Είμαι περίεργος να οδηγήσω ένα SV με τιμόνι, μπας και με βολέψει...
& από αυτό το Falco δύσκολα φεύγει το μυαλό. Το μόνο που με φοβίζει είναι ότι μιας και ποτέ δεν είχα street , μήπως τα 1000 είναι πολλά.
![]()
& από αυτό το Falco δύσκολα φεύγει το μυαλό. Το μόνο που με φοβίζει είναι ότι μιας και ποτέ δεν είχα street , μήπως τα 1000 είναι πολλά.
![]()
Γενικά όλα πρέπει να τα οδηγήσεις ... τα κυβικά μην τα φοβάσαι δεν είσαι αρχάριος και μυαλό έχεις (ελπίζω)Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
![]()
![]()
έχω καβαλήσει και Falco και Monster (ψηνόμουν πολύ άσχημα κάποτε να πάρω - ακόμα ψήνομαι ας όψεται το μαγαζί και η γαμημένη η κρίση) και το δικό μου Sv (θα κανονίσουμε για βόλτα να το κάνεις - θέλει πιο πολύ συνήθεια γιατί είναι απότομο και πιο νευρικό από ένα νορμάλ τιμονάτο )
όλα είναι ωραία μηχανάκια ...
(βασικά τα ίδια γούστα έχουμε λίγο πολύ Μάικ ... και ψάχνω και για συγκάτοικο ... ψήνεσαι ;; )![]()
![]()
![]()
Αφού υποθέτω πως το θέλεις για να κινείσαι στους δρόμους τσι Κρήτης, νομίζω πως ένα ελαφρύ δικύλινδρο στριφτερό μεσαίου κυβισμού είναι ότι πρέπει.
=> monster![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
αυτο σου λεει κατι?
![]()
![]()
![]()
Όχι ρε φίλε.... αηδία...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
![]()
![]()
![]()
Όχι ρε φίλε.... αηδία...![]()
![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
![]()
er 6n και μπροστινό από motard με φτερό acerbis ήμαρτον![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
er 6n και μπροστινό από motard με φτερό acerbis ήμαρτον![]()
![]()
![]()
Versys φαναρι apo Husqy Και....υποπλαισιο Hornet?
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Αν έχεις μια λίστα με τη συντήρηση που χρειάζεται το Falco και κάθε πότε, αναλυτικά, είτε πόσταρε τη, είτε πες με που μπορώ να τη βρωΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Τσάμπα παιδεύεσαι....![]()
Τι συντήρηση ρε Μάικ ;; Το Rotax φοράει .. λάδια κάθε 6 και βαλβίδες στα 18 (αν θυμάμαι καλά) ... σιγά τα αυγά ... πιο πολλά θα τρώει σε βενζίνες - λάστιχα αν το πλακώνεις ...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Αν έχεις μια λίστα με τη συντήρηση που χρειάζεται το Falco και κάθε πότε, αναλυτικά, είτε πόσταρε τη, είτε πες με που μπορώ να τη βρω![]()
(είναι πολύ ωραίο πάντως .. )
πάρτο και τελείωνε λέμε ...
![]()
![]()
![]()
το tuono το παλιο σε χαλαει δηλ? Αν δεν παρεις falco?
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Τι συντήρηση ρε Μάικ ;; Το Rotax φοράει .. λάδια κάθε 6 και βαλβίδες στα 18 (αν θυμάμαι καλά) ... σιγά τα αυγά ... πιο πολλά θα τρώει σε βενζίνες - λάστιχα αν το πλακώνεις ...
(είναι πολύ ωραίο πάντως .. )
πάρτο και τελείωνε λέμε ...
![]()
![]()
![]()
& τα τζιτζιμπλίκια του? Ηλεκτρικά?
Κάτω δε παίζει εξουσιοδοτημένος Aprilia για να το κουμπώνω εγκέφαλο. Οκ, λάδια αλλάζω μόνος, μπουζί, φίλτρα.
Τα υπόλοιπα όμως...