Σήμερα έγινε και το πρώτο μπάνιο για το νέο έτος.
Το ήθελε πολύ η αλήθεια είναι.
Σήμερα έγινε και το πρώτο μπάνιο για το νέο έτος.
Το ήθελε πολύ η αλήθεια είναι.
Φτηνοδουλειά της YSS είναι αλλά δουλεύει Ο.Κ !
Μία τρόμπα στα φρένα έμεινε να βάλω και ολοκληρώνεται το project αναρτήσεις μπροστά-πίσω-φρένα που συζητούσα εδώ πριν χρόνια αφού άλλαξα και δαγκάνες με κάτι άγκυρες από R1 + μεταλλικά σωληνάκια.
Έγινε και 28 φέτος ,όσο νάναι θέλει αγάπη![]()
when life gets complicated... i ride.
Απ'οταν αγορασα τη μηχανη πριν εναμιση χρονο ηθελα να της φτιαξω τη σελα, αλλα ποτε δεν ειχα το χρονο να μεινω χωρις μηχανη για 3-5 μερες. Αυτες τις γιορτες δεν ειχα ουτε σχολη, ουτε δουλεια και μπορεσα να το κανω. Εγινε στο Moto Ramas, μιας και ειναι σχεδον γειτονικο καταστημα. Ηθελα ανθεκτικο υλικο, στηριξη πλατης και καλυτερη ανεση με αυτη τη σειρα, χωρις ομως να ξεφυγει πολυ στο υψος για να παταω καλα κατω και να ελεγχω τα 250 κιλα της μηχανης στατικα. Απο εμφανιση δε με απασχολουσε, οποτε ραφες, διχρωμιες, κτλ δεν ηταν κατι που ασχοληθηκα. Τιμη και για τις δυο σελες στα 150€ (υλικο προστεθηκε μονο στου αναβατη, στην πισω αλλαχτηκε μονο η δερματινη). Ειλικρινα δεν ξερω αν ειναι καλη τιμη, δεν ειχα χρονο να ασχοληθω με ερευνα αγορας και το οτι ηταν κοντα στο σπιτι μου επαιξε σημαντικο ρολο στην προτιμηση. Υπηρχε και επιλογη για ενα φτηνοτερο υλικο που εβγαινε στα 130.
Πηρα και ενα καλυμμα σελας για να την προστατευουμε απο βροχη, γατες, κτλ (καινουριο κοσκινακι μου και πού να σε κρεμασω...).
Τελος αν και εχει κανα διμηνο που τα εβαλα, να ανεβασω και τα μαρσπιε αναβατη που εχω βαλει στη μηχανη. Μπηκαν κυριως για να μπορω να την οδηγω ως κανονικη μηχανη σε πιο γρηγορες βολτες (οχι οτι εχω κανει και πολλες) καθως και για να ξεμουδιαζω τα ποδια μου αλλαζοντας θεση σε μεγαλυτερες διαδρομες.
Φερνουν τα ποδια λιγο πιο πισω απο τα μαρσπιε του NC700X αλλα και παλι ειναι καλο να υπαρχουν ως εναλλακτικη. Ενα μειονεκτημα που εχω παρατηρησει ειναι οτι το αριστερο ενοχλει στο ανοιγμα του πλαγιοστατη (μου πηρε καμια βδομαδα για να μαθω να τον βρισκω με το ποδι χωρις να κοιταω κατω). Και ενα βιντεο που μπορειτε να δειτε πώς ειναι η μηχανη με ενα τετοιο εξτρα (δεν ειναι η μαρκα που αγορασα εγω αλλα ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα).
Η σέλα φαίνεται απολαυστική, οπτικά τουλάχιστον, Πέτρο, και καλοφτιαγμένη!
Πολύ ωραία ιδέα και τα μαρσπιέ, είχα κοιτάξει κι εγώ κάτι ανάλογο όταν έψαχνα για rearsets.
Να τα χαρείς![]()
Όχι ακριβώς σήμερα αλλά σήμερα κατάφερα να βγάλω τις φωτό.
Τοποθετήθηκαν οι καθρέπτες της Barracuda b lux οι οποίοι βελτίωσαν κατά πολύ την εμφάνιση, ενώ με τις επεκτάσεις και την ορατότητα. Κραδασμοί δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα.
Βιλαρίμπα δηλαδή με την κρεμούλα και το βαμπάκι του μακιγιάζ και του ντεηζ λέητεγ, το φως το αληθινό;
απο που η κρεμούλα;
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Τα βαμβακια βολεύουν στο τριψιμο και απλωμα της κρεμας μαζι με καποια παλια μπλουζα ή φανελα που μετα τη δουλεια πεταξα.
Την κρεμα δεν γνωριζω που μπορει να την βρει κανεις .Την εχω καμια 15αρια χρονια και την ειχα παρει απο φανοποιό μου μου ειχε βαψει τοτε ενα αμαξι.
Οπου την εχω βαλει ,εχω αποτελεσμα ...γρατζουνιες auto-moto και ινοξ τραπεζακι εχω καθαρισει και ντουζιερα στο μπανιο απο σκουριες.
Περιμενω να φτιαξει λιγο ο καιρος και θα βαλω και στα φαναρια του αμαξιου