SOA λογικα θα εννοει sons of anarchy....
SOA λογικα θα εννοει sons of anarchy....
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
Ναι, Αποστόλη ξεκινά λίγο μουδιασμένα αλλά κάθε σεζόν είναι καλύτερη από τη προηγούμενη. Φτωχό μπάτζετ αλλά εμένα δε με χαλάει.
Υ.Γ. SOA: Sons Of Anarchy αν και το σωστό είναι SAMCRO!
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Abel το έχω δει 2 φορές το Lost και είναι μια χαρά κατανοητό το τέλος. Απλά έχω την άνεση να το ξαναδώ. Σειρά όπως το flash forward, fringe Δε βλέπω να παίζει και θλιβομαι.
Ααααα τι μου θύμισες, flash forward...ηταν πολυ ωραίο αυτο. Οπως επισης και το touch, δεν ξερω αν το είδε κανεις
Γενικά όποια σειρά πάει να πει και μια αλήθεια, κόβεται. Επίσης δεν έχω καταλάβει σε sci fi σειρές γιατί παίζουν πολλά Αρχαίοελληνικα ονόματα. Τυχαίο;
Ναι ρε, ωραίο ήτανε, και μια χαρά είχε ενδιαφέρον για τη 2η σαιζόν.
Να υπενθυμίσω εδώ μια που ξεκίνησε πολύ δυνατά και έπεσε τραγικά στο μέσο, αλλά είχε πολύ δυνατό τελείωμα σαιζόν που δεν κατάφερε να το σώσει στο τέλος
The event
Ώπα, ποιο είναι αυτό; Για να δω...
γκουγκλε, γκουγλε...
Α, ναι, θα το τιμήσω μάλλον κάποια στιγμή.
Αλλά μου θύμισε αυτό το (πάλι) κομμένο, θα με θυμηθείς αν το πιάσεις
Awake
Χμ από το imdb στο κινητο δε μπορω να δω πόσες σεζόν έκανε το awake..αλλα κατω κατω στα παρεμφερή που σου προτείνει ειναι και το touch και το flash forward άρα μοιάζουν...θα το δω!!!
Ωραίο εργαλειακι παντως αυτο του imdb , το "more like this", έτσι βρίσκω τις σειρές μου ανάλογα με την όρεξη....
Παιδιά δείτε το lie to me, όλο και κατι χρήσιμο θα μάθετε για τη ζωή σας!!!
Μεγάλες αλήθειες νομιζω εχει και οχι πολυ κρυμμένες και το person of interest αλλα ακομα συνεχίζεται!
Ξεκίνησα το dig.So far so good.Για να δούμε αν θα ανέβει και άλλο το κλίμα.Πολύ conspiracy πέφτει.
Φίου φίου φι φι φίου
S.O.A.(Sons of Anarchy)...![]()
Η φαφουτα τρωει φρουτα και για μας ....ουτε γιαρμας !
1 και καλή. Δεν είναι παρεμφερή με touch (ίσως ελάχιστα) και σίγουρα καμμία σχέση με flash forward.
Και αν σου αρέσει ο παίδαρος, μια που σε έκοψα να το γουστάρεις το εγγλέζικο, ψάξε και το case histories, είναι πάρα πολύ καλό.
Επίσης, elementary, εξαιρετικό και μπόλικο, όχι σαν το σέρλοκ που ξερογλυφόμαστε να δούμε μια στο τόσο
Και (εγγλεζιά) μια και σου αρέσει το μάιντ τραμπολινγκ, Life on Mars.