Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Εδώ Δημήτρη https://www.idealo.de/preisvergleich...ilig-wera.html
Δες πόσα είναι και τα έξοδα αποστολής.
Και αν στέλνει Ελλάδα.
Συνήθως το πρώτο που στέλνει ελλάδα είναι το amazon.de και η τιμή με τα μτφ είναι όσο περίπου έχει και στην Ελληνική αγορά (χωρίς μτφ και αμφίβολο απόθεμα).
πχ. το ίδιο σετ από 65 γιούργια
https://www.skroutz.gr/s/19049065/We...%AF%CE%B1.html
και απ' το αμαζον που είναι 5 ευρώ ακριβότερο απ' το φθηνότερο του idealo.
https://www.amazon.de/dp/B00I8MYMT2?...9e5b4e8c6&th=1
Προσοχή υπάρχουν ίδια σετ με διαφορετικές μύτες σε άλλες τιμές.
Sent from me using a computer.
πχ. το ίδιο σετ από 65 γιούργια
Έναν βλέπω να το έχει ετοιμοπαραδοτο στα 85 ευρώ κομπλέ. Οι άλλοι είναι στην αναμονή...
Ναι δε το πρόσεξα αυτό.
Βέβαια με τα Ελληνικά μαγαζιά ποτέ δε ξέρεις τι σε περιμένει. Μπορεί αυτός που λέει οτι το έχει ετοιμοπαράδοτο να μη το έχει και κάποιος εκτός σκρούτζ να το έχει φθηνότερα απ' τα μαγαζιά του σκρουτζ.
Απ' την άλλη, πολλά μαγαζιά του idealo δε στέλνουν Eλλάδα και κάποια προιόντα είναι ευκολότερο να τα βρεις διαθέσιμα στην Ελλάδα σε σχέση με ακριβές κασετίνες wera.
Πάντως αυτό που όλες οι παραγγελίες από Ελλάδα μοιάζουν με kinder έκπληξη είναι λίγο εκνευριστικό.
Όπως το λες kinder έκπληξη, γιαυτό και χαίρεσε παραπάνω όταν σου έρχεται!![]()
Μου έχει τύχει να παραγγείλω από γνωστό διαδικτυακό κατάστημα ένα προϊόν και να φθάσει 2 φορές άλλο προϊόν, παρόλο που τους επεσήμανα το λάθος τους. Είχαν βάλει λανθασμένη ετικέτα με δικό τους κωδικό στο προϊόν και ο υπάλληλος αποθήκης επέλεγε (ορθά πράττοντας εκείνος) συνέχεια λανθασμένο προϊόν. Αν δεν είχα παρατηρήσει τον εσωτερικό τους κωδικό, δεν θα είχα βγάλει άκρη.
Εννοείται ότι δεν ξαναπαρήγγειλα από εκεί, διότι δεν άξιζε η ταλαιπωρία ημερών που είχα. Άλλο κατάστημα θα σου είχε χαρίσει το προϊόν αν σε είχε αναγκάσει σε τόσα πήγαινε-έλα.
Μιας και τα ζήτησε ο Αποστόλης, γκουρού των Gedore, και για τον φίλο Δημήτρη που αδίκως του κολλησαν την ρετσινιά STANLEYακιας!Παίρνω επάνω μου την ντροπή...
Τα μπλε είναι Pz Stanley England με εξαιρετικά εργονομική λαβή, δουλεμένα σε χιλιάδες νοβοπανοβιδες.Τελος για τσόντα τα εξαιρετικά καλέμια ξύλου από τα ξύλοεργαλεία μου.
![]()
Τελευταία τροποποίηση από JNP; 30/05/2023 στις 14:15.
Καμία ρετσινιά δε του κόλλησε άδικα. Μη τον λυπάσαι αυτόν!
Παίρνω επάνω μου την ντροπή...![]()
Τη γλίτωσες επειδή δεν είναι κίτρινα.
Έχω κανα δυο κίτρινα και ένα δυο μπλε που είναι ακόμα καλύτερα απ' τα κίτρινα. Είχε και μαύρα σαν rahsol που ήταν πιο φθηνά.Μιας και τα ζήτησε ο Αποστόλης
Θα βάλω φωτό κάποια στιγμή. Είναι φοβερά κατσαβίδια.
Thanks.![]()
Αποστολη τώρα παρατήρησα ότι και τα Stanley και τα Gedore που είναι κατασκευής 1980+ εχουν όλα τρύπα πίσω στη λαβή. Προφανώς όχι για κρέμασμα σε καρφιά αλλά μάλλον για χρήση μοχλου για αύξηση ροπής;
Μην ξεχνάμε ότι τότε σπάνια ευρισκαν δραπανοκατσαβιδα για βιδωμα, τουλάχιστον οι ερασιτέχνες. Εγώ είχα φέρει τότε ένα ηλεκτρικό Skill μεταχειρισμένο από Ολλανδία που βίδωνε /ξεβίδωνε χωρίς ομως ρύθμιση ροπής. Σταματαγα τη νοβοπανοβιδα λίγο πριν τον τερματισμό και τελείωνα με τα μπλε Pz της Stanley.
Αυτές οι σκληρές λαβες, κυρίως οι ημιδιάφανες, θυμίζουν πολύ εητίλα. Περασμένη χιλιετία. Δεν μου αρέσουν, ενώ περιεργως δεν τα βλέπω νοσταλγικά. Οι καινούργιες χοντρές, μαλακές λαβές μού αρέσουν πολύ περισσότερο.
Τα ηλεκτρικά εργαλεία μπαταρίας υπάρχουν πολλές δεκαετίες στην αγορά, αλλά στην Ελλάδα άρχισα να βλέπω να τα χρησιμοποιούν στην Ελλάδα από το 2000 κι έπειτα.
Αρκετά αργότερα, υπήρξα διστακτικός στη χρήση τους. Πριτιμούσα να βάλω με το χέρι 30 βίδες, πάρα να κουβαλάω επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο.
Αν το πλήθος των βιδών ήταν πάνω από 50, εννοείται ότι το ηλεκτρικό δράπανο ήταν απαραίτητο.
Όπως είπες θυμίζουν 80s αλλα ειναι ακομα λειτουργικα και ειναι ακομα κατσαβιδια. Για να δούμε σε 40 χρόνια οι σούπερ γαματες μαλακές λαβές θα υπάρχουν να τα δώσουμε στα παιδιά μας ή θα γεμίσει ο τόπος με διαφορά "σουβλια" ph,pz,torx,slot κτλ επειδή πολυμμεριστηκαν οι λαβές τους? Από την άλλη δεν υπάρχει πιο γεμάτη αίσθηση από ένα καλό βολικό κατσαβιδι.