Εγω με το αμαξι εχω ψιλοχεστει κ παω με 140 τωρα.........Στη στροφη πριν τα διοδια του καλαμου πηγαινα με 180 κ μεσα στην στροφη ηταν ντελαπαρισμενο ενα αμαξι κ απεφυγα το αμαξι για 20εκ κ τον οδηγο που σηκωνοτανε για 10εκ ........... μετα για 2 χρονια πηγαινα χαλαρα οσπου μια μερα εκανα προσπεραση στην κορινθο με 140 κ 2 Suv θηρια ηρθαν απτο πουθενα το ενα κολημενο πισω απο το αλλο νυχτα με 220.................. κ παρολιγο για χιλιοστα δεν με εμβολισαν , η αριστερη πρεπει ναναι για προσπεραση οχι για πορειες.............
Anyway επειδη δεν παω ταξιδια απεχτησα φοβια με αυτα ..........οποτε μεσα στην πολη οχι στενακια , παω 80 με 140........φαναρια κοντρουλες σφηνες ..........εκει βγαζω τα γουστα μου............ σημερα ξανακαταλαβα οτι ειμαι λαθος .......ακομα μια φορα...........γιατι κ οι στατιστικες λενε .....80% ατυχηματων πολη κ 20% σε εθνικες , οποτε καπου σφαλω ...........αλλα κ καπου πρεπει να βγαλω τα γουστα μου ........ιδωμεν....παντος στο να δινω συμβουλες σε αλλους ειμαι πρωτος..........![]()
Το καλητερο μου το πε ενας στην περιπτωση του παληκαριου λιγο πιο συγκρατημενος βεβαια......... "2 ειναι η καβλες του αντρα ......η γυναικα κ η ροδα .........τη γυναικα την παντρευτηκες παει......τι μενει η ροδα........![]()
πσ Εμας ρε Camen τα φαναρια ειναι 400μ δηλαδη 0-400μ κατι δεν πρεπει να κανω......