Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 86

Θέμα: Kλειστή η Αθηνών-Λαμίας???

το ζητημα δεν ειναι κατα ποσο εχουν δικιο η αδικο...ειναι η αυθαιρεσια στον τροπο με τον οποιο ασκουν πιεση...αυθαιρεσια λες και ειναι μοναρχες κατι που απλως δεν προβλεπεται...

δεν εχουν το παραμικρο δικαιωμα να στερουν την δυνατοτητα μετακινησης κανενος...

γι αυτο ανεφερα την στρατιωτικη παρεμβαση τυπου χουντας μενελαε...με τσαμπουκα κλεινει ο δρομος,με τσαμπουκα θα ανοιξει...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
    @ Cpt. Haddock

[...]

Ομως το θεμα εξαρχής ηταν ο τρόπος κινητοποιησης. to μπλοκο or not to μπλόκο! όλα τα άλλα προεκυψαν ύστερα. σχετιζονται, αλλα δεν ειναι το ιδιο θεμα.
    Σωστα.

Για μένα λοιπόν η απάντηση είναι not to μπλόκο. Διότι την ίδια ώρα που αποκλείεις τους δρόμους απο τους πολίτες, τους ζητάς να πληρώσουν (να συμμετάσχουν) και στα βάρη σου.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Σωστα.

Για μένα λοιπόν η απάντηση είναι not to μπλόκο. Διότι την ίδια ώρα που αποκλείεις τους δρόμους απο τους πολίτες, τους ζητάς να πληρώσουν (να συμμετάσχουν) και στα βάρη σου.

Cpt δεν είναι μόνο οι πολίτες ! Ξέρεις πόσες εταιρείες θα ζοριστούν και πόσες θα κλείσουν αν κρατήσουν τα μπλόκα καιρό ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
    Μη με κάνεις να επαναλαμβάνομαι. Οι αγρότες πονταρουν στο να ακουστουν επειδη κλείνουν το δρόμο, οχι επειδη καθονται μεσα στο κρύο ή στη βροχη. Οδικό μπλόκο κανουν, οχι "απεργία κρυου". Εφοσον αυτο που θελουν το πετυχαινουν σταθμευοντας τα τρακτερ στο δρόμο, γιατι να καθησουν σαν μαζόχες να φανε και τη βροχή; Ειπα ξανα πως ειναι το ιδιο με το να μου λες σε διαδηλωτες, διεκδικείτε κατι στην πορεία; ρουφηξτε δακρυγόνο για να μας δειξετε πόσο πολύ το θελετε.
    και γαμω τα σκεπτικα...''χμμμμμμ...μολις τελειωσα την σοδια....τι να κανω τωρα???α ναι....επειδη το κρατος δεν μου δινει οτι θελω μιας και μονο εγω εχω δικιο παω να κλεισω την ΕΟ...αλλωστε ολα τα ιδανικα κερδιθηκαν με ιδρωτα και αγωνες...αρα παω το τρακτερι...το παραταω...και παω για κανα τσιπουρο...κατα τις 8 που ειναι prime time για τις ειδησεις παω να δω τα μουτρα μου στο γυαλι...''

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

φιλαρακο το μονο που πετυχαινουν ειναι τα γαμωσταβριδια απο τους αλλους οδηγους...το κρατος στα @@ του...οτι ειναι να δωσει θα το δωσει...παραπανω δεν παιζει...το σκεπτικο παει καπως ετσι...πρεπει να δωσω 5 αλλα εγω δινω 2...οι αλλοι ζητανε 8...τους αφηνω να κανουν το νταραβερητους...τους γαμωσταυριζουν οι υπολοιποι...και οταν το πραγμα φτασει στο αμην τους λεω 5 και κλεισαμε...αυτοι που ζηταγανε 8 λενε οκ αφου το ανεβασαμε 3...αυτοι που δινουν και καλο προσωπο δειχνουν και κανουν την δουλεια τους...περιπτωση να φανει οτι υποχωρησαν στα @@ τους γιατι αλλωστε αυτοι εχουν το καρπουζι εχουν και το μαιχαιρι...

η συγκριση με διαδηλωσεις και δακρυγονα ειναι τελειως ασχετη...δεν παει καποιος να πει γουσταρω και δωστε μου ναχω...αλλα για τα ιδανικα τους ειναι ετοιμοι να τα φανε...

Λογικό επιχείρημα η κατάργηση ελέγχου απο τον ΕΛΓΑ?

ΜΑς δουλεύεις ρε φίλε?

Να βγει αύριο και ο καταστηματάρχης και να ζητήσει κατάργηση του ΣΔΟΕ (ΥΠΕΑΑ)

Γουστάρουν ελαφρύνσεις ενισχύσεις κλπ? Να ζητήσουν ΜΟΝΟΙ τους πρώτα έλεγχο για τις επιδοτήσεις που πήραν τις τελευταίες δεκαετίες. Να αποδείξουν πρώτα ότι και αυτοί έκαναν σωστή διαχείριση. Και όσοι τα έκαναν διαμερίσματα-ΙΧ κλπ να τα επιστρέψουν.... Έτσι θα δείτε πόσα εκατομμύρια ευρώ θα βρεθούν για να ενισχυθούν.

Φωνάζουν για μεσάζοντες ακόμα.... Αφού οι ίδιοι οι μεγαλοαγρότες διέλυσαν τους αγροτικούς συνεταιρισμούς και τους έκαναν κομματικούς μηχανισμούς χορήγησης επιδοτήσεων αποζημιώσεων αντί για μηχανισμούς εμπορίας προϊόντων...

Βρώμικο το κύκλωμα χρόνια τώρα και μέσα σε όλα παίρνει η μπάλα και όσους έχουν πραγματικά ανάγκη, όσους πραγματικά επένδυσαν τις επιδοτήσεις... Αυτούς λυπάμαι και μόνο, λίγους αλλά υπαρκτούς.

Αλήθεια ρε παιδιά ο Χατζηγάκης πόσα εκατομμύρια τους έδωσε πέρυσι???500?? Τι έγιναν αυτά? Με τι πακέτο θα συμβιβαστούν σήμερα και θα ανοίξουν τους δρόμους???

Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    [...]Αλήθεια ρε παιδιά ο Χατζηγάκης πόσα εκατομμύρια τους έδωσε πέρυσι???500?? Τι έγιναν αυτά? Με τι πακέτο θα συμβιβαστούν σήμερα και θα ανοίξουν τους δρόμους???
    Τα οποία 500 πιθανόν να κληθούμε απο την ΕΕ να τα δώσουμε πίσω...

Άλλο ωραίο αίτημα των αγροτών:

Στον κόμβο της Νίκαιας παραμένουν τα τρακτέρ των αγροτών του Νομού Καρδίτσας, με τον πρόεδρο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων, Βαγγέλη Μπούτα, να δηλώνει ικανοποιημένος από τη συμμετοχή, την οποία και χαρακτηρίζει πολύ πιο μαζική σε σχέση με τις περσινές κινητοποιήσεις, και να καλεί σε κλιμάκωση του αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο επίκεντρο των αιτημάτων των αγροτών της περιοχής είναι να συνεχιστούν τα έργα εκτροπής του Αχελώου.
    http://www.tanea.gr/default.asp?pid=...&artid=4556140

Γ@μήστε το ποτάμι και τη Δυτική Ελλάδα, στα @@ μας, νερό για το βαμβάκι να έχουμε να τσεπώνουμε επιδοτήσεις...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αν δεν ξεκολλήσει το μυαλό τους απο το βαμβάκι και απο τις επιδοτήσεις, ο κάμπος θα σβήσει και η Λάρισα θα φτάσει στο μισό εκατομμύριο απο τους πρώην αγρότες....

Αγρότες σε όλη την Ελλάδα παράγουν απο μανιτάρια μέχρι τρούφα και έχουν πουλήσει ήδη την παραγωγή τους στο εξωτερικό με το που ξεκινούν την σπορά...

Έχουν 2-3 διαφορετικές καλλιέργειες και έχουν συγκομιδή ΟΛΟ το έτος.

Παράγουν βιολογικά και τα πουλάνε εξωτερικό, ενώ σε άλλους τα γυρίζουν πίσω απο τα πολλά χημικά που έχουν μέσα.. Και εννοείτε ότι τα πουλάνε στην ελληνική αγορά χωρίς κανένα έλεγχο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Cpt δεν είναι μόνο οι πολίτες ! Ξέρεις πόσες εταιρείες θα ζοριστούν και πόσες θα κλείσουν αν κρατήσουν τα μπλόκα καιρό ?
    Τι να λέμε τώρα οτι και δίκιο να εχουν με τέτοιες κινήσεις βάζουν ολο τον υπόλοιπο κοσμο απεναντί τους...

Με τη συγκεκριμένη λογικη να κλείσω και εγώ το δρόμο που περναει απο το μαγαζί μου γιατι δεν έχω δουλειά... και να ζητάω απο το κράτος.. να με βοηθήσει

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Με τη συγκεκριμένη λογικη να κλείσω και εγώ το δρόμο που περναει απο το μαγαζί μου γιατι δεν έχω δουλειά... και να ζητάω απο το κράτος.. να με βοηθήσει
    Να φροντίσεις να το κάνεις στη νεκρή περίοδο όταν δε θα 'χεις δουλεια
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Θα αλληλοφαγωθούμε ;;;
    Δεν φταίνε οι αγρότες ... Μόνο!
    Οταν η ορχήστρα είναι μπάχαλο... Φταίει ο μαέστρος...
    Καταντήσαμε μια χώρα κατσαπλιάδων, γαμώ τη πουτάνα μου γαμώ....
    Ηθος , Αξιοπρέπεια , ευγένεια , σεβασμός , καθήκον , αξιοπιστία , υπευθυνότητα .............
    Κούφιες λέξεις ....

Θέλω σταθερό εισόδημα (50.000 το μήνα) ΤΩΡΑ!! και δε μπα να γα.....θητε όλοι σας και τα παιδιά μου μαζί...

Εγώ ναμαι καλά και οι ρωσίδες γκομενούλες μου .. Α ! και η Καγιέν μου ...

Περαστικά μας.

2 εβδομάδες κλειστοί δρόμοι πέρυσι. 500.000.000 ευρώ πακέτο

Μαλάκες είναι να μην τα κλείσουν και φέτος?

Και άσε την Μπάτζελη να τρέχει...
    Όταν μερικοί μαλάκες του ΠΑΣΟΚ πέρυσι έλεγαν ότι τα 500.000.000 ήταν λίγα, δεν είχε κόστος.

Ας μας πουν τώρα την άποψη τους.... Να πάρουν τον μπούλο στις επόμενες εκλογές για να μάθουν επιτέλους ότι οι απόψεις τους εκτός απο προσωπικό όφελος όταν είσαι αντιπολίτευση, έχουν και μεγάλο πολιτικό κόστος όταν είσαι κυβέρνηση...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Και άσε την Μπάτζελη να τρέχει...
    Όταν μερικοί μαλάκες του ΠΑΣΟΚ πέρυσι έλεγαν ότι τα 500.000.000 ήταν λίγα, δεν είχε κόστος.

Ας μας πουν τώρα την άποψη τους.... Να πάρουν τον μπούλο στις επόμενες εκλογές για να μάθουν επιτέλους ότι οι απόψεις τους εκτός απο προσωπικό όφελος όταν είσαι αντιπολίτευση, έχουν και μεγάλο πολιτικό κόστος όταν είσαι κυβέρνηση...
    80% απο αυτους που ειναι τωρα στο δρομο και διαμαρτυρονται,πριν κατι μηνες ηταν με τα σημαιακια στο χερι και φωναζαν κατι συνθηματα που ακους καθε 4 χρονια...
    ...cause the place seems still alive...

Εγώ θέλω να δω όταν θα φτάσουν στα όριά τους οι υπόλοιποι πολίτες (καλά δε μιλάω για νταλικέρηδες και ανθρώπους που ζούνε στην ουσία στην Ε.Ο) και θα εκτυλιχθούν σκηνές μάχης από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών με τους αγανακτισμένους πολίτες από την μία και τους γεωργούς από την άλλη...Εγώ πραγματικά υποκλίνομαι στους κτηνοτρόφους που πριν μερικές εβδομάδες κάναν μια διαμαρτυρία-πρότυπο η οποία εμένα προσωπικά μου άρεσε,χωρίς να ενοχλούν κανέναν.Μοιράζανε μπουκάλια με γάλα στους διερχόμενους οδηγούς και φυλλάδια με τα αιτήματά τους.Αυτοί θα έχουνε τον κόσμο μαζί τους απέναντι στην εκάστοτε κυβέρνηση,οι αγρότες σίγουρα όχι έτσι όπως πάνε
    Fortis Fortuna Adiuvat

Δηλωση αγρότη για το μπλόκο στον Προμαχώνα: "Εαν ζητήσουν οι Βούλγαροι αποζημίωση θα τους ζητήσουμε κι εμείς λεφτά για όσα έκαναν το 1944"

Ελεος
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προσοχή στην ΕΟ Αθηνών Λαμίας οταν βρέχει!!!
    από sapila racing στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2010, 17:05
  2. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2009, 16:51
  3. Ατύχημα στην Αθηνών-Λαμίας
    από trigger στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2008, 23:56
  4. Προσοχή στην Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας ...
    από catmaster στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2007, 18:48
  5. Έξοδοι Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας
    από Konti στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2007, 08:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας