για βαση του φτερου χρησιμοποιησα το στηριγμα απο ενα καζανακι εξατμισης.ανοξειδωτο-σκληρο και οσο ευκαμπτο χρειαζεται για να παρω τις κουρμπες...
τρυπωντας και βιδωνοντας πανω στο φτερο,εχω καποια σταθερα για να ξεκινησω προσαρμογη.στο τελος μαλλον θα χρησιμοποιησω αεροπορικου τυπου πριτσινια για πιο cafe look αντι για τα βιδακια...
![]()
Σπύρο, πολύ ωραίο γίνεται...![]()
Ρε Σπυρο,ολα καλα κι ωραια,φοβερη δουλεια ,δεν το συζηταμε.
Ενα πραματακι μονο θα πω
Η βαση της πινακιδας,εκει που μπηκε,δε θα κρυβει τη στρογγυλαδα του φτερου,που κατα τη γνωμη μου, ειναι πανεμορφη???
Κατα τα αλλαμε
![]()
Ωραία το πας!Έχεις καταλήξει στα κλιπ-ον ή το σκέφτεσαι ακόμα;
πιστευω οτι οπως παει να γινει θα πουληθει πιο ευκολα απο οτι πριν!!!!! αλλα δεν νομιζω να θες να το πουλησεις μετα!!
τι να λεμε τωρα ειναι πολυ ωραιο αν και ειναι σε πρωιμο σταδιο φαντασου να τελιοσει θα τρελαθουμε μπραβο σου.αν χαμηλωνες μονο τα μπροστηνα να ειναι λογο πιο αγριο στο ματι.τα φτερακια τελικα ειναι ωραια πανω πριν μπουν δεν τους φαινοταν τοσο.η σελα πενα τρελα μπωρεις να μας πεις κοστος σελας και μαγαζι χωρις να σε φερνω σε δυσκολη θεσηbeer:
![]()
:a32::a32:
θελω βολτα ε!![]()
Ειναι αρχηγος ο Σπυρος . Μπραβο του και μπραβο σε ολους που βαζουν ενα χερι για την κατασκευη , μακαρι να εμενα κοντα να εκανα τον βοηθο και τον καφετζη ......Εχω μονο δυο προβληματισμους , ο ενας ειναι τα κλιπ ον , και ο αλλος οτι το υποπλαισιο θελει στις γωνιες λαμακια για να εχει και νευρα η κατασκευη . οταν λεω λαμακια![]()
Ότι και να πούμε είναι λίγο. Είσαι φροντιστήριο !!!!!!!
![]()
· Ο χαρακτήρας είμαι εγώ, η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα.
www.agmalarm.gr https://www.facebook.com/giorgos.marazotis https://twitter.com/GMarazotis
κυριοι ευχαριστω για τα μηνυματα.οτι λετε φιλτραρεται και εξεταζεται πολλες φορες.
λαμακια θα κολληθουν μαλλον στο υποπλαισιο γιατι θα χρειαστουν βασεις για τα πισω φλας...
σημερα λοιπον ηταν η μερα του μπροστινου φτερου και της βασης της μπαταριας...
το μπροστα φτερο τελειωσε γρηγορα και ειναι ετοιμο για στοκο πιστολιου...
![]()