Καλά, ππρια κόψαμε εγώ αλλά τέλος πάντων.....
Ότι ελαττώσαμε το κάπνισμα πολλοί το ελαττώσαμε πολύ.
Καλά, ππρια κόψαμε εγώ αλλά τέλος πάντων.....
Ότι ελαττώσαμε το κάπνισμα πολλοί το ελαττώσαμε πολύ.
Πρέπει να πάω για τσεκάπ...κατάφερα να σπάσω 2 πυρεξάκια του Goblin Mini...ή εγώ έχω πάθει πάρκινσον ή αυτά είναι πολύ ευθραυστα 2/2 σε 4 μέρες με 2 πεσίματα μόνο!![]()
Αυτό που ο καθένας λέει ότι θέλει χωρίς να το ψάξει καθόλου με ξεπερνάει! Ειδικά όταν το κάνει σα να κατέχει την απόλυτη αλήθεια, σα να γνωρίζει το μυστικό που αγνοούν οι άλλοι!
Λίγες σελίδες πιο πίσω έβαλα ένα λινκ που έλεγε ότι στην Αγγλία το ΗΤ συνταγογραφείται καθότι τα στοιχεία είναι πλέον αρκετά ότι το ΗΤ είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό λιγότερο βλαβερό απ' το κανονικό τσιγάρο και διότι έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικότατο στην απεξάρτηση απ' την συνήθεια του τσιγάρου και τον εθισμό της νικοτίνης. Και αυτό το λέει αυτό ο Ιατρικός σύλλογος της Αγγλίας.
Είναι προτιμότερο και σαν εναλλακτικός τρόπος καπνίσματος για έναν καπνιστή.
Κάποιος μη καπνιστής που σκέφτεται όμως να ξεκινήσει το κανονικό τσιγάρο μπορεί να κάνει ηλεκτρονικό και να αποφύγει τον εθισμό στην νικοτίνη ενώ παράλληλα θα βλάψει τον εαυτό του λιγότερο.
Όλα τα άλλα είναι απλά δικαιολογίες γι αυτούς που δε θέλουν να απαρνηθούν την αγαπημένη τους συνήθεια. (ή να την αντικαταστήσουν με μια άλλη πολύ λιγότερο βλαβερή)
Παρακαλώ συνεχίστε αν θέλετε αλλά το ΗΤ έχει μια δεκαετία πλέον και παρ' ότι τα πρώτα ηλεκτρονικά τσιγάρα ήταν χειρότερα (πιο βλαβερά) απ' αυτά που έχουμε σήμερα, δεν έχει υπάρξει ούτε ένα δείγμα ότι προκαλεί κάτι χειρότερο απ' το κανονικό τσιγάρο.
Sent from me using a computer.
Να βαλω κι εγω το λιθαρακι μου.
Καπνιζα 3 πακετα την ημερα πρινς μαυρο η σκληρο απο τ αφορολογητα,ειμαι οδηγος διεθνων μεταφορων που σημαινει 20 με 25 μερες το μηνα ειμαι μεσα σ ενα κλουβι μονος.
Το πηρα περιπου Οκτωμβριο-Νοεμβριο,εμαθα να το δουλευα στοιχειωδος περιπου Απριλιο-Μαιο και απο της 11 Μαιου το εκοψα και μονο ατμιζω.
Ουτε νευρα,ουτε πεινα,ουτε τιποτα αλλα ουτε και βιασυνη,δεν ξερω αν κανει η οχι ξεκινησα τον ατμο και 1 πακετο για κανα 2-3 μερες,μετα 1 την βδομαδα,παραληλα με τον ατμο παντα ωσπου ειπα να μου κανω δωρο στα γενεθλια μου και εκοψα το τσιγαρο.
Δεν ειναι αναγκη να το κοψεις με τη μια,τοσα χρονια καπνισματος,μερικοι μηνες ακομη δεν πειραζουν,σιγα σιγα,μακρινους στοχους
Δεν υπαρχη λογος για μαχαιρι,σακατευεις τον οργανισμο σου και τα νευρα σου τσαταλια.
ΣΚΟΝΗ ΠΕΤΡΕΣ ΛΑΣΠΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ......
ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
Όσους έχω δει με ηλεκτρονικό τσιγάρο το έχουν πάρει με το σκεπτικό να το κόψουν κάποια στιγμή. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κανέναν μετά από καιρό να το αποχωρίζεται. Κι αυτό γιατί στην ουσία είναι κόψιμο μίας κακής συνήθειας. Και η συνήθεια στην ουσία είναι η κίνηση από το χέρι στο στόμα. Όλα είναι εγκεφαλικά. Και σου μιλάει κάποιος που κάπνιζε δυομιση πακέτα την ημέρα και το έχει κόψει μαχαίρι εδώ και πολύ καιρό.
Τελευταία τροποποίηση από simintzis; 27/06/2016 στις 12:45.
Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κανέναν μετά από πολύ καιρό να αποχωρίζεται το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Κι αυτό γιατί στην ουσία είναι κόψιμο μίας κακής συνήθειας, και τη συνήθεια ή την κόβεις ή όχι. Και η συνήθεια στην ουσία είναι η κίνηση από το χέρι στο στόμα. Όλα είναι εγκεφαλικά. Και σου μιλάει κάποιος που κάπνιζε δυομιση πακέτα την ημέρα και το έχει κόψει μαχαίρι εδώ και πολύ καιρό.
Τελευταία τροποποίηση από simintzis; 27/06/2016 στις 12:45.
Χρόνια καπνιστής προσπάθεις αρκετές να το κοψώ αλλά είχα καταφέρει να το μειώσω σε 1 πακέτο μέρα και το πάλευα 1 πακέτο το 2μερο αλλά παντα ένιωθα να το στερούμαι. Τότε αγόρασα ένα ηλ τσιγάρο τα κλασικά σταρτερ του 30ευρου σαν στυλο 7-8 μήνες το κράτησα χωρίς τσιγάρο ή σπάνια δλδ 1-2 τον μήνα τσιγάρα αλλά με ενοχλούσαν τα ζουμιά που έβαζα γιατί τότε δεν γνώριζα. Οπότε ξανα 1 χρόνο κάπνισμα. Όπου μια μέρα είπα τέλος θα αρχίσω το ηλεκτρονικό πάλι είχα πάρει ερεθισμα και απο κανα 2 φίλους που είχανε κάτι πιο περίεργα ηλκτρονικά με μπαταρίες κατι ατμοποιητές. Ψάχτηκα και πλέον από Οκτ είμαι μόνο με ηλεκτρονικό σε σημείο που το τσιγάρο με αναγουλιάζει στην μυρωδιά και μόνο. Δεν έχω κάνει ούτε ένα τσιγάρο και ούτε πρόκειται.
Για τεχνικές λεπτομέρειες:
-Υγρά φτιάχνω μόνος μου τα παραγγέλνω και απ' έξω με κανα 2-3 άτομα ακόμα και τα πέρνουμε σε λίτρα γεύσεις και βάσεις και μας βγαίνουν πολύ φθηνά
-Ατμοποιητες έχω ένα kayfun v4 με 12άρα νικοτ και πλέον δουλεύω αεράτο με 5άρα νικότ.
-Βοxaki είχα eleaf tc40 καλό αλλά δεν σήκωνε τον αεράτο οπότε cuboid 150ari με 2*3000mah LG και ξεμπέρδεψα.
-Βάσεις χρησιμοποιώ πλέον Pink mulle
-Καπνικά υγρά δεν κάνω καθόλου αλλά μόνο φρούτα και ανάλαφρα γενικά. Πλέον το βλέπω σαν ναργιλεδάκι και όχι τσιγάρο.
Τελευταία τροποποίηση από dimis_gr; 27/06/2016 στις 12:52.
Μπορείτε να καταλήξετε κάπου ή μπήκατε εδώ να χαλάσετε το πάρτυ αυτών που τους αρέσει;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Πάντως (αν και καπνίζω ακόμη * ) σήμερα έπαθα ένα περίεργο.
Όπως πήγαινα χαλαρά με το μεκανάκι το πρωί, πέρασα μπροστά από έναν τύπο ο οποίος κάπνιζε.
Έτυχε και πέρασε το κεφάλι μου μέσα από τη τζούρα που εξέπνευσε.
Αναγούλα, αηδία, βρώμα.
* έχω κόψει εδώ και χρόνια το πρωϊνό κάπνισμα. Θα ανάψω (αν ανάψω) τσιγάρο - πίπα - πούρο - αργιλέ το νωρίτερο στις 10 το πρωί
και σηκώνομαι στις 6:00.
* δεν δηλώνω ότι έχω κόψει το κάπνισμα για ψυχολογικούς λόγους. Όταν το σκέφτομαι, το πακέτο αγοράζεται τελειώνει σε χρόνο dt.
ρε αδερφέ... με ποιά λογική βάζεις μαζί δύο πράματα που δεν έχουν σχέση;
το ένα καίγεται το άλλο βράζει
το ένα έχει νικοτίνη και ένα τοξικές ουσίες, το άλλο όχι (όχι κατ'ανάγκη, δηλαδή)
το ένα είναι ξεραμένο φυτό το άλλο είναι γλυκόλη με αρωματικά έλαια
το ένα αποδεδειγμένα κάνει εξωφρενική ζημιά στο σώμα, το άλλο το κυνηγάνε να το βγάλουν σκάρτο χρόνια τώρα αλλά τίποτα ξεκάθαρο ακόμα
το ένα το κάνεις καταναγκαστικά, χωρίς καμία χαρά,επειδή είσαι καθαρά εθισμένος, το άλλο το κάνεις γιατί απολαμβάνεις τα διάφορα αρώματα (το βλέπω να έρχεται)
αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είναι κάπνισμα με καμία έννοια; ούτε από θέμα ετυμολογίας, ούτε από θέμα κατασκευής, ούτε από θέμα λειτουργίας, ούτε από θέμα επιπτώσεων, ούτε τίποτα;
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W