Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 72 από 72

Θέμα: ΤΙΜΕΣ-ΑΠΑΤΗ

Life Less Serious Το avatar του/της IPL
    Είμαι σχετικά έμπειρος από αγορές online εδώ και πολλά χρόνια. Πήρα την 1η μου μηχανή στα 31 μου πριν από 2 χρόνια. Από την 1η μου αγορά και μετά (Arai RX-7 820 ευρω Ελλάδα - 520 ευρώ Γερμανία μαζί με μεταφορικά) ποτέ δεν μπήκα σε μαγαζί με πρόθεση να αγοράσω. Ποτέ. Μόνο να δοκιμάσω.

Απλά δίνω και την δικιά μου εμπειρία.
    “If you always put limits on everything you do, physical or anything else, it will spread into your work and into your life. There are no limits. There are only plateaus, and you must not stay there, you must go beyond them.” - Bruce Lee

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cormano
    Τα dainese εχουν το πιο σωστο πατρον,ειναι τα πιο ομορφα,τα πιο designατα δεν αμφιβαλλω απλα στην Ελλαδα υπαρχει ενα κολλημα με την συγκεκριμενη εταιρεια την οποια μαλλον εκμεταλλευονται οι εισαγωγεις και καλα κανουν. Αυτο που λεω ξανα ειναι οτι πρωτα πρεπει να αλλαξουμε εμεις και με τις επιλογες μας θα αναγκαστουν να αλλαξουν και οι καταστηματαρχες.
    Υ.Γ Εχουμε πιο σοβαρα προβληματα σ αυτη τη χωρα απο τις τιμες της dainese απλα ειναι αλλο ενα δειγμα του ποσο κολλημενοι ειμαστε σαν λαος
    Τωρα τα λες ωραια!!
    money cant buy me love !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από mototraveler
    Για παράδειγμα όταν ένα μπουφάν revit κάνει στην Ελλάδα 370 και άμα κλαφτείς πέφτει στα 350,από γνωστό e-κατάστημα με μεταφορικά ήρθε στα 225 και περίσσεψαν 150 που κόστισε το αντίστοιχο παντελόνι. Θέλω να κινούμαι με την λογική υποστήριξης των ελληνικών καταστημάτων αλλά ρε παιδιά 150 ευρώ διαφορά δεν τα δίνεις έτσι εύκολα….
    Που 'σαι φιλε... εσυ με τα revit πιο πανω... ναι Cormano σε 'σενα μιλαω... ακους?

Νέο μέλος
    Με ταπωσες τωρα δεν εχω μουτρα στην κενωνια! Λοιπον δε λετε να καταλαβετε τι εννοω για κανενα λογο κοντρα για την κοντρα.Για ολα υπαρχει εξηγηση αρκει να θελεις να την δεις λοιπον στην Ελλαδα βρισκεις x spirit II 680 ευρω μετρητοις ισως και πιο χαμηλα, πανω κατω ιδια τιμη και στο arai rx 7 gp βρες μου δραματικα καλυτερη τιμη στο internet που να αξιζει να χασω εγγυησεις after sales support κτλπ περιμενω λινκ

Πάντως και εδώ το GT 500 309 ευρώ έχει... 1 λεπτό ψάξιμο έκανα και το βρήκα..!

Μήπως είμαστε μας αρέσει να υπερβάλουμε γενικά;;;

http://www.motoraid.eu/shop/product_...oducts_id=3677

259 + μεταφορικά είσαι μία η άλλη.

Εγώ πάντως κάτι μποτάκια Dainese που πήρα από τη Ρώμη όταν πήγα, είχαν διαφορά 10 ευρώ με εδώ. 130 τα πήρα, 140 τα είχα βρει εδώ.

Όσο για το panama το ίδιο κατάστημα το έχει 229. δεν την θεωρώ μεγάλη διαφορά με τα 195 που λες, αν βάλεις τα μεταφορικά.

Επίσης να πω, ότι κάτι μπότες Rev'IT που κοίταξα χτες στο Δίκυκλο στη Βουλιαγμένης, τις είχε ίδια τιμή με το fc-moto καθώς και ένα παντελόνι Rev'IT.

Δεν λέω ότι δεν θα υπάρχουν διακυμάνσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι λειτουργούνε έτσι. Εδώ πάνε και βάζουν βενζίνη με 1.15 όταν πιο κάτω έχει 1.05 (παράδειγμα!), σας έπιασε τώρα να αναρωτηθείτε γιατί είναι ανοιχτά τέτοια καταστήματα;;;

Νέο μέλος
    Τις πιο μεγαλες διαφορες σε τιμες σε σχεση με το εξωτερικο μπορεις να τις βρεις σε α) παλια μοντελα γιατι εδω ο Ελληνας μαγαζατορας τα στοκαρε σε μια τιμη και περιμενει να τα πουλησει οσο υπολογιζε αλλα δε του καθεται και περιμενει και περιμενει μεχρι να βρει τον λαλακα....ενω ενα μεγαλο καταστημα του εξωτερικου με το που βγαινει νεα παρτιδα arai rx 7 με νεα χρωματα ξεστοκαρει τσακ μπαμ την παλια και ετσι παιρνουμε κρανος των 800 ευρω στα 500 και χαιρομαστε.Οτιδηποτε καινουριο εχει ιδια τιμη στην Ελλαδα με το εξωτερικο απο mainstream προιοντα τωρα κατι εξειδικευμενο επειδη ακριβως ειμαστε μικρη αγορα που δεν λειτουργει ο ανταγωνισμος θα μας πιασουν τον ποπο και β) σε προιοντα της dainese γιατι ο αντιπροσωπος ετσι αποφασισε να πουλαει 50 ευρω πανω καπελο στις αναγραφομενες τιμες του επισημου site της dainese.
    Προσφορες υπαρχουν γαματες και στην ελληνικη αγορα οχι ομως τοσο ευκολα αλιευσιμες οπως στο εξωτερικο. Αυτα τα ολιγα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από ant0ine
    Πάντως και εδώ το GT 500 309 ευρώ έχει...

Μήπως είμαστε μας αρέσει να υπερβάλουμε γενικά;;;

Όσο για το panama το ίδιο κατάστημα το έχει 229. δεν την θεωρώ μεγάλη διαφορά με τα 195 που λες, αν βάλεις τα μεταφορικά.

Δεν λέω ότι δεν θα υπάρχουν διακυμάνσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι λειτουργούνε έτσι. Εδώ πάνε και βάζουν βενζίνη με 1.15 όταν πιο κάτω έχει 1.05 (παράδειγμα!), σας έπιασε τώρα να αναρωτηθείτε γιατί είναι ανοιχτά τέτοια καταστήματα;;;
    Καλα φιλε εισαι ελεος....κατι τετοιοι σαν εσενα πλουτιζουν μαγαζια σαν και αυτα που υπαρχουν.....και κατι τετοιοι τα ανοιγουν κ ολας....

Και αν δεν την θεωρεις μεγαλη διαφορα,εψαξα στα σκουπιδακια μου και βρηκα κατι και το βγαλα φωτο ...ετσι για να γουσταρουμε ολοι εδω περα!!!!Και αυτοι που δεν θεωρουν τραγικο αυτο που γινεται και οσους οχι.....απολαυστε!!!(και ειχα και εκπτωση)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	img_8761.jpg 
Προβολές:	193 
Μέγεθος:	47,8 KB 
ID:	187952
    in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)

Καλά είσαι αλλού παλικάρι μου, διάβασε πάλι τι γράφεις στο πρώτο ποστ....

329 το βρήκες μετά από ψάξιμο σε όλη την Αθήνα και τα Χανιά... και το έχει το motoraid 229 που είναι η τιμή που δίνει και η Dainese... Και λες εμένα κορόιδο όταν δεν μπορείς να βρεις χαμηλότερη τιμή από τα 329;

Το βρήκες 195 είπες... δεν είπα ότι στην Ιταλία δεν είναι φτηνότερα, αλλά δεν πέτυχες και τη μισή τιμή. 30 ευρώ φτηνότερα το πήρες. ήμαρτον δηλαδή με τις υπερβολές και τους λαϊκισμούς..!!! Και μου συγκρίνεις τα Dainese στην Ιταλία, που είναι η χώρα παραγωγής.. εννοείται ότι θα βρεις κάπου φτηνότερα από εδώ, τι περίμενες!!

Ένα λεπτό να έψαχνες στο skroutz και στο google και θα το έβρισκες... άκου 329... ότι να'ναι..

Όσο για τους μαγαζάτορες, σου ανέφερα χαρακτηριστικά το δίκυκλο που σε παντελόνι και μπότες Rev'IT είχε ίδιες τιμές με το fc-moto. Με τα μεταφορικά κοινώς το fc-moto είναι πιο ακριβό.

Όσα για τα κράνη, εννοειται πως και παίρνουμε απέξω όταν μας συμφέρει...! Παρόλα αυτά τέτοιες τιμές σε κράνη παίζουν και σε Ιταλία και σε Γερμανία και παλιότερα σε Αγγλία όταν η ισοτιμία ήταν υπέρ της λίρας. Τώρα αν υπάρχουν κάποια e-shop που μας τα δίνουν σε καλές τιμές έχει καλώς, αλλά αυτό δεν αντικατοπτρίζει τις τιμές που επικραττούν σε όλη τη χώρα..

Από εκεί και πέρα λαμόγια υπάρχουν παντού... και όταν ανοίγεις ποστάκια, να δέχεσαι και την άλλη γνώμη... Αν δεν μπορείς, τότε πάσο, μάθε τουλάχιστον να ψάχνεις καλύτερα στις αγορές σου στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cormano
    Με ταπωσες τωρα δεν εχω μουτρα στην κενωνια! Λοιπον δε λετε να καταλαβετε τι εννοω για κανενα λογο κοντρα για την κοντρα.Για ολα υπαρχει εξηγηση αρκει να θελεις να την δεις λοιπον στην Ελλαδα βρισκεις x spirit II 680 ευρω μετρητοις ισως και πιο χαμηλα, πανω κατω ιδια τιμη και στο arai rx 7 gp βρες μου δραματικα καλυτερη τιμη στο internet που να αξιζει να χασω εγγυησεις after sales support κτλπ περιμενω λινκ
    Αν νομιζεις οτι 1-2 ειδη καθοριζουν την αγορα... μαλλον εσυ με ταπωσες!

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
    Αν νομιζεις οτι 1-2 ειδη καθοριζουν την αγορα... μαλλον εσυ με ταπωσες!
    Φιλε μου βαρεθηκα, δε λες να καταλαβεις οτι καινουριο βγαινει τοσο στη Ελλαδα οσο και στο εξωτερικο εχει ιδιες τιμες ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!!!! ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΚ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΕΦΤΕΙ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΕΝΩ ΕΔΩ ΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ . Σορυ για τα caps αλλα ειναι η τεταρτη φορα που γραφω το ιδιο πραγμα μερικοι δε νιωθουν

Αρχικά δημιουργήθηκε από ant0ine
    Καλά είσαι αλλού παλικάρι μου, διάβασε πάλι τι γράφεις στο πρώτο ποστ....

329 το βρήκες μετά από ψάξιμο σε όλη την Αθήνα και τα Χανιά... και το έχει το motoraid 229 που είναι η τιμή που δίνει και η Dainese... Και λες εμένα κορόιδο όταν δεν μπορείς να βρεις χαμηλότερη τιμή από τα 329;

Το βρήκες 195 είπες... δεν είπα ότι στην Ιταλία δεν είναι φτηνότερα, αλλά δεν πέτυχες και τη μισή τιμή. 30 ευρώ φτηνότερα το πήρες. ήμαρτον δηλαδή με τις υπερβολές και τους λαϊκισμούς..!!! Και μου συγκρίνεις τα Dainese στην Ιταλία, που είναι η χώρα παραγωγής.. εννοείται ότι θα βρεις κάπου φτηνότερα από εδώ, τι περίμενες!!

Ένα λεπτό να έψαχνες στο skroutz και στο google και θα το έβρισκες... άκου 329... ότι να'ναι..

Όσο για τους μαγαζάτορες, σου ανέφερα χαρακτηριστικά το δίκυκλο που σε παντελόνι και μπότες Rev'IT είχε ίδιες τιμές με το fc-moto. Με τα μεταφορικά κοινώς το fc-moto είναι πιο ακριβό.

Όσα για τα κράνη, εννοειται πως και παίρνουμε απέξω όταν μας συμφέρει...! Παρόλα αυτά τέτοιες τιμές σε κράνη παίζουν και σε Ιταλία και σε Γερμανία και παλιότερα σε Αγγλία όταν η ισοτιμία ήταν υπέρ της λίρας. Τώρα αν υπάρχουν κάποια e-shop που μας τα δίνουν σε καλές τιμές έχει καλώς, αλλά αυτό δεν αντικατοπτρίζει τις τιμές που επικραττούν σε όλη τη χώρα..

Από εκεί και πέρα λαμόγια υπάρχουν παντού... και όταν ανοίγεις ποστάκια, να δέχεσαι και την άλλη γνώμη... Αν δεν μπορείς, τότε πάσο, μάθε τουλάχιστον να ψάχνεις καλύτερα στις αγορές σου στη συγκεκριμένη περίπτωση.
    Ρε κουμπαρο εγω εψαξα σε μαγαζια και στην Αθηνα και στα Χανια και το βρηκα τοσο........σε κεντρικοτατα μαγαζια.....και ηθελα να τονισω την διαφορα.......τωρα αν νομιζεις οτι ολοι μπορουν και ξερουν απο ιντερνετ και να παραγειλουν απο εκεινο το σιτε....τι να πω....πιο πολυ ηθελα να τονισω την κλεψια του συγκεκρμενου εισαγωγεα.....τπτ αλλο..!!!αυτα
    in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)

Re: ΤΙΜΕΣ-ΑΠΑΤΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
    Ειμαι Ιταλια...
    Παω να δω μπουφαν κορντουρα και τσεκαρα μοντελα και τιμες...

Dainese new panama:
    στο site της dainese 229euro
    στα Ελληνικα μαγαζια (ρωτησα Αθηνα και Χανια) 329ευρω
    ΙΤΑΛΙΑ 195 ΕΥΡΩ και μου το αφησε 185 (λογω του οτι ειναι φιλος)

Dainese gt 500:
    στο site της dainese 309ευρω
    στα Ελληνικα μαγαζια (ρωτησα Αθηνα και Χανια) γυρω στα 380
    ΙΤΑΛΙΑ 259ευρω...

Συμπερασμα...
    Δεν ειναι τοσο η διαφορα τιμης απο το σιτε (ειναι αλλα το προσπερναμε προς στιγμην) αλλα εκει που τρελαθηκα ειναι οτι στην Ιταλια εχουν πιο φτηνες τιμες απο το σιτε και επισης σου κανουν και εκπτωση που σημαινει οτι εχουν ακομα περιθωριο κερδους....

Οταν ο γενικος εισαγωγεας της dainese (συμφωνα με λεγομενα μαγαζατορα) του πουλαει χονδρικης το new panama 229 ευρω....σημαινει οτι ο εισαγωγεας το πουλαει λιανικη στους μαγαζατορες....η κανω λαθος??Τι γινεται???

Εδω μπηκα για να κανω συζητηση...εαν ο γενικος εισαγωγεας ειναι στο φορουμ η καποιος εκ μερος του και κανω λαθος ας το συζητησει.....Εγω μιλαω με αυτα που βλεπω (αγοραζω εγω 185 και αγοραζει ο μαγαζατορας χονδρικα 229 ειναι τραγικο)
    Ειπα την γνωμη μου.....ας μου δικαιολογισει καποιος υπευθυνα το γιατι.......

Θα μου πειτε λογικο ειναι,ειναι η χωρα παραγωγης....

Ναι ΑΛΛΑ οι διαφορες τιμης ειναι ΤΡΑΓΙΚΕΣ!!!!!!!!!!
    Πες τα χρυσοστομε! για αυτο πλεον ψωνιζουμε μεσω ιντερνετ οι περισσοτεροι!

*************** www.motodevils.gr ***************

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. απεργια=απατη
    από alex-varadero στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 18:31
  2. ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΗ Web Banking
    από kapeos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2006, 17:12
  3. ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ Wings ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΖΟΥΠΕΡ...