Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 126

Θέμα: Παρκάρεις στο πεζοδρόμιο, σε πυλωτή ή ανοιχτό γκαράζ; Κλάψ’ το από τώρα...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από t.p.

Επίσης κάτι ακόμα: ο μηχανικός μου δεν ξέρει που μένω. Ούτε έχω κάποιο γνωστό με Ζ750. Δεν έβγαινα εκτός Αθηνών με τη μηχανή, δεν έχω «μοτοσικλετιστικό» κύκλο.

δεν ειναι καθολου δυσκολο ξερωντας μια πινακιδα να βρεις διευθηνση
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Νέο μέλος
    Kαλημερα σε όλους...ειμαι μελος του scooter club και εγγραφηκα λόγω του συγκεκριμενου thread...δυστυχως ημουν θεατης ακριβως ιδιου περιστατικου στην πολυκατοικια μου στο Χαλάνδρι!! Ειδα την hornet ενος γειτονα σε ακριβως την ιδια κατασταση...ακουμπησμενη πανω σε ενα στιμεντολιθο με σκορπιες βιδες-παξιμαδια παντου γυρω και η πλεξουδα κομμενη με κοφτη!!! Μηπως ειναι καμια σπειρα που δουλευει στην περοχη μιας και το πρωτο περιστατικο, απ'οτι διαβασα, ειναι και αυτο στο Χαλάνδρι?

Κωλοπαίδια να πάνε στο διαολο...

υγ1: Το hornet ηταν παρκαρισμενο μεσα στην πυλωτη σε σημειο που δεν το βλέπεις ευκολα απο τον δρομο...φανταστειτε θρασος να ερθουν και να κανουν την δουλεια μεσα στην πυλωτη...

υγ2: Το περιστατικο εγινε Κυριακη απογευμα-βραδυ μαλλον μιας και Κυριακη πρωι ηταν ενταξει και Δευτερα πρωι στην προαναφερομενη κατασταση...

Δυστηχώς η κατάσταση με τις κλοπές έχει ξεφύγει εδώ και καιρό. Αφού η ελλ. αστυνομία δεν κάνει τίποτα, μήπως να βάζαμε κάνα "δημοφιλές" μηχανάκι για δόλωμα και να περίμέναμε καμία εκατόστή σε καμία γωνία για τα περαίτερω :a015: ?

Μέρα-μεσημέρι, όταν ξέρει ο κλέφτης ότι λείπει ο ιδιοκτήτης είναι η καλύτερη ώρα! στο φως της ημέρας!
    Κανένας δεν σε υποψιάζεται, και να σε ρωτήσει περαστικός ή συνιδιοκτήτης, λένε επισκευάζουμε τη μοτοσυκλέτα! σε σύγκριση με το βράδυ που κινείς υποψίες άσε που μπορείς να είναι και παρών ο ιδιοκτήτης.
    Βέβαια και να την σηκώσουν για να ην βάλουν σε ένα βαν, 5 λεπτά δουλειά είναι, χρονοβόρο και λίγο αψυχολόγιτο αυτό που κάνανε.
    Θέλω να αναφέρω επίσης έτσι για να έχουνε και το νου τους οι κάτοικοι Χαλανδρίου, ότι μου έχουν κλέψει και μένα DT200 (ολόκληρο) από ΠΥΛΩΤΗ πολυκατοικίας δεμένο μόνο με πέταλο δισκόφρενουν στο Χαλάνδρι στην οδό Υγείας. Προφανώς το σηκώσανε ολόκληρο, και πάνε τώρα 10 χρόνια, το 2000 ήτανε, από το μεσημέρι έως την άλλη μέρα το πρωΐ που πήγα να την πάρω...
    Αναφορικά να πω ότι ήταν η ΠΡΩΤΗ φορά που την είχα αφήσει στην διεύθυνση αυτή, και συγκεκριμμένα στην πυλωτή, είναι σπίτι συγγενή, και όποτε πήγαινα έφευγα πάντα με το ίδιο όχημα.
    Για την ασφάλεια κλοπής να αναφέρω επίσης ότι η INTERAMERICAN που έχω ασφαλίσει τον ζούζουρα ασφαλίζει μόνο για ολική κλοπή, που σημαίνει ότι και ΟΛΟ να το ξηλώνανε και να έμενε ο σκελετός ΔΕΝ αποζημιώνεσαι, όπως και αν βρεθεί μετά την κλοπή έστω ο σκελετός.
    Επίσης ασφάλεια κλοπής κάνει και η CHARTIS.
    ΜΕΡΙΚΗ ασφάλεια κλοπής, δηλαδή αν σου κλέψουν εξαρτήματα όπως σε αυτή την περίπτωση, έκανε η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ που είχα ρωτήσει το 2006, όπως και ολική φυσικά, αλλά τα ποσά που μου ζητούσε ήταν ΠΟΛΥ πιο ακριβά για ολική από όσα πληρώνω στην ακριβή σχετικά INTERAMERICAN. Για να έχεις ΚΑΙ μερική κλοπής τα ασφάλιστρα τουλάχιστον το 2006 που είχα ρωτήσει ήταν αν θυμάμαι ακριβώς στα 1170€ το χρόνο για 16000€ αξίας μοτό.
    Τώρα πληρώνω 600€ το χρόνο στην INTERAMERICAN με ολοκληρωμένο πακέτο με ασφάλεια κλοπής για 8500€ αξίας μοτό, με κάλυψη πυρκαγιάς, τρομοκρατικών ενεργειών, φυσικών φαινομένων, φροντίδα ατυχήματος, νομικής προστασίας, οδικής βοήθειας, φιλική δήλωση, αποζημίωση από ανασφάλιστο άλλο όχημα και αποζημίωση στο 100% της αξίας που την ασφαλίζεις, όπως και απαλλαγή ανταλλακτικών (δηλαδή σε περίπτωση αποζημίωσης πληρώνεσαι για καινμούργια ανταλλακτικά ασχέτως πόσο παλιά είναι η μοτό)
    Η CHARTIS από ότι έχω ακούσει, αποζημιώνει για την κλοπή στο 75% της ασφαλισμένης αξίας εκτός ιδιαίτερων περιπτώσεων.

εεεε δεν γινονται αυτα ρε παιδες
    gas......N

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    μα και αυτοι ασχετοι εντελως ειναι?
    αν ξεραν πολλα πραγαματα θα σηκωνανε απο το 1000.

νομιζω οτι αυτα ειναι παραγγελιες
    ειναι καθαρα απο συνεργειο.

ιδιωτης θα σηκωνε usd

εμενα μου βρωμαει τρακαρισμενο απο ασφαλεια ολικης που φτιαχτηκε για μεταπωληση, γι'αυτο και δεν το κλεψανε ολοηληρο

το ειδιό είχα πάθη και εγώ με το z750 πριν ένα χρόνο στο χολαργό αλλα ευτυχώς μου πήρανε μονο πλαστικά την γλίτωσα με 220 euro ζημια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Καλα τωρα το πιασα , επειδη οι ασφαλειες θα τη λεγαν στο κρατος, οποτε τωρα αφηνουν κ κατι πισω τους κ ολοι μενουν ευχαριστημενοι..........
    love will save the planet,hate is a good start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από HolyDiver
    Δυστηχώς η κατάσταση με τις κλοπές έχει ξεφύγει εδώ και καιρό. Αφού η ελλ. αστυνομία δεν κάνει τίποτα, μήπως να βάζαμε κάνα "δημοφιλές" μηχανάκι για δόλωμα και να περίμέναμε καμία εκατόστή σε καμία γωνία για τα περαίτερω :a015: ?
    Οτι καλυτερο εχω ακουσει τελευταια...
    Μονο ετσι. Δεν θα βρει ο παπας να θαψει.

Ωραια τα λετε κ εγω μεσα ......... αλλα δεν ειλα τα κλεφτρονια πρεζακια , υπαρχουν κ καριεριστες με μπιστολια , συμοριες που ελπιζω να μη λαδωνουν καποιους , ατομα χωρις ταυτοτητα ...... κ αν σου κατσει ...... παντως βλεπω οσο φτωχενουμε αυτοι να αυξανοντε ........ μια καλη αρχη ειναι να βαραμε τους γνωστους μας ........ που ψαχνουν κ καλα μεταχειρισμενα .......... ακομα κ μια θεια μου μου ειπε με 100ε σου φερνουν οτι CD αυτοκινητου θελεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Ωραια τα λετε κ εγω μεσα ......... αλλα δεν ειλα τα κλεφτρονια πρεζακια , υπαρχουν κ καριεριστες με μπιστολια , συμοριες που ελπιζω να μη λαδωνουν καποιους , ατομα χωρις ταυτοτητα ...... κ αν σου κατσει ...... παντως βλεπω οσο φτωχενουμε αυτοι να αυξανοντε ........ μια καλη αρχη ειναι να βαραμε τους γνωστους μας ........ που ψαχνουν κ καλα μεταχειρισμενα .......... ακομα κ μια θεια μου μου ειπε με 100ε σου φερνουν οτι CD αυτοκινητου θελεις
    MAG/FMX..Αν εμενα Αθηνα μη σου πω οτι θα οργανωνα κιολας τη φαση.Εχω να παιξω ξυλο καμια δεκαετια και θα εβγαζα και το αχτι μου για αλλη μια.
    Ειναι ο μονος τροπος να πιαστουν οι τυποι που τελικα πρεπει απο οτι διαβαζουμε να ειναι καριεριστες.
    Αφου δεν το κανει η αστυνομια ...καντε το εσεις ,να τους παραδωσετε και δαρμενους.
    Αυτο τους αξιζει. Αντι για βολτα την Κυριακη καντε καμια ¨αγαθοεργια¨

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ! ! !

Π@@τανας γιοι
    Give me fuel, Give me fire

Μαg με λενε , μονο οταν μας βρισκους ανοργανωτους κ μαλωμενους μπορουν να μας την κανουν , απο ψηλα βρομαει το κεφαλι , αυτοι που θα φανε το ξυλο κ εχουν φαει αρκετο ειναι απλα πιονια κ θηματα οπως κ εμεις......... κριμα ειλικρινα ......... Παντως μας κλεβουν γενικος κ ατομα που ξερουμε κ βλεπουμε καθημερινα στην τηλεοραση.........

Ειχα γνωστο ζαπρε κ κοιταγε απτο μπαλκονι τσιλιες κ οι φιλοι του μας εκλεβαν τα πλαστικα 99.5% σιγουρος...........

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Ειχα γνωστο ζαπρε κ κοιταγε απτο μπαλκονι τσιλιες κ οι φιλοι του μας εκλεβαν τα πλαστικα 99.5% σιγουρος...........
    Ζονιπρε εννοείς;:smilea:

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. επισκευη μοτο σε πυλωτη ?
    από orcinious στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2012, 00:46
  2. Παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο(?)
    από Komisths στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2012, 13:16
  3. Συντονισμοί στο τιμόνι σε CBF-600S