Mε τα ιδια λεφτα περνεις δικυλινδρο motard sta 90+ αλογα για τσεκαρε λιγο ρε φιλαρακι το dorsoduro 750.Brembo φρενα στυσιμο αστα να πανε και δε συμαζευετε μη κολλασ στο ktm.
Mε τα ιδια λεφτα περνεις δικυλινδρο motard sta 90+ αλογα για τσεκαρε λιγο ρε φιλαρακι το dorsoduro 750.Brembo φρενα στυσιμο αστα να πανε και δε συμαζευετε μη κολλασ στο ktm.
δεν συγκρίνεται το dorso με τα κτμ ρε πολύ βαρύ, με μέτριες επιδόσεις, άντε ίσως το factory αλλά και πάλι χίλιες φορές το κτμ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από imba
Mε τα ιδια λεφτα περνεις δικυλινδρο motard sta 90+ αλογα για τσεκαρε λιγο ρε φιλαρακι το dorsoduro 750.Brembo φρενα στυσιμο αστα να πανε και δε συμαζευετε μη κολλασ στο ktm.![]()
Aπο θεμα βαρους θα συμφωνησω αλλα οχι οτι δε μπορεις να κανεις καγκουριες και ειναι και τρελα ροπατο που το εχω παρει βολτα ενος φιλου σε σχεση με τον δουκα τον 690 που και αυτον τον εχο υπευσει.
σου φάνηκε ποιο ροπατο το dorso??γιατί κ εγώ που το είχα πάρει βόλτα όταν έψαχνα για μηχανή δεν συγκρινόταν με τον δούκα(R)!Αρχικά δημιουργήθηκε από imba
Aπο θεμα βαρους θα συμφωνησω αλλα οχι οτι δε μπορεις να κανεις καγκουριες και ειναι και τρελα ροπατο που το εχω παρει βολτα ενος φιλου σε σχεση με τον δουκα τον 690 που και αυτον τον εχο υπευσει.
Δε ξερω για τις διαφορες τον απλο δουκα με τον R καλα εκανες και το επισημανες εγω τον απλο οδηγησα.