η παραπάνω είναι με πολυεστερικά η όχι?
GSXR 600 K6
Αψογο!!! :a19:Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
![]()
![]()
![]()
![]()
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
Αρχικά δημιουργήθηκε από firefox
η παραπάνω είναι με πολυεστερικά η όχι?
Η ακριβώς αποπάνω είναι με photoshop από ότι καταλαβαίνω.Το δικό μου δεν έχει πολυεστερικά,έχει τα πλαστικά της μαμάς του,απλά έχω βάψει την μισή μούρη άσπρη από όλο μπλε που ήταν...
Όποιος φοβάται πέφτει για νάνι!!!!!!!
:a19:Αρχικά δημιουργήθηκε από TSIV
δεν πιστευω να αργησα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
τι είπες τώρα ρε μάστορα !!!! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ....είδα όλη την ιστορία των 750 μέσα από μία φωτό..Αρχικά δημιουργήθηκε από TSIV
δεν πιστευω να αργησα...![]()
![]()
τι μου θύμησες τώρα....
86-87 είναι ? ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ !!!!
δεν μπορώ παρά να![]()
![]()
![]()
![]()
είσαι ο πατέρας της συζήτησης των GSXR....
ΠΑΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ.....τα παιδιά σου..![]()
![]()
![]()
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
ΠΑΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑ... ο χαμενος σου γιος.
Δεν πιστευω να αργησα πολυ![]()
![]()
![]()
![]()
Η μεγαλη μου αγαπη. Αν και την εχω απατησει πολλες φορες βαζοντας αλλες στο κρεβατι μου sorry στο γκαραζ ηθελα να πω, αυτη ειναι παντα εκει και με περιμενει ετοιμοπολεμη.
![]()
Αυτα ειναι!!!![]()
![]()
![]()
Το πρωτο που ανοιξε τον δρομο για τα "σημερινα" SS.Αρχικά δημιουργήθηκε από TSIV
ευχαριστω φιλαρακι
85 ειναι![]()
![]()
αλλη μια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
μπράβο πατέρα !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
ΠΑΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑ... ο χαμενος σου γιος.
Δεν πιστευω να αργησα πολυ![]()
![]()
![]()
![]()
Η μεγαλη μου αγαπη. Αν και την εχω απατησει πολλες φορες βαζοντας αλλες στο κρεβατι μου sorry στο γκαραζ ηθελα να πω, αυτη ειναι παντα εκει και με περιμενει ετοιμοπολεμη.
![]()
με αυτή αρρώστησα πραγματικά το 89 που την έβλεπα στη βιτρίνα ενός καταστήματος και έλιωνα σαν παγωτό στην παραλία με 48 βαθμούς.
Συγχαρητήρια παιδιά για την άψογη κατάσταση που τις διατηρείτε !!!!
![]()
![]()