....ας το κλείσω εδω για σήμερα ......![]()
Έχουμε δύο αυτιά και ένα στόμα και με αυτήν την αναλογία πρέπει να τα χρησιμοποιούμε
Μπραβο παιδια ομορφα μερη,παντα τετοια.![]()
Το μαχαιρι εφτασε κοκαλο η καθομαστε η μενουμε.
Πολύ καλό.
Περιμένω συνέχεια ε;
![]()
Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...
![]()
απο τα ταξίδια που σκεφτόμουν όταν αγόρασα το vstrom....
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
Έχουμε δύο αυτιά και ένα στόμα και με αυτήν την αναλογία πρέπει να τα χρησιμοποιούμε
Μπραβο παιδια, φανταστικες φωτογραφιες...![]()
![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Βλέπω στις φωτό, πως πήγατε και στο GALLICIANO, Ελληνιστί Γαλλικιανό. Είμουν τον Αύγουστο του 2008. Αν και είχα πάει με Ι.Χ.Ε. λόγω πραγμάτων που είχα φορτώσει για να τους πάω εκεί, καθώς ότι θα με φιλοξενούσαν γνωστοί και φίλοι. Τους πήγα ούζα (μια κούτα και έγινε ανάρπαστη), κεριά για την εκκλησία, (τα κεριά που ανάψατε στο εκκλησάκι εγώ τους τα είχα πάει, πάνω από 3000 κεράκια γιατί δεν βρίσκουν εύκολα μικρά. και αν βρουν τα χρεώνουν ακριβά) κ.α. Έκατσα εβδομάδες, και γ'υρισα όλα τα Ελληνόφωνα χωριά, καθώς πήγαμε και στην Σικελία. Θα ποστάρω ίσως αργότερα και κάποιες φωτό από το ταξίδι (1600 φώτο είναι πολλές;;. Είδα ότι βγάλατε φώτο και το σπίτι του φίλου μου το οποίο το στενό του έχει και το επώνυμό του (CARRAMUNI Raffaello). Καθώς και άλλους γνωστούς. Στην πλατεία που πήγατε, ένα υπερυψωμένο μπαλκονάκι κοντά στην βρύση, ήταν του αλλου του φίλου μου, του Mimmo. Την πηγή την έχει φτiάξει ο φίλος μου ο Mimmo. Ωραίο και το θεατράκι δίπλα από την εκκλησία.
Κάποια στιγμή του έχω πει ότι θα ξαναπάω. Για να δούμε.
Πάντως όταν βλέπουν Έλληνες εκεί χαίρωνται ιδιαίτερα. Πάντα τέτοια παιδία.
![]()
παιδια ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.