Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 69 από 69

Θέμα: Άμα οι ζητάδες δέ νοιάζονται για την πάρτη τους...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bikas
    ας μην ξεχναμε ομως οτι εχουν κανει και καλα

οταν δουλευα στη θεσσαλονικη κουριερ σε μπλοκο με σταματησαν κι απλως ειδαν τα στοιχεια μου και μου εκαναν συστασεις επειδη ημουν στο μεροκαματο.
    κι αυτοι ανθρωποι ειναι και κοιτουν να κανουν την δουλεια τους ασ μην του πυροβολουμε συνεχως.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από izzy
    ...να φανταστώ οτι λάδωσες και σε καίει;; lol lol
    Ρε izzy.......τι πίνεις ?

Δεν θα σου κάνει κακό όταν πετάς καρότα τέτοιου βεληνεκούς, να πεις οτι έκανες λάθος.
    Ανθρωποι είμαστε και λεμε και καμμιά μαλακία καμμιά φορά.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    Όρισε νομικά την παραβίαση . και για να μην παιδεύεσαι αν δεν υπάρξει σύγκρουση δεν υφίσταται παραβίαση μιας και δεν αποδεικνύεται εξ οψεος ,(κανενα δικαστηριο δεν την εχει δεχτει) ... έρχεται εκ του αποτελέσματος!
    Α βλεπω επιμενουμε ετσι?

Το ξαναλεω, το οτι δεν βεβαιωνεται σα παραβαση δε σημαινει οτι δε μπορει να βεβαιωθει.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ο Μπατσος δεν ειναι επαγγελμα ,αλλα νοοτροπια που συντηρειται σε αυτο το επαγγελμα ,αυτο δεν συκωνει συζητηση για το ποσο μπορει να το δεχθει καποιος που σεβεται την ατομικη του ελευθερια!

οσο για τα Stop Και αλλα λοιπα εχεται καθε δικαιωμα να κανετε η κανω λαθος ,σορυ μαγκες δεν μπορω να δεχτω αυτο που λετε αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν τα σεβομαι !

Αν εσεις κυριοι οργανα του νομου (χωρις να μιλω για καποιον συγκεκριμενα) βεβαιωνεται παραβιαση STOP μεσω παραστασης και μονο και γεμιζεται μπλοκακι μπραβο σας ειστε οι δικαστες του δρομου...
    :rotflmao: :rotflmao:
    κανενα δε Δικαστηριο δεν θα το δεχτει μιας και δεν ειναι ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ εκ αποτελεσματος δλδ μπορει μονο με τρακαρισμα να αποδειχθει ΤΕΛΟΣ ! και χωνεψτε το οποιος παει θα αθωωθεί ,απλα δεν ειστε ενημεροι .
    Ισως να μην θελεται να το ακουσετε διοτι ειπωθηκε κατω απο αυτες τις συνθηκες ,και σε καποιες αλλες θα το κρατουσατε για να πατε σε δικαστηριο στην περιπτωση που παραβιαζατε stop (εχετε κανει παραβιαση stop σιγουρα ,οπως ολοι εδω μεσα)>
    και για οποιον εχει ακομα αποριες ,μια χαρα νηφαλιος ειμαι το περιεργο αλλου ψαχτε το...

Οσο αφορα το περιστατικο στο Γαλατσι ...η απαντηση του μενελαου τα λεει ολα ...επεσε τιγκα συγκαληψη και στριμωγμα σε μαρτυρες γιατι τα παλικαρια δεν το εχουν και τους πηραν το οπλο ....σκεφτειται τον εαυτο σας φανταρο και να σας επαιρναν το οπλο ...ενω κανατε τον ψοφιο γιατι κλασατε πανω σας !

Ε μετα ξερεις .κυρ διοικητα κλαψ ,ε τι θα πει ο κοσμος για το μπουρδελο εκπαιδευση που εχουμε στο σωμα διχως αξιοποιηση και μπλα μπλα
    Ε και η επομενη μερα εχει πληρη κινητοποίηση του κρατικου μηχανισμου των κυφηνων βγαζωντας την επιθυμητη εικονα στα ΜΜΕ και στην γλωσσα την ηλιθιων.

Επετρεψε μου Μενελαος 46 να εχω ζησει και εγω παρομοιο περιστατικο με Μπατσο που ζητουσε λεφτα απο μαγαζατορα..οπου εγινε μακελιο και μετα ειπαν αλλα ...κλπ

Οσο για την γυναικα και την γειτονια τυχαινει να την ξερω και κατι εκανα εκεινο το βραδυ,αν οντας το εζησες το σκηνικο , (αμφιβαλω ,την πιπα που ειπε ο συναδελφος λες και συ και καλα κανεις) μαντεψε ποιος ειμαι ..

τεσπα ..οποιος θελει τα ακουει δεν ειμαι εδω να πεισω καποιον ,την αποψη μου ειπα και δεν ειμαι / ειστε υποχρεωμενοι να συμφωνουμε/ειτε σε ολα ..

τα ιταλικα μοτο ειναι παρταλια ειναι γεγονος , μονο οι γυναικες τους και οι πιτσες τους αξιζουν

καλα χριστουγεννα!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    οσο για τα Stop Και αλλα λοιπα εχεται καθε δικαιωμα να κανετε η κανω λαθος ,σορυ μαγκες δεν μπορω να δεχτω αυτο που λετε αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν τα σεβομαι !

Αν εσεις κυριοι οργανα του νομου (χωρις να μιλω για καποιον συγκεκριμενα) βεβαιωνεται παραβιαση STOP μεσω παραστασης και μονο και γεμιζεται μπλοκακι μπραβο σας ειστε οι δικαστες του δρομου...
    :rotflmao: :rotflmao:
    κανενα δε Δικαστηριο δεν θα το δεχτει μιας και δεν ειναι ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ εκ αποτελεσματος δλδ μπορει μονο με τρακαρισμα να αποδειχθει ΤΕΛΟΣ ! και χωνεψτε το οποιος παει θα αθωωθεί ,απλα δεν ειστε ενημεροι .

Αδελφέ αποφάσισε. Ή ο νόμος είναι .....παράνομος ή ερμηνεύεις ότι σου κατέβει.
    Εγραψες ότι οι Ζητάδες δεν μπορούν να σου κόψουν κλήση αν περάσει κάποιος STOP αλλά μόνο να σου κάνουν σύσταση. :hypnotize και ζητάς να σου αποδείξουν το αντίθετο. Σου δείχνουμε τον ΚΟΚ και λες τις δικες σου ιστορίες ότι δεν έχει νομική υπόσταση. :rotflmao:

Την επόμενη φορά που θα τσιμπήσεις την 700άρα και τα 9ποντα για παραβίαση STOP ή κόκκινου φαναριού ή υπερβολική ταχύτητα ή κίνηση σε αντίθετο ρεύμα ή για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πιστοποιείται από τον αστυνομικό με την μαρτυρία του και μόνο, αμφισβήτησε την κλήση, πήγαινε στο δικαστήριο και πες τους ότι δεν συντρέχει λόγο τιμωρίας και προστίμου γιατί η παράβαση που έκανες δεν προκάλεσε ατύχημα.
    Και πες μας και τι σου είπε ο πρόεδρος να γελάσουμε...

Καλά Χριστούγεννα
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    Οσο αφορα το περιστατικο στο Γαλατσι ...η απαντηση του μενελαου τα λεει ολα ...επεσε τιγκα συγκαληψη και στριμωγμα σε μαρτυρες γιατι τα παλικαρια δεν το εχουν και τους πηραν το οπλο ....σκεφτειται τον εαυτο σας φανταρο και να σας επαιρναν το οπλο ...ενω κανατε τον ψοφιο γιατι κλασατε πανω σας !
    Για το Γαλατσι? ποιο Γαλατσι? Δε θυμαμαι που ειπα κατι για περιστατικο στο Γαλατσι?

Επετρεψε μου Μενελαος 46 να εχω ζησει και εγω παρομοιο περιστατικο με Μπατσο που ζητουσε λεφτα απο μαγαζατορα..οπου εγινε μακελιο και μετα ειπαν αλλα ...κλπ
    Δεν αμφιβαλω.

Οσο για την γυναικα και την γειτονια τυχαινει να την ξερω και κατι εκανα εκεινο το βραδυ,αν οντας το εζησες το σκηνικο , (αμφιβαλω ,την πιπα που ειπε ο συναδελφος λες και συ και καλα κανεις) μαντεψε ποιος ειμαι ..
    Ασχετως αν ειχε σχεση η οχι, (συνεχιζω να πιστευω οτι ειχε) πιστευεις οτι δε θα επρεπε να εξετασθει αν εχει η οχι?
    Επρεπε δηλαδη να τη ρωτησουν κυρια εχετε σχεση? κι αν ελεγε οχι να την αφησουν?
    Μου φαινεται πολυ απλα τα βλεπεις καποια πραγματα, πραγμα φυσιολογικο
    οπως απλη βλεπεις και την ενοπλη συμπλοκη πραγμα παλι φυσιολογικο για σενα...

Το ΣΤΟΠ ισχυει σαν παραβαση απλως δεν εφαρμοζεται γιατι ειναι δυσκολο να εφαρμοστει, δε χρειαζεται να γινει ατυχημα.
    Στο δικαστηριο παιζουν οι μαρτυρες.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ο Μπατσος δεν ειναι επαγγελμα ,αλλα νοοτροπια που συντηρειται σε αυτο το επαγγελμα ,αυτο δεν συκωνει συζητηση για το ποσο μπορει να το δεχθει καποιος που σεβεται την ατομικη του ελευθερια!

Εγραψες φιλε!!!

ΥΓ. Στο "θεμα" παντως νομιζω κι εγω οτι εισαι λαθος, μιας και απ' οσο γνωριζω, ενα περιστατικο (ειδικα τροχαιο) πιστοποιειται με τη μαρτυρια του μπατσου ως "ματι του νομου"
    money cant buy me love !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46

Ασχετως αν ειχε σχεση η οχι, (συνεχιζω να πιστευω οτι ειχε) πιστευεις οτι δε θα επρεπε να εξετασθει αν εχει η οχι?
    Επρεπε δηλαδη να τη ρωτησουν κυρια εχετε σχεση? κι αν ελεγε οχι να την αφησουν?
    Μου φαινεται πολυ απλα τα βλεπεις καποια πραγματα, πραγμα φυσιολογικο
    οπως απλη βλεπεις και την ενοπλη συμπλοκη πραγμα παλι φυσιολογικο για σενα...

Το ΣΤΟΠ ισχυει σαν παραβαση απλως δεν εφαρμοζεται γιατι ειναι δυσκολο να εφαρμοστει, δε χρειαζεται να γινει ατυχημα.
    Στο δικαστηριο παιζουν οι μαρτυρες. [/B]
    μιλησα για συγκαληψη και οχι για εξεταση μαρτυρων ...αυτο το λες τωρα εσυ και το βαζεις στα λεγομενα μου :rotflmao:

Για το Stop επιτελους συμφωνησαμε !

Παλαιό μέλος
    μιλησα για συγκαληψη και οχι για εξεταση μαρτυρων ...αυτο το λες τωρα εσυ και το βαζεις στα λεγομενα μου
    Τι ηταν αυτο που συγκαληφθηκε δηλαδη ???

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Οι 30 καλύτερες ατάκες για την Ελλάδα σε κρίση
    από menos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2012, 15:22
  2. Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2006, 11:24
  3. οι μικροί για την εκδρομή
    από cityfly στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2005, 15:11