Όχι
Θα δεις αρκετες φορες διακύμανση στην μέτρηση.
Οταν αρχίσει να σου δινει ασχημη γεύση τότε αλλάζεις αντίσταση.
Όχι
Θα δεις αρκετες φορες διακύμανση στην μέτρηση.
Οταν αρχίσει να σου δινει ασχημη γεύση τότε αλλάζεις αντίσταση.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Η αλήθεια είναι οτι το επιστόμιο του GS-Air μου την έδωσε και έτσι σήμερα μπήκα στον κόπο να πάρω ένα άλλο για 510 (http://www.alterego.gr/e-shop/access...p-tip-510.html) και πήρα και να δοκιμάσω το κεράσι της el-greco http://www.alterego.gr/e-shop/e-liqu...-platinum.html το οποίο δυστυχώς με απογοήτευσε.Μάλλον φταίει που όταν το δοκίμασα το δοκίμασα στον ατμοποιητή που ειχε το παλικάρι εκεί στο μαγαζί κ μου έδωσε άλλη γεύση και "σκάσιμο".Έχουμε καιρό για δοκιμές,σκεφτόμουν σε βάθος μήνα μήπως έμπαινα στο τριπάκι για αγορά βάσεων και να φτιάχνω δικά μου αρώματα ή να παίρνω ιδέες απο διάφορα site που παίζουν,υπάρχουν και 3 συνάδελφοι-συναθλητές στο γραφείο που με ψιλοψήνουν.Πάντως ήδη μετράω 5 μέρες άκαπνος απο τον Van Nelle και ούτε καν μου φαίνεται.Πιό πολύ γουστάρω κιόλας τη φάση με το ηλεκτρονικό μέρα με τη μέρα.
To tribeca της halo είναι καλό αλλά μ' αρέσει περισσότερο το bebeca της atmos γιατί είναι λιγότερο γλυκό και έχει πιο έντονη αυτή τη γευση που σου αφήνει στο τέλος.
Σε όσους αρέσει το tribeca αλλά το βρίσκουν ακριβό ας δοκιμάσουν το ry6 της natoura. Έχει επίσης αυτή την περίεργη γεύση στο τέλος (που πιο έντονη είναι στο bebeca) και γλυκίζει στην αρχή αλλά όχι με τόσο ωραίο-διακριτικό τρόπο όπως το tribeca. Σε όσους όμως αρέσει KAI το smoke της after 8 ίσως βρουν το ry6 πιο πολύ του γούστου τους. Σε κάθε περίπτωση αξίζει να το δοκιμάσουν.
To smoke δεν κακό αλλά αυτή η γλυκύτητα που βγάζει δεν είναι αυτό που θέλω.
Οι ελλιπέστατες περιγραφές μου προορίζονται για να δείξουν την σχέση και τις διαφορές ανάμεσα στα παραπάνω και θα τις καταλάβουν μόνο όσοι έχουν δοκιμάσει κάποια απ' αυτά που ανέφερα.
Από 7 eliguids έχω δοκιμάσει 3. Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως η δουλειά που έχει γίνει με τα αρώματα είναι φοβερή.
Τα 2 απ' τα 7 συνολικά αρώματα που έχει, είναι καπνικά, το 7 kings και το 7 lives.
Πρέπει να δοκιμάσω πάλι το kings με το smoke της after για να πω περισσότερα γι' αυτά τα δύο αλλά εσύ τόλι που σ' αρέσει το smoke έπιασες το νόημα. (ελπίζω)
Το 7 lives. Σε όσους αρέσουν τα αρωματικά ΠΡΕΠΕΙ να το δοκιμάσουν. Ίσως το αγαπήσουν. Ο τρόπος που συνδυάζονται τα αρώματα είναι μοναδικός. Για μένα είναι λίγο έντονα, δεν κουράζουν ιδιαίτερα παρόλο που είναι έντονα αλλά εμένα δε μ' αρέσουν τα δυνατά αρώμτα και οι έντονες γεύσεις . Το ιδανικό με αυτό το βρήκα όταν το αραίωσα.
Πήρα βάση balanced και το αραίωσα στο 50/50 πιο πολύ για να ρίξω τη νικοτίνη στο 3% γιατί μου είναι περιττή η 6% για όλη την ημέρα. Φυσικά ξεκίνησα με το 7lives γιατί μαζί με την νικοτίνη ελαττώνονται και τα αρώματα και θεώρησα ότι θα βρω το ιδανικό. 50% βάση 50% 7 lives και τo άφησα 2 μέρες ενώ το ανακινούσα που και που. Ίσως την επόμενη φορά να βάλω 40% βάση.
Τα αρώματα παραμένουν αλλά λιγότερο έντονα και σε όσους αρέσουν οι direct (εγώ δεν τη βρίσκω και πολύ) θα το αγαπήσουν (πιθανότατα).
Όσοι δεν θέλουν τόσο χαμηλά επίπεδα νικοτίνης μπορούν απλά να το πάρουν το 12% αντί για 6%. Με αραίωση στο 30 40% θα έχουν λίγο παραπάνω από 6 νικοτινη αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.
Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται και το κόστος του υγρού καθότι η βάση κοστίζει μόνο 2 ευρώ τα 100ml. Δεν μπορεί όμως γίνει με υγρά που δεν έχουν έντονα αρώματα για ευνόητους λόγους.
Sent from me using a computer.
Τα δοκίμασα τα 7 πριν κανα 2μηνο αλλά μπάαα.Το smoke που επιχείρησα να κάνω πάλι πρόσφατα δε με κάλυψε πλέον και ξαναστράφηκα σε diy.Δε μπορώ να πώ πως πέτυχα κάτι σωστό αλλά τουλάχιστον σκέφτηκα 2 ονόματα που ανταποκρίνονται στην αποτυχία.Το Μουχλίτο (απο το μοχίτο) το οποίο πάιζει να διώχνει και τα κουνούπια για καπνικό με βάση το ry4 asian,και το μουχλολούλουδο το οποίο ξαναφέρνει τα κουνούπια αλλά και διάφορα άλλα ιπτάμενα αντικείμενα.
Καλού κακού έβαλα σκέτη βάση με πυραζίνη και κάτι γίνεται απο το ολότελα.
Τα 7 που ειναι ελληνικής δημιουργίας,στην αρχή ψιλοκράχτηκαν γιατί ήταν για τα μπάζα και αναγκάστηκαν οι άνθρωποι να ενισχύσουν τις συνταγές τους.Προσωπικά δεν πείσθηκα πάντως.Μια νέα μόδα που έχει σκάσει μύτη,είναι έτοιμα μίγματα αρωμάτων,κλώνοι γνωστών πετυχημένων υγρών οπου,απλά προσθέτεις βάση και είσαι κομπλέ.Πχ αντι για Castle Long απο Five pawns,Castle Short το μίγμα κτλ.Ομως,ουτε χημική ανάλυση υπάρχει ουτε τίποτα οπότε δε ψηνομαι να δοκιμάσω.
Επίσης,σχεδόν έχω πειστεί πως,απο 1.2 εως 1.35 αντίσταση, έχεις καλύτερη γευση απο όποιο άλλο setup.
Φίου φίου φι φι φίου
Αντιστάσεις κάνω 1,3 -1,4Ω με κολλημένες σπείρες, σε 2.5αρι τρυπάνι με σύρμα πάχους 0,30
Με ανοιχτές σπείρες 1.2 - 1.3Ω
Σε όσους δεν αρέσει το λευκό ή το μαύρο subtank mini βγήκε και σε ασημί όπως το παλιό.
Το μαυρο με την χρήση κάποια στιγμή θα ξεβάψει, ειδικά σε αυτούς που δεν το προσέχουν (ή δεν μπορούν να το προσέχουν, όπως εγώ).
Κάτι διάβασα παραπάνω για μυρωδιές που δεν φεύγουν. Γάλα!
5 λεπτά σε ζεστό γαλατάκι και θα φύγουν τα πάντα. Ρωτήστε και τη γιαγιά σας, το γάλα αφαιρεί όλες τις μυρωδιές. (Ευτυχώς που εγώ αποφεύγω τις έντονες γεύσεις)![]()
Σοβαρά τώρα...
Έπαιζα με κάτι χειροποίητες αντιστάσεις στον ναυτίλο στα χαμηλά (που δεν τις παίρνει) και είδα GSX1400 στο μαγαζί του teo που έχει B-King.
Παίζει;![]()
Συμβαίνει κάτι κουλό... έχω ένα μασουράκι με σύρμα 0.28 με το οποίο έφτιαχνα αντιστάσεις για το επισκευάσιμο του sub tank mini... με 5 σπείρες τις έβγαζα σταθερά στα 0.6Ω... πάω σήμερα να φτιάξω μια και μου βγάζει 1Ω... την πετάω, φτιάχνω άλλη, πάλι τα ίδια... τυλίγω σε μικρότερης διάμετρου κατσαβιδάκι... 1Ω... μειώνω τις σπείρες στις τέσσερις, 0.8Ω... τελικά για να καταλήξω στο 0.6Ω έκανα μόνο τρεις σπείρες πολύ μικρής διαμέτρου.
Το σύρμα ήταν το ίδιο που χρησιμοποιώ εδώ και καιρό (1 μέτρο πότε να τελειώσει...) ατομοποιητής και μπαταρία επίσης τα ίδια... τι στον πο*τσο μπορεί να φταίει;
Ρε χυμαδορη.
Και εγω αγορασα συρμα 28αρι και στις 5 σπειρες μου βγάζει 1.4 σε 2.5 τρυπανακι.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
0.6 σταθερά μου έβγαζε εμένα εδώ και πολύ καιρό που τις έφτιαχνα... μη νομίζεις ότι έκανα και καμία τρελή δουλειά, μπαμ - μπαμ... ξαφνικά σήμερα αποφάσισε να μου βγάζει 1.0 συνεχώς, πέταξα 2-3 συμπεριλαμβανομένης και αυτής με το 0.6 και τις 3 σπείρες γιατί μου τα τσουρούφλισε όλα. Τώρα κατάφερα μια στα 0.9 με 5 σπείρες και με αυτήν ατμίζω, μου τελείωσε και το σύρμα εν τω μεταξύ... απλά λέω ότι είναι περίεργο να βγαίνουν 0.6 εδώ και πόσους μήνες και ξαφνικά σήμερα να βγαίνουν στο 1.0... η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω, είναι ότι έπεσα σε τμήμα του σύρματος που ήταν κατασκευαστικά *δελο και πιο παχύ στο ένα τμήμα του.
χάλασε ο 2ος ναυτίλος...
είχε σφίξει υπερβολικά ο ατμοποιητής με την μπαταρία και αφού μετά από προσπάθεια ξεβίδωσε, διαπιστώθηκε ότι χάλασαν οι βόλτες και στα 2.
Το istick ήταν καινούργιο μιας εβδομάδας.
το καζανάκι του ατμοποιητή που έχει τις βόλτες ήταν σχεδόν καινούργιο και ξέρω ότι υπάρχει στα 16€.
Ερώτηση: Η πλάκα με τις βόλτες του istick υπάρχει σαν ανταλλακτικό;
Τελευταία τροποποίηση από dimmie_72; 09/08/2015 στις 11:49.
απ'οσο ξερω,οχι δεν πρέπει να υπάρχει αντ/κο μόνο ο πόλος.Δε θέλει σφίξιμο.Με το που δέσει επάνω,το αφήνεις και τέλος.
Φίου φίου φι φι φίου
Το istick 40 tc έχει ατσάλινα σπειρώματα. Στα παλιότερα μπορείτε να βάλετε εκείνο το πρόσθετο που έχει βγάλει η eleaf για να διπλώνει ο ατμοποιητής και να χωράει στην τσέπη, μόνο και μόνο για να προστατέψετε τα σπειρώματα του mod. O ατμοποιητής θα βιδώνει επάνω σε εκείνο το παπαράκι που κοστίζει 5 ευρώ (ή τουλάχιστον τόσο το βρήκα εγώ).
Στο istick 40 δεν κάνει και νομίζω ούτε στο 30αρι. Στο 20 κάνει, στο μίνι και δεν ξέρω που αλλού (το γράφει επάνω).
Χυμαδορ με το 28αρι στις 5 σπρείρες και εμένα 1ω μου βγάζει.
Και τόσο πρέπει να βγάζει με 2.5 εσωτερική διάμετρο.
5 σπείρες στο μπλε κατσαβιδάκι που έχει το subtank mini (2mm πάχος) πρέπει να σου δίνει 0,8 (όσα μας λες ότι έβγαλε).
Εδώ.. http://www.steam-engine.org/coil.asp...id=2.05&ll=6.3
![]()