σαν να επεσε ο ρυθμός!!?
ωρα κινείς ησυχίας?
στις 5 ξεκηναμε παλι!
σαν να επεσε ο ρυθμός!!?
ωρα κινείς ησυχίας?
στις 5 ξεκηναμε παλι!
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
Ο μόνος λόγος που με κάνει να νοιώθω λίγο άβολα, για όλα αυτά που έχω πει για το AFRICA, είναι που ξέρω πως κάποιοι με τέτοια μηχανάκια κάθονται σε κάποια άκρη, διαβάζουν και απορούν, ή ακόμα και γελάνε, ξέροντας πως ένα τους ταξίδι της κλάσεως των 5-7-10.000 χλμ είναι απλά μία απόφαση,και ένα σέρβις (λάδια, μπουζί, φίλτρα) Στην υγειά τους λοιπόν![]()
Στους υπόλοιπους Αφρικανούς, θα έλεγα ΥΠΟΜΟΝΗ.
Ήδη έχει 950 με κοντά 100.000 χλμ. Και σε μία εξαετία έεε!!
(Άκου 160.000 χλμ σε 21 χρόνια! Εγώ αυτά τα κάνω μόνο Χαλκιδικές)
Πάνε στα Ταξιδιωτικά και διάβασε τα post του Uriah , κατά κόσμο Βασίλη....Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Ο μόνος λόγος που με κάνει να νοιώθω λίγο άβολα, για όλα αυτά που έχω πει για το AFRICA, είναι που ξέρω πως κάποιοι με τέτοια μηχανάκια κάθονται σε κάποια άκρη, διαβάζουν και απορούν, ή ακόμα και γελάνε, ξέροντας πως ένα τους ταξίδι της κλάσεως των 5-7-10.000 χλμ είναι απλά μία απόφαση,και ένα σέρβις (λάδια, μπουζί, φίλτρα) Στην υγειά τους λοιπόν![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Στους υπόλοιπους Αφρικανούς, θα έλεγα ΥΠΟΜΟΝΗ.
Ήδη έχει 950 με κοντά 100.000 χλμ. Και σε μία εξαετία έεε!!
(Άκου 160.000 χλμ σε 21 χρόνια! Εγώ αυτά τα κάνω μόνο Χαλκιδικές)
να σας δω να σας χαρω!!!!!!!!
ομως να λες και την διαφορα ....160 000 απροβληματισστα ε?
αντε μια τρομπα και εναν ανορθοτη οπως ελεγα σημερα και τον johndoe!
λες και εχεται ξυπνητήρι ρε......μολις πηγε 5!!!!!!!
+990 ρε gus950
Κατα τα αλλα προεδρε καταλαβαινω μαλλον τι εννοεις με τον ορο πιστολειτουργικοτητα (ή καπως ετσι τεσπα) αλλα γιατι περιοριζεις μεσα σε αυτον τον ορο μονο την αντοχη των υλικων και την σταθεροτητα τους στον χρονο...δηλαδη ενα καπως ποιο "εξωτικο" μηχανακι με υλικα ακριβοτερα αλλα οχι σιγουρα και ανθεκτικοτερα στον χρονο δεν εχει λογω υπαρξης? μια ακριβη και καλη αναρτηση σε ενα θηριωδες μπροστινο..., καλα και ακριβα φρενα..., πλαισιο ακαμτο...στιβαρο και ελαφρυ ψαλιδι δεν εχουν ψηλη πιστολειτουργικοτητα για να αξιζει να τα αγορασεις...?
Τελικα εσυ δεν θα προτιμουσες ενα τενερε με πληρως ρυθμιζομενη αναρτηση μπρος-πισω? ελαφρυτερο? δυνατοτερο ισως λιγο...ποιοτικοτερο γενικα?
Ο καθενας μαλλον κανει και τις υποχωρησεις του οταν αγοραζει κατι και επιλεγει αυτο που ειναι ποιο κοντα σε αυτο που επιθυμει...ας πουμε οτι η δκη μου υποχωρηση ειναι στο θεμα της αξιοπιστιας ή μαλλον καλυτερα στο που κατατασει η αγορα την μηχανη μου στο θεμα αξιοπιστια μιας και η δικη μου εμπειρια δεν ειναι κακη σε καμια περιπτωση. Επελεξα αυτο απο το να υποχωρησω σε ποιοτητα περιφεριακων και οδηγικη συμπεριφορα...
αντε γεια μαγκες![]()
παω να κερασω τσαγια τους αφρικανους...:rotflmao:![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Παρά δέκα μπήκα.Σκουπίζανε.
Κι εμείς κανά συμπλέκτη ρε LARISEE.
Άντυ, σε αυτούς τους κανά δυο αναφέρομαι.Τα έχω διαβάσει ΟΛΑ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
αξιοπιστιας![]()
Και επειδή....... ύφος και scripta manen .............
Ένας γραφικός....![]()
![]()
![]()
Φίλε Anty νομίζω ότι ψεύδεσαι ασύστολα !!
![]()
![]()
![]()
Αφού λένε ότι δε χαλάνε!![]()
Δεν είναι μόνο η αντοχή του υλικού ,αυτού καθ' αυτού...Αλίμονο αν δεν έχουμε καινοτομία και εξέλιξη…Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
+990 ρε gus950
Κατα τα αλλα προεδρε καταλαβαινω μαλλον τι εννοεις με τον ορο πιστολειτουργικοτητα (ή καπως ετσι τεσπα) αλλα γιατι περιοριζεις μεσα σε αυτον τον ορο μονο την αντοχη των υλικων και την σταθεροτητα τους στον χρονο...δηλαδη ενα καπως ποιο "εξωτικο" μηχανακι με υλικα ακριβοτερα αλλα οχι σιγουρα και ανθεκτικοτερα στον χρονο δεν εχει λογω υπαρξης? μια ακριβη και καλη αναρτηση σε ενα θηριωδες μπροστινο..., καλα και ακριβα φρενα..., πλαισιο ακαμτο...στιβαρο και ελαφρυ ψαλιδι δεν εχουν ψηλη πιστολειτουργικοτητα για να αξιζει να τα αγορασεις...?
πιστολειτουργικοτητα :Fiability- reliance,confidence,trust αλλά για τεχνολογικά προιόντα...Googλάρισε το.. πχ Fiability of German cars
Σαφέστατα....αλλά αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα .....Pour moi toujours...Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Τελικα εσυ δεν θα προτιμουσες ενα τενερε με πληρως ρυθμιζομενη αναρτηση μπρος-πισω? ελαφρυτερο? δυνατοτερο ισως λιγο...ποιοτικοτερο γενικα?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Δεν είναι μόνο η αντοχή του υλικού ,αυτού καθ' αυτού...Αλίμονο αν δεν έχουμε καινοτομία και εξέλιξη…
πιστολειτουργικοτητα :Fiability- reliance,confidence,trust αλλά για τεχνολογικά προιόντα...Googλάρισε το.. πχ Fiability of German cars
Σαφέστατα....αλλά αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα .....Pour moi toujours...
ρε σει andy.... πως ειναι στα γαλλικα ρε σει .............
-καλυτερη τιμη?
-εγω?
-να πας εσυ να γαμηθεις!
μετέφρασε λιγο γιατι θα παω γαλλια σε 10 μερες!
Un meilleur prix?Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
ρ
-καλυτερη τιμη?
-
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
Mois?Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
-εγω?
Vas te faire foudre , conard.... βάζε και το conard=κονάρ=μ@λ@κας , είναι πιο βαρβατέΑρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
-να πας εσυ να γαμηθεις!
Ρε ας χαλάνε![]()
Το θέμα ρε ΄σεις Αφρικανά,είναι πως εσείς για να πάτε στο χωριό να δείτε την μάνας σας το κάνετε ΄΄ταξίδι΄΄. Τοπ κέις, μπάγκστερ, γκάγκστερ και ΄γω δεν ξέρω τι άλλο.Ενώ κάποιοι άλλοι...ένα κράνος ( και τα λοιπά του αναβάτη) και φύγαμε.
ευτυχώς αυτο που λες εχει να κανει με την μηχανή......ελεγα και εγω μονος μου ειμαι!
ετσι εξηγείτε!
ασε ρε σει ......εδω κυκλοφοραμε μονο με την σαγιονάρα ! και αμα λάχει μπαίνουμε και στο χώμα σαν τα γυφτάκια!
Tων άκρων δηλαδή?? Ή και βαλίτσες ή σαγιονάρα?![]()
Και βέβαια δεν έχει σχέση με την μηχανή. Με εσάς έχει σχέση:rotflmao: γιατί και το Άφρικα για τέτοια βγήκε...αλλά στις πίσω θέσεις![]()
Tων άκρων δηλαδή?? Ή και βαλίτσες ή σαγιονάρα?![]()
Και βέβαια δεν έχει σχέση με την μηχανή. Με εσάς έχει σχέση:rotflmao: γιατί και το Άφρικα για τέτοια βγήκε...αλλά στις πίσω θέσεις![]()
ρε σει αμα γουσταρης και μεταφορά κάνουμε............!
λοιπον,,,,,,,,πεταξτε λοιπον.....παρτε τα ktm σας και φωτια.........!
:rotflmao: