Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 65 από 65

Θέμα: 950 Προσφορα ή δουκα 690 R ;;;;;;

Παλαιό μέλος
    Mε τα ιδια λεφτα περνεις δικυλινδρο motard sta 90+ αλογα για τσεκαρε λιγο ρε φιλαρακι το dorsoduro 750.Brembo φρενα στυσιμο αστα να πανε και δε συμαζευετε μη κολλασ στο ktm.

Αρχικά δημιουργήθηκε από imba
    Mε τα ιδια λεφτα περνεις δικυλινδρο motard sta 90+ αλογα για τσεκαρε λιγο ρε φιλαρακι το dorsoduro 750.Brembo φρενα στυσιμο αστα να πανε και δε συμαζευετε μη κολλασ στο ktm.
    δεν συγκρίνεται το dorso με τα κτμ ρε πολύ βαρύ, με μέτριες επιδόσεις, άντε ίσως το factory αλλά και πάλι χίλιες φορές το κτμ!!

Παλαιό μέλος
    Aπο θεμα βαρους θα συμφωνησω αλλα οχι οτι δε μπορεις να κανεις καγκουριες και ειναι και τρελα ροπατο που το εχω παρει βολτα ενος φιλου σε σχεση με τον δουκα τον 690 που και αυτον τον εχο υπευσει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από imba
    Aπο θεμα βαρους θα συμφωνησω αλλα οχι οτι δε μπορεις να κανεις καγκουριες και ειναι και τρελα ροπατο που το εχω παρει βολτα ενος φιλου σε σχεση με τον δουκα τον 690 που και αυτον τον εχο υπευσει.
    σου φάνηκε ποιο ροπατο το dorso??γιατί κ εγώ που το είχα πάρει βόλτα όταν έψαχνα για μηχανή δεν συγκρινόταν με τον δούκα(R)!

Παλαιό μέλος
    Δε ξερω για τις διαφορες τον απλο δουκα με τον R καλα εκανες και το επισημανες εγω τον απλο οδηγησα.

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF