Αν είναι το δικό μου τηλ αστυνομία και βουρ κάτω με ό,τι έχω!
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
αμα ειναι πανω απο 2, πας μονο αν εχεις το σιδερικο που ποσταρα...
ριχνεις μια στον αερα και αρχιζεις κανονικα...
''This is the most powerful handgun in the world...
[...]
Do you feel lucky, punkS??? ''
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Παντως οταν ειχα συνδεδεμενο τον συναγερμο του μαγαζιου μου με την αστυνομια, ενα πρωι κατα της 05.00 με περνουν τηλ. και μου λενε σας ανοιγουνε το μαγαζι,φευγω σφαιρα(σαν τους μπατσους ενα πραγμα) και μολις φτανω εξω απ'το μαγαζι λεω:τι κανω εδω ρε μ@λακα με της πυντζαμες, αμα ειναι κανεις μεσα τι θα κανω εγω με την τζιμπλα στο ματι???
Ευτυχως ολα οκ ,μαλλον κανας ποντικας θα ηταν.
Περιμενα περιμενα, μετα απο μιση ωρα εφυγα και πετυχα το κολαδικο στο δρομο,τους λεω εχετε κληση για το ταδε μαγαζι? ναι μου λενε.Ολα ενταξει λεω ,ευχαριστω για την αμμεσοτητα, παω για υπνο.
Οκ και εμεις μου λενε.
Απο τοτε εκοψα την συνδεση με την αστυνομια και το σπιτι μου και κοιμαμαι σα καναρινι.
:o
οκ ... οτι πείς... σου χαλάω εγώ χατήρι;kala mi se endiaferei katholoy mparmpampilio.
isos to spiti toy einai mesotixia me to tmima
k otan exeis anagi astinomiko erxete se 5lepta max.
mprabo zito..pes mas k pote egine kati..giati milas me theories profanos opote ase osoys zoyne sto mikrokosmo toys poy einai pragmatikos na exoyne apopsi apo ayta poy exoyen biosei kai oxi me oti malakia NOMIZOYN..H TOYS EXOYNE PEI.
opote nai esy araxe pare to til soy k eipame..se 2 leptakia tha soy xtipa to koydoyni i dinami ebga ,delta kai mi soy po k i algida.ainte tora poy i astinomia den kanei kala ti doyleia tis..poios eimai ego na to po ayto.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Παντως οταν ειχα συνδεδεμενο τον συναγερμο του μαγαζιου μου με την αστυνομια, ενα πρωι κατα της 05.00 με περνουν τηλ. και μου λενε σας ανοιγουνε το μαγαζι,φευγω σφαιρα(σαν τους μπατσους ενα πραγμα) και μολις φτανω εξω απ'το μαγαζι λεω:τι κανω εδω ρε μ@λακα με της πυντζαμες, αμα ειναι κανεις μεσα τι θα κανω εγω με την τζιμπλα στο ματι???
Ευτυχως ολα οκ ,μαλλον κανας ποντικας θα ηταν.
Περιμενα περιμενα, μετα απο μιση ωρα εφυγα και πετυχα το κολαδικο στο δρομο,τους λεω εχετε κληση για το ταδε μαγαζι? ναι μου λενε.Ολα ενταξει λεω ,ευχαριστω για την αμμεσοτητα, παω για υπνο.
Οκ και εμεις μου λενε.
Απο τοτε εκοψα την συνδεση με την αστυνομια και το σπιτι μου και κοιμαμαι σα καναρινι.
:o [/Q
τυχερος εισαι!!!!η ηταν πολυ καλα παιδια!!!!!αφου δεν σου εκαναν και μηνηση για αδικαιολογητη απασχοληση της υπηρεσιας....εκτος και αν ειχες αδεια για τηλεφωνικη συνδεση με το 100 του συναγερμου που μονο οι τραπεζες και στους δημοσιους οργανισμους δινετε!!!!
την γλειτοσες! ουτε στον παπα μη το λες!αν εχεις κανα μπακαλικο κοιτα να εξολοθρευσεις τους ποντικους!
το κολπο με τους κλεφτες ειναι οτι θετουν το συναγερμο των καταστηματων σε λειτουργει μια δυο τρεις φορες,παει το περιπολικο δεν βλεπει κατι ξανακτυπα,ποσες φορες να πανε αλλωστε και το πρωι ειναι παραβιασμενο!ο δε ιδιοκτητης τις περισσοτερες φορες ουτε ερχετε στο μαγαζι του αφου σκεπτετε ασε μωρε θα πανε οι μαλακες!!!!!!
καλαματιανος
Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
τυχερος εισαι!!!!η ηταν πολυ καλα παιδια!!!!!αφου δεν σου εκαναν και μηνηση για αδικαιολογητη απασχοληση της υπηρεσιας....εκτος και αν ειχες αδεια για τηλεφωνικη συνδεση με το 100 του συναγερμου που μονο οι τραπεζες και στους δημοσιους οργανισμους δινετε!!!!
την γλειτοσες! ουτε στον παπα μη το λες!αν εχεις κανα μπακαλικο κοιτα να εξολοθρευσεις τους ποντικους!
το κολπο με τους κλεφτες ειναι οτι θετουν το συναγερμο των καταστηματων σε λειτουργει μια δυο τρεις φορες,παει το περιπολικο δεν βλεπει κατι ξανακτυπα,ποσες φορες να πανε αλλωστε και το πρωι ειναι παραβιασμενο!ο δε ιδιοκτητης τις περισσοτερες φορες ουτε ερχετε στο μαγαζι του αφου σκεπτετε ασε μωρε θα πανε οι μαλακες!!!!!! [/B]
:rotflmao:
![]()
ρε παιδια, για τον αστυνομικο της γειτονιας εχετε ακουσει?
θα εχεις το κινητο του για να τον βρισκεις ανα πασα στιγμη...
ετσι και δωσουν κινητα εχει να πεσει τρελο γελιο...
''...κυρ'αστυνομε μου κλεβουν το παπακι ελα γρηγορα...οπως ερχεσαι φερε και 2 πιτογυρα απο μπροστα θα περασεις''
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ε,οχι και walther ρε φιλε...ριχτου εκει με ενα barrett να το ευχαριστηθεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
εναλλακτικα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ρε παιδια, για τον αστυνομικο της γειτονιας εχετε ακουσει?
θα εχεις το κινητο του για να τον βρισκεις ανα πασα στιγμη...
ετσι και δωσουν κινητα εχει να πεσει τρελο γελιο...
''...κυρ'αστυνομε μου κλεβουν το παπακι ελα γρηγορα...οπως ερχεσαι φερε και 2 πιτογυρα απο μπροστα θα περασεις''
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ειχε εφαρμοστει και παλαιοτερα και λογω μεγαλης αποτυχιας απεσυρθη !οπως αποτυχια ηταν και τα ποληδυναμα τμηματα που γινανε πολυαδυναμα!!!!
κριμα απο μας τους φτωχους απλους πολιτες που δοκιμαζουν συστηματα χωρις καμια μελετη χωρις υποδομες στο ποδι ολα!γιατι οι πλουσιοι και επωνημοι εχουν το τροπο να τους φυλανε!
ελλαδισταν που απο αγανακτιση καποια μερα ο λαος θα εξεγερθει!!!!!!!!!!
καλαματιανος
αποτυχία θα είναι και πάλι και συμφωνώ και εγώ... 270 αστυνομικοί μόνο για όλη την Αττική... ούτε για αστείο μόνο και με απλό μοίρασμα να τους κάνεις σε γειτονιές.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
ειπα να το κανω λιγο πιο cult...Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Ε,οχι και walther ρε φιλε...ριχτου εκει με ενα barrett να το ευχαριστηθεις...
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.