Μην νομίζεις ότι έχουμε & τους καλύτερους δρόμους!!
Μην νομίζεις ότι έχουμε & τους καλύτερους δρόμους!!
Εχω δοκιμάσει τα michelin & τώρα έχω τα Pirelli...Ta michelin μου φαινόντουσαν πιο μαλακά.Τεσπα, δεν έχω & πολλά χλμ. με τα pirelli...![]()
Δεν είναι μόνο θέμα χιλιομέτρων. Αν φοράς τα λάστιχα για πολύ καιρό και δεν το κινείς το μηχανάκι έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Στο δικό μου θα μπουν τα BT021 της brigdestone. Τα λέμε...
Ειμαι πολυ κοντα στην αγορα Bandit 650, απο ποιον εμπορα θα μου προτινατε να το παρω,μιλαω για περιοχη Αττικης.
Η μικρή είναι... ξέκωλη και με το ABS και με πιο καινούρια λάστιχα. Φταίει ο δρόμος που γλιστράει λόγω αφρικανικής σκόνης και ζέστης και υγρασίας, φταίει το βαρύ το ποδαράκι, φταίει και το μπροστινό που βουτάει αρκετά και ελαφρώνει το πίσω... Είναι ιδιαίτερα ψαρωτικό για τους γύρω, κόβει κάθε όρεξη στους παπάκηδες που ακολουθούν να κάνουν χωσίματα και πανικοβάλει και τους οδηγούς των αυτοκινήτων που κάνουν χώρο να περάσει η θεά αμέσως. Με φρένο και κατέβασμα, χορεύει lambada ακόμα και στα Μέγαρα.
Σε πιο σοβαρό τόνο, δε το θεωρώ "πρόβλημα" αυτό... Με τους δρόμους που έχουμε, τι περιμένεις; Αν τα λάστιχα είναι τα πρώτης τοποθέτησης, που δεν είναι τα καλύτερα αλλά ούτε και το μαύρο χάλι είναι, κράτα τα μέχρι τις 10-11.000 και μετά άλλαξέ τα. Τα michelin pilot road 2 που έβαλα είναι εξαιρετικά, αλλά διαβάζω ότι ο "βασιλιάς" της κατηγορίας είναι τα ολόφρεσκα Dunlop Roadsmart που θα είναι οι αντικαταστάτες των δικών μου όταν έρθει η ώρα.
@pc997 στην τιμή δε θα δεις διαφορά από έμπορο σε έμπορο, αυτό λέγανε και άλλα παιδιά πριν λίγο καιρό. Πάρε το από όπου σου κάνουν τα καλύτερα δώρα και τις καλύτερες δόσεις! Εξάλλου, σημασία δεν έχει από που θα το αγοράσεις, αλλά που και ποιός θα το συντηρεί...
Παιδιά ξέρει κανείς αν είναι made in japan το μηχανάκι η ιταλικό? ευχαριστώ..
Καλημέρα. Τα μόνα μηχανάκια που είναι Ιαπωνικά είναι τα Suzuki και τα Kawasaki. Όλα τα άλλα κατασκευάζονται αλλού. Αυτό, τουλάχιστον ίσχυε μέχρι πέρισυ που το έψαχνα και εγώ, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι από τότε. Τα λέμε...
ειναι made in japan.....Αρχικά δημιουργήθηκε από WILDCAT_mmm
Παιδιά ξέρει κανείς αν είναι made in japan το μηχανάκι η ιταλικό? ευχαριστώ..
Είχα αποφασίσει να το παραγείλω αλλά πήγα είδα το cbf το ψεκαστό και όταν έκατσα επάνω το βρήκα πιό ελαφρύ,μαζεμένο και καλυτερα ζυγισμένο δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα δύο .Εχω οδηγήσει το bandit 600s ,και έχω το cb500 το οποίο χρησιμοποιώ καθημερινά.Βέβαια το cbf έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή που δεν δικαιολογείται,αλλά αυτό συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη είναι φθηνότερο απο την Ελλάδα μάλλον ειναι πολιτική της εδώ αντιπροσωπείας ,και μια ερώτηση προς τους κατόχους οι αποστάτες στήν σέλλα όταν αγοράζεις το bandit είναι στα 770mm η στα 790mm;
Τελικα το αγορασα απο τον ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ,απο το καταστημα του Πειραια,μαυρο χρωμα θα το παρω την Τεταρτη...Αρχικά δημιουργήθηκε από pc997
Ειμαι πολυ κοντα στην αγορα Bandit 650, απο ποιον εμπορα θα μου προτινατε να το παρω,μιλαω για περιοχη Αττικης.
Καλοτάξιδο και πάντα όρθιος. Άντε να έρθει γρήγορα η Τετάρτη.![]()
Giorgos
Στα 770mm.Αρχικά δημιουργήθηκε από GIANNIS2004
Είχα αποφασίσει να το παραγείλω αλλά πήγα είδα το cbf το ψεκαστό και όταν έκατσα επάνω το βρήκα πιό ελαφρύ,μαζεμένο και καλυτερα ζυγισμένο δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα δύο .Εχω οδηγήσει το bandit 600s ,και έχω το cb500 το οποίο χρησιμοποιώ καθημερινά.Βέβαια το cbf έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή που δεν δικαιολογείται,αλλά αυτό συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη είναι φθηνότερο απο την Ελλάδα μάλλον ειναι πολιτική της εδώ αντιπροσωπείας ,και μια ερώτηση προς τους κατόχους οι αποστάτες στήν σέλλα όταν αγοράζεις το bandit είναι στα 770mm η στα 790mm;
Καλοριζικη!Αρχικά δημιουργήθηκε από pc997
Τελικα το αγορασα απο τον ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ,απο το καταστημα του Πειραια,μαυρο χρωμα θα το παρω την Τεταρτη...
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
Καλοριζικη! [/QU
Ευχαριστω!!
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΗΣΤΕΣ.ΒΡΗΚΑ ΤΟ WORKSHOP ΤΟΥ 650 Κ7/Κ8 ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ,ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ,ΕΙΔΩΜΕΝ.ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ WORKSHOP MANUAL ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ SUZUKI ΚΑΙ ΣΤΟ EBAY ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ SITE ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟ!!