Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 72 από 72

Θέμα: h.m.akis down

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap

δεν πιστεύω να μας χάλασε κανα tatoo???
    φαε τη γλωσσα σου!!! ευτυχως ειναι ολα αθικτα!

σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ παιδες ειληκρινα με κανετε και ξεχνω το τσουξιμο!!! να ειστε ολοι καλα και ποτε ξανα κανεις μας κατω

λοιπον...καταρχην μαλακια δικια μου γιατι πηγαινα με περισσοτερα απο το πεδιο ορασης μου. οποτε δεν υπαρχουν ουτε στεναχωριες...ουτε γιατι κλπ. οπως ειπε και ο Σταυρος τον ηξερα τον δρομο...αρα...ας προσεχα! απο κει και περα μονο μια ηληθιοτητα στον δεξι καρπο χρειαζεται για να γινει η μαλακια...

την πτωση την εφαγα απο μπροστινο σχεδον αμεσως αφου βουτηξα κατευθειαν πολυ δυνατα τα φρενα και επεσα απο δεξια οπου εχω και τον περισσοτερο τσαμπουκα. γονατα και χερια απο καρπους και κατω ειναι γδαρμενα μιας και ο μαλακας μεχρι το σουπερμαρκετ ξεκινησα να παω, για πιο λογο να παει το μυαλο μου να βαλω γαντια και παντελονι, μηπως εχω σκοπο να πεσω? και οπως ειπε ο ται ακριβως εκει που ειναι τα προστατευτικα. αρα εξακριβωθηκε κι αυτο (το γιατι τα προστατευτικα ειναι εκει που ειναι και οχι καπου αλλου!) το προβλημα που ειχα ειναι οτι δεν θυμομουν το σκηνικο καθολου και αρχισα σιγα σιγα να φερνω εικονες στο μυαλο μου στο νοσοκομειο πλεον. τωρα που γυρισα σπιτι ειδα και το κρανος (του οποιου θα ποσταρω φωτο πιο μετα γιατι τωρα μου ειναι λιγακι δυσκολο, ολα κι ολα με 2 δαχτυλα γραφω!!!) το οποιο με κανει και αναρωτιεμαι για ποιο γαμημενο λογο ειμαι ακομα ζωντανος εκτος του οτι ειναι γεματο με αρκετα βαθειες γρατζουνιες εχει σπασει (οχι αποκοληθει αλλα εχει σπασει) κατα μηκος ολης της πανω πλευρας μεχρι πισω! και εχει σκιστει και η εσωτερικη φοδρα και φυσικα εχει μετατοπισθει το φελιζολ που εχει μεσα. γιαυτο νιωθω ακομη και τωρα ενα αορατο χερι να μου τραβα απαλα τα μαλλια! εκει κονομησα και το καταγμα στο τοξο του σπονδυλου, ευτυχως οχι πολυ σοβαρο. οποτε ο λογος που δεν εχω και μνημη απο την μιση πτωση (ενω θυμαμαι οτι ενω εφερνα τουμπες μαζεψα και να χερια κοντα στο στοιθος μου κλπ) ειναι οτι εσκασα με το κεφαλι σε καποιο σταθερο σημειο...μαλλον το κρασπεδο της γεφυρας στα δεξια. στην πορεια βρεθηκε και αλλο ενα ελαφρυ ρωγμωδες καταγμα στον αριστερο καρπο.

αυτα...φτηνα την γλυτωσαμε να δουμε ποτε θα γειανουν οι πληγες να παμε καμμια βολτα

και κατι που μου ηρθε σαν προτροπη αλλα επειδη δεν μου αρεσει να το παιζω διδαξας ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΒΑΛΩ ΧΩΡΙΣ ΦΟΥΛ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Ο..............διας
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
    το κρανος ειναι γεματο με αρκετα βαθειες γρατζουνιες εχει σπασει (οχι αποκοληθει αλλα εχει σπασει) κατα μηκος ολης της πανω πλευρας μεχρι πισω! και εχει σκιστει και η εσωτερικη φοδρα και φυσικα εχει μετατοπισθει το φελιζολ που εχει μεσα.
    μ@λακα Αγιο ειχες...

ποτε ξανα και περαστικα να ειναι ολα...

Τα καλύτερα έρχονται Το avatar του/της christostr
    Χαίρομαι που σε ξαναβρίσκω εδώ μέσα!!!

Προσοχή φίλε... Να είσαι πάντα καλά. Μας κοψοχόλιασες μλκ!!!

Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    αντε μαλακα παραλιγο να μας χαλασεις το muggelo !!!!

ποτε ξανα ρε!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    αντε μαλακα παραλιγο να μας χαλασεις το muggelo !!!!

"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
    αφου μπορεις και ξυνεις και το κεφαλι... ενταξει λεμε!

Περαστικα και πάλι ρε μαν!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dodos 900
    ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    Σιδερενιος, φιλε μου ...

Παντα ορθιος απο εδω κ περα ...

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    περιμενα να γραψεις οτι εισαι καλα..

περαστικα παλικαρε.. κ γρηγορα παλι καβαλα

Aκη, αμα λές πως χτύπησες στο μεταλλικο στηθαιο , δεν θελω να σκεφτομαι αλλα

Πάντως την ιδια μερα που ποσταρε ο Χρηστος την πτωση σου περασα απο τη γεφυρα (κατευθυνση απο αθηνα προς χαιδαρι) και απο τοτε περναω 2-3 φορες τη μερα λογω δουλειας. μια γραμμη απο φρεναρισμα πανικου μιας ροδας (αρα μοτο) ειναι ακριβως στην καμπουρα της γεφυρας (στο πιο ψηλο σημειο) η γραμμη ειναι 10 μετρα περιπου και ξεκινα απο το κεντρο σχεδον και τεινει προς τα αριστερα μεχρι 1 μετρο απο το αριστερο κρασπεδο.

αν ειναι αυτη η γραμμη σου , και με τους ανοιχτους αρμους διαστολης που εχει η γεφυρα σε αυτη την κατευθυνση (προς αθηνα τους εχουν κλεισει με ειδικα υλικα), καθε φορα που περνας αρμο η μοτο για να "ξανακατσει" θελει τουλαχιστον 3 μετρα, αν τρεχεις κιολας η απόσταση μεγαλωνει , οποτε τα λαστιχα πιάνουν σε φρεναρισμα με καθυστερηση 5-6 μετρων!

καιρός να ασχοληθεις με το χωμα ξανα ρε , αφου σου αρεσουν τα αλματα!

Περαστικα ξανα φίλε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    (...)

καιρός να ασχοληθεις με το χωμα ξανα ρε , αφου σου αρεσουν τα αλματα!

δεν παλεύεσαι ρε ψηλέ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Ακη, ειχα μιλησει με το Χρηστο τη πρωτοχρονια και μου τα πε! Ελπιζω να σου μετεφερε τα περαστικα μου!

Περαστικα κι απο δω λοιπον!

Τωρα, εκτος του οτι εισαι κωλοφαρδος, εισαι και λιγο μαλακας και sorry κιολας! Οχι γιατι ετρεχες, αυτο...οκ, ολοι μας εχουμε κανει τετοια μαλακια λιγο πολυ, αλλα ρε πουστη μου, το 2009 ειδες, ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΝ δεν αφησε που να μη πεσει και μαλιστα μερικοι απο εμας περασαμε πολλα και τα γνωριζετε!

ΑΥΤΟΝ ΤΟ Γ@ΜΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΡΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΦΟΡΕΣΕΤΕ???

Τωρα στα λεω που εχουν περασει οι μερες και ελπιζω να εισαι καλυτερα! Χαιρομαι που το "χωνεψες" σε προηγουμενο ποστ σου αλλα αν σε ξαναδω με αθλητικο παπουτσι με λυμενα κορδονια θα φας σφαλιαρα στο λεω!

Το τσουξιμο απο τα εγκαυματα(?) θα το νιωθεις για καμποσο ακομα εκτος αν και εκει σταθηκες κωλοφαρδος και δεν ειναι τιποτα σπουδαιο!

Παει το 09, μπηκαμε 10.... ας βαλουμε 10 δραμια μυαλο παραπανω ολοι μας!

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Black Hawk(aki) Down...
    από blackbusa στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2013, 19:24
  2. Motorcyclist down
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2006, 21:57
  3. DNS Servers down...
    από Gandalf dr685sm στο forum Off topic