Σελίδα 5 από 17 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 242

Θέμα: Ελληνικα Vs Greeklish

Ρε χαιμενο ρεζεκετ!
    Δευτερη κιτρινη και μπαν για μια μερα θα τα πουμε αυριο το μεσημερακι !!!

Σορρυ ετσι απο εδω και περα!!

WDUKR
    εγω παλe εχω τen αποψe να τα πουμε εδω και τωρα.

Γιατι κικ δηλαδη??? Επειδη ειπα μια κακη λεξη? Δηλαδη αλλοι που βριζουν σε καθε ποστ τους ουτε που τους αναφερεις!!

Κατα τη γνωμη ειναι ΠΟΛΥ αδικο και δεν αρμοζει να το κανεις αυτο. Επειδη κανω μια πλακα (γιατι για πλακα προκειται, αλλωστε και μονο το περιεχομενο αν το διαβασεις ειναι το λιγοτερο γελοιο καθως μιλαει για γκρικλις και γω δεν εχω ποτε μιλησει με γκρκλις) οποτε το θεωρω πολυ αδικο απο την στιγμη που αλλα μελη λενε πολυ χειροτερα και συνεχεια δεν εχουν ουτε κοκκινη?

τεσπα οτι νομιζεις, αν δεν θες να μιλαω εδω πες μου το σε πμ η σε καπου αλλου αλλα μην με κανεις ετσι απλα κικ. Αν οντως σε πειραζει τοσο πολυ (αν και δεν βλεπω τον λογο να σε πειραζει τοοοσο πολυ πια) τοτε πες μου το και εγω ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ δεν θα ξαναγραψω. Τουλαχιστον κανε καμια συζητηση με μενα γιαυτο πριν με διωξεις και αμα δεν θες πες μου το δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα να μην ξαναγραψω αν επιμεινεις στις αποψεις σου.

εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι

WDUKR
    και για οσους δεν το πηραν χαμπαρι ο rezeguet ειμαι και το ονομα ειναι τα αρχικα του why did u kick rezeguet WDUKR.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

kalosorises file..

kai kala na pernas edo..[νεος εισαι ετσι??]

αλλα θα σε παρακαλούσα να γραφεις με greekλεις αν μπορεις..γιατι τα ελληνικα μερικοι δε τα διαβάζουνε..

ενω τα γρεκοαγγλικα...τα διαβάζουν ΟΛΟΙ ...μιας και εκει ειναι ολο το zoumi ...

παιδια κουραστηκα ειλικρινα καντε οτι καταλαβαινετε !!!

Τερμα τα διφραγκα σε κανω και unban και καντε....οτι καταλαβαινετε

μπαινεις βριζεις ακριβως απο πανω τα λες!
    και μετα φερνεις για παραδειγμα τους αλλους οτι οι αλλοι και λοιπα αμα θες να γινεις σαν τους αλλους δικαιωμα σου

ελευθερος απο εμενα

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet

ελευθερος απο εμενα
    εεετσι μπραβο!
    O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

το θεμα δεν ειναι ουτε να μπω δε διαδικασιες ban ουτε σε αλλες διαδικασιες για να μπλοκαρω ολα τα μελλοντικα σου userid.

Το θεμα ειναι να αρχισεις να καταλαβαινεις ποτε εισαι λαθος και ποτε σωστος εσυ ως ανθρωπος...παλαιοτερα καποιος εβρισε μανες αδερφες σπιτια οικογενειες και στο τσακ τον εβγαλα απο δυσκολη θεση (πιστεψε ορισμενα πραγματα δεν μενουν μονο την οθονη του υπολογιστη!!) διοτι εαν τον εβρισκαν θα τον εγδερναν!!

Το ban ειναι η τελευταια λυση για να καταλαβει καποιος οτι κανει κατι κακο και ξεφευγει απο την καλη χρηση ενος forum.

Προσπαθησε να εισαι εσυ οταν γραφεις και οχι ενα ασημαντο nickname

Εδω εγραφαν καποιοι ανθρωποι με λιγοτερες η περισσοτερες εμπειριες απο τη ζωη τη μοτοσυκλεττα οτι θες τελωςπαντων...και εσυ βγαινεις και τους λες παρτε τα #@!@ μου,αντε γ@!$!$ και αλλα κοσμητικα...γιατι ρε rez τους ηξερες και απο χτες η τους εχεις και αυτους ολους γραμμενους εκει που δεν παιρνει μελανι και σεβομενοι τα εδω μεσα μου εστειλαν πμ και μου λενε σε παρακαλω κανε κατι...!!

Δηλαδη τι περιμενεις να γινει πανικος για να καταλαβεις το λαθος σου;

Αυτα το ετσι μπραβο να το πεις στον εαυτο σου ρεζεκακο αφου σκεφτεις καλα τα οσα ειπα!!!!

2 strokes for ever!!! Το avatar του/της rd350lc
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
    εεετσι μπραβο!
    xarhkes tora????
    na sou thumiso apla oti edo mesa milas me anthropous diaforon hlikion tous opoious den ksereis(kai den nomizo oti einai sosth logikh to an theloun se diabazoun ktl)....nomizo oti tha eprepe na skeftese perisotero prin grapseis kati.

filika argyris..(mias kai egine ths modas)

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rd350lc
    xarhkes tora????
    na sou thumiso apla oti edo mesa milas me anthropous diaforon hlikion tous opoious den ksereis(kai den nomizo oti einai sosth logikh to an theloun se diabazoun ktl)....nomizo oti tha eprepe na skeftese perisotero prin grapseis kati.

filika argyris..(mias kai egine ths modas)
    Ασε που υπαρχουν και ανηλικα !
    Ξερεις τι τραβαω οταν η κορη μου μου ζητα να μετφρασω ;
    Θα μου πεις εδω κοιταει ; Εμ τι να γινει που αλλου θα μαθει ελληνικα ;

Δε το λεω για κανενα προσωπικα αλλα απλως πηρα αφορμη απο τη σημειωση σου !

Κατ' εμε αλλο το μπινελικι και αλλο το ξε&εσιμο !

Μπινελικια εναι ευγενες αθλημα και συνοδευονται με φιλικες μπυρες.

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    οκ ωρες ωρες ξαχνω με τι ατομα μιλαω.

απλα ειχατε δυο επιλογες η παιρνατε το 1 η το αλλο... η πλειοψηφια προφανως πηρατε το 1 οποτε και τσαντιστηκατε (γιατι?) αλλα δεν λεω τιποτε παραπερα γιατι εδω ΟΤΙ και να πεις στν λεεενεεε και μετα λες και ευχαριστω.

Ευχαριστω,
    Γιαννης (μιας και αρχισαμε τα ονοματα)
    O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
    οκ ωρες ωρες ξαχνω με τι ατομα μιλαω.

απλα ειχατε δυο επιλογες η παιρνατε το 1 η το αλλο... η πλειοψηφια προφανως πηρατε το 1 οποτε και τσαντιστηκατε (γιατι?) αλλα δεν λεω τιποτε παραπερα γιατι εδω ΟΤΙ και να πεις στν λεεενεεε και μετα λες και ευχαριστω.

Ευχαριστω,
    Γιαννης (μιας και αρχισαμε τα ονοματα)
    giannis?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

pedia o giannis....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Καλο ειναι σε μια εποχη που η αποσταση ουτοπικης ασφαλειας που παρεχει το διαδυκτιο να προσεχουμε τι λεμε και πως μιλαμε, χωρις να φτανουμε σε λυσεις του στυλ BAN και αλλες. Απο μονοι νας να κρινουμε τι πρεπει να λεμε και τι οχι. Και οσο αγορα το θεμα του τροπου γραφης, θα πω οτι αν και δεν πηγα σε Ελληνικο σχολειο και αν και στα προσωπικα μου γραπτα γραφω Αγγλικα, σε αυτο του φορουμ γραφω Ελληνικα για να ειναι σε ολους πιο ευκολο και ευχαριστο. Συχνα κανω ορθογραφικα και συντακτικα λαθη αλλα το προτιμω απο να γραφω στα γκριγκλις..
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Καλο ειναι σε μια εποχη που η αποσταση ουτοπικης ασφαλειας που παρεχει το διαδυκτιο να προσεχουμε τι λεμε και πως μιλαμε, χωρις να φτανουμε σε λυσεις του στυλ BAN και αλλες. Απο μονοι νας να κρινουμε τι πρεπει να λεμε και τι οχι. Και οσο αγορα το θεμα του τροπου γραφης, θα πω οτι αν και δεν πηγα σε Ελληνικο σχολειο και αν και στα προσωπικα μου γραπτα γραφω Αγγλικα, σε αυτο του φορουμ γραφω Ελληνικα για να ειναι σε ολους πιο ευκολο και ευχαριστο. Συχνα κανω ορθογραφικα και συντακτικα λαθη αλλα το προτιμω απο να γραφω στα γκριγκλις..
    mpravo pedi mou
    pare ena glifitzouri...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Τι εγινε γιατι αργησαμε να απαντησουμε?? Αφρο εχεις αρχησει να γερνας και αργεις στις αντιδρασεις...
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Και εγώ κάνω ορθογραφικά λάθη αλλά προσπαθώ να γράφω στα Ελληνικά γιατι αυτη είναι η γλώσα μου.
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι θα πρεπει να γράφω σε μια ξένη γλώσσα αφου είμαι στην ΕΛΛΑΔΑ και μιλάω με Ελληνες.
    Και έξαλλου τα Greeklish δεν είναι καν γλώσσα απλα είναι ένας τρόπος να γράφουμε με λατινικους χαρακτήρες οταν δεν μπορούμε να κανουμε αλλιώς(πχ UNIX).
    Dankannn

CBR 600F THE BEST

Σελίδα 5 από 17 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40