εεεε αφού το λέει το Τρωκτικό έτσι θα είναι...![]()
![]()
Μια χαρά ειναι, αλλα γιατί ρωτάς εμένα;Αρχικά δημιουργήθηκε από dj_spiros
[...](και κατι ασχετο το λινκ απο κατω μου δες να μου πεις αν σου αρεσει)[...]![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
δεν ξερω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μια χαρά ειναι, αλλα γιατί ρωτάς εμένα;![]()
καλο απογευμα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μια χαρά ειναι, αλλα γιατί ρωτάς εμένα;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από dj_spiros
δεν ξερω.
καλο απογευμα!
Έπρεπε να του πεις..."WOW!!! τι link θεέ μου!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μια χαρά ειναι, αλλα γιατί ρωτάς εμένα;![]()
"
![]()
![]()
![]()
τελικα δεν ειμαι ο μονος . νατα νατα μας....
http://troktiko.blogspot.com/2010/03...post_4878.html
"Απο νωρίς το πρωϊ σήμερα παρατήρησα ασυνήθιστα μεγάλες ουρές σε όλες τις τράπεζες. πίστεψα ότι ο κόσμος περίμενε για την καταβολή του Δώρου του Πάσχα. Σε ερώτησή μου όμως και πρός έκπληξή μου,κάποιοι μου απάντησαν ότι περιμένουν να σηκώσουν όλα τα χρήματα απο τους λογαριασμούς τους γιατί υπάρχει πληροφόρηση ότι η Ελλάδα αύριο κυρήσει πτώχευση. Αργότερα πολλά τηλέφωνα που δέχτηκε απο φίλους που διατηρώ σε κάποιες πόλεις ...
της Ελλάδας με πληροφόρησαν ότι και εκεί γίνονται τα ίδια! Υπάρχει ένας υπεύθυνος από αυτή την Κυβέρνηση να βγεί και να καθησυχάσει τον κόσμο εάν αυτό είναι ψέμα ή εάν είναι αλήθεια? Γιατί στην περίπτωση που δεν είναι αλήθεια, οι ομαδικές αναλήψεις και το κύμα πανικού που επικρατεί έως αυτή την στιγμή θα φέρει την χώρα στο χείλος του γκρεμού! Ελεος κάποιος υπεύθυνος να απαντήσει!"
Ακόμα κι αν ειναι αληθεια τα περι πτώχευσης, τί διαφορά θα έχει εαν έχεις τα λεφτά στο χέρι σου ή στο λογαριασμό...
Απλά ο Ελληνας ζει ακόμα με το μυαλό στο 1910 ρε πστμ...
Όπως το Μαρτιο του 1987 που αγοραζαν νουνου και κωλοχαρτα![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ε, πως δεν εχει διαφορά Ηλία..Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ακόμα κι αν ειναι αληθεια τα περι πτώχευσης, τί διαφορά θα έχει εαν έχεις τα λεφτά στο χέρι σου ή στο λογαριασμό...
Αφού το χρήμα δεν μένει σταθερό σε ένα κουτάκι όταν το καταθέτεις στη τράπεζα..
Μα τι λες, ω ανήρ?
γιατι αμα τα έχεις στο χέρι τα κάνεις ανταλλακτικα ΚΤΜ και μετα την πτώχευση, χ3ζ$σε στο τάληρο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ακόμα κι αν ειναι αληθεια τα περι πτώχευσης, τί διαφορά θα έχει εαν έχεις τα λεφτά στο χέρι σου ή στο λογαριασμό...![]()
αν το 57% ειναι ανω των 60 και το 8% Αλβανο-Αφρο-Πακιστανοι.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Αν ακουμπήσεις τα μισά σε Βαυαρέζικα ανταλλακτικά είναι ακόμα καλύτερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
γιατι αμα τα έχεις στο χέρι τα κάνεις ανταλλακτικα ΚΤΜ και μετα την πτώχευση, χ3ζ$σε στο τάληρο.![]()
Και να μην σου χρειαστούν, ίσως να σε πάρουν με καλό μάτι οι Γότθοι όταν "εισβάλλουν" για να μας σώσουν από την κρίση....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg_950 S
Αν ακουμπήσεις τα μισά σε Βαυαρέζικα ανταλλακτικά είναι ακόμα καλύτερα.
Και να μην σου χρειαστούν, ίσως να σε πάρουν με καλό μάτι οι Γότθοι όταν "εισβάλλουν" για να μας σώσουν από την κρίση....![]()
καλα καλα, οταν βαρεσετε πτωχευση και έρθει η Ανγκελα καβάλα στο RT να σωσει μονο τους κατόχους βαυαρικών υπερμηχανημάτων![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dj_spiros
αναρωτηθηκε κανεις γιατι ξεκινησαν μεγαλοεφοπληστες κτλ κτλ να μεταφερουν ρευστο σε ελβετιες και παει λεγοντας?![]()
Ανεκαθεν τα ειχαν σε τετοιες τραπεζες.
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Συνάδελφε, με τον Μάρτη του '87, μου θύμισες τις επιφυλακές στην Γ' ΜΑΚ, στο νησί ...
Πάντως αν σηκώσεις τα ευρώπουλα σου και τα καταθέσεις σε υποκατάστημα ξένης τράπεζας, εκτός συνόρων, μάλλον γλυτώνεις πιθανούς μπελάδες.....![]()
Ναι ρε π@@ρα ,αγόραζαν κωλόχαρτα γιατί τα γάλατα ήτανε ληγμένα .....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()