Δείχνει κι αυτό τη διάλυση που υπάρχει παντού. Μια ομάδα ατόμων αποφασίζει να κάνει τα δικά της ενώ ο ρόλος τους είναι ακριβώς ο αντίθετος, ως στρατιωτικοί.
Δείχνει κι αυτό τη διάλυση που υπάρχει παντού. Μια ομάδα ατόμων αποφασίζει να κάνει τα δικά της ενώ ο ρόλος τους είναι ακριβώς ο αντίθετος, ως στρατιωτικοί.
Ναι μάγε, αλλά συμψηφισμοί, " οι γείτονες κάνουν χειρότερα" και "οι πολιτικοί κάνουν χειρότερα" είναι απλά ανούσιες δικαιολογίες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Μα το είπαμε ρε παιδιά... λάθος ήταν ... αλλά δεν είναι κάτι πρωτάκουστο και σίγουρα το να το κάνουμε και πρώτο θέμα λες και είναι το μόνο που μας χαλάει την εικόνα είναι το ηλίθιο..
Έχουν φροντίσει οι πολιτικοί και λοιπά λαμόγια να χαλάσουν την εικόνα μας προς τα έξω έτσι και αλλιώς...δεν αποτελεί βέβαια δικαιολογία για μικρότερα λάθη, αλλά δεν έχουν και όλα την ίδια βαρύτητα για να γίνονται και τόσο μεγάλο θέμα.
Άσε που αυτοί τιμωρήθηκαν - θα τιμωρηθούν... για τους πολιτικούς ηγέτες και παρατρεχάμενους μπορούμε να πούμε το ίδιο;
Gandalf
Σκεφτείτε πόσο θα σοκάρονται άλλοι, αν έσκαγε ένα λύκειο και φώναζε "σκίστεεεεεε" ή "whipe out!!!"
Ποιός είναι ο γέρος που αναφέρεστε ρε παιδιά να μάθουμε κ εμείς;
γιατι ανοιγετε τετοια θεματα εδω μεσα, ειμαι πολυ περιεργος να μαθω!
![]()
Εγώ απορώ ακόμα όπως έχει μεταλλαχθεί το φόρουμ γιατί επιμένουν να ανοίγουν thread για δίτροχα εδώ μέσα...να φανταστείτε ένας ρώταγε...πως να το ξεστομίσω...για ηλεκτρικό πρόβλημα σε μοτοσυκλέτα με το συμπάθειο...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
γιατι ανοιγετε τετοια θεματα εδω μεσα, ειμαι πολυ περιεργος να μαθω!
![]()
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
κοιτα που πιανουμε και κουβεντα για το αν ειναι σωστο η λαθος αυτο που εγινε...
βγηκανε ολοι οι γαμηκουλες σφιχτηδες που πιαστηκανε μαλακες οταν υπηρετησανε να αναποδογυρισουνε το συμπαν.
στα παπαρια μου τι λενε οι ΕΔ αυτωνων,στα παπαρια μου τι λενε και οι δικοι μας.
αν θελουν να βρεθουνε να τα πουνε απο κοντα να ξεβρωμισει και ο τοπος απο τους εδω και κει μαλακες.
παρηγορηθειτε με κανα Ραμπο και βλεπουμε..
ρε ουστ λεμε!
και αμα θελουνε να φωναζουνε κατι σε παρελασεις και λοιπες τριτοκοσμικες εκδηλωσεις,να πανε σε κανα greek idol.
ετσι κι αλλοιως το ιδιο iq θα εχουνε...
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
ή.μαλλον καλυτερα στο ελλαδα εχεις ταλεντο.
8α εχουνε και μεσον τον Αδωνη.. ξερασογλου...
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Να με συγχωρείται αλλά δεν αντεξα να μην διαβάσω....
1. Κύριοι καταδρομείς πιο πάνω... Τα ΟΥΚ ανήκουν στο Ναυτικό απο ιδρύσεώς τους.
2. Λοιπές πληροφορίες για εκπαιδεύσεις κλπδεν χρειάζονται εκτός αν μετράμε μεγέθη πέους.
3. Μάγε, θα μας τρελλάνεις. το cis vi pacem parabellum, είναι πιο πιθανό είναι το είπε ο Luger από τον Κονδήλη.![]()
4. Σαφώς αυτές οι ομάδες δεν ειναι κοπελλίτσες αλλά οι παραλάσεις δεν ειναι χώρος για τετοιου ειδους περιστατικά.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Kαι ρε πστ μου, τόσα χρόνια ακόμα δεν έχω καταλάβει κάτι
τι στο διάλο σχέση έχει η επανάσταση, οι αγώνες για την ελευθερία, οι αγώνες για την δημοκρατία με τον Φασισμό, με τον ρατσισμό, την ξενοφοβία και όλα τα υπόλοιπα σύνδρομα??????
βέβαια έχω και άλλες χαζές απορίες περί αριστεράς και πολυτεχνείου κλπ αλλά θα βγω εντελώς εκτός θέματος...
OOOYYK...
OOOYYK..
OOOYYK...
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
OOOYYK...
OOOYYK..
OOOYYK...
γουσταρεις; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Να πω την αληθεια ΝΑΙγουσταρεις;
Το ωραιοτερο πραγμα σε ενα σχολειο ειδικων δυναμεων ειναι οταν μετα απο ολη την πουτσα που εχεις φαει στο τελος της μερας και ενω εισαι σε παραταξη και σε σταση προσοχης ορθιος αυτη ειναι η πιο χαλαρη στιγμη της μερας σου...
Και ενω περιμενεις να σου πουν να φυγεις να κοιμηθεις τις πεντε ωρες που εχεις να κοιμηθεις εκει στη σταση της προσοχης παρατηρεις και την παραμικρη λεπτομερεια γυρω σου...
Τον ουρανο, τα φυτα γυρω... τα εντομα το παραμικρο...
Το νερο ειναι το πιο γλυκο πραγμα μετα απο ολα αυτα...
Τιποτα δεν εχει σημασια αυτη τη στιγμη απλως το οτι εισαι εκει και αυτο που εχεις καταφερει που δεν ειναι πολυ παρα μονο μια ακομη μερα....
Βεβαιως δε συμφωνω με το γεγονος αυτο, δεν ειναι σωστο.
Υ.Γ. Ειναι εμπειρια ζωης .-
Ότι και να λέμε τώρα είναι αφελές να μιλάμε για το πόσο χρήσιμες είναι οι ειδικες δυνάμεις ή ο στρατός και περισσότερο αφελές να πέφτουμε από τα σύννεφα με τα συνθήματα που τραγουδάνε τα ουκ.
Από την άλλη είναι εντελώς ηλίθιο τα ουκ να φωνάζουν τα συνθήματά τους στην παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήταν μια στιγμή αυθορμητισμου ή χαζομάρας.
Κάποιος λόγος υπάρχει που έγινε.
Btw, επειδή έτυχε να υπηρετήσω για 2 μήνες με κάποιος κυπρίους λοκατζίδες. Τα συνθήματα που έλεγαν αν τα έγραφα θα κράσαρε ο σέρβερ. Άλλα πως να το κάνουμε έχουν τα δίκια τους.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.