Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 148

Θέμα: Απορια για τα Chopper................

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    για να μπεις ομως δεν πρεπει να εχεις υπαρχξει δικηγορος η παιδεραστης!!!
    οντως καταντησανε απο απλοι outlaws να ειναι εγκληματιες...και οχι μονο στην αμερικη...
    υπαρχει ενα ντοκιμαντερ δεν θυμαμε πως το λενε gang wars η κατι τετιο και λεει για πολλα mcs μιλαμε για οτι να ναι φαση...ακομα και κρητη υπαχει παρατημα τους...σε καπια φασι τουσ βλεπω μαζεμενους και λεω σε ενα παιδι που τον ηξερα καπως φωναχτα τι εγινε ρε Μ@λ@κα πλακωσαν mongols?μετα...ακρα του ταφους σιωπη να μ λεει ο αλλος μην λες κακιες λεξεις...αχχα το πως την γλιτωσα...κατι γομαρια ΝΑ!(με το συμπαθιο..)

Π.Σ σοζ για το offtopic..
    Here she comes a ridin,Well burning down the street.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι ξέρεις τι ήταν και τι έκαναν οι Hell's Angels ;;;
    Ειδικά τα τελευταία χρόνια τους ;;;

Έμποροι ναρκοτικών, νταβατζήδες, τραμπούκοι και πληρομένοι δολοφόνοι ήταν !!! (αν θες .......... εκεί κατάντησαν τα τελευταία χρόνια)

Για ποιό respekt μιλάς ;;;

εΝΤΑΞΕΙ DEN ειπε κανεις οτι ειναι η ΛΕΓΕΩΝΑ των Ξενων...ουτε μαζευονται να παιξουν καμαδες... ΕΙΝΑΙ Εγκληματικη οργανωση στις ΗΠΑ με οργανωση ΚΑΛΥΤΕΡΗ απο αυτη που ειχε η ΜΑΦΙΑ στα καλυτερα της....

Οταν ομως θα χρειαστει....θα "πουλησεις" τη μανα σου ...θα "κερασεις" τη γυναικα σου σε καποιον... ΧΩΡΙΣ αυριο...ΟΛΑ για ΟΛΑ.... Μην νομιζετε οτι ειναι οπως στην Ευρωπη τα πραγματα ..

Οι Αγγελοι δεν ειναι Fan Club
    Accipere quam facere praestat injuriam

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Hillbilly
    Να ταν μονο οι Angels αυτα που αναφερεις θα ταν καλα ....Mongols,Bandidos,Warlocks,Pagans και δεν συμαζευεται...δεν αξιζει να ασχολιθεις με 1% κατα την γνωμη μου εχουν χασει τον δρομο τους ...αντι για τιν βολτα και την παρεα ασχολιθικαν με αλλα πραγματα...Δεν ειναι πλεον MC alla DC(drug club) τεσπα..ασχετο..

οσο για το ποστ...η χρησιμοτητα των Harleys ειναι να απολαμβανεις καθε χιλιομετρο...να εισαι ο βασιλιας του δρομου για την παρτυ σου και στα cojones σου τι λενε και τι κανουν ολοι γυρο σου...αν με μια busa πας απο δω εκει σε 10 λεπτα με μια harley πας σε 20 απολαυστικα λεπτα...αρα να που χρησιμευουν οι harleys..τωρα ειναι και ο τροπος ζωης που ενα chopper Συμπληρωνει!
    ..αμα εισαι καμενος με rock/metal εμ δεν θα ταιριαζε πολυ να εισαι ξερω γω με μια cbr ...προς θεου μην παρεξηγιθω δεν ειμαστε απολυτοι αλλα πολοι γουσταρουν ολο το πακετο του image/lifestyle ...για αλλους...λογο ιστοριας και χωρας...(σαν εμενα ενα πραμα :rotflmao: ) κρυφοαμερικανακια...ακουνε country/blues/rockabilly εχουν μια σημαια της dixie στο δωματιο πινουν απο το πρωι μεχρι το βραδι jack daniels και σκοπευουν μετα την harley να προσθεσουν και ενα mustang '67 ...αρα να τη χρησιμευει..
    και δεν χρειαζεται καθε πραγμα να χρησιμευει σε κατι...αλλιως η γκομενα χρησιμευει στα πιατα και μιν πλιρωνεις τσαμπα στα σπιτια με τα κοκκινα φωτακια...αν το παμε ετσι...αλλα θελω να πιστευω οτι δεν ειναι αυτος ο λογος..

Btw καλως σας βρηκα..
    α) Καλωσήλθες ..........
    β) για να μην κακομαθαίνεις νέοπα κάτσε να σε πιάσω από τις μούρες που λένε ......
    διαφωνώ με πολλά που λες ....... η απόλαυση είναι υποκειμενική και αν θες, απολαμβάνω το μπούσα μου ΠΑΝΤΟΥ και χωρίς ενοχές ......... και δεν είμαι γρήγορος ............ ενώ αντίθετα, μόνο που βλέπω και ακούω Harleοειδή μου 'ρχεται να ξεράσω !!!
    Έχω καβαλήσει και Χάρλευ και άλλα τσοπεροειδή και μιά εποχή μοτοσυκλετιστικής φτώχειας είχα ένα Virago ........ κρατήματα 0, φρένα 0 και θέση οδήγησης που σε κάνει να αισθάνεσαι σαν ρούχο στην απλώστρα !!! Αυτό είναι για μένα αυτά τα κατασκευάσματα !!!
    Υποκειμενικό φυσικά ...........
    Επίσης είναι λάθος η ταυτοποίηση μηχανών με τρόπο ζωής ....... ροκάς = Χάρλευ και όχι SS
    Όπως είναι εξ'ίσου λάθος ντύσιμο = τρόπος ζωής ......
    Δηλαδή εγώ που είμαι ροκάς πρέπει να έχω μαλλί μέχρι τη μέση, να φοράω αμάνικα, σκισμένα, κολλητά και με ολίγη μπίχλα, να πίνω μπύρες από τις 8.00 το πρωί, να καβαλάω Χάρλευ και αν είναι δυνατόν να έχω σκοτώσει τη μάνα μου ;;;
    Ρε μπας και είμαι "καρεκλάς" και δεν το ήξερα ;;;

και για να σε καλοπιάσω τσάκω και ένα μοτοσυκλετιάρικο .........
    http://www.youtube.com/watch?v=dvu8F...eature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    εΝΤΑΞΕΙ DEN ειπε κανεις οτι ειναι η ΛΕΓΕΩΝΑ των Ξενων
    Η λεγεώνα είναι ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΕΙΟ σε σχέση με τους Hell's Angels !!!
    Στα υπόλοιπα συμφωνώ ......

υπαρχει ενα ντοκιμαντερ δεν θυμαμε πως το λενε gang wars η κατι τετιο και λεει για πολλα mcs μιλαμε για οτι να ναι φαση...ακομα και κρητη υπαχει παρατημα τους...σε καπια φασι τουσ βλεπω μαζεμενους και λεω σε ενα παιδι που τον ηξερα καπως φωναχτα τι εγινε ρε Μ@λ@κα πλακωσαν mongols?μετα...ακρα του ταφους σιωπη να μ λεει ο αλλος μην λες κακιες λεξεις...αχχα το πως την γλιτωσα...κατι γομαρια ΝΑ!(με το συμπαθιο..)

Π.Σ σοζ για το offtopic..
    Τώρα το είδα ......... πατριωτάκι ;;;

βασικα απο αλβανια αλλα ειμαι εδω απο 6η δημωτικου...οποτε θαμπορουσες να το πεις και ετσι...προσωπικα εχω 2 πατριδες η μια εκει που γεννηθικα η αλλη εκει που μεγαλωσα...τεσπα...
    ενοειται πως ειναι υποκειμενικη η διασκεδαση και ενοειτε πως δεν ταυτιζεται παντα μουσικι τροπος ζςης με μηχανη η αμαξι...αλλα πολλοι το κανουν για να εχουν ολο το πακετο ...ποζερια η οχι ανηκει σε αλλο τοπικ η συζιτιση...

απλως επειδη η ερωτηση η αρχικη υπιρχε και μια μπιχτι στουσ ροκαδες/χαρλεαδες...ειπα να διαφωνισω γιατι μια πλευρα ειναι ο μουσατος 50χρονος χαρλεας που δεν εχει κανει τιποτα στην ζωη του και απο την αλλη ο τυπας που καθε απογευμα θα γουσταρει να παει για 1-2 ωρες μια βολτουλα οπου κατσει αρκει να ταξιδεψει πιο στο μυαλο παρα στα χιλιομετρα....ειναι αναλογα τι σε βοηθαει...(εδω με παπακι 100αρι παραλιακα και γουσταρεις...ποσο μαλλον με το θηριο...)

σεβομαι καθε μηχανη ακομα και ας μην μ αρεσει γιατι αρεσει σε αλλους αρα ολα οκ...

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ Και μια πατριδα που ειανι στην καρδια...Dixie!

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Hell_Rider
    Κρυφο Harleaa !!!

Κρυφο??? Καλε κραγμενη χαρλεου ειμαι...χρονια τωρα...!!!

Θεσσαλικό Κλιμάκιο ! Το avatar του/της Hell_Rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
    Κρυφο??? Καλε κραγμενη χαρλεου ειμαι...χρονια τωρα...!!!

Now people keep asking if we're going to change
    I look'em in the eye
    Tell'em no fucking way !!!

τωρα που το θημιθικα στα club ατυα hell's angels και ετσι δεν μπορει κανεις απο το club να πειραξει την γυναικα/γκομενα οσο ειναι δηλωμενη ως property δηλαδη στα patch εχει μονο το κατω μερος και λεει ταδε's property οποτε κανεις δεν την πειραζει υπαρχουν οι hangaround γκομενες και ετσι που εκτελουν αυτα τα χρεη...

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    ... οι hangaround γκομενες και ετσι ...

(Εγώ λέω να πάω για το test ride πάντως... )
    Give me fuel, Give me fire

Fatboy και ξερό ψωμί!!!

Αν και ρε παιδιά, όταν λέμε chopper εννοούμε να είσαι εδώ και η ρόδα στο επόμενο τετράγωνο!!!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Fatboy και ξερό ψωμί!!
    όμορφο το fatboy φιλαράκι, αλλά αυτό όμως

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	harley-davidson-cross-bones-.jpg 
Προβολές:	272 
Μέγεθος:	68,1 KB 
ID:	190136

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    όμορφο το fatboy φιλαράκι, αλλά αυτό όμως

Όνομα:	harley-davidson-fat-boy-lo.jpg 
Προβολές:	266 
Μέγεθος:	73,9 KB 
ID:	190143

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    επισης μην ξεχναμε τα customs(choper customs για την ακριβεια) που ειναι μια κατηγορια απο μονα τους

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    επισης μην ξεχναμε τα customs(choper customs για την ακριβεια) που ειναι μια κατηγορια απο μονα τους

Όνομα:	t5yellowr600.jpg 
Προβολές:	262 
Μέγεθος:	39,4 KB 
ID:	190159

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. απορια για τα φιλτρα Κ Ν
    από gianhs8 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2011, 11:40
  2. ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 0-300 Trackday's
    από vic13r στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 106
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2007, 08:24
  3. Απαντήσεις: 97
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2004, 12:03
  4. Top συγκριτικό test για τα νέα χιλιάρια μωρά!
    από milaber στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2004, 01:16
  5. Μέχρι αύριο για τα σήματα...
    από DIT στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2003, 17:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •