Να το ρίξουμε στο νεροπίστολο; Όλοι έχουνε λεφτά για νεροπίστολο!Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
άσε ρε.. δικαιολογίες ψάχνουν..![]()
![]()
![]()
Να το ρίξουμε στο νεροπίστολο; Όλοι έχουνε λεφτά για νεροπίστολο!Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
άσε ρε.. δικαιολογίες ψάχνουν..![]()
![]()
![]()
οσοι παιζουν σε πισι αν θελουν κανονισουμε να βρεθουμε σε κανενα σερβερ του cod 4
Το δουλεύουμε και μόλις κανονιστεί κάτι θα ενημερώσουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
οσοι παιζουν σε πισι αν θελουν κανονισουμε να βρεθουμε σε κανενα σερβερ του cod 4![]()
![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
ok αλλα καλυτερα να εινια online και οχι σε λανακι γιατι καποιοι δεν μπορουμε να ερθουμε....αν θελετε μπορω να βρω και κληστο σερβερ.......οσοι εχουν x fire να πουνε μπας και βρεθουμε,το username μου ειναι giorgakis οποιος θελει ας με κανει add
Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
ok αλλα καλυτερα να εινια online και οχι σε λανακι γιατι καποιοι δεν μπορουμε να ερθουμε....αν θελετε μπορω να βρω και κληστο σερβερ.......οσοι εχουν x fire να πουνε μπας και βρεθουμε,το username μου ειναι giorgakis οποιος θελει ας με κανει addΚαι X-fire? οργανωμένος ο Γιωργάκης..
![]()
Τον κύριο Αλέξη δεν ακούω.. Μην κότεψε?![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Πως σας φαινετε το καινουργιο pes2010???
Four wheels move the body, two wheels move the soul.
εσείς να πουλήσετε τα ps3 να πάρετε πιτσί..Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Για μας με τα ps3 παιζει τιποτα;![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Και να ξαναγυρισω στις καρτες και στις μνημες και στα crack και ΑΝ παιζει και ΠΩΣ παιζει και θα παιζει το νεο κορυφαιο παιχνιδι; Θα αντεχει η καρτα; Θα κρασαρει ο υπολογιστης; Θα παιξω σαν ανθρωπος;;;;;;;;
Οχι. Για μενα παλια αυτα.
Playstation για χαβαλε και Mac Pro/mac mini για δουλειες. Απλα και ευκολα.![]()
Υ.Γ. Ελα να μαζευτουμε και εμεις με τα play να κανονισουμε κανα ματσακι.
Απογευματάκι μετά τις 16:00 μάλλον μέσα θα είμαι αλλά εμείς τα λέμε και στο chatΑρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Υ.Γ. Ελα να μαζευτουμε και εμεις με τα play να κανονισουμε κανα ματσακι.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Και X-fire? οργανωμένος ο Γιωργάκης..
![]()
Τον κύριο Αλέξη δεν ακούω.. Μην κότεψε?![]()
![]()
ειχαμε παει 5ημερη ρε δεν ειχαμε ιντερνετ
εγω χ φωτια δεν εχω τωρα το εβγαλα απο τον υπολογιστη αλλα αν ξανα ξεκινησω το λιωσιμο μαλλον θα το ξανα εγκαταστησω...
το θεμα δεν ειναι εκει...το θεμα ειναι να μαθεις εσυ να παιζεις για να μην κανονισουμε ματς τσαμπα...![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Αν παίζει κανείς fifa 10 ας ρίξει καμια ενημέρωση για ματσάκια
![]()
Καλά μιλάμε για το ΥΠΕΡΤΑΤΟ παιχνίδι και πετάγεσαι και λες για FIFA?Αρχικά δημιουργήθηκε από schumacher_
Αν παίζει κανείς fifa 10 ας ρίξει καμια ενημέρωση για ματσάκια
![]()
ΙΕΡΟΣΥΛΕ...![]()