Ρε καλόπαιδα, είχατε μια ολόκληρη μέρα για να ποστάρετε τις φωτόγραφίες από τη βόλτα, και βρήκατε να το κάνετε τώρα 1 το πρωί ξημερώματα Δευτέρας...????
Άντε συνεχίστε και με τις υπόλοιπες...
:-)))))
Ρε καλόπαιδα, είχατε μια ολόκληρη μέρα για να ποστάρετε τις φωτόγραφίες από τη βόλτα, και βρήκατε να το κάνετε τώρα 1 το πρωί ξημερώματα Δευτέρας...????
Άντε συνεχίστε και με τις υπόλοιπες...
:-)))))
ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η 3η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑΥΠΑΚΤΟ, ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 2 ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΑ 666 ΕΒΡΕΧΕ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ![]()
![]()
![]()
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.............
ΠΟΣΟ Μ@L@KΑΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΑ.
![]()
![]()
![]()
KAΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΩΝΑΣΗΣ, ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣΑρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.............
ΠΟΣΟ Μ@L@KΑΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΑ.
![]()
![]()
![]()
![]()
ΝΑΙ, ΝΑΙ, ....................
ΤΩΡΑ ΔΕΣΑΜΕ................![]()
![]()
![]()
Ωραία βόλτα ρε μάγκες μπράβο!
Πάντως, γέλασα πολύ με την μπλούζα του sporky! Α! ρε κώτσο, θα σε σπονσοράρω!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
απίστευτος καιρός, καλή παρέα, κορυφαία μηχανάκια....και ρωτώ....θέλεις τίποτα άλλο;
νομίζω οτι η διαδρομή θα καθιερωθεί για μία το μήνα, 600χλμ είναι πολλά, άσε που όταν κατεβαίνω είμαι για ιαματικά λασπόλουτρα
ένα μεγάλο CHEERS στην παρέα!
s..
My owner's manual says it isn't safe to ride the bike at high speeds, but after much testing, I found that statement is not neccesarily true.
...I remember hearing a story about Miguel DuHamel and his brother bitching to their dad that their bikes were too slow and that they weren't competitive in a race series.. Yvon's response; " Then why are you braking so damned early?"
www.fireblades.org
Αρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
Ωραία βόλτα ρε μάγκες μπράβο!
Πάντως, γέλασα πολύ με την μπλούζα του sporky! Α! ρε κώτσο, θα σε σπονσοράρω!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
045-9454-7564-9445 Alpha Bank. .. δεχόμεθα και γιέν (γέλια!)
s..
My owner's manual says it isn't safe to ride the bike at high speeds, but after much testing, I found that statement is not neccesarily true.
...I remember hearing a story about Miguel DuHamel and his brother bitching to their dad that their bikes were too slow and that they weren't competitive in a race series.. Yvon's response; " Then why are you braking so damned early?"
www.fireblades.org
Θα συμφωνησω.....Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΓΑΝΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΓΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥΣ ΙΣΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ.
ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΟΛΗ ΟΤΙ ΠΗΓΑΜΕ ΜΙΑ ΛΙΓΟ ΣΒΕΛΤΗ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΕΣ.
Μπορει η βολτα να ηταν γρηγορη, αλλα κοντρες, ανταγωνισμους, επικινδυνες προσπερασεις ελαμψαν δια της απουσιας τους εφοσον δειξαμε στο συνολο μας την απαραιτητη ωριμοτητα (team spirit λεμε)
Σκοπος μας ηταν να ευχαριστηθουμε τη βολτα, και -κυριως- να γυρισουμε ολοι σωοι στα σπιτια μας.....
Ευχαριστω παιδια - ηταν η πρωτη μου βολτα που ενοιωσα τοσο καλά.....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η 3η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑΥΠΑΚΤΟ, ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 2 ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΑ 666 ΕΒΡΕΧΕ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ![]()
![]()
![]()
Δε θέλω ΟΥ! Δε θέλω ΟΥ!![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
εχω να δηλώσω οτι....
απο την ερχόμενη βδομάδα ...
αν βγείτε για βόλτα και δεν ρίξετε σύρμα....
να σας μείνει απο λάστιχο στη μέση της εθνικής...
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και η ζωή συνεχίζεται...
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
[B]εχω να δηλώσω οτι....
απο την ερχόμενη βδομάδα ...
αν βγείτε για βόλτα και δεν ρίξετε σύρμα....
να σας μείνει απο λάστιχο στη μέση της εθνικής...
ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΠΟΙΟ;;;;;;;;;;;;;;![]()
ΤΟ ΜΑΓΙΩ...![]()
![]()
![]()
πάντως ...sporky έχεις πολύ στύλ...
ευγε...
αυτον τον τίγκα που έχει μανία να σκουπίζει το δρόμο με τα γόνατα ποιός τον ξέρει???
μπας και ανήκει στην καθαριότητα???
χαχχααα
ρε πέστε του να περάσει και απο τις; σέρρες ...
είνα πολύ βρώμικα εκεί...
![]()
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ, ΜΟΛΙΣ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ 100% Ο GMAKRIS ΚΑΙ ΕΓΩ ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΑΜΕ.Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
πάντως ...sporky έχεις πολύ στύλ...
ευγε...
αυτον τον τίγκα που έχει μανία να σκουπίζει το δρόμο με τα γόνατα ποιός τον ξέρει???
μπας και ανήκει στην καθαριότητα???
χαχχααα
ρε πέστε του να περάσει και απο τις; σέρρες ...
είναι πολύ βρώμικα εκεί...
![]()
![]()
![]()
χαχαχαχ....
το κλασικό...
sete vs rosi...
εχουμε να γελάσουμε λέμε....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και η ζωή συνεχίζεται...