Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 69 από 69

Θέμα: v-strom650 vs tenere660 vs f800gs

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Παληκαρι να ξερεις οτι οι αποπανω απλα σου λενε πιο μηχανακι θα γουσταραν εκεινοι να παρουν , δεν εχουν καταλαβει οτι εσυ δεν εισαι σαν αυτους , κ απλα εισαι ξεχωριστος ........... πρεπει να μας γραψεις κ αλλα για τον εαυτο σου , ποσα βγαζεις , ποσα κιλα εισαι , εισαι ομορφος , τι σου λειπει ... Το ξερεις οτι αν παρεις ΚΤΜ , μπορει να παρατησεις τη γυναικα κ να πας Ελβετια .......? Το ξερεις οτι αν παρεις Vstorm mporei na pas na kaneis k paidia sto telos........ den einai apla ta pragmata ..... .................. ανοιξε την καρδια σου κ δωσε κ αλλες πληροφοριες , τι θες ? κ τι σου λειπει.?
    love will save the planet,hate is a good start.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Παληκαρι να ξερεις οτι οι αποπανω απλα σου λενε πιο μηχανακι θα γουσταραν εκεινοι να παρουν , δεν εχουν καταλαβει οτι εσυ δεν εισαι σαν αυτους , κ απλα εισαι ξεχωριστος ........... πρεπει να μας γραψεις κ αλλα για τον εαυτο σου , ποσα βγαζεις , ποσα κιλα εισαι , εισαι ομορφος , τι σου λειπει ... Το ξερεις οτι αν παρεις ΚΤΜ , μπορει να παρατησεις τη γυναικα κ να πας Ελβετια .......? Το ξερεις οτι αν παρεις Vstorm mporei na pas na kaneis k paidia sto telos........ den einai apla ta pragmata ..... .................. ανοιξε την καρδια σου κ δωσε κ αλλες πληροφοριες , τι θες ? κ τι σου λειπει.?
    :wacko:

Νέο μέλος
    Κάτσε να δω πως μπορώ να σε βοηθήσω..

1) Δεν βγάζω πολλά αλλά βγάζω περισσότερα απ'όσα μου χρειάζονται για να ζω όπως γουστάρω.

2) Είμαι 1.93 91 κιλά (πάχυνα ρε πστ κάποτε έτρεχα και μαραθώνιους)

3) Θα μπορούσες να πεις ότι τρώγομαι. Αυτή που ήθελα πάντως την έχω πλάι μου και τη γουστάρω ακόμα τρελά.

4) Δεν μου λείπει τίποτα και γενικά δεν σκάω για υλικά αγαθά. Κάποια σίγουρα τα ποθώ αλλά και αν δεν έρθουν δεν σκάω, οι δικοί μου άνθρωποι και εγώ να είμαι καλά...

Φτάνουν αυτά ή χρειάζανται και άλλα?

Παιδιά όποιος δεν συμφωνεί με τα γραφόμενα άλλων δεν χάθηκε και ο κόσμος. Κάποια παιδιά είναι απόλυτα στις απόψεις τους αλλά αυτή είναι και η ομορφιά του forum να ακούς διαφορετικές γνώμες. Από εκεί και πέρα κριτική ικανότητα έχουμε όλοι μας και φιλτράρουμε ότι διαβάζουμε.

Φιλικά πάντα και με όλη την καλή διάθεση!

... Το ξερεις οτι αν παρεις ΚΤΜ , μπορει να παρατησεις τη γυναικα κ να πας Ελβετια .......?
    είδες ρε ότι δεν τα λες καλά τα πράγματα? στην Ελβετία δεν θα πάει με το ΚΤΜ γιατί εκεί θα χαραμίζεται αφού δεν επιτρέπεται το offroading

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    είδες ρε ότι δεν τα λες καλά τα πράγματα? στην Ελβετία δεν θα πάει με το ΚΤΜ γιατί εκεί θα χαραμίζεται αφού δεν επιτρέπεται το offroading
    βρεε... στην.. ΝΕΑ ΕΛΒΕΤΙΑ εννοούσε το παληκαρι...

Έχει ανοίξει συνεργείο ενας καλός Μάστορας εκει …

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    βρεε... στην.. ΝΕΑ ΕΛΒΕΤΙΑ εννοούσε το παληκαρι...

Έχει ανοίξει συνεργείο ενας καλός Μάστορας εκει …

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

[QUOTE][i]Το F800GS
    Για εμένα είναι ίσως το μοναδικό σημερινό μηχανάκι μαζι με τα ΚΤΜ 950-990 που είναι ο συνεχιστής των θρύλων της on-off κατηγορίας όπως τα ΑΦΡΙΚΑ , ΣΟΥΠΕΡ ΤΕΝΕΡΕ,CAGIVA ELEPHANT.

Μου αρέσει που αραιά και που αναφέρεται και το μηχανάκι μου

Στο θέμα μας τώρα.
    Φίλε μου εγώ συμφωνώ με τους περισσότερους που σου λένε ότι σου αρέσει και σε φτιάχνει να πάρεις. Τα αρνητικά εξανεμίζονται όταν στην ΄πρώτη στάση ενός ταξιδιού σου μακριά απο την καθημερινότητα, είσαι απέναντί του και το θαυμάζεις. Αυτό είναι όλα τα λεφτά για μένα και μετά οι μάρκες και οι επιδόσεις. Οπότε προχώρα για το 800 !!!! (αν κατάλαβα καλά).
    CAGIVA ELEFANT 750

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Αυτο που ταιριαζει στο profil soy { το πρωτο ψυχογραφημα δωρεαν} ειναι Honda Africa . BMW 800,
    Transalp 700 ............. Αντε μια χαρα σου κατσε , αφου δε σου βγαλα κανα scooter ......
    love will save the planet,hate is a good start.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από wihfue

...Αυτή που ήθελα πάντως την έχω πλάι μου και τη γουστάρω ακόμα τρελά....

Kάνε τα ίδια και με την μηχανή...

....
    ΠΑΝΤΑ....
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ