Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 139

Θέμα: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΟΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 2010!!!!

Eμεις απο Λεσχη 40 ατομα...............τα λεμε πανω απο Πεμπτη

Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
    βγαζουν περισοτερα χρηματα οι κυριοι κυριοι διοργανωτες
    Διοργανωτες φιλε μου ειναι 76 λεσχες απο ολη την Ελλαδα ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από martinacos
    δεν γουσταρω να κερδοσκοπουν και να εκμεταλευονται τον μοτοσυκλετισμο και 99% θα απεχω
    καθε χρονο τα ιδια.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
    να πω κατι...
    λετε παλι θασο? παλι εδω? παλι εκει?

σας λεω ληπων οτι οι διοργανοτες ψαχνουν ολλη την ελλαδα για να βρουν τον καταλληλο χορο αλλα σκευτηται τα εξεις....
    ποσα καμπινκ μπορουν να φιλοξενισουν τοσο πολυ κοσμο την στιγμη που εχουν και δικους τους πελατες?
    ποσα καμπινκ νομιζεται οτι θα δεχθουν να γινονται καγκουριες αναμεσα στους πελατες τους με κινδυνο να τραυματιστη κανεις τουριστας?
    ποσα καμπινκ θα δεχθουν κα χαλασουν το ονομα τουσ και να μπουν στην μαυρη λιστα των ευρωπαιων αν τραυματιστη η σκοτοθη κανεις μεσα εκει?
    ποσοι δημαρχοι οι κηνοταρχες θα δεχτουν να γινει για 5-6 μερες η πολη τους μπαχαλο και να διακινδινευουν την ακερεοτητα των πολιτων τους πολιτες οι οποιοι τους ψηφισαν και δεν ειναι μονο για 5-6 μερες αλλα για χρωνια εκει και θα ειναι και μετα την πανελληνια εκει να του ριξουν μαυρο στην επομενες εκλογες.
    ποσοι διοικιτες αστινομικων τμηματων με 2-3 ατομα προσοπικο μπορουν να διαφιλαξουν την ταξη την στιγμη που μπενουν 3-4000 καγκουρες και κανουν οτι θελουν και να οδηγουν μεθισμενοι κανοντας σουζες μεσα στις καφετεριες και οχι στον διαμορφομενο χορο που εχουν μεριμνισει και εχουν ορισει οι διοργανοτες.

σκευτηται αυτα και αποφασιστε προτα απο ολλα αν θελετε να πατε σε μια πανελληνια συγκεντροση μοτοσικλετιστων οποσ θελουν να ειναι οι διοργανοτες η σε μια πανελληνια συγκεντροση καγκουρων οπος την κανουν ορισμενοι καγκουρες και μας βγαζουν το κακο ονομα.

υγ. πιγα στην υγουμενιτσα πριν χρονια με τον γιο μου και ειχα ποσταρει τησ εμπιρια μου.
    ειμαι ΥΠΕΡ την πανελληνιας συγκεντροσης μοτοσικλετιστων αλλα ΚΑΤΑ στην πανελλινια συγκεντροση των καγκουρων.
    θα προτιμουσα μια πανελληνια με 300-400-500 ατομα μοτοσιλετιστες να κανουμε την πλακα μας και να περναμε υσιχα και χαλαρα παρα να υπερχουν χιλιαδες και μεσα σε αυτους να υπαρχουν καφροι
    εχασες την περσυνη ... ηταν ετσι οπως θελουμε ολοι μας

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ
    Ακριβώς έτσι.
    ... απιιστευτο ... εγω γιατι ζω ακομη?

Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
    Eμεις απο Λεσχη 40 ατομα...............τα λεμε πανω απο Πεμπτη
    αφρικανεεεεε .... τι λεει ?
    τεταρτη εγω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από bxtrm
    αφρικανεεεεε .... τι λεει ?
    τεταρτη επανω?
    Eννοειται τεταρτη απογευμα θα μαστε πανω...........με 1 σταση για φαι στην αλεξανδρουπολη (κανα 10ωρο οδηγημα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
    Eννοειται τεταρτη απογευμα θα μαστε πανω...........με 1 σταση για φαι στην αλεξανδρουπολη (κανα 10ωρο οδηγημα...
    Egw mallon monos tha anebainw thn tetarth ... ara 700km/233,33 mesh taxythta ... se 3 writses tha eimai panw.. ante kai 10 lepta gia katourhma , kai 10 gia benzines ,kai 10 gia tsigaro ... 3.30 to poly...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Egw mallon monos tha anebainw thn tetarth ... ara 700km/233,33 mesh taxythta ... se 3 writses tha eimai panw.. ante kai 10 lepta gia katourhma , kai 10 gia benzines ,kai 10 gia tsigaro ... 3.30 to poly...
    Με ελικόπτερο θα ανέβεις? Να πάμε μαζί αν είναι... :rotflmao:

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap

:rotflmao:

... απιιστευτο ... εγω γιατι ζω ακομη?
    Απο τυχη;;;
    Λοττο επαιξες; Αν οχι, τράβα κ παιξε με την ζωη σου!

Σοβαρά τώρα, αφήνω τα ειρωνικά σχόλια.
    Δλδ το να μου λέει κάποιος ότι εδώ υπάρχει ασφάλεια, ενώ 2χλμ πιο πέρα δεν έχω ευθύνη και καποιος να το υποστηρίζει, απλά μου ακούγεται ηλίθιο! Δλδ ρε μάγκα, εσύ δεν τους μάζεψες;;;

Υποστηρικτές κ μη της ΠΜΣ, μην εκφέρετε λόγο με ειρωνεία. Όλοι μπορούν να το κάνουν και ίσως με μεγαλύτερη επιτυχία απ'ότι εσείς.

ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ και σεβασμό στο μοτόρι μας όλοι, αρχικά!

Καλά να περάσετε, χιλιάδες ευχάριστες αναμνήσεις να σας μείνουν και όλοι ασφαλείς στα σπίτια σας!

(Α! και περιγραφή με φωτό, μετά!)
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

ΛΑΤΡΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Το avatar του/της tzeronymo
    Για καποια παιδια που ακομα το σκεφτονται λογω αποστασεις , εργων στη εθνικη, Τεμπη , μιλαω για τους νοτιους υπαρχει και η αλλη λυση του πλοιου απο ΛΑΥΡΙΟ - ΚΑΒΑΛΑ και χαβαλε κανεις , και ξεκουραστος εισαι, η εταιρια ειναι η http://www.nel.gr/index.asp?a_id=59 40 ευρο το ατομο η μοτο δεν ξερω ,και η καμπινα 50ευρο
    ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
    Απο τυχη;;;
    Λοττο επαιξες; Αν οχι, τράβα κ παιξε με την ζωη σου!

Σοβαρά τώρα, αφήνω τα ειρωνικά σχόλια.
    Δλδ το να μου λέει κάποιος ότι εδώ υπάρχει ασφάλεια, ενώ 2χλμ πιο πέρα δεν έχω ευθύνη και καποιος να το υποστηρίζει, απλά μου ακούγεται ηλίθιο! Δλδ ρε μάγκα, εσύ δεν τους μάζεψες;;;

Υποστηρικτές κ μη της ΠΜΣ, μην εκφέρετε λόγο με ειρωνεία. Όλοι μπορούν να το κάνουν και ίσως με μεγαλύτερη επιτυχία απ'ότι εσείς.

ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ και σεβασμό στο μοτόρι μας όλοι, αρχικά!

Καλά να περάσετε, χιλιάδες ευχάριστες αναμνήσεις να σας μείνουν και όλοι ασφαλείς στα σπίτια σας!

(Α! και περιγραφή με φωτό, μετά!)
    Σιγουρα δε τους μαζεψα εγω... για το αν κανουν καγκουριες εξω υπευθυνη ειναι η ελληνικη αστυνομια . στο καμπινγκ που ειναι υπευθυνη η μοτοε τα τελευταια χρονια γινονται ελαχιστες εως μηδενικες καγκουριες .
    Το οτι συνεχως πεφτει η τιμη για τα μελη και συνεχως ανεβαινει για τα μη μελη , σημαινει οτι δεν τους θελει η οργανωση και προτιμα τα μελη της .
    το οτι απαγορευει μεσα στον χωρο τις καγκουριες παλι σημαινει οτι δεν τους θελει , και το γραφει και ρητα στην εισοδο σε πανο οτι οποιος δεν συμμορφωνεται με τους κανονες μπορει η οργανωση να τον διωξει απο την εκδηλωση.
    Η Μοτοε DrEvil δεν ειναι εξωγηινοι .. ειναι οι 76 λεσχες και τα μελη της , και σιγουρα δεν ειναι καγκουρες κανενας απο αυτους , ψαχνει χρονια τον τροπο να απαλαγει απο τους καγκουρες , δεν ειναι ευκολο πιστεψε με , εχουν γινει απειρες κουβεντεςκαι συζητησεις πανω σ αυτο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Με ελικόπτερο θα ανέβεις? Να πάμε μαζί αν είναι... :rotflmao:
    αν εισαι απο γιανενα μερια φυγαμε παρεα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    αν εισαι απο γιανενα μερια φυγαμε παρεα..
    Μάλλον δεν θα μπορέσω φέτος,λόγω συγκυριών... Αλλιώς πλάκα θα είχε να ερχόμουν από Γιάννενα τώρα με την Εγνατία...

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2010, 11:34
  2. πανελληνια μοτοσυγκεντρωση...
    από foti στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 08/05/2008, 18:40
  3. Πανελληνια
    από africanos31 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 84
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2004, 18:36
  4. Λοιπόν..Τέρμα τα ψέματα: Χειμερινή Πανελλήνια τώρα.
    από Adventure-R στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2003, 17:24
  5. Χειμερινη Πανελληνια 03"!!!
    από BIKENEST στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 22:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας