη γιατι Κ/Ξια ειναι αλλα μονο στα χαρτια.......η ιδια εταιρία ειναι απο πισω!!!
    Δεν είναι από πίσω.Μερικές εταιρείες παίρνουν το έργο ιδρύοντας μια άλλη εταιρεία στο καταστατικό της οποίας περιγράφονται τα ποσοστά που κατέχει η καθε μιά κλπ.
    Ο εργοταξιάρχης είναι πληρεξούσιος της εταιρείας αυτής και υπόλογος σε όλα τα μέλη.
    Αν τώρα κάποια από αυτές εκτελεί το έργο η τμήμα του δεν έχει καμιά σημασία, εξάλλου μιλάμε για εταιρεία που είναι ειδική σε σήραγγες (μετρό Αθηνών κλπ) οπότε από πείρα και γνώσεις δεν παίζει καλύτερη.
    Αλλά κάποιος εκπροσωπεί την Ελλάδα στο έργο και προσέχει ώστε να παίρνουμε αυτά που πληρώνουμε.

Γυρίστε όλοι στην επαρχία Το avatar του/της glargkatzis
    νομίζω έχετε χάσει λίγο την μπάλα....ο καθένας ότι θέλει λέει....

1) τί σχέση έχουν οι υπόλοιποι δρόμοι που είναι μπουρδ..λο με το ατύχημα αυτό?
    2)εδώ έχει έρθει κλιμάκιο από χώρες που έχουν συγκεκριμένη μορφολογία εδάφους σαν τα τέμπη και ακόμα δεν βγάλαν πόρισμα και βγάλαμε εμείς επειδή έχουμε pc και ιντερνετ στο σπίτι και το δικαίωμα να γράφουμε τη γνώμη μας.
    3)ποτέ δεν φταίει μόνο ένας. στα τέμπη έχει αναφερθεί από χρόνια ότι χρειαζόταν κάλυψη ο υπάρχων δρόμος με cut & cover σήραγγα, αλλά το κράτος δημοπράτησε μόνο τη σήραγγα , γιατί αυτη αποφέρει έσοδα άμεσα.
    4)δεν μπορεί να λέμε μακάκα έναν υπάλληλο που α)σκοτώθηκε β)έπαιρνε 6000 το μήνα και του νοίκιαζε η vince 2500 βίλα στη γαλήνη λάρισας γ) έχει κάνει άπειρα έργα σε όλο τον κόσμο με την vinci και να μην ασχολείται κανένας με το μη-κράτος δηλαδή με τον εαυτό μας, που πριν λίγο καιρό ψηφίσαμε πάλι τα ίδια,αλλά και που μας πηδά...νε και δεν ξεσηκώνεται κανένας.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΛΥΨΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΩ...ΛΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, καληνύχτα....!

υγ.τελικά και γω ότι θέλω λέω.....
    Vstrom 650
    PieceLand,Larissa

Αρχικά δημιουργήθηκε από glargkatzis

2)εδώ έχει έρθει κλιμάκιο από χώρες που έχουν συγκεκριμένη μορφολογία εδάφους σαν τα τέμπη και ακόμα δεν βγάλαν πόρισμα και βγάλαμε εμείς επειδή έχουμε pc και ιντερνετ στο σπίτι και το δικαίωμα να γράφουμε τη γνώμη μας.
    3)ποτέ δεν φταίει μόνο ένας. στα τέμπη έχει αναφερθεί από χρόνια ότι χρειαζόταν κάλυψη ο υπάρχων δρόμος με cut & cover σήραγγα, αλλά το κράτος δημοπράτησε μόνο τη σήραγγα , γιατί αυτη αποφέρει έσοδα άμεσα.
    4)δεν μπορεί να λέμε μακάκα έναν υπάλληλο που α)σκοτώθηκε β)έπαιρνε 6000 το μήνα και του νοίκιαζε η vince 2500 βίλα στη γαλήνη λάρισας γ) έχει κάνει άπειρα έργα σε όλο τον κόσμο με την vinci και να μην ασχολείται κανένας με το μη-κράτος δηλαδή με τον εαυτό μας, που πριν λίγο καιρό ψηφίσαμε πάλι τα ίδια,αλλά και που μας πηδά...νε και δεν ξεσηκώνεται κανένας.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΛΥΨΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΩ...ΛΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, καληνύχτα....!

+600 Κυριως στα τελευταια... Πολλοι που δε θα επρεπε κλαιγονται.

παλι χαλασμενες μπυρες ροφουσες εσυ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της trelf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από glargkatzis

σωστα τα λες φιλε μου...

και οποιος δεν κανει και τιποτα για να αλλαξει το χαλι που ζουμε και αρεσκεται να φροντισει μονο τον δικο του μικροκοσμο (οικογενοια,φιλους κτλ κτλ)....και αυτος εχει το μεριδιο ευθυνης του αν δε κανω λαθος...για το χαλι που ζουμε...

υ.γ.:ειμαι κ εγω μεσα σε αυτους που περιγραφω....

το ειρωνικό σε ολη την φαση ειναι οτι εκει που εγηνε η καταλοσθηση δεν γίνανε καθολου εργα προστασιας γιατι ητανε απο τα πιο ασφαλες κομματια!!!

Φέτος , θα κάναμε γιορτές στο ελατοχωρι Πιερίας …
    Το μόνο που με ενοχλούσε ήταν η διαδρομή με το αυτοκίνητο …
    Μου έχει μοιάσει κι ο γιος μου και σιχαίνεται τα αυτοκίνητα…
    Έγινε η κατολίσθηση ….
    Η διαδρομή έγινε χειρότερη ….
    Έγραψα στα @@ το αυτοκίνητo ….
    Θα πάμε με τραινάκι μέχρι Κατερίνη….
    Ο πιτσιρικάς περιμένει πως και πώς να πάει με τραίνο…
    Το μόνο θέμα είναι η διαδρομή Κατερινη – Ελατοχωρι ….
    Θα βρούμε λύση… (ταξι …rent a car…)

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Φέτος , θα κάναμε γιορτές στο ελατοχωρι Πιερίας …
    Το μόνο που με ενοχλούσε ήταν η διαδρομή με το αυτοκίνητο …
    Μου έχει μοιάσει κι ο γιος μου και σιχαίνεται τα αυτοκίνητα…
    Έγινε η κατολίσθηση ….
    Η διαδρομή έγινε χειρότερη ….
    Έγραψα στα @@ το αυτοκίνητo ….
    Θα πάμε με τραινάκι μέχρι Κατερίνη….
    Ο πιτσιρικάς περιμένει πως και πώς να πάει με τραίνο…
    Το μόνο θέμα είναι η διαδρομή Κατερινη – Ελατοχωρι ….
    Θα βρούμε λύση… (ταξι …rent a car…)

paizei na exei kai lewforeio file mou na se boh8isw!!!

www.elatohori-ski.gr

paizei na exei kai lewforeio file mou na se boh8isw!!!

www.elatohori-ski.gr

να εισαι καλα ρε τασο....

Ψήνομαι και λίγο , να νοικιάσω κανένα 4Χ4 από Κατερίνη …να παίξουμε και λίγο…

Μια και ειπώθηκε το τρένο, να ενημερώσω για επιλογές.

Παρ' όλο που οι προσφερόμενες θέσεις θα αυθηξουν κατα 226 ημερησίως κυρίως στις ταχείες (E500), λόγω Τεμπών και γιορτων τα Αθήνα-Θεσσαλονίκη θα είναι ψιλογεμάτα.

Επιλογή: Βγάζετε εισιτήριο μέχρι Λάρισσα και απο εκεί παίρνετε τον προαστιακό Θεσσαλονίκης που έχει πολύ συχνά δρομολόγια στο κομματι αυτό, δε χρειάζεται κράτηση θέσεων και δέχεται και ορθιους (1 ωρα κ κατι ειναι το δρομολόγιο). Επίσης σταματάει σε όλους τους ενδιάμεσους (Ευαγγελισμό, Ραψάνη, Νεους Πόρους, Λεπτοκαρυά, κλπ)

Το καλό με το αποπάνω ειναι οτι υπάρχει ένα ακομα δρομολόγιο για Λαρισσα (πλην αυτών που πάνε Θεσσαλονίκη), το IC40 που πάει Βόλο (και σταματαει Λαρισσα).

Ταλαίπα, ανεβα-κατέβα αλλα λιγότερες ώρες.

Σε μια άλλη σοβαρή χώρα φυσικά θα είχαν πολλαπλασιαστεί τα δρομολόγια και θα ειχαν νοικιαστεί βαγόνια RoLa να περνάνε τις νταλίκες απο τα Τεμπη με shuttle δρομολόγια Λαρισσα-Κατερινη...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Μια και ειπώθηκε το τρένο, να ενημερώσω για επιλογές.

Παρ' όλο που οι προσφερόμενες θέσεις θα αυθηξουν κατα 226 ημερησίως κυρίως στις ταχείες (E500), λόγω Τεμπών και γιορτων τα Αθήνα-Θεσσαλονίκη θα είναι ψιλογεμάτα.

Επιλογή: Βγάζετε εισιτήριο μέχρι Λάρισσα και απο εκεί παίρνετε τον προαστιακό Θεσσαλονίκης που έχει πολύ συχνά δρομολόγια στο κομματι αυτό, δε χρειάζεται κράτηση θέσεων και δέχεται και ορθιους (1 ωρα κ κατι ειναι το δρομολόγιο). Επίσης σταματάει σε όλους τους ενδιάμεσους (Ευαγγελισμό, Ραψάνη, Νεους Πόρους, Λεπτοκαρυά, κλπ)

Το καλό με το αποπάνω ειναι οτι υπάρχει ένα ακομα δρομολόγιο για Λαρισσα (πλην αυτών που πάνε Θεσσαλονίκη), το IC40 που πάει Βόλο (και σταματαει Λαρισσα).

Ταλαίπα, ανεβα-κατέβα αλλα λιγότερες ώρες.

Σε μια άλλη σοβαρή χώρα φυσικά θα είχαν πολλαπλασιαστεί τα δρομολόγια και θα ειχαν νοικιαστεί βαγόνια RoLa να περνάνε τις νταλίκες απο τα Τεμπη με shuttle δρομολόγια Λαρισσα-Κατερινη...

Πράγματι , η αλήθεια είναι ότι οι θέσεις στα τρένα κλείνουν με γοργούς ρυθμούς ….
    Εγώ , έκλεισα την παρασκευή για Αθήνα – Κατερίνη- Αθήνα με το IC70 και σήμερα που ρώτησα για κάποιους φίλους , δεν είχε για την ίδια ημερομηνία και ώρα…
    Τώρα ψαχνόμαστε για κανένα αυτοκίνητο στην Κατερίνη … δύσκολο το βλέπω …

Να ένας καλός τρόπος να μειωθεί το έλλειμα του ΟΣΕ

Πες τους να κλεισουν για Λαρισα με το IC40 και απο εκει με προαστιακο για Κατερίνη. Υπάρχει επίσης και το τοπικό Καλαμπάκα -Θεσσαλονίκη (883-592)

Αναλυτικά

(τα τετραψήφια ειναι τα προαστιακα)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	untitled1.jpg 
Προβολές:	111 
Μέγεθος:	41,3 KB 
ID:	183748
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. TRAIL RIDE 0-300 στα Κιούρκα 14/12
    από SeNNinhA στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2003, 15:20
  2. SUPERfour…. Στα πόσα ΝΤΕΣΙΜΠΕEEEEEEEΛ!?????????????????
    από code στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2003, 00:26
  3. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2003, 16:09
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2003, 08:37
  5. Πολλα μπραβο στα παιδια που
    από YZF-R1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 01:54

Κανόνες δημοσιεύσεων