Σελίδα 50 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 40454647484950515253545560100150 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 736 έως 750 από 2315

Θέμα: Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...

Καλά, υπάρχει κάτι άλλη λύση. Πάω εκεί που το αγόρασα και τους λέω κοψτε τον κώλο σας και δώστε ένα dvd.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Καλά, υπάρχει κάτι άλλη λύση. Πάω εκεί που το αγόρασα και τους λέω κοψτε τον κώλο σας και δώστε ένα dvd.
    Βρε Γιάννη τι λες?? Τι να σου δώσει ο πωλητής όταν δεν σου δίνει ο κατασκευαστής??

Μέιλ στην μικρομαλακή με sn του μηχανήματος ή στον κατασκευαστή
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Το αυτό
    Καλύτερα μαιλ στην HP

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Βρε Γιάννη τι λες?? Τι να σου δώσει ο πωλητής όταν δεν σου δίνει ο κατασκευαστής??

θα σε πω. Ο πωλητής θεωρητικά έχει κάνει κάποια εγκατάσταση "batch" γιατί πχ όταν το ανοίξαμε πρώτη φορά είχε ακόμα και κάποιον λογαριασμό περασμένο στο Skype, ενεργό.
    είχα ρωτήσει σχετικά και μου είπαν "κάνουμε αυτό διότι είναι απίθανα πιο γρήγορο από μιά κανονική εγκατάσταση". ΟΚ δεκτό. Έλα όμως τώρα που τα θέλω "φρέσκα", όχι πάλι την όποια εικόνα κάνουν mirroring γιατί βολεύει. Δεν θα πρέπει να διευκολύνει; Λέω τώρα, ξέρω και 'γω... Δεν ζητάω κάτι τόσο τραγικό, σε τελική ανάλυση πελάτης κανονικά με τιμολόγιο και ορίτζιναλ παραθύρια είμαι, όχι κάποιος άσχετος "φιλαράκι μήπως σου βρίσκεται κανένα δισκάκι, έχω να μπουτάρω τρεις μέρες"

Το email στην μικρομαλακή πιθανώς να είναι σωστή λύση. Αν κρίνω από την Λενόβο που ζητάει ένα 40άρι αν θυμάμαι σωστά για το δισκάκι με τα windows της, οι ελπίδες για να έχει κάτι αντίστοιχο δωρεάν η HP είναι χαμηλές... Αλλά μιά προσπάθεια θα την κάνω επίσης.

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Καταλαβαίνω ότι θέλεις να αποφύγεις το κατέβασμα από torrent αλλα για να ξεμπερδεύεις είναι η ευκολότερη λύση. Κατεβάζεις OEM image από πειρατόκολπο, βάζεις το σειριακό σου μετά την εγκατάσταση και είσαι κύριος και νόμιμος. Αν θα βρεις ελληνικά τώρα δεν ξέρω, αλλά ειλικρινά δε βλέπω το λόγο αν ο/η χρήστης ξέρει αγγλικά.

Εναλλακτικά.... Linux

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    θα σε πω. Ο πωλητής θεωρητικά έχει κάνει κάποια εγκατάσταση "batch" γιατί πχ όταν το ανοίξαμε πρώτη φορά είχε ακόμα και κάποιον λογαριασμό περασμένο στο Skype, ενεργό.
    είχα ρωτήσει σχετικά και μου είπαν "κάνουμε αυτό διότι είναι απίθανα πιο γρήγορο από μιά κανονική εγκατάσταση". ΟΚ δεκτό. Έλα όμως τώρα που τα θέλω "φρέσκα", όχι πάλι την όποια εικόνα κάνουν mirroring γιατί βολεύει. Δεν θα πρέπει να διευκολύνει; Λέω τώρα, ξέρω και 'γω... Δεν ζητάω κάτι τόσο τραγικό, σε τελική ανάλυση πελάτης κανονικά με τιμολόγιο και ορίτζιναλ παραθύρια είμαι, όχι κάποιος άσχετος "φιλαράκι μήπως σου βρίσκεται κανένα δισκάκι, έχω να μπουτάρω τρεις μέρες"

Το email στην μικρομαλακή πιθανώς να είναι σωστή λύση. Αν κρίνω από την Λενόβο που ζητάει ένα 40άρι αν θυμάμαι σωστά για το δισκάκι με τα windows της, οι ελπίδες για να έχει κάτι αντίστοιχο δωρεάν η HP είναι χαμηλές... Αλλά μιά προσπάθεια θα την κάνω επίσης.
    μέιλ στην μικρομαλακή ή τηλ στη υποστίρηξη αφού έχεις κάνει εγκατάσταση την έκδοση που είχες (home premium ή pro) 32-64 αδιάφορο και με τον σειριακό του πισιού θα πάρεις νέο κλειδί ενεργοποίησης. Αν σου πουν να τηλεφωνήσεις στο σαπόρτ της κατασκευάστριας να πεις δεν θέλω, θέλω κωδικό από εσάς, δικό σας είναι το προϊόν που επιθυμώ να ενεργοποιήσω. Και στην ΗΡ αν τελικά τηλεφωνήσεις εκεί να πεις δεν θέλω την εικόνα σας, τον κωδικό ενεργοποίησης του αντιγράφου μου θέλω.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

και που λες, σκάει ένα SMS από εκείνα τα γαμιστερά που δεν ξέρεις αν είναι τρολιά "σου τρώω τα γκαφρά κορόιδο" όπως τα παλαιότερα αναφερθέντα ή όχι.

Ένα ξερό "παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου, ευχαριστώ".

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΛΕΑ που θα σε πάρω και τηλέφωνο

το whitepages δεν το βγάζει ανάστροφη αναζήτηση και προφανώς και σαφώς δεν θα πληρώσω για να μάθω, το πολύ πολύ θα τον γράψω κανονικά τον τσιπη τον ανώνυμο τον ταλΑροφονιά. Ιδέες για το πως (αν) γίνεται να μάθουμε WTF είναι ο αποστολέας;

και που λες, σκάει ένα SMS από εκείνα τα γαμιστερά που δεν ξέρεις αν είναι τρολιά "σου τρώω τα γκαφρά κορόιδο" όπως τα παλαιότερα αναφερθέντα ή όχι.

το whitepages δεν το βγάζει ανάστροφη αναζήτηση και προφανώς και σαφώς δεν θα πληρώσω για να μάθω, το πολύ πολύ θα τον γράψω κανονικά τον τσιπη τον ανώνυμο τον ταλΑροφονιά. Ιδέες για το πως (αν) γίνεται να μάθουμε WTF είναι ο αποστολέας;
    Στειλτου το ιδιο

Νομίζεις δεν το σκέφτηκα; αλλά χρεώνεσαι 2 ευρώ το SMS αν είναι απάτη.

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius

Αντιγράφω: Η υπηρεσία Call me Back στέλνει εκ μέρους σου δωρεάν SMS σε Vodafone συνδρομητή, για να τον ειδοποιήσει να σε πάρει εκείνος!
    Πληκτρολόγησε δίεση (#) και τον αριθμό του κινητού Vodafone που θέλεις, κάνε κλήση.
    Ο συνδρομητής που κάλεσες θα λάβει αυτόματα sms: "ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ."

Αν πρόκειται για κανονικό αριθμό κινητού 69ΧΧΧΧΧΧΧΧ τότε λογικά δε μπορείς να χρεωθείς παραπάνω (υποθέτω, αλλά επιφυλάσσομαι), αλλιώς παίρνεις τη βόδια-φων και ρωτάς αν είναι λετζίτ (τσσσς) ο νούμερος.

Ωπα, ωραία πληροφορία...

ΟΚ, αύριο με την ησυχία μου θα πάρω τον άγνωστο τσίπη τηλέφωνο. Μα πραγματικά... Έτσι και είναι για δουλειά θα γελάσω πολύ.

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Ωπα, ωραία πληροφορία...

ΟΚ, αύριο με την ησυχία μου θα πάρω τον άγνωστο τσίπη τηλέφωνο. Μα πραγματικά... Έτσι και είναι για δουλειά θα γελάσω πολύ.
    Μου το έχουν κάνει όταν πούλαγα το 250....Πως σου φάνηκε;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ηayate Προβολή μηνύματος
    Μου το έχουν κάνει όταν πούλαγα το 250....Πως σου φάνηκε;
    κωμικό αλλά αγγελία με το τηλέφωνο που χρησιμοποιώ κάθε μέρα δεν θα βάλω

κάθε φορά παίρνω μιά καρτοσιμ (αν έχει λήξει αυτή που έχω κάβα, όπως τώρα ας πούμε). Και εννοείται πως δεν θα πάρω πίσω για τέτοια ιστορία. Αν δεν έχεις λεφτά να πάρεις τηλέφωνο, σιγά μην έχεις να αγοράσεις μηχανάκι/αυτοκίνητο/οτιδήποτε.

Παλαιό μέλος
    Αν δεν έχεις λεφτά να πάρεις τηλέφωνο, σιγά μην έχεις να αγοράσεις μηχανάκι/αυτοκίνητο/οτιδήποτε.
    Ομοίως, σιγά μην έχεις να πληρώσεις για τη δουλειά.
    Μην ασχολείσαι.

ναι αυτό ήταν μέσα στα οτιδήποτε. και να πω ότι είναι γνωστό το νούμερο και κάποιος ξέμεινε...

Παρόμοια θέματα

1. μια βοηθεια απο τους εμπειρους
    από neos mixanovios στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2009, 16:07
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2008, 22:14
  3. Μια βοήθεια για Kawasaki
    από tidime στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2004, 14:15
  4. Μια Ερωτηση Απο Εναν Απληροφορητο