δεν έχουμε δουλίτσα και έχουμε ορεξούλα χρΙστάκο??![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν έχουμε δουλίτσα και έχουμε ορεξούλα χρΙστάκο??![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
iosif φιλε μου συμφωνω και προσυπογραφω για την εμφανιση του ΘΕΟΥ το 1981.Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
μια και δεν διάβασα όλα τα ποστς μπορεί να επαναλάβω κάτι
η θρησκεία είναι οργανωμένη πίστη σε κάτι μεταφυσικό . οκ.
πάντα έπαιζε και παίζει κυρίαρχο (εξουσιαστικό) ρόλο στην ζωή των ανθρώπων. φυσικά επιβάλλεται πάντα εκ των άνωθεν μέσω της ιεραρχίας της επίσησης εκκλησίας (όποιας είναι αυτή). η κεφαλή της εκκλησίας καθοτρίζει κανόνες, διεκδικεί αλάθητο και την εξουσιοδότηση της θείας αποκλειστικής αντιπροσωπείας. όσον αφορά εισικά τις μονοθειστικές θρησκέιες, μην ξεχνάμε την ταύτιση του δυτικού και ανατολικού μεσαίωνα (μία εξουσία στον ουρανό , μία στη γη)
η αναζήτηση του μεταφυσικού κατα την γνώμη μου ήταν και θα είναι πάντα προσωπική υπόθεση και πάντα θα υπάρχει σαν ανάγκη. το πρόβλημα ξεκινάει όταν η αναζήτηση μετουσιώνεται σε θρησκεία, σε εκκλησία και σε μηχανισμό επιβολής
ας πιστεύουν σε όποιο θεό θέλουν όσοι το θέλουν
δεν έχουν όμως κανένα λόγο να με ξυπνάνε με καμπάνες (ή ψαλμούς από τζαμί) , να μου επιβάλλουν πίστη, να θεωρούν ανήθικο ότι δεν κολλάει με τα πιστεύω τους, να μου επιβάλλουν τρόπο ζωής, να ΚΛΕΒΟΥΝ τη γη και τα λεφτά ΜΑΣ, να ζουν από τους φόρους μας.
Η πίστη δεν παλεύεται, δεν αποδέχεται αποδείξεις, είναι σε ευθεία αντιπΑΡΆΘΕΣΗ με την λογική (δηλαδή την σχέση αιτίου -αιτιατού, που παρεπιπτόντως εγεννήθη στην προσωκρατική ελλάδα και αναπτύχθηκε από τους αρχαίους έλληνες φιλοσόφους), με τον ορθολογισμό...
αν πιστεύεις και σου πει ο "γιάννης" "είδα όραμα την παναγία" θα πιστέψεις άνευ αποδείξεων.
αν σου πει ο "γιάννης" είδα έναν τύπο να πέφτει από την μηχανή, θα ζητήσεις αποδείξεις, χυμένα λάδια κλπ.
άλλωστε και γω πιστεύω ότι υπάρχει θεός, τον είδα με τα μάτια μου και 35.000 φώναζαν το όνομά του το 1981 στον ιερό ναό ν. φιλαδέλεφειας...
ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ
Ο ΜΑΥΡΟΣ Ο ΘΕΟΣ! (χατ τρικ στο 4-1 με τον παο)
τον ειδα και εγω![]()
![]()
![]()
ΚΑΠΛΑΝΙ
re tous malakes akoma edo grafoune....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
vrite kamia gkomena na ksedosete re pigmeni 8a ksexi8oun ta spermata apo ta aftia sas leme...
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Spam...:Το Sixblade knife,δεν υπάρχει περίπτωση να μην παιχτεί.Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
re tous malakes akoma edo grafoune....
vrite kamia gkomena na ksedosete re pigmeni 8a ksexi8oun ta spermata apo ta aftia sas leme...
Κι ας μην βγάλουμε γκόμενες!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]