φαε τη γλωσσα σου!!! ευτυχως ειναι ολα αθικτα!Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
δεν πιστεύω να μας χάλασε κανα tatoo???![]()
σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ παιδες ειληκρινα με κανετε και ξεχνω το τσουξιμο!!! να ειστε ολοι καλα και ποτε ξανα κανεις μας κατω![]()
λοιπον...καταρχην μαλακια δικια μου γιατι πηγαινα με περισσοτερα απο το πεδιο ορασης μου. οποτε δεν υπαρχουν ουτε στεναχωριες...ουτε γιατι κλπ.οπως ειπε και ο Σταυρος τον ηξερα τον δρομο...αρα...ας προσεχα! απο κει και περα μονο μια ηληθιοτητα στον δεξι καρπο χρειαζεται για να γινει η μαλακια...
![]()
την πτωση την εφαγα απο μπροστινο σχεδον αμεσως αφου βουτηξα κατευθειαν πολυ δυνατα τα φρενα και επεσα απο δεξια οπου εχω και τον περισσοτερο τσαμπουκα. γονατα και χερια απο καρπους και κατω ειναι γδαρμενα μιας και ο μαλακας μεχρι το σουπερμαρκετ ξεκινησα να παω, για πιο λογο να παει το μυαλο μου να βαλω γαντια και παντελονι, μηπως εχω σκοπο να πεσω?και οπως ειπε ο ται ακριβως εκει που ειναι τα προστατευτικα. αρα εξακριβωθηκε κι αυτο (το γιατι τα προστατευτικα ειναι εκει που ειναι και οχι καπου αλλου!) το προβλημα που ειχα ειναι οτι δεν θυμομουν το σκηνικο καθολου και αρχισα σιγα σιγα να φερνω εικονες στο μυαλο μου στο νοσοκομειο πλεον. τωρα που γυρισα σπιτι ειδα και το κρανος (του οποιου θα ποσταρω φωτο πιο μετα γιατι τωρα μου ειναι λιγακι δυσκολο, ολα κι ολα με 2 δαχτυλα γραφω!!!) το οποιο με κανει και αναρωτιεμαι για ποιο γαμημενο λογο ειμαι ακομα ζωντανος
εκτος του οτι ειναι γεματο με αρκετα βαθειες γρατζουνιες εχει σπασει (οχι αποκοληθει αλλα εχει σπασει) κατα μηκος ολης της πανω πλευρας μεχρι πισω! και εχει σκιστει και η εσωτερικη φοδρα και φυσικα εχει μετατοπισθει το φελιζολ που εχει μεσα. γιαυτο νιωθω ακομη και τωρα ενα αορατο χερι να μου τραβα απαλα τα μαλλια! εκει κονομησα και το καταγμα στο τοξο του σπονδυλου, ευτυχως οχι πολυ σοβαρο. οποτε ο λογος που δεν εχω και μνημη απο την μιση πτωση (ενω θυμαμαι οτι ενω εφερνα τουμπες μαζεψα και να χερια κοντα στο στοιθος μου κλπ) ειναι οτι εσκασα με το κεφαλι σε καποιο σταθερο σημειο...μαλλον το κρασπεδο της γεφυρας στα δεξια. στην πορεια βρεθηκε και αλλο ενα ελαφρυ ρωγμωδες καταγμα στον αριστερο καρπο.
αυτα...φτηνα την γλυτωσαμε να δουμε ποτε θα γειανουν οι πληγες να παμε καμμια βολτα![]()
![]()
![]()
και κατι που μου ηρθε σαν προτροπη αλλα επειδη δεν μου αρεσει να το παιζω διδαξας ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΒΑΛΩ ΧΩΡΙΣ ΦΟΥΛ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Ο..............διας![]()
![]()
![]()