παντως οι μισοι ειμαστε χριστιανοι και θεωρουμε αδελφό τον συνάνθρωπο, και οι υπόλοιποι, διεθνιστες που θεωρούμε συντροφο τον κατατρεγμένο.
αδελφός VS συντροφος = κυνηγημενος μεταναστης![]()
παντως οι μισοι ειμαστε χριστιανοι και θεωρουμε αδελφό τον συνάνθρωπο, και οι υπόλοιποι, διεθνιστες που θεωρούμε συντροφο τον κατατρεγμένο.
αδελφός VS συντροφος = κυνηγημενος μεταναστης![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
γιατι εγω εκανα παρτυ και τους καλεσα
λυθηκε η απορια σου?![]()
money cant buy me love !!!
Οσο περισσοτερο γυρνας στο κοσμο τοσο πιο πολυ τους μισεις............Δεν ειναι τυχαιο οτι δεν τολμουν να πατησουν το ποδι τους σε Β.αφρικη,Μεση ανατολη, σε χωρες οπως Βενεζουελα κτλΑρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Αυτο φαινεται απο την υπογραφη σου...
σε λιγα χρονια δεν θα μπορουν να περπατησουν στο μισο πλανητη
αααα
ωραια.
εδω μαζευονται τα π@....
π@......
π@Χ2ρια τωρα???
τι χαρα!!!τα βρηκα!!!![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Δεύτερη και τελευταία προειδοποίηση, το θέμα είναι λεπτό και σοβαρό και γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο προσωπικοί χαρακτηρισμοί που ανάβουν με τη μία φωτιές δεν θα επιτραπούν στο εξής. Μπορείτε να το συζητήσετε ελεύθερα καταθέτοντας τις απόψεις σας αλλά αν είναι να χαλάσετε καρδιές στο τέλος, ας κόψω από τώρα την λεπτή κλωστή που το κρατάει στην επιφάνεια να τελειώνει εδώ. Καλύτερα για όλους μας θα είναι..Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Έχετε χάσει λίγο τη μπάλα και πάει για προσωπική αντιπαράθεση. Ηρεμήστε..
![]()
![]()
οντως ρε jacobs
μια και τυγχανω και γω ποντιος (και με δραμινη καταγωγη οπως εσυ- η μανα μου γεννηθηκε σε αμιγως ποντιχωρι και ο πατερας μου σε αμιγως καραμανληδικο)
και ρωτας τι σχεση εχουν οι ποντιοι με τους μεταναστες
τους παπουδες μας τουρκοσπορους τους ελεγαν ,παστρικιες τις γιαγιαδες μας και βεβαιως ολος το συντηρητικος τυπος της εποχης (απειρα δημοσιευματα) τους κατηγορουσε συλληβδην για την ανεργια, την " υποβαθμιση" περιοχων οπως το μοσχατο, το "χαρισμα" περιουσιων ντοπιων (που της βρηκαν αληθεια που σχεδον ολες ηταν με βιλαετια?)στους "μαυρους" κλπ.
βεβαια περιοχες ολοκληρες οπως η κοκκινια (νικαια-ο μεγαλυτερος προσφυγικος οικισμος εβερ), η νεα σμυρνη, η καλογρεζα, η νεα χαλκηδονα, η νεα καρβαλη κλπ δημιουργηθηκαν απο τους προσφυγες.
τωρα τεχνοκρατικα (που δεν μου αρεσει αλλα ας το θεσω ετσι) οποιος δεν αντιλαμβανεται οτι οι μεταναστες-προσφυγες εκτος απο εργατικη δυναμη προσφερουν ενσημα, καταναλωτικη ζητηση (και αυτοι πρεπει να φανε-ντυθουν-ταξιδεψουν), κατοικια ε απλα δεν εχει εντρυφησει στα κοινωνικα οικονομικα. κοινως οπου εχουν μπει μεταναστες προσφυγες η κοινωνικη και οικονομικη ζωη θεριεψε. δες τις κλειστες κοινωνιες στα χωρια και τις ανοιχτες. δες την ζωη και τις αποψεις των ορεισιβιων κλειστων κοινωνιων και των ανοιχτων νησιωτων
θρησκειολογικα οι χριστιανοι δεν δικαιουνται να μιλουν εναντιον των μεταναστων διοτι "ολοι ειναι ισοι και η αγαπη αδολη". πουθενα δεν υπαρχει διακριση φυλης, χρωματος θρησκειας
οι "αριστεροι" και αριστεροι εννοειται οτι θα πρεπει να συντρεχουν τις αναγκες των φτωχοδιαβολων οχι απο ελεημοσυνη αλλα απο αλληλεγγυη
και το επιχειρημα "ελληνας ή οτι άλλο" γενιεσαι εχει καταριφθει απο πολλου (δηλαδη η εξ αιματος καταγωγη). ας μας διευκρινησουν τουλαχιστον ποσες γενιες πιανει αυτο το αιμα διοτι η αττικη τουλαχιστον για 200 χρονια ηταν ακατοικητη παντελως (στα υστερα των ρωμαιων) και εποικιστηκε ξανα απο αρβανιτες (οι παλιοι αλβανοι κοινως). για να μην μιλησω για τα βορεια χωρια της δραμας, της εδεσσας, της καστοριας, φλωρινας, κιλκις που τα γνωριζω πολυ καλα
ποιοι μενουν? οσοι αδωνικοι "δεν ειμαστε ρατσιστες αλλα η καθαροτητα της φυλης, τα οικονομικα προβληματα και μπλαμπλαμπλα".
πωπω ολο αυτο! σοβαρεψα....
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Εγώ παλι γιατί πιστεύω ότι οι μετανάστες είναι άλλη μια δικαιολογία;
Ούτε οι 28 Αλβανοί-Μαροκινοί-Σύριοι-Άγγλοι-Γερμανοί-Αιγύπτιοι-Σουδανοί που δουλεύουμε μαζί παίρνουνε ένσημα και κανονικό μισθό ούτε και εγώ...
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Εγώ παλι γιατί πιστεύω ότι οι μετανάστες είναι άλλη μια δικαιολογία;
Ούτε οι 28 Αλβανοί-Μαροκινοί-Σύριοι-Άγγλοι-Γερμανοί-Αιγύπτιοι-Σουδανοί που δουλεύουμε μαζί παίρνουνε ένσημα και κανονικό μισθό ούτε και εγώ...
ειδες .....ισιοτητα και παντελως ελειψη ρατσισμου!!!!! [χιουμορ μπλακ]
καλαματιανος
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
μια και τυγχανω και γω ποντιος (και με δραμινη καταγωγη οπως εσυ- η μανα μου γεννηθηκε σε αμιγως ποντιχωρι και ο πατερας μου σε αμιγως καραμανληδικο)
και ρωτας τι σχεση εχουν οι ποντιοι με τους μεταναστες
τους παπουδες μας τουρκοσπορους τους ελεγαν ,παστρικιες τις γιαγιαδες μας και βεβαιως ολος το συντηρητικος τυπος της εποχης (απειρα δημοσιευματα) τους κατηγορουσε συλληβδην για την ανεργια, την " υποβαθμιση" περιοχων οπως το μοσχατο, το "χαρισμα" περιουσιων ντοπιων (που της βρηκαν αληθεια που σχεδον ολες ηταν με βιλαετια?)στους "μαυρους" κλπ.
βεβαια περιοχες ολοκληρες οπως η κοκκινια (νικαια-ο μεγαλυτερος προσφυγικος οικισμος εβερ), η νεα σμυρνη, η καλογρεζα, η νεα χαλκηδονα, η νεα καρβαλη κλπ δημιουργηθηκαν απο τους προσφυγες.
τωρα τεχνοκρατικα (που δεν μου αρεσει αλλα ας το θεσω ετσι) οποιος δεν αντιλαμβανεται οτι οι μεταναστες-προσφυγες εκτος απο εργατικη δυναμη προσφερουν ενσημα, καταναλωτικη ζητηση (και αυτοι πρεπει να φανε-ντυθουν-ταξιδεψουν), κατοικια ε απλα δεν εχει εντρυφησει στα κοινωνικα οικονομικα. κοινως οπου εχουν μπει μεταναστες προσφυγες η κοινωνικη και οικονομικη ζωη θεριεψε. δες τις κλειστες κοινωνιες στα χωρια και τις ανοιχτες. δες την ζωη και τις αποψεις των ορεισιβιων κλειστων κοινωνιων και των ανοιχτων νησιωτων
θρησκειολογικα οι χριστιανοι δεν δικαιουνται να μιλουν εναντιον των μεταναστων διοτι "ολοι ειναι ισοι και η αγαπη αδολη". πουθενα δεν υπαρχει διακριση φυλης, χρωματος θρησκειας
οι "αριστεροι" και αριστεροι εννοειται οτι θα πρεπει να συντρεχουν τις αναγκες των φτωχοδιαβολων οχι απο ελεημοσυνη αλλα απο αλληλεγγυη
και το επιχειρημα "ελληνας ή οτι άλλο" γενιεσαι εχει καταριφθει απο πολλου (δηλαδη η εξ αιματος καταγωγη). ας μας διευκρινησουν τουλαχιστον ποσες γενιες πιανει αυτο το αιμα διοτι η αττικη τουλαχιστον για 200 χρονια ηταν ακατοικητη παντελως (στα υστερα των ρωμαιων) και εποικιστηκε ξανα απο αρβανιτες (οι παλιοι αλβανοι κοινως). για να μην μιλησω για τα βορεια χωρια της δραμας, της εδεσσας, της καστοριας, φλωρινας, κιλκις που τα γνωριζω πολυ καλα
ποιοι μενουν? οσοι αδωνικοι "δεν ειμαστε ρατσιστες αλλα η καθαροτητα της φυλης, τα οικονομικα προβληματα και μπλαμπλαμπλα".
πωπω ολο αυτο! σοβαρεψα....
Διαβάζω πολλά από αυτά που γράφεις κατά καιρούς και δεν συμφωνώ γενικά με τις απόψεις σου.Αλλά αυτά που έγραψες τώρα με κάνουν να σου βγάλω το καπέλο γιατί κανένας μα κανένας δεν το προσέγγισε το θέμα έτσι όπως εσύ τώρα.Μίατώρα και εύχομαι κάποτε και από κοντά έστω και αν δεν είμαστε των ίδιων ιδεολογικών απόψεων.Καλούς δρόμους.
Γεια σου πατριώτη Ιωσήφ
Εγώ πουθενά δεν υπονόησα ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε η άρια φυλή και οι μετανάστες κατώτερος λαοί. Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι πάνω σε αυτό τον άδικο κόσμο.
Οι πιο πολλοί ακριβώς αυτό δεν καταλαβαίνουν ρε γαμώτο, το να σέβεσαι την ανθρωπινή ύπαρξη δεν είναι να του ανοίγεις την πόρτα να περάσει και μετά να του λες άντε καλή τύχη στο μπουρδέλο μας και να τον εκμεταλλεύεται το κάθε λαμόγιο ,να εξαφανίζονται μέχρι και παιδιά γιατί τα θυσιάζουν για τα όργανα τους.
Αλλά οι πιο πολλοί <ανθρωπιστές> είναι βολεμένοι και ζούνε στο κόσμο τους χωρίς να γνωρίζουν τι γίνονται και που καταλήγουν αυτοί οι άνθρωποι όταν περνάνε έτσι χωρίς καμία νομιμότητα στη χώρα μας και στη συνέχεια στην υπόλοιπη Ευρώπη.
Κανένα κράτος δεν ωφελήθηκε από τη άναρχη μετανάστευση γιατί ελάχιστοι ασφαλίζονται και πληρώνουν φόρους, παρά μόνο το μαύρο κεφάλαιο που βρίσκει τζάμπα εργατικά χέρια και έτσι απειλεί και εμένα-εσένα λέγοντας κοίτα κατέβασε το κεφάλι γιατί φέρνω τον άλλον που δουλεύει για 5 ευρώ μεροκάματο και μου φροντίζει και τον κήπο τις Κυριακές.
Δεν καταλαβαίνετε ότι δεν είναι θέμα ρατσισμού αλλά ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.
Σαν ένα μαγαζί που δεν έχει πελατεία, να ζητάμε να έχει 10 υπαλλήλους γιατί είναι άνεργοι σε ποιον κάνουμε καλό ?
Όλοι αυτοί που δούλευαν στα ολυμπιακά και στα δημόσια έργα για ένα κομμάτι ψωμί σε ποιανού τις τσέπες πήγε το ώφελος? Στου κράτους ή στων εργολάβων?
Τώρα που δεν κινείτε τίποτα από κατασκευαστική και οικοδομική δραστηριότητα τι θα κάνουν όλοι αυτοί όταν δεν έχουν να αγοράσουν ούτε τα βασικά για να επιβιώσουν?
Ποιον να βοηθήσει το κράτος όταν η μισή Ελλάδα είναι άνεργη και κάτω από το όριο της φτώχιας?
Εγώ πάντως αν πεινούσαν τα παιδία μου και δεν είχα άλλη λύση, θα λήστευα και ότι άλλο προκύψει, όπως και οι πιο πολλοί.
δεν ηταν να γινει εκει αλλα επειδη μαζευτηκαν απο το βραδυ 1000 αναρχικοι,αντιεξουσιαστες και αλλοι εναντια στο φασισμο...χεστηκαν πανω τους και πηγαν 150 καραγκιοζακια στο σημειο που λες περικυκλωμενοι απο ΜΑΤ(μην τους κανουν ΜΑΥΡΟΥΣ.....απο το ξυλο)
Αντε και η επομενη τους συναντηση στο Βερολινο...........
oraia ola ayta pou lete alla gia skefteite meta apo 20-30 xronia me plous aytos tous metanastes pos 8a eimaste.
edo tora pas kentro kai nomizeis oti eisai sto baglades.gama ta....
Αρχικά δημιουργήθηκε από watain
oraia ola ayta pou lete alla gia skefteite meta apo 20-30 xronia me plous aytos tous metanastes pos 8a eimaste.
edo tora pas kentro kai nomizeis oti eisai sto baglades.gama ta....
asta...asta...frikh...
ego exo arxisei hdh kai grafo se greekenglish....
Γιατι δεν κανετε και εσεις παιδια...(αν δεν σας φτανουν τα φραγκα στο Γιωργακη και Κωστακη τα παραπονα σας)
με αυτο το ρυθμο σε 20-30 χρονια δεν θα υπηρχαν παιδια στην ελλαδα.ελαχιστα θα μεναν και λιγοτερος πληθυσμος.....
Τα παιδια των μεταναστων αγαπουν το σχολειο και τη γη που μενουν.........τι θα πεις στα παιδια των κουρδων και αφγανων και πολλων αλλων?? Πηγαιντε πισω στο πολεμο να πεθανετε??
Για την νομιμη μεταναστευση ''ευρωπαιων'' πολιτων...Ρουμανων Πολωνων Βουλγαρων και αλλων που η Ευρ.Ενωση τους στελνει εδω...ποια η διαφορα τους??(που ειναι και περισσοτεροι στο συνολο μαζι με τους αλβανους?)
Ας ανοιξουμε τα συνορα να πανε οι ανθρωποι στην Ευρωπη που θελουν