αμα δεν τα βρουνε και τσατιστει ο ΓΑΠ την βλεπω τη δουλεια...
θα διεξαγει εκλογες μεσω twitter .............![]()
αμα δεν τα βρουνε και τσατιστει ο ΓΑΠ την βλεπω τη δουλεια...
θα διεξαγει εκλογες μεσω twitter .............![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Ρε παιδιά ξεκολλάτε με αυτό το "αν θα μας διώξουν" ή όχι...
Δεν χρειάζεται να διώξουν κανέναν.
Απλά θα κλείσουν την στρόφιγγα χρηματοδότησης και τότε θα ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ να μας αφήσουν να φύγουμε για να τυπώσουμε νόμισμα και να λειτουργήσει στοιχειωδώς η χώρα...
Δεν θα μας αφήσουν να φύγουμε ποτέ.Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να φύγουν πρώτοι.Εννοείται διαλύοντας το Ευρώ και την Ευρωζώνη όπως τη ξέρουμε μεχρι σήμερα.
Μέχρι στιγμής είναι οι μόνοι που απειλούν κι εμείς χορεύουμε.Αν τολμούσαμε κάτι διαφορετικό θα σου έλεγα εγώ για πότε θα έχεζαν χρήμα να μας το δώσουν.![]()
Mε τόσο πετρέλαιο και αέριο, λέτε να μας αφήσουν να φύγουμε από τη βεγγέρα;Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
Δεν θα μας αφήσουν να φύγουμε ποτέ.Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να φύγουν πρώτοι.Εννοείται διαλύοντας το Ευρώ και την Ευρωζώνη όπως τη ξέρουμε μεχρι σήμερα.
Μέχρι στιγμής είναι οι μόνοι που απειλούν κι εμείς χορεύουμε.Αν τολμούσαμε κάτι διαφορετικό θα σου έλεγα εγώ για πότε θα έχεζαν χρήμα να μας το δώσουν.![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Mε τόσο πετρέλαιο και αέριο, λέτε να μας αφήσουν να φύγουμε από τη βεγγέρα;
![]()
η Ελλαδα οπως την οραματίζονται σε 10 χρονακια...
χωρις βομβες, χωρις σφαιρες ....απλα κι ανεξοδα.... :wacko:
Accipere quam facere praestat injuriam
Και να διαλυθει νομισματικα -η ολοκληρωτικα -η ΕΕ θελουν να μας δεσουν εσαει... αμα πλακωσουν οι ενεργειακες εταιρειες και εξασφαλισουν την εκμεταλλευση ολων των πλουτοπαραγωγικων αποθεματων μας για ενα κομματι ψωμι, μετα δεν πα να πεσει ολο το συστημα... τη δουλεια τους θα την εχουν κανει...
Απορρω τι καθομαστε και συζηταμε, ψαχνοντας πισω απο τις γραμμες και τις λεξεις... αφου το εχουμε υπογραψει, πιο ξεκαθαρο δεν θα μπορουσε να ειναι:
Παραιτηση απο τα κυριαρχικα μας δικαιωματα.
Τι αλλο χρειαζεται δηλαδη;
Γίναμε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και δεν το ξέρω ή μήπως ως συνήθως ο πνιγμένος από τα μαλλιά πιάνεται ???Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
![]()
![]()
Δε θα είναι προς Ελληνική εκμετάλευσηΑρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Γίναμε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και δεν το ξέρω
ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΑρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
ή μήπως ως συνήθως ο πνιγμένος από τα μαλλιά πιάνεται ???
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
... αφου το εχουμε υπογραψει, πιο ξεκαθαρο δεν θα μπορουσε να ειναι:
Παραιτηση απο τα κυριαρχικα μας δικαιωματα.
Τι αλλο χρειαζεται δηλαδη;
Δυστυχως θα συμφωνησω..
Εχουμε παραδωσει προ πολλου την Εθνικη μας κυριαρχια..
Και οι σημερινοι "ηγετες" θα λογοδοτησουν στην ιστορια γι αυτο..
Πατέρας πια..
ρε παιδιά δέ βαρεθήκατε να τα ανακυκλώνετε αυτά; ειλικρινά όμως.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
![]()
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
Όχι.Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
ρε παιδιά δέ βαρεθήκατε να τα ανακυκλώνετε αυτά; ειλικρινά όμως.
και, αν θες, δες το ακριβώς αποκάτω post γιατί.
ξανά![]()
Χωρίς προσωπική αντιπαράθεση, τόοοσα χρόνια που όλα αυτά ήταν απλές θεωρίεςΑρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Γίναμε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και δεν το ξέρω ή μήπως ως συνήθως ο πνιγμένος από τα μαλλιά πιάνεται ???
![]()
συνομωσίας αλλά ξάφνου ψιλοεμφανίζονται ως πραγματικότητες, δεν σε βάζουν σε σκέψεις;
Αραβικά Εμιράτα δεν είμαστε αλλά όταν τα ανεκμετάλευτα αποθέματα που τόσα χρόνια
ήταν ασύμφορο να αντλήσεις έγιναν πλέον φθηνότερα (και όσο πάει και ακόμη φθηνότερα)
και γίνονται πλέον συμφέροντα;
Εγώ δεν είπα ότι δεν υπάρχουν κοιτάσματα...ΠΙΘΑΝΟΝ να υπάρχουν...Και ΠΙΘΑΝΟΝ να είναι εκμεταλλεύσιμα....Και ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ να αποφέρουν αρκετά....
ΟΛΑ αυτά όμως ΠΡΩΤΟΝ πρέπει να επιβεβαιωθούν (μέχρι στιγμή έχουμε μόνο ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ), και ΔΕΥΤΕΡΟΝ αν αποδώσουν θα αποδώσουν στο ΜΕΛΛΟΝ...
Και για να αποδώσουν στο μέλλον θα πρέπει έως τότε ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ και ως ΟΝΤΟΤΗΤΑ...
ΛΑΘΟΣ μας που χρόνια τώρα δεν ψάξαμε αυτή την πιθανή πηγή εσόδων. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ να το κάνουμε τώρα
Αλλα από αυτό το σημείο μέχρι να θεωρούμε δεδομένο ότι αυτό θα μας λύσει το άμεσο πρόβλημά μας έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ απόσταση - δεν νομίζετε ???
Κατανοώ ότι πάνω στην απελπισία μας και στην άρνησή μας να δεχτούμε ότι το πικρό ποτήρι θα το πιούμε προσπαθούμε να πιαστούμε από το οτιδήποτε μας ακούγεται ευχάριστο, αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα είναι άλλη...
![]()
Εγώ πάλι, τα μόνα μυνήματα που λαμβάνω με όποιον και αν μιλήσω (επαίοντες και μη) είναι ότι ουδείς θεωρεί ότι οι πόροι αυτοί θα αποφέρουν το ελάχιστο στην Ελλάδα.Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Αλλα από αυτό το σημείο μέχρι να θεωρούμε δεδομένο ότι αυτό θα μας λύσει το άμεσο πρόβλημά μας έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ απόσταση - δεν νομίζετε ???
Κατανοώ ότι πάνω στην απελπισία μας και στην άρνησή μας να δεχτούμε ότι το πικρό ποτήρι θα το πιούμε προσπαθούμε να πιαστούμε από το οτιδήποτε μας ακούγεται ευχάριστο, αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα είναι άλλη...
![]()
Άλλος θα τρυπήσει, άλλος θα τρομπάρει, άλλος θα φορτώσει και θα πωλήσει. Εμείς το πολύ πολύ να τύχουμε κάποιας μηδαμινής έκπτωσης τοκοχρεολυσίων.
Οσονούπω!
![]()
Ακριβώς.
Ρε λαλάκες...ΕΛΕΟΣ επιτέλους....
Σταματήστε να το παίζετε δύσκολοι...
Ας δεχτεί κάποιος να γίνει πρωθυπουργός...
ΥΓ
Σε λίγο μπαίνει και αγγελία (καθυστερουν και οι μοντ να ανοίξουν την αντίστοιχη κατηγορία στα μοντέλα ρε γαμώτο...)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: